Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο κ. Γούδης και ο Εθνικιστής Κωνσταντίνος Καραμανλής


ο κ. Γούδης υποψήφιος της Ελληνικής Αυγής
 αριστερά σε εκδήλωση των Lions Πάτρας 
Το είδαμε και το ακούσαμε έκπληκτοι το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη 9-10/4/2014 στην εκπομπή «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» του Στέφανου Χίου από το τηλεοπτικό κανάλι Ζoom Στο «πάνελ» μεταξύ άλλων ο κ. Χρήστος Γούδης με την ιδιότητα του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου στον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή» επί κεφαλής του οποίου είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Σε διάλογο περί… δημοκρατίας με τον γραφικό και διαχρονικό πρόεδρο της «ένωσης κεντρώων» κ. Βασίλη Λεβέντη ο κ. Γούδης είπε μεταξύ άλλων ότι  «..εγώ κινούμαι πολλά χρόνια στον χώρο της Δεξιάς και ξέρω ότι ο εθνικισμός συμβαδίζει πάντα με την δημοκρατία και σαν τρανταχτό παράδειγμα έφερε τον …Κωνσταντίνο Καραμανλή !!» Δηλαδή κατά τον κύριο Γούδη, ο μεγαλύτερος διώκτης των εθνικιστών στην Ελλάδα αλλά και κάθε πατριώτη ήταν …εθνικιστής ! 

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

(Ν)τροπολογία Μπουτάρη: Η «δημοκρατία» (τους) δεν έχει αδιέξοδα!


O επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης, την πρόσφατη τροπολογία με την οποία ήρθη το κώλυμα εκλογιμότητας για τον κ. Μπουτάρη, δήλωσε τα εξής:
«Με την (ν)τροπολογία τους απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι η «δημοκρατία» (τους) δεν έχει αδιέξοδα! Αποδείχθηκε επίσης αυτό που μήνες τώρα λέμε και είναι πια κοινό μυστικό όλων των πολιτών, ότι δηλαδή όλοι εργάζονται για να έχει η Θεσσαλονίκη δήμαρχο και πάλι τον Γιάννη Μπουτάρη. Οι επιλογές όλων των κομμάτων αυτό καταδεικνύουν. Τόσο η προσχηματική υποψηφιότητα Καλαφάτη από την ΝΔ, όσο και η αναιμική υποψηφιότητα Μηταφίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στις επίσης κομματικές (και επομένως

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Έφθασε η.. πρόοδος και στην πόλη μας (του Φοίβου Ιωσήφ)


Ευθυμογράφημα
του συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
Η πόλη μας ήταν είναι και θα είναι πρωτοπόρος στην πρόοδο, στην εξέλιξη, στην μίμηση, στην απομίμηση, στα λέπια και στην απολέπιση κάθε ιδέας προόδου των Αγγλοσαξωνικών βλαχαδερών. Καταλάβαμε το συμφέρον
μας και οδεύουμε πλέον με ταχύτητες μεγάλες προς την ανανέωση του πολιτισμού μας με άλλα μέσα συνεννόησης, κατανόησης και ανύπαρκτης νόησης. Πετάξαμε πλέον ψηλά, πάνω από Παρθενώνες και φτάσαμε στους πνευματικούς περιστερώνες, ορνιθώνες και  εγκεφαλικές κοτρώνες. Προφανώς, στον εγκέφαλό μας πλέον δεν κατοικούν οι Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου αλλά μία πλήρης σύνθεση της Arsenal συν τον προπονητή της.

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Οι Εβραίοι της Αμερικής παγιώνουν την εμπλοκή τους στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας.


Γράφει η Δήμητρα Παπαγεωργάκη
Από την στιγμή που ένας πρωθυπουργός παρίσταται σε μια επιτροπή Εβραίων της Αμερικής, αυτόματα τους δίνει αξία, τους αναβαθμίζει,  αλλά παράλληλα υποβαθμίζει τον ρόλο του αλλά και το κράτος που εκπροσωπεί. Δυστυχώς αυτό γίνεται γιατί παρασκηνιακά οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης σαν και τον Σαμαρά, όπως λέει ο πρ. γραμματέας της κυβέρνησης Μπαλτάκος και όχι εμείς, λαμβάνουν εντολές και δίνουν λόγο σε αυτούς. Σε ένα άρθρο του ο Ησαίας Κωνσταντινίδης που αναδημοσιεύσαμε στον Κοινό Παρονομαστή  γράφει για την παρέμβαση του Ντέιβιντ Χάρις με τρόπο αήθη και πρωτοφανή σε περιστατικά που αφορούν αποκλειστικά μόνο τον ελληνικό λαό. Την υποψηφιότητα Καρυπίδη στο ΣΥΡΙΖΑ και την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στην ΝΔ (διαβάστε αναλυτικά εδώ)

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ή Ελληνοκεντρική θεώρηση του «666»



γράφει ο Πρόδρομος Κούρτογλου
Η «ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ» ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Ένα σπουδαίο ζήτημα πού τίθεται σιγά-σιγά στην εποχή μας έχει παρου­σιασθεί μέ διάφορους τρόπους στήν επικαιρότητα τά τελευταία χρόνια, περιβληθέν, σκοπίμως ή μή, μέ κλίμα φανατι­σμού ή άπό τό άλλο μέρος, μέ είρωνία και αδιαφορία, μέ αποτέλεσμα τόσο ή Κοινή Γνώμη, όσο και ό μέσος σκεπτόμε­νος άνθρωπος νά τό άντιπαρέρχονται χωρίς τή δέουσα προσοχή. Πρόκειται γιά τόν περίφημο τριψήφιο αριθμό 666 και τήν φιλολογία και τά παράλληλα φαινό­μενα πού συνδέονται μ' αυτόν.
ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
Προφητεία, σύμφωνα μέ τήν έννοια πού πήρε ή λέξη μετά τήν επικράτηση τοϋ Χριστιανισμού, σημαίνει τήν πρόρρηση, τήν γραπτή ή προφορική διατύπω­ση και περιγραφή δηλ. γεγονότων πού θά συμβούν εις τό μέλλον. Τό φαινόμε­νο αυτό εμφανίζεται στούς πολιτισμούς πολλών λαών σέ όλους