Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Συνέλαβαν τον αναρχικό κακοποιό Δημητράκη , για επίθεση στα γραφεία της Χ.Α


Για ακόμη μία φορά επιβεβαιώνεται πως τα μέλη των αναρχικών οργανώσεων έχουν δεσμούς με τον υπόκοσμο και τους χούλιγκανς.
Κατά την διάρκεια της μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟ προς το ΟΑΚΑ, ομάδα αυτών εκσφενδόνισε πέτρες και άλλα αντικείμενα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων, με στόχο να προκαλέσει φθορές. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην σύλληψη ατόμων ανάμεσα στα οποία είναι ο γνωστός αναρχικός κακοποιός Γιάννης Δημητράκης , μέλος του υποκόσμου ,με επαφές με την τρομοκρατία, ο οποίος είχε συλληφθεί για συμμετοχή στην λεγόμενη ‘’Συμμορία με τα Μαύρα’’ η οποία διέπραξε - από τον Νοέμβριο του 2002 ως τον Ιανουάριο του 2006 - επτά

Κυκλοφόρησε το “Πέρα από το εθνικό κράτος”


Το βιβλίο του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου “Πέρα από το εθνικό κράτος”, κυκλοφόρησε την Μεγάλη Πέμπτη στα βιβλιοπωλεία, από τις εκδόσεις “Λόγχη”. Μία αντιεξουσιαστική προσέγγιση της θεωρίας αλλά και της εμπειρίας του εθνικού κράτους, από μια αφετηρία που σέβεται την έννοια του Έθνους, σίγουρα ανοίγει ένα μεγάλο πλαίσιο διαλόγου αλλά και ανατροπής παγιωμένων ιδεών. Επιπλέον η υπέρβαση ενός στείρου “αντί” και η ανίχνευση του εθνικού μας μέλλοντος με εργαλείο την παράδοση του ελληνικού κοινοτισμού, αποτελεί τον οδοδείκτη μιας νέας πορείας, μακριά από τις εξαιρετικά περιορισμένες επιλογές που μας προσφέρουν τα “οράματα” προσαρμογής στην κουλτούρα του Δυτικού μεταμοντερνισμού.

Μία μικρή γεύση:
“Ας αρχίσουμε να λέμε όσα θα έπρεπε νά ‘χουμε πεί. Όσα θα έπρεπε τώρα να συζητάμε. Σίγουρα όσα θα πρέπει στο μέλλον να έχουμε ξεκάθαρα...

Οι Έλληνες Εθνικιστές φυλάττουν Θερμοπύλες..


Για 25 συνεχή χρόνια στεγάζει τους αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών σε μια "καυτή" περιοχή κάπου εκεί στα όρια του Δήμου Περιστερίου με την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι, κλπ μιλάμε εδώ για το ιστορικό γραφείο που βρίσκεται στην πλατεία Δέγλερη στην οδό Ιδομενέως 2 στον Άγιο Ιερόθεο. 

Τα τοπικά μέλη του ΕΝΕΚ στην δεκαετία του '80-'90 ήταν οι πρώτοι που εγκαινίασαν εκεί τα γραφεία μιας από τις πιο δραστήριες τοπικές οργανώσεις του κινήματος με πλούσια δραστηριότητα και ξεχωριστούς αγωνιστές. Στην συνέχεια στεγάστηκε εκεί η "ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" του Κ. Πλεύρη για να εξελιχθεί το ιστορικό αυτό γραφείο στον Πατριωτικό σύλλογο "Θερμοπύλες" με πολυποίκιλη

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δώδεκα γνωστοί Κρητικοί δίνουν μαθήματα Ιστορίας στον ημιμαθή Πάγκαλο


Μαθήματα... ιστορίας παραδίδουν στον ημιμαθή Θεόδωρο Πάγκαλο, 12 γνωστοί και καταξιωμένοι Κρητικοί, που αν μη τι άλλο δικαιούνται περισσότερο από τη θέση στην οποία βρίσκονται να μιλούν για την ιστορία του νησιού και τους αγώνες του.
Η ανακοίνωση που συντάχτηκε από ομάδα πρωτοβουλίας ιστορικών και υπογράφεται, μεταξύ άλλων, από τον Αρχιεπίσκοπο, αρχιερείς της Εκκλησίας της Κρήτης και Κρήτες δίνεται απάντηση στις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου για το ζήτημα της οπλοκατοχής στην Κρήτη. Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός, με αφορμή το τραγικό περιστατικό το Πάσχα, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι είναι απαράδεκτο το φαινόμενο που συμβαίνει στην Κρήτη και ότι “πρέπει να υπάρξει ένα ευρύτερο σχέδιο ανακατάληψης της νήσου και αφοπλισμού όλων των Κρητικών”.
“Και μην μας πουν οι Κρητικοί ότι τα όπλα τα έχουν από παλιά, για την περίπτωση που γινόταν κάτι. Διότι θα τους ρωτήσουμε γιατί δεν ξεσηκώθηκαν το 1821 όπως η άλλη Ελλάδα;” συμπλήρωσε.
Ακολουθεί η αποστομωτική απάντηση προς το Θ. Πάγκαλο:

Οι Ηρακλειδείς της Δραχμής


Ευθυμογράφημα  
Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
Η λέξη δραχμή βγαίνει από το ρήμα αδράχνω, δηλαδή μέτρο μέτρησης η ποσότητα που πιάνει μία κλειστή παλάμη. Η λέξη Ευρώ βγαίνει από τη λέξη Ευρώπη, δηλαδή μεγαλομάτα. Εμείς θέλουμε το πρώτο νόμισμα, τη δραχμή, να ξέρουμε τι μας γίνεται. Μ' αυτά τα παλιοευρώ χάσαμε τον μπούσουλα, άσε που είναι και νόμισμα σκληρό σαν το ατσάλι, μέχρι και το Δολάριο (αυτό βγαίνει από τη λέξη τάλαρο) έβαλε κάτω σε σκληρότητα και το ταρακούνησε. Εμείς θέλουμε ένα νόμισμα μαλακό στα μέτρα μας και στις δυνατότητές μας. Να είναι μαλακό, εύπλαστο και γιατί όχι και εύθραστο. Με την πρώτη σύγκρουση να κόβεται σε μικρότερα κομμάτια για να μπορεί ο καθένας να κάνει τη δουλειά του. Με εκείνο το παλιοευρώ δυσκολευόμαστε να τα φέρουμε βόλτα, όλο γωνίες είναι κι αγκάθια, σου τρυπάει τα χέρια κάθε τόσο. Μη κοιτάς οι Γερμανοί και οι Γάλλοι, αυτοί κάθε μέρα με τα σίδερα παλεύουν.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Οι Εφιάλτες είναι εδώ με το χέρι στην κερκόπορτα...


 Γκρίζοι Λύκοι και ο υποψήφιος
του ΣΥΡΙΖΑ Αχμέτ Κούρτ
Και όμως...Αυτός που απεικονίζεται ανάμεσα στην συμμορία των Γκρίζων Λύκων δολοφόνων του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού, ήταν μέχρι πριν από λίγες ώρες που αποφάσισε να παραιτηθεί, η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ για υποψήφιο περιφερειάρχη Μακεδονίας Θράκης.Ο Αχμέτ Κούρτ. Μετά τις φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter να φωτογραφίζεται με τον με τον ηγέτη των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί αναγκάστηκε να προχωρήσει σε παραίτηση από την υποψηφιότητα, προχωρώντας όμως και σε δηλώσεις υπέρ του του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB, το οποίο ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ) που συμμετέχει στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Ο Κουρτ ανακοίνωσε, πως στις ευρωεκλογές θα στηρίξει με «όλη του την δύναμη» το κόμμα DEB και δήλωσε:

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ


Ο Λαός μας στήν ιστορική του πορεία - τρεις χιλιάδες χρόνια - αγωνίζεται σκληρά. Κάποτε φθάνει χαμηλά καί υστέρα ξαναγιεννιέται. Αγω­νίζεται και δημιουργεί. Δημιουργεί πολιτισμούς, κύκλους, πού βγαίνουν ό ένας μέσα άπό τον άλλο σαν στεφάνια, άλλα άκάνθινα καί άλλα στολι­σμένα μέ διαμαντόπετρες.
Αυτά πρέπει νά είναι συνείδησις γιά τόν "Ελλη­να.
Τί γίνεται όμως σήμερα; Πώς μπορούμε νά δικαιολογήσουμε τήν έλλειψη των γνώσεων; Πώς δίκαιολογείται ή άρνησις τής πραγματικότητας; Πού υπάρχει ή λογική; Πού βρίσκονται κρυμμένα τά συναισθήματα τού λαού μας;
Ποιά στάσι έχουν πάρει αυτοί πού καθοδη­γούν σήμερα τό Λαό μας πολιτικά καί πνευματι­κά; Αντιμετωπίζουν άραγε σωστά τό πρόβλημα, έχοντας άντιληφθή τήν φύαι καί τίς διαστάσεις του; Ή μήπως ή στάσι τους οδηγεί στήν απο­κοπή άπό τήν τεράστια πνευματική κληρονομιά μας;

"Αν ισχυρισθή κανείς τήν τραγική αλήθεια τής τελευταίας παραγράφου ίσως θεωρηθή υπερβο­λικός. Δεν μένει λοιπόν παρά νά εξετάσουμε τά γεγονότα πού θά στοιχειοθετήσουν τά συμπερά­σματα μας.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ιπποκράτης Δάκογλου: Ο άνθρωπος που έσπασε τον κώδικα του Πυθαγόρα


Ο Ιπποκράτης Δάκογλου είναι ένας από τους... γνωστότερους-άγνωστους επιστήμονες του σύγχρονου Ελληνισμού. Μπορεί να μην τον ξέρει το πανελλήνιο αλλά ήδη τον ευγνωμονούν τουλάχιστον 20.000 άνθρωποι που έχουν πάρει από εκείνον μουσικό CD με την «αρμονία των ουρανίων σφαιρών», στο οποίο ακούγεται ο ήχος των μαθηματικών μηνυμάτων του Πυθαγόρα!  
Αυτό το παράδοξο μουσικομαθηματικό έργο που έφερε σε πέρας ο κ. Δάκογλου με τη βοήθεια του ιδρύματος του συνθέτη Ιωάννη Ξενάκη άλλαξε τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας προς το καλύτερο, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν από αϋπνίες μέχρι κατάθλιψη και άλλα, σημαντικά προβλήματα!

Ο Πούτιν αποκαθιστά τους Έλληνες που υπέφεραν επί ημερών Στάλιν


Ανακοίνωσε ότι υπέγραψε το διάταγμα για την αποκατάσταση των μειονοτήτων στη χερσόνησο της Κριμαίας
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα πως έχει υπογράψει ένα διάταγμα με το οποίο αποκαθίστανται οι Τάταροι της Κριμαίας και άλλες εθνικές μειονότητες που είχαν υποφέρει επί των ημερών του σοβιετικού δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν.

Ο Στάλιν εκτόπισε μαζικά τους Τατάρους της Κριμαίας στην Κεντρική Ασία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κατηγορώντας τους για συνεργασία με τη ναζιστική Γερμανία, και πολλοί πέθαναν σε φρικτές συνθήκες κατά την άφιξή τους στην εξορία.

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ανακοινώθηκε η πτώχευση της Mercedes Benz...


Ευθυμογράφημα                                   Του Συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ

Με μεγάλη τους λύπη δέχτηκαν οι ανά τον κόσμο λάτρεις των αυτοκινήτων Mercedes Benz την είδηση για την πτώχευση της γνωστής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων. Οι πληροφορίες μας λένε ότι την τύχη της εταιρείας Mercedes Benz θα ακολουθήσουν και άλλες Γερμανικές εταιρείες. Εγκυρες διαδόσεις κάνουν λόγο για άμεση πτώχευση επίσης των εταιρειών Bayer , Opel, VW, Siemens, Basf, MAN, FAG, και BMW. Δυστυχώς οι παγκόσμιες οικονομικές και κοινωνικές αναταράξεις θα είναι πολύ μεγάλες με απρόβλεπτες συνέπειες πού ήδη άρχισαν να καταγράφονται με την κατακρήμνιση των  τιμών στα χρηματιστήρια του Τόκυο, του Σικάγου και της Νέας Υόρκης. Ο Θεός να βάλει το χέρι του χρονιάρες μέρες. Δύσκολα θα ξεπεραστεί μια τέτοια απότομη κρίση.

Επίσκεψη του Γιάννη Κουριαννίδη στην αγορά της Θεσσαλονίκης


 Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης, με πολλά στελέχη του συνδυασμού του «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», επισκέφθηκε το Μεγ. Σάββατο την αγορά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς επαγγελματίες και εργαζομένους, ενώ συναντήθηκε τυχαία και με τον πρώην υπουργό κ. Στέλιο Παπαθεμελή, με την παράταξη του οποίου είχε θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του 2010.
Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Κουριαννίδης τόνισε μεταξύ άλλων: «Η εικόνα του ιστορικού κέντρου της πόλης είναι καταθλιπτική. Εκατοντάδες άλλοτε σφριγηλές επιχειρήσεις έχουν από καιρό κατεβάσει τα ρολά τους και πολλές άλλες ετοιμάζονται να τις ακολουθήσουν.

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Χωρίς θάνατο δεν υπάρχει Ανάσταση !


1. Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ


Ο εθνικιστικός πολιτικό- ιδεολογικός χώρος πάσχει. Πάσχει από έλλειψη στρατηγικής. Πάσχει από ρεαλιστική προσέγγιση των εξελίξεων και ακόμη πάσχει από μια αθεράπευτη εσωστρέφεια.
Τα στελέχη του, παλαιότερα και σημερινά, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, αρνούνται να κατανοήσουν την αλήθεια και τον τρόπο εφαρμογής της σπουδαίας αρχής που δίδαξε ο Λε Μπον, περί «Ηγουμένων μειοψηφιών».
Επηρεασμένα από την Μαρξιστική θεώρηση των πραγμάτων αναζητούν την δικαίωσή τους στο πλήθος και στο σήμερα. Λειτουργούν μιμούμενοι τις μεθόδους δράσης των συστημικών πολιτικών ομάδων και ξεχνούν την διαφορά του ελληνικού, Ιωνικού, φωτεινού και λεπτεπίλεπτου ρυθμού, από τον Βόρειο, Γοτθικό, ογκώδη και σκοτεινό ρυθμό.
Ξεχνούν ακόμη ότι κάθε τι που γεννιέται (οργανισμοί, σχηματισμοί, κοσμοθεωρίες, φαινόμενα) νομοτελειακά θα διαγράψει τον κύκλο του και θα πεθάνει…