Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ψήφος εμπιστοσύνης στους αναξιόπιστους


Με προφανή στόχο τον αποπροσανατολισμό του Ελληνικού λαού, η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα διοργανώνουν  ένα παιχνίδι ψευδών εντυπώσεων μέσα από το οποίο αφ' ενός επιχειρούν να νομιμοποιήσουν τα επερχόμενα πλήγματα κατά του λαού και αφ' εταίρου,  με την πρόταση για ψήφο εμπιστοσύνης να θολώσουν το τοπίο με εικονικές αψιμαχίες και εντυπωσιασμούς φτάνοντας  ανεπηρέαστοι μέχρι και την ώρα της προεδρικής εκλογής.
Η κυβερνητική πολιτική κατά πάγια τακτική,  φορτώνει την κρίση που η ίδια προκάλεσε στις πλάτες του λαού αποκαλύπτοντας ανενδοίαστα  τον  χαρακτήρα της ο οποίος δεν είναι άλλος από αυτόν της εξάρτησης και της υποταγής.

Η ψήφος εμπιστοσύνης που εκ του ασφαλούς αξιώνουν οι εντολοδόχοι,  ανοίγει τον δρόμο για νέες δριμύτερες επιθέσεις κατά των εργαζομένων για τα ασφαλιστικά, τα εργασιακά και τα κοινωνικά δικαιώματα.                                                                                                   
Η δε κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ  που κάθε μέρα αμβλύνεται και περισσότερο, κάθε άλλο παρά εναλλακτική λύση αποτελεί αφού η αναξιοπιστία είναι η αντιπροσωπευτικότερη έκφραση που την χαρακτηρίζει.  Σε κάθε επίπεδο, ακολουθεί κάθε πιθανό σενάριο που είναι δυνατόν να βλάψει την χώρα.

Το Εθνικό Μέτωπο δηλώνει:
Υπάρχουν δύο δρόμοι: Ο δρόμος της διεθνούς του χρήματος, των μονοπωλίων της καπιταλιστικής ψευδοαάπτυξης, με την συμμετοχή στην Ε.Ε. που μόνο δεινά για τον τόπο απορρέει και ο άλλος δρόμος ο δρόμος της Πατρίδας. Ο δρόμος της Εθνικής ανασυγκρότησης, της παραγωγής, της σχετικής αυτάρκειας, της εθνικής κυριαρχίας, του ενεργού λαού που δεν αφήνει την τύχη του στις ορέξεις των ξένων. Κι αυτός ο δρόμος είναι ο δρόμος της σύγκρουσης και της απελευθέρωσης!


Από το Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π