Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΙΜΙΑ 96: Μεγαλειώδης η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής


Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση αυτής της Χρυσής Αυγής σήμερα στην Αθήνα ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς.
Η εκδήλωση είχε χιλιάδες κόσμου από την πρωτεύουσα αλλά και από όλη την Ελλάδα καθώς η κινητοποίηση που έγινε ήταν μεγάλη. Από νωρίς το απόγευμα πούλμαν από την επαρχία είχαν έρθει με μέλη της Χρυσής Αυγής και είχαν κατακλύσει την Βασ. Σοφίας μπροστά από το μνημείο ΙΜΙΩΝ μπροστά στην λέσχη Αξιωματικών, φωνάζοντας συνθήματα και ζεσταίνοντας την

Η νεοταξική προπαγάνδα μέσω του αντιρατσισμού στα θρανία


Γράφει ο Γιάννης Μουζουνιεράκης
Η συγκεκριμένη εξοργιστική φωτογραφία αναρτήθηκε από μία δασκάλα Δημοτικού στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και σίγουρα δεν είναι η μοναδική, απλά αυτή είναι από αυτές που ανακαλύπτουμε. απεικονίζει ένα γκράφιτι στον τοίχο της σχολικής τάξης, που προφανώς έγινε κατά καθοδήγηση της δασκάλας. Απεικονίζεται ο παγκόσμιος χάρτης με μωβ χρώμα με τη φράση «Εγώ δε βλέπω σύνορα, εσύ;». Όπως πληροφορεί η ίδια το συγκεκριμένο γκράφιτι φιλοτεχνήθηκε στο πλαίσιο σε ένα μάθημα κατά του ρατσισμού. Δείχνει ότι η μεταπολίτευση αποτέλεσε τον προθάλαμο επεξεργασίας τέτοιων φαινομένων αλλά και προετοίμασε το ξεπούλημα της πατρίδας. Αν εμβαθύνουμε θα δούμε την διεργασία μιας εθνοκτονίας, μιας αντικατάστασης πληθυσμού και την προσπάθεια αφανισμού της αρχαιότερης φυλής που έχει δημιουργήσει πολιτισμούς. Της Ελληνικής φυλής

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των Ιμίων της Χρυσής Αυγής




Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια που πραγματοποιείται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια.
Μπροστά από το μνημείο των Ιμίων θα συγκεντρωθούν δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές και πατριώτες να αποτίσουν φόρο τιμής στους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Ειδικά φέτος, η συγκέντρωση αναμένεται να είναι πιο μαζική από κάθε άλλη χρονιά, ίσως η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Πατρίδας μας.

Δύο φράσεις, ολόκληρη η αιωνιότητα

                                                                    Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
 
                                                              
Η Ελληνική γραμματεία είναι η βάση για τη γνώση και τη διάγνωση της πορείας του ανθρώπινου γένους ιστορικά και πολιτιστικά. Αναμφίβολο όχι δια δόγματος αλλά με επιστημονική διαπίστωση, βάζοντας το χέρι μας στο αποτύπωμα των καρφιών πού ο Ελληνικός πολιτισμός άφησε κάτω από το φώς της φιλοσοφίας και όχι μέσα από παγανιστικές θεωρίες και δοξασίες. Υπάρχουν δύο φράσεις του
Τραγωδού-ποιητή Σοφοκλή πού σηκώνονται οι τρίχες του πολιτικού και θρησκευτικού κατεστημένου ανά τους αιώνες από την ώρα της γραφής τους μέχρι σήμερα. Αφορούν την στιχομυθία του Βασιλιά Κρέοντα με τον Μάντη Τειρεσία στην Αντιγόνη, στους στίχους 1055 και 1056. Στον πρώτο στίχο μιλάει ο Κρέων προς τον Τειρεσία και του λέει: Το μαντικόν γαρ παν φιλάργυρον γένος=οι

O θεσμικός ρατσισμός κατά των Ελλήνων


Τις προηγούμενες εβδομάδες έγιναν στην χώρα μας δύο δίκες. Η δίκη για την δολοφονία του Πακιστανού Λουκμαν από δύο Έλληνες, και η δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και του βιασμού της νεαρής ελληνίδας Μυρτώς από έναν πακιστανό. Δεν πρόκειται να αναφερθούμε στο δικαστικό μέρος των δύο υποθέσεων. Ούτε πρόκειται να αναδείξουμε το πώς η πρώτη περίπτωση χρησιμοποιήθηκε για πολιτικούς σκοπούς από την αριστερά για να ποινικοποιηθεί το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η αντιμετώπιση των γονέων των δύο θυμάτων, από τους θεσμικούς παράγοντες της ελληνικής κοινωνίας. Ας ξεκινήσουμε από την δεύτερη περίπτωση. Αυτή της Μυρτώς.

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η προπαγάνδα τα παίζει όλα για όλα


Πολλές φορές, τόσο εγώ μέσα από άρθρα μου, όσο και άλλοι έχουμε αναρωτηθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελληνική κοινωνία, η οποία δέχεται αδιαμαρτύρητα καθημερινά, απανωτά χτυπήματα, χτυπήματα που την έχουν οδηγήσει στην απελπισία στην καλύτερη περίπτωση και στην εξαθλίωση στη χειρότερη. Μια κοινωνία η οποία σε άλλες εποχές, όχι πολύ μακρινές, ξεσηκώνονταν κι έβγαινε στον δρόμο με το παραμικρό. Κι όμως σήμερα, ούτε καν αυτοί οι 1500000 άνεργοι δεν διαμαρτύρονται!
Σίγουρα, το «διαίρει και βασίλευε» όλα αυτά τα χρόνια έπαιξε το ρόλο του, όπως σημαντικό ρόλο έχουν παίξει οι προνομιούχοι συνδικαληστάδες – κομματικοί εγκάθετοι και εκτελεστικά όργανα της εκάστοτε εξουσίας- αλλά και η έλλειψη πραγματικών πολιτικών ηγετών οι οποίοι θα δείξουν στον λαό τον άλλο δρόμο. Τον μεγαλύτερο όμως ρόλο τον έχει παίξει η προπαγάνδα. Η προπαγάνδα που εμφανίζει τα πάντα αναμενόμενα και όταν αυτά καταφθάνουν όλοι έχουν την εντύπωση πως το έχουν ξαναπεράσει, άρα όλα καλά.

Οι κομμουνιστές στον Σοβιετικό Στρατιώτη, οι Εθνικιστές στους Έλληνες Αξιωματικούς...


Την ώρα που οι Εθνικιστές σε όλη την Ελλάδα τιμούν με εκδηλώσεις τους την μνήμη των πεσόντων αξιωματικών στα στα Ίμια, οι κομμουνιστές παρ' ότι έχουν αναλάβει να παίζουν νέους ρόλους στην νεοταξική και ανθελληνική σκηνή καθώς το κράτος με τις επιχορηγήσεις του είναι ο μόνιμος και μόνος χορηγός τους, δεν φαίνεται να ξεχνούν και τον παλιό τους ρόλο. Αυτόν του Σοβιετικού δορυφόρου του άλλοτε πανίσχυρου κομμουνιστικού μπλοκ και τώρα αποτυχημένου και πτωχευμένου ιδεολογικά αλλά και στην πράξη συστήματος. Έτσι σε μια προσπάθεια να κρατήσουν τα "συλλεκτικά" τους μέλη δεμένα με τον ομφάλιο λώρο του σοβιετικού καθεστώτος οργανώνουν εκδηλώσεις μνήμης και καταθέσεις στεφάνων στο μνημείο του ...Σοβιετικού στρατιώτη στην Καλλιθέα !! Όταν εμείς καταθέτουμε στεφάνια στους Έλληνες στρατιώτες αυτοί καταθέτουν στεφάνια στα μνημεία των Σοβιετικών. Τελικά στα σκ@τό όση ζάχαρη και να ρίξεις λουκουμάς δεν γίνεται. Και όπως έλεγε ο Στρατής Μυριβήλης 

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μια τρύπα στο ....πετρέλαιο (του Δημήτρη Κατσούδα)

Λόγω επαγγέλματος, παρακολούθησα εκ του σύνεγγυς τον πανικό και την αγωνία των Ελλήνων να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή θέρμανση με λογικό κόστος για τα νοικοκυριά τους και τους χώρους εργασίας τους κατά τον περυσινό χειμώνα -που δεν ήταν, ευτυχώς, βαρύς- εγκαταλείποντας σαν καύσιμο, λόγω της απαγορευτικής τιμής του, το πετρέλαιο, μετά την αύξηση  της φορολογίας του. Ο απόηχος εξακολουθεί και φέτος, αφού η τιμή του πετρελαίου παραμένει ψηλή. “Δεν μας επέτρεψε η Τρόϊκα να χαμηλώσουμε την φορολογία” είπε  ο Πρωθυπουργός. Μια -άθελά του;- τραγική ομολογία ότι η Πολιτική μας Σκηνή κατάντησε Θέατρο Σκιών, όπου άλλοι είναι οι Καραγκιοζοπαίχτες και δικοί μας μόνον οι Καραγκιοζοφιγούρες.

Φτιάχνουν νέες Ηλένιες ...


Γιατί τόσο μίσος κατά του Λιμενικού Σώματος; 
γράφει ο Πολύδωρος Δάκογλου
Είναι εντυπωσιακό και θλιβερό συγχρόνως. Στην προσπάθειά τους να υπηρετήσουν την δήθεν ανθρωπιστική και προοδευτική ιδεοληψία τους, «δημοσιογράφοι με ελληνική ταυτότητα» έχουν βαλθεί να βρωμήσουν τους Έλληνες ως απάνθρωπους, υπάνθρωπους φονιάδες και παλιάνθρωπους.
Είναι τραγικό και παρακμιακό συγχρόνως. Στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν την υποστήριξη των «δημοσιογράφων με την ελληνική ταυτότητα», πολιτικοί και κόμματα που αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτικά και ανθρωποκεντρικά, έχουν βαλθεί να λεκιάσουν την ιστορία του Λιμενικού Σώματος που τα στελέχη του θαλασσοπνίγονται στα μποφώρ του Αιγαίου, του Ιονίου και του Κρητικού πελάγους, αποδίδοντάς τους κατηγορίες βασανιστή και φονιά.
Είναι άθλιο και μικρόψυχο συγχρόνως. Κυβερνητικοί παράγοντες να ρίχνουν βορά στα σκυλιά της παγκοσμιοποίησης, γυναίκες και άντρες του Λιμενικού που για 800 ευρώ διακινδυνεύουν και πολλές φορές δίνουν τη ζωή τους, για την Πατρίδα και την Ελευθερία των Ελλήνων.
Είναι βρώμικοι! Είναι άτιμοι! Είναι ξενόδουλοι!

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Το παραμύθι «Τα κλεμμένα γυρίζουν στον λαό»


Το σύνθημα το έριξε ο πολυντάλαντος Άδωνις Γεωργιάδης. Ο τηλεβιβλιοπώλης, εκδότης, διευθυντής ραδιοφωνικού σταθμού, ιστορικός, υφυπουργός ναυτιλίας και τώρα τελευταία και υπουργός υγείας, δήλωσε:
Ο Σαμαράς κάνει πράξη το σύνθημα «φέρτε πίσω τα κλεμμένα»  σύνθημα που δείχνει πως αυτό θα αποτελέσει την καραμέλα στις εκλογές μαζί με τις επιλεκτικές συλλήψεις των τελειωμένων πολιτικών που έγιναν και θα ακολουθήσουν. Να είστε σίγουροι πως όσο πλησιάζουμε στις εκλογές θα έχουμε και πιο μεγάλα ονόματα, εν Αυλίδι...

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τα βίντεο της εκδήλωσης-πορείας των Εθνικιστών της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας


Με μια δυναμική εκδήλωση, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που αντιμετώπισαν οι συναγωνιστές της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας και δεν επέτρεψαν την προσέλευση αρκετών Εθνικιστών και παρά τις όποιες "επεμβάσεις" προβοκατόρων, ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την εκδήλωση τιμής στους ήρωες των Ιμίων.
Αποτελεί  δικαίωση να ακούς συνθήματα από το στόμα νέων παιδιών που πρωτοακούστηκαν την εποχή της  ΕΝΕΠ.  - ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ -
Τα μπράβο δεν πρέπουν στους Εθνικιστές. Συνεχίστε ΔΥΝΑΤΑ. Στα χέρια των Νέων ο Αγώνας. 

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΙΜΙΑ 96: Στον Πειραιά τα ΜΑΤ στην Καβάλα οι αναρχορουφιάνοι



Στον Πειραιά σήμερα στην εκδήλωση τιμής για τα Ίμια είδαμε τι έγινε. Το σύστημα έστειλε τις δυνάμεις καταστολής να σταματήσουν τους Εθνικιστές του Εθνικού Μετώπου. Στην Καβάλα όμως στην εκεί εκδήλωση τιμής στους ήρωες των Ιμίων που οργανώνουν οι Εθνικιστές της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας έστειλαν τους παρακρατικούς υπαλλήλους τους, για να κάνουν την δουλειά. Είπαμε το κόμμα των πολιτικών κομμάτων ψοφάει και δαγκώνει. Ελπίζουμε να μην τριτώσει το κακό με την συγκέντρωση που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή το ερχόμενο Σάββατο στην Αθήνα. Διαβάστε το δελτίο τύπου της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας. 

ΙΜΙΑ 96: Με τα ΜΑΤ προσπάθησαν να σταματήσουν τους Εθνικιστές


Σήμερα ο Κοινός Παρονομαστής βρέθηκε στην εκδήλωση τιμής στους πεσόντες ήρωες των Ιμίων, που οργάνωσε η Οργάνωση Πειραιά του Εθνικού Μετώπου. Η προσυγκέντρωση είχε προγραμματισθεί στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου μια ώρα ενωρίτερα. Την γύρω περιοχή είχαν αποκλείσει άνδρες των ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση. Απέστειλαν έναν αξιωματικό να πει πως δεν επιτρέπεται να γίνει πορεία προς την πλατεία Τερψιθέας όπου γινόταν η εκδήλωση. Και τότε ξεκινήσαμε με τους συναγωνιστές του ΕΜ την πορεία προς την πλατεία. Ξαφνικά οι δρόμοι αποκλείστηκαν από τα ΜΑΤ που σταμάτησαν τους φίλους αλλά και τα μέλη του ΕΜ. Τότε άρχισε το κυνηγητό στους δρόμους του Πειραιά με στόχο να προσεγγίσουμε το σημείο συγκέντρωσης. Κάτι το οποίο επετεύχθη. 

ΙΜΙΑ1996 - Σελίδες Αγώνα που γράφτηκαν από ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !


του Πέτρου Μυλωνά
Τα ξημερώματα της 31/1/1996, ημέρα Τετάρτη, παγωμένη η χώρα μάθαινε για την πτώση του ελικοπτέρου στα Ίμια, του θανάτου τριών γενναίων αξιωματικών του Ναυτικού, και έζησε μια μεγάλη ταπείνωση και αμφισβήτηση της εθνικής της κυριαρχίας. Νεοεκλεγμένος πρωθυπουργός, ο τραγικός Σημίτης, ΥΠΕΞ ο αμετροεπής Πάγκαλος, ΥΕΘΑ ο ανεπαρκής Αρσένης και υπουργός Παιδείας, ο καταστροφέας Γιωργάκης Παπανδρέου. Η σύνθεση της τότε κυβερνήσεως, δεν άφηνε καμιά αμφιβολία για τα αρνητικά που θα επακολουθούσαν.
Ο ελληνικός λαός δυσαρεστήθηκε, αγανάκτησε, οργίστηκε, πλην όμως, χαυνωμένος από την τότε καλοπέραση και την επίπλαστη του ευημερία, δεν έπραξε τίποτα το σημαντικό.