Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Εθνικιστές Βουλευτές στην Ευρώπη.



Ο Κοινός Παρονομαστής αναγνωρίζοντας την διαρκή παρουσία αλλά και συνεχή προσφορά των στελεχών του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝΕΚ στον Αγώνα των Εθνικιστών κάνει αυτό το αφιέρωμα στους συναγωνιστές που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι Ευρωβουλευτές με το συνδυασμό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και σας καλεί να τους στηρίξετε για να δυναμώσετε την φωνή του εθνικιστικού κινήματος. Ο Πεισίστρατος Γεώργιος Ταρναράς είναι υπήρξε από τα πρώτα 5 μέλη που ίδρυσαν το ΚΙΝΗΜΑ το 1974-1975 και μέλος της διοικούσης επιτροπής του ΕΝΕΚ. Ο Γρηγόρης Κράβαρης από τα ιδρυτικά μέλη του ΕΝΕΚ. Ο Νίκος Μπογονικολός μέλος του ΕΝΕΚ Πάτρας ο Δημήτρης Λιώτης στέλεχος του ΕΝΕΚ Θεσσαλονίκης και μέλος της διοικούσης επιτροπής του και τέλος ο Σπύρος Παπαδόπουλος απόφοιτος της 8ης Σχολής Στελεχών του Κινήματος και ιδρυτικό μέλος του ΕΝΕΚ αλλά και μέλος της συντακτικής ομάδας του Κοινού Παρονομαστή.

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !


Ζητώ, μ' αυτό τό κείμενο νά δεσμεύσω τήν αγανάκτηση σου καί να σου ανοίξω ενα δρόμο.
Σε λίγες μέρες θά κληθείς γιά πολλοστή φορά μπρο­στά στο μαγικό κουτί γιά νά ασκήσεις τό «δικαίωμα» των περιορισμένων επιλογών σου.
Μέσα άπό τά προεκλογικά δαπανημένα δισεκατομμύ­ρια σου, μέσα άπό τις πλασματικές λαοθάλασσες των συ­γκεντρώσεων, μέσα άπό τίς μύριες κούφιες υποσχέσεις θά συρθείς γιά μιά ακόμη φορά πίσω άπό τίς κουρτίνες γιά νά επιβεβαιώσεις τό άλλοθί τους. Γιατί ΕΣΥ, ό κατά σειρά δεκαετιών κυβερνήσεων καί εναλλασσομένων κομ­ματαρχών εξαπατημένος, είσαι τό έργαλείο της ύπαρξης τους.

Καί ξέρω πώς δέν έχεις άλλη επιλογή. Στέκεις αμήχανος μπροστά ατό δίλημμα: ΠΙΣΤΗ ή ΑΝΑΓΚΗ; Αναλογίζεσαι τά όσα σοϋ είχαν τάξει καί εξανεμίστηκαν τήν επομένη των εκλογών. Δέν τούς πιστεύεις γιατί δέν είναι οί δικοί σου άνθρωποι. Γιατί ή ενοχλητική συνείδηση σου τους καταδικάζει γιά κατά συρροήν εγκλήματα προδοσίας εις βάρος των οραμάτων καί των ιδεών σου!!. Γιά τά ξεχα­σμένα σκάνδαλα, τίς αδικίες, τους διωγμούς πού έχεις υποστεί έμμεσα ή άμεσα. Καί τό ένστικτο σου, κάπου βαθειά μέσα σου, ενισχύει τήν επιφυλακτικότητα σου. Αυτό, ξέρει καλά πώς άλλη μιά φορά θά προδοθείς.

Βόμβα μεγατόνων: Makedonski αποκαλεί η ελληνική κυβέρνηση τους Σκοπιανούς στις διμερείς διαπραγματεύσεις!


Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη ο  Γιώργος Χατζημαρκάκης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής του συνέντευξης. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση Σκοπιανής δημοσιογράφου δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον όρο Makedonski για την γλώσσα και την ταυτότητα κατά τις διμερείς διαπραγματεύσεις με τους Σκοπιανούς! Δήλωσε μάλιστα ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν είναι γνωστές και ανοικτές. Ο ίδιος όμως, ως πρόεδρος της Επιτροπής Επίβλεψης της Ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ, θέλοντας να γνωρίζει την επίσημη θέση της ελληνικής κυβέρνησης ζήτησε και πήρε τις σχετικές πληροφορίες. 

Για τους συνοδοιπόρους..



"Οταν προδοτικές σκέψεις σας έκφράζετε, νά φοβάσθε τούς Εθνικιστές.
"Οταν χαμένοι μέσα ατό πέλαγος τής άγνωσίας σας πανικοβάλλεσθε, 
 νά συμβου­λεύεσθε τούς Εθνικιστές.
"Οταν ανίσχυροι μπροστά σέ δύναμι εχ­θρική ζητάτε αξιοπρέπεια καί νίκη, 
 ν' άκολουθήτε τούς Εθνικιστές.
"Οταν έστω γιά μία στιγμή μιλήση στήν ψυχή σας τό μεγαλείο του "Εθνους καί τό χρέος σας νά αντιληφθείτε, νά μιμήσθε τούς Εθνικιστές

Μπορεί ο εθνομηδενισμός να είναι «αντισυστημικός»;


Την δική μας άποψη την εθνικιστική την έχουν αποτυπώσει κατά καιρούς οι συναγωνιστές με άρθρα στον Κοινό Παρονομαστή σχετικά με το ΣΥΡΙΖΑ και τον ρόλο που του έχουν αναθέσει οι παγκοσμιοποιητές  ως συνεχιστή του έργου τους. Είναι όμως διαφορετικά, έχει άλλη αξία να την ακούς από έναν «δικό» τους άνθρωπο όπως ο Γιώργος Καραμπελιάς  δραστήριου παράγοντα του μεταπολιτευτικού αντιεξουσιαστικού χώρου και θεωρητικό του «αντάρτικου πόλης», παλιό μέλος των «Λαμπράκηδων» και σημερινό εκδότη του Άρδην. Διαβάστε το άρθρο του με τίτλο: Μπορεί ο εθνομηδενισμός να είναι «αντισυστημικός»;  
Του Γιώργου Καραμπελιά
Από τις Εκλογές του Ιουνίου 2012 και μετά, τα εγχώρια και τα ξένα συμφέροντα επιχειρούν συστηματικά να ελέγξουν τις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, κατ’ εξοχήν μέσω του ελέγχου του νέου –πρόσκαιρου ή μονιμότερου– πόλου εξουσίας, που ανεδείχθη από εκείνες τις εκλογές, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ.

Έσπασε «αυγά» η Εθνικιστική αφίσα !


Θίχτηκαν οι δυνάμεις της αριστεράς και της ...προόδου. Τους έθιξαν τα πρότυπά τους..Μάλιστα αν είχαν ανακαλύψει ενωρίτερα τέτοιο "λαβράκι" κάπου θα το είχαν στριμώξει στα ευρωψηφοδέλτιά τους. Μην αναρωτιέστε πως. Εδώ κατάφεραν να βάλουν Γκρίζους Λύκους από την Τουρκία δεν θα κατάφερναν να αναδείξουν το νεοταξικό κατασκεύασμα που θέλησε να μας λανσάρει η Κοινότητα των ευρωπέων; Γιατί εκεί αποσκοπούν θέλοντας να διαβρώσουν ότι έχει σχέση με την φύση, ότι έχει σχέση με το αληθινό, ότι έχει σχέση με τον πολιτισμό.  Προβάλλοντας εκτρώματα ερμαφρόδιτα και κίναιδους.. Το news247 λοιπόν από τα πολύ "προοδευτικά" site μεγάλης αναγνωσιμότητας δημοσίευσε μιλώντας για Εθνικιστικό παραλήρημα του Εθνικού Μετώπου. Μεταξύ των άλλων που γράφει αναφέρεται και στο ΕΝΕΚ ως πιο

Αντί βιογραφικού


Η παρουσία μου στο ψηφοδέλτιο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ για τις Ευρωπαϊκές εκλογές την Κυριακή 25 Μαϊου δεν ήταν στις αρχικές μου προθέσεις, προέκυψε λίγο πριν το κλείσιμο του συνδυασμού και μετά από συζήτηση με τον συναγωνιστή Γ.Γ. του κινήματος Εμμ.Κώνστα.
Η πρώτη αυτή εκλογική παρουσία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ στις Ευρωεκλογές της ερχόμενης Κυριακής, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες χρονικά και οικονομικά συνθήκες, από μόνη της αποτελεί και την πρώτη Νίκη!
Δεν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα αυτό κάθε αυτό που θα κρίνει την επιτυχία η όχι του εγχειρήματος αλλά η προσπάθεια και ο Αγώνας που θα έχουμε καταβάλει ΟΛΟΙ μαζί και ο καθένας ξεχωριστά σ’ όλη αυτή την προεκλογική περίοδο όπου ο κόσμος, το εκλογικό σώμα, ευαισθητοποιείται περισσότερο πολιτικά,

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ..


Γράφει η Ποσειδωνία...
              Εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών, αποτελεί χρέος και καθήκον κάθε Έλληνα πολίτη, αυτή τη φορά να σκεφτεί, να κρίνει και να ψηφίσει υπέρ της Ελλάδας. Αυτή τη  φορά...γιατί, αυτή τη φορά ήρθε η ώρα να αφυπνιστούν οι πάντες για τη σωτηρία του τόπου.
Καθότι πλέον, βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο καμπής. Πέραν της οικονομικής κρίσης, όπου σαφώς και είναι θεμελιώδης για την ανάπτυξη μας, αλλά ακόμη περισσότερο, για την πολιτισμική, πολιτιστική, ηθική και γενικότερα, για την πολυεπίπεδη και την πολυδιάστατη αυτή αξιακή κρίση, που μας υποβιβάζει καθημερινά από ανθρώπους σε ανθρωποειδή.

Επαννελληνισμός ή ..θάνατος


Μέσα σε μία Ελλάδα που μαστίζεται από μία πρωτόγνωρη και παρατεταμένη οικονομική κρίση, σε λίγες μέρες ο Έλληνας ψηφοφόρος καλείται εκ νέου να επιλέξει τους ανθρώπους οι οποίοι θα τον εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαικό κοινοβούλιο υπερασπίζοντας τα συμφέροντα της χώρας, απέναντι στον γερμανικό τραπεζιτικό ηγεμονισμό, ο οποίος ως δείχνουν τα πράγματα διαμορφώνει σε μεγάλο ποσοστό την «Ευρωπαϊκή ένωση» του παρόντος αλλά και του άμεσου μέλλοντος.
  Το τεράστιο ζήτημα το οποίο αναδυκνείεται μέσα απο όλη αυτή την οικονομική κρίση έχει να κάνει με το ποιά ακριβώς οφείλει να είναι η θέση της Ελλάδας μέσα σε αυτήν την Ευρώπη και ποιά η ατζέντα των θεμάτων τα οποία αφορούν την χώρα σε πανευρωπαικό επίπεδο.
  Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα συνομιλούμε με γνωστό στέλεχος του λεγόμενου πατριωτικού χώρου με πολύχρονη πορεία όσον αφορά την ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική,  τον μουσικοσυνθέτη, λογοτέχνη και αρθρογράφο με πλούσια παρουσία και απο την εφημερίδα μας, κ. Παναγιώτη Χατζηγεωργιάδη.

Μετα τις ευρωεκλογες έρχεται η κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας και η μετατροπή της Ευρώπης σε μια φεουδαρχική αυτοκρατορία


Γράφει η Ντορέτα Πέππα 
Το θυμάστε αυτό το περίφημο «Ευρωπαϊκό Σύνταγμα», που μας είχαν πρήξει με δαύτο πριν κάτι χρόνια και το οποίο είχε καταψηφιστεί από αρκετές χώρες σε δημοψηφίσματα, ενώ εμείς το είχαμε υπερψηφίσει εντός του δικού μας Κοινοβουλίου, αφού ποτέ οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας δεν καταδέχθηκαν να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό αν θέλει ή δε θέλει να δεχθεί το εκάστοτε ευρωπαϊκώς επιβαλλόμενον; Ε, πάει αυτό! Το «Σύνταγμα». Για «Συντάγματα» κι άλλες «δημοκρατικές αηδίες» ούτε κουβέντα πλέον. Αφού δεν τους έκατσε τότε, βάλανε μπρος το “Plan B” και προτίμησαν να μας δέσουν χειροπόδαρα με τη Συνθήκη της Λισσαβώνας! Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Κουριαννίδης για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών


Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Θεσσαλονίκης:
«Ευχαριστώ όλους όσους συμπορεύθηκαν με την κίνηση μας σε έναν ωραίο αγώνα ανιδιοτελή και ηθικό, χωρίς όμως το ποθούμενο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ επίσης όσους τίμησαν με την επιλογή της ψήφου τους την προσπάθειά μας. Ο αγώνας για μία Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική συνεχίζεται, με άλλους τρόπους και μέσα, αφού δυστυχώς τα επόμενα 5 χρόνια ο κατήφορος του αφελληνισμού θα είναι

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Η Διακαναλική συνέντευξη του Εθνικού Μετώπου



Σήμερα στο πλαίσιο του χρόνου  που δικαιούνται τα κόμματα που κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές, το Εθνικό Μέτωπο παραχώρησε την δική του διακαναλική συνέντευξη μέσω του Γενικού Γραμματέα κ. Εμμ. Κώνστα. Συνέντευξη που αναπαρήγαγαν όλα τα μεγάλα κανάλια. Στην συνέντευξη παρίστατο και η υπ. Ευρωβουλευτής Κουρταλη Γκόλφω. Την συνέντευξη συντόνιζε ο Δημήτριος Γκίκας μέλος του Πολιτικού Γραφείου και υπ.ευρωβουλευτής του Εθνικού Μετώπου. Μεταξύ των σημαντικών ερωτημάτων

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Μπας και δεν ήταν ανέκδοτο; (βίντεο)



Τα παλιότερα χρόνια λέγαμε ένα ανέκδοτο που έμεινε και μέχρις και σήμερα..Αυτό στηριζότανε στις παρωπίδες που "φορούσαν" οι κομμουνιστές σχετικά με ότι συνέβαινε στην Σοβιετική Ένωση και στο Ανατολικό μπλοκ και στο ότι κατεβάζανε αμάσητο ότι τους σερβίριζε η κομματική προπαγάνδα που τους καθιστούσε αντί από συμμέτοχους σε τυφλά όργανα..Το ανέκδοτο έλεγε το εξής: