Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα που οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Στρώνουν το χαλί της προδοσίας! Εμείς θα το επιτρέψουμε;         Εμείς φτιάξαμε την αφίσα μας. Τα εθνικιστικά κόμματα κοιμούνται !

Τα σκόπιμα σφάλματα.


Και για τυπικούς λόγους ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων τους μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κύπρου Ν.Αναστασιάδη χαρακτήρισε "κοινότητα" το κυπριακό κράτος. Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο βίντεο ο Σαμαράς, δήλωσε ότι «έγινε μια ενδελεχής συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και ειδικότερα για το ζήτημα της επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο κοινοτήτων». Αυτή η δήλωση αποτέλεσε τον εκτροχιασμό από την πάγια εθνική θέση ολοκλήρου του Ελληνισμού, πως το ζήτημα του Κυπριακού αποτελεί ένα

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ


Ή στήλη αυτή άπό τήν πρώτη της παρου­σία ασχολήθηκε κυρίως μέ Ιδεολογικά θέμα­τα. Σάν ιδεολογία εννοούμε τήν φιλοσοφική ρίζα ή αφετηρία των πολιτικών θέσεων. Επει­δή, όπως είδαμε, ή αντικειμενική φιλοσοφική άναζήτησις σέ σύζευξι μέ τήν υίοθέτησι της Βουλητικής συνιστώσης τοϋ Σύμπαντος μας οδηγεί στόν Εθνικισμό, συμβαίνει νά ασχο­λούμεθα και νά αναλύουμε τίς φιλοσοφικές ρίζες καί αφετηρίες των Εθνικιστικών πολι­τικών θέσεων καί άρχών. Αυτή είναι ή Εθνι­κιστική Ιδεολογία.
Δέν ασχολούμεθα, επομένως, μέ τήν καθα­ρά φιλοσοφία, οϋτε, πολύ περισσότερο, μέ τά θέματα της Θρησκείας καί δή τά δόγματα. 
Α­ναφερθήκαμε στήν θρησκεία μόνον λόγω της συνάφειας της πρός τον Εθνικισμό καί  είδικώτερα λόγω τού γεγονότος ότι (όπως ήδη έχουμε αναλύσει), στήν συλλογική ανελικτι­κή πορεία ενός "Εθνους, τήν ηρωική περίοδο διαδέχονται περίοδοι κρατικής οργανώσεως καί πνευματικής δημιουργίας, δράσεις πού εί­ναι της αρμοδιότητος τοϋ Εθνικισμού καί πού ωθούν τήν έξέλιξι τοϋ άνθρωπου ώς είδους. 

Η Κύπρος και ο Ελληνισμός χάνεται και εμείς..κοιμόμαστε !


Δυστυχώς παρά την σοβαρή και αρνητική εξέλιξη στο Κυπριακό και το δυσοίωνο αύριο του Κυπριακού Ελληνισμού με την ανάμιξη των Αμερικανών, οι Έλληνες Εθνικιστές δείχνουν υπνωτισμένοι και αδύναμοι να αντιδράσουν. Είναι οι μόνοι που μπορούν να κατανοήσουν αυτό το τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα, όσο έντεχνα η εγκάθετη κυβέρνηση οι συνοδοιπόροι και τα ΜΜΕ προσπαθούν να αποκρύψουν. Οι Εθνικιστές έπρεπε ήδη να προχωρούν σε συγκεντρώσεις, να ετοιμάζουν κινητοποιήσεις, έπρεπε ήδη να φροντίζουν να καταλάβουν οι εχθροί μας πως δεν θα περάσει έτσι  αυτή η προδοσία.

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΠΡΟΣ 1974 - 2014: Η προδοσία ολοκληρώνεται..


Γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος
Χωρίς να έχουν συμπληρωθεί καλά καλά  δέκα χρόνια  από το δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004, με το οποίο το 76% των Κυπρίων απέρριψαν το σχέδιο του τότε Γ.Γ του ΟΗΕ Κόφι Ανάν για επίλυση του Κυπριακού, με πρωτοβουλία της Αμερικής επανέρχεται η «επίλυση» του Κυπριακού έτσι όπως τα μοντάρουν οι Αμερικανοί ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ενεργειακά την Κύπρο. ‘Η εμπλοκή τους στα της Κύπρου ζητήματα, μόνο κακό έκαναν και ως γνωστό εφ’ όσον έχουν έτοιμο δορυφόρο-κράτος, την Τουρκία, όλες οι κινήσεις της εξωτερικής τους πολιτικής έβλαπταν τον Ελληνισμό και εξυπηρετούσαν τους Τούρκους.
Αυτό επιβεβαιώθηκε μετά την έκτακτη ! συνάντηση με τον Αναστασιάδη και τον Ντερβίς Έρογλου που είχε χωριστά η αμερικανή υφυπουργός εξωτερικών, Βικτώρια Νούλαντ, το πρωί της Τρίτης με κύριο θέμα συζήτησης το κυπριακό. Εξισώθηκαν οι εισβολείς και το ψευδοκράτος με το αναγνωρισμένο διεθνώς, κράτος της Κύπρου και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης  αφού πρώτα βέβαια πριν δύο μέρες είχε φροντίσει ο Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. Μπάν Κι Μουν να το υποβαθμίσει αποκαλώντας το ..κοινότητα.

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Η κομματοκρατία ζεί και βασιλεύει..


Το κατεστημένο της κομματοκρατίας στεγάζεται όλο σε εκείνο το μεγάλο κτήριο που λέγεται Βουλή των Ελλήνων. Τι κι αν ο λαός αυτοκτονεί, τι κι αν ο λαός πεινά και δυστυχεί οι βουλευτές συνεχίζουν να απολαμβάνουν και του «πουλιού το γάλα» εις βάρος των Ελλήνων. Αυτοί συνεχίζουν να νομοθετούν εις βάρος του λαού και του Έθνους και παράλληλα δεν σταματούν να βολεύουν και να βολεύονται. Μάλιστα  την Κυριακή η εφημερίδα Δημοκρατία είχε στο πρωτοσέλιδο της  μια περίπτωση, εξόφθαλμη, καθώς έγινε η πρώτη μετάταξη υπαλλήλου από υπουργείο για να σωθεί από τη διαθεσιμότητα» Ήταν ο τίτλος και στο κυρίως σώμα του κειμένου

Κατά Βαρβάρων..


Ο συν. Κώστας Καρδαράς 
γράφει ο  Κώστας Καρδαράς 
 Οί Βάρβαροι έπαψαν να είναι πια μιά κάποια λύσι, γιατί οί Βάρβαροι πέρασαν τά σύνορα. Είναι μέσα άπό τά τείχη.

Ή είσβολή έγινε σταδιακά καί λαθραία (ποτέ τους δέν πλήρωσαν τούς φόρους εκτελωνισμού τους) καί πέρασε απαρατήρητη. Οί Βάρβαροι λυμαίνονται τήν Γή μας.
Δέν τούς βλέπεις εύκολα. "Ομως είναι ζωντανοί. Καί υπάρχουν παντού γύρω μας.
Υπάρχουν σέ κάθε ξενόγλωσση επιγραφή καταστήματος πού λάμπει προκλητική στά μάτια μας, σέ κάθε μακρύ ή κοντό, άχρωμο ή παρδαλό ξενόφερτο ντύσιμο, σέ κάθε όφρισμα κάθε μπουκαλιού κάποιας Cola.

Βλέπουμε τήν δράσι τους σέ κάθε ρυθμό χορών του συρμού, σέ κάθε «τέχνη» έκφράστρια του μηδενισμού, τής μοναξιάς καί τής εσωτερικής έρειπώσεως τής γενιάς του σήμερα. 
Παντού όπου Σκοτάδι, Καταχνιά, Άνέλπιδη Μοναξιά, παντού όπου Οιμωγές καί θρήνοι μέσα στό γλεντοκόπι, παντού όπου Αδιέξοδο καί Άλλοτρίωσι καί θλίψι, οί Βάρβαροι καραδοκούν.
ΟΙ Βάρβαροι δέν είναι πιά ή λύσι.

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Καπιταλομαρξιστές, Νεοταξικοί, Τουρκόσποροι και Απάτριδες


γράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος 
Καπιταλομαρξιστές, Νεοταξικοί, Τουρκόσποροι και Απάτριδες 
Αυτό είναι το θανατηφόρο μείγμα των τυράννων και της πολιτικής επικυριαρχίας που διαφεντεύει, εξουσιάζει, καταδυναστεύει και απεργάζεται το τέλος του Ελληνισμού.

Κομπλεξικοί μισέλληνες, μετριότητες και τιποτένια μικροπολιτικά ανδρείκελα, οικότροφοι των μασονικών στοών, της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και των «σκοτεινών» διαδρόμων του State Department γαντζωμένοι στην εξουσία εκτελούν με απίστευτο κυνισμό τον λαό των Ελλήνων ! 

Εντολοδόχοι του Σιωνισμού, μικρόψυχα διαπλεκόμενα πολιτικά καθάρματα στέλνουν καθημερινά στον θάνατο το υγιέστερο κομμάτι του Ελληνικού λαού. Τον βιοπαλαιστή άνθρωπο, που πέφτει στις ράγες του θανατηφόρου συρμού αρνούμενος να συρθεί στον εξευτελισμό της φυλακής, κρατώντας την μοναδική αξία που του χάρισε ο πλάστης, την ΨΥΧΗ του! Αυτή δεν την κατάφεραν να του την πάρουν, πέταξε μαζί της στην αιώνια ελευθερία !

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ για τον Δήμο ΚαλαμάταςΗ Δημοτική Παράταξη «Ελληνική Δράση Καλαμάτας» η οποία ανακοίνωσε την κάθοδο της στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Δημητρούλια και παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε και το πρόγραμμα του συνδυασμού. Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το ψηφοδέλτιο της παράταξης.  Ο Αγώνας για τις ιδέες του γνήσιου Ελληνικού Εθνικισμού και της

Τα σάπια δεκανίκια της ΝΔ..


Εχθές μάθαμε πως ο Ροντούλης πάει στην ΝΔ μετά την συνάντησή του με τον Σαμαρά. Και αφού πρώτα έσπευσε να ρίξει τους απαιτούμενους επαίνους, κοινώς γλύψιμο, προς τον πρωθυπουργό της μνημονιακής συγκυβέρνησης "άλλαξε και τα δαχτυλίδια".. λέγοντας πως:
 «ο Πρωθυπουργός κάνει μια τιτάνια προσπάθεια για να εξέλθει η χώρα από την ύφεση, προκειμένου οι Έλληνες, και κυρίως οι νέοι άνθρωποι, να βρουν δουλειά». Συνέχισε μάλιστα, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον Πρωθυπουργό με ένθερμα λόγια: «Την προσπάθεια αυτή πρέπει να συνδράμουν όλοι οι νουνεχείς Έλληνες, καθότι ο Αντώνης Σαμαράς ενσαρκώνει μια δύναμη ελπίδας, σταθερότητας και ενότητας του Ελληνικού λαού. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Ελληνισμός με την ψήφο του θα απορρίψει

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

'Οναρ ημερόφαντον


Σας διαβεβαιώ, ότι δεν είμαι Έλληνας του καναπέ. Υπάρχει ένας καναπές στο σπίτι μου, αλλά αποφεύγω να καθίσω εκεί για να μη φθείρεται. Τον διατηρώ σε ανεκτή κατάσταση, με την προοπτική να αντέξει στα όσα υπόλοιπα χρόνια μου απομένουν, για υποδοχή επισκεπτών, ώστε να είμαι εν τάξει σε όσες κοινωνικές επιταγές έχουν απομείνει σύννομες. Τώρα πια δεν υπολογίζω σε δαπάνες συντηρήσεως του χώρου μου, για τους γνωστούς επιβληθέντες λόγους λιτότητας.

Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Το τραίνο του πολιτισμού

Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
                                                                               

Ο Χαρίλαος Τρικούπης υπήρξε αναμφίβολα ο μεγαλύτερος οραματιστής και πατριώτης της μετεπαναστατικής Ελλάδας. Ηταν ο Πρωθυπουργός πού κατάλαβε και ενστερνίστηκε την δεα της προόδου μέσα από την κατασκευή μεγάλων δημόσιων έργων. Κάποια από τά έργα του υπάρχουν και εξυπηρετούν ακόμη σήμερα τους Έλληνες πολίτες 140 χρόνια μετά την κατασκευή τους. Ένα τέτοιο κολοσιαίο έργο είναι ο υπάρχων σήμερα σιδηρόδρομος.  Έχω τη χαρά να τον απολαμβάνω σχεδόν καθημερινά τόσο το καλοκαίρι με τα θαλάσσια λουτρά όσο και τον χειμώνα με τη σύγχρονη και άνετη μετάβασή μου