Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Νεοδημοκράτης συνδικαλιστής της ΔΕΗ: Ξεπουλάνε κοιτάσματα 120 δισ. για 1,5 δισ. (ΒΙΝΤΕΟ)


Όταν θίγεται το Εθνικό συμφέρον με υπαιτιότητα των εκπροσώπων της κυβέρνησης της χώρας, και αυτό το κάνει γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας (που συγκυβερνά την χώρα) και συνδικαλιστής της, τότε αυτό αποτελεί πράξη προδοσίας από την στιγμή που οι κυβερνώντες δεν θα προβούν σε διορθωτική ενέργεια. Διότι ας υποθέσουμε ότι έκαναν ένα ακόμα λάθος από τα χιλιάδες, μετά από αυτή την δήλωση όμως δεν υπάρχει δικαιολογία. Βέβαια θα ακούσετε τον συνδικαλιστή Παντελή Καραλευθέρη να δηλώνει εκτός των άλλων ότι κατεβήκαμε μαζί στις ευρωεκλογές με την ΝΔ κυρία Σπυράκη Τώρα βέβαια κατάλαβε τον πραγματικό ρόλο της ΝΔ ο συνδικαλιστής και μέλος της διοίκησης της ΔΕΗ..
Άργησες κύριε Καραλευθέρη άργησες...
Υ.Γ.Άραγε που είναι οι εισαγγελείς που κόπτονται για το ...δημόσιο συμφέρον; 
Ακούστε και σε βίντεο την αποκάλυψη βόμβα του Παντελή Καραλευθέρη στον ΑΝΤ1

Η εκχώρηση της ΔΕΗ. Ένα ακόμα εθνικό έγκλημα.


Στην Ελλάδα της μεταπολιτεύσεως επικράτησε το συμφέρον ομάδων που λειτούργησαν με την λογική των συμμοριών. Άθροισμα ατομικών συμφερόντων με ορίζοντα το άμεσο κέρδος. Πλήρης απουσία συλλογικής συνείδησης, πλήρης απουσία σχεδίου για το μέλλον. Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού δεν έμεινε μακριά από αυτό το κλίμα. Τόση ήταν η αφροσύνη, η διαφθορά και ο παραλογισμός, που μια επιχείρηση με μονοπωλιακή δυνατότητα πώλησης απαραίτητου αγαθού και ιδιοκτήτρια ενός τεράστιου πλούτου, έφτασε να είναι προβληματική. Το πολιτικό σύστημα άσκησε την φθοροποιό δράση του στο έπακρο.  
Τριάντα χρόνια μεταπολιτευτικού βίου σημαίνουν μηδενικό έργο ως προς τον εκσυγχρονισμό των δικτύων και της τεχνολογίας, μηδενική εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου που υπήρχε στη διάθεσή της, σκάνδαλα απίστευτης έκτασης, ούτε η παραμικρή προσπάθεια για την ανάπτυξη νέων δικτύων.

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Η Δαρβινική θεωρία και οι συνεχισταί της (2ο μέρος)


Ή μηχανιστική θεωρία του Σπένσερ στο χώρο της κοινωνιολο­γίας είχε μεγάλη επίδραση στήν μετέπειτα κοινωνιολογική σκέψη.
Ό Παύλος φόν Λίλιενφελντ (Paul von Lilienfeld, 1829-1903) στο σύγγραμμα του: «Σκέψεις πάνω στήν Κοινωνιολογία τοϋ Μέλλον­τος", προχωρεί πιο πέρα τήν αντίληψη τοΰ Σπένσερ ότι ή κοινωνία είναι ένας οργανισμός, πέρα για πέρα μηχανιστικός.
Ό Αλβέρτος Σαΐφλε (Albert Schaffle, 1831-1903) στο σύγγραμμα του «Ή Κατασκευή και ή Ζωή των Κοινωνικών Σωμάτων», κατορ­θώνει νά διακρίνει, ότι τό κοινωνικό σώμα είναι ανώτερη βαθμο­λογική κλίμακα απέναντι στο φυσικό οργανισμό. Παρ’ όλα αυτά, άφοΰ δεν εισαγάγει στο σύστημα του τήν έννοια της φυλετικότητος παραμένει στο ίδιο μηχανιστικό βιολογικό επίπεδο.
Ό Έρνέστος Βόρμς(Ειτιο Worms, 1869-1926) στο σύγγραμμα του «"Οργανισμός και Κοινωνία», παραμένει και αυτός στήν αντίληψη νά ταυτίζει την βιολογική βάση μέ τό κοινωνικό εποικοδόμημα.

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Η Ευρώπη και η Ελλάδα στο στόχαστρο του ΙΚΙΛ


Μεγαλεπήβολα σχέδια εκπονούν οι τζιχαντιστές του ΙΚΙΛ όπως προκύπτει από τον χάρτη του χαλιφάτου και των συμμαχιών που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Πρόκειται για έναν χάρτη που υποτίθεται ότι δείχνει τις περιοχές που το ΙΚΙΛ σχεδιάζει να έχει υπό τον έλεγχό του την επόμενη πενταετία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχέδιο αφορά και χώρες που δεν επικρατεί το μουσουλμανικό στοιχείο.
Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και μεγάλες περιοχές της Ασίας, ενώ αποκαλύπτει επίσης τη φιλοδοξία του χαλιφάτου να επεκταθεί στην Ευρώπη.
Η Ισπανία, στην οποία οι μουσουλμάνοι κυριαρχούσαν μέχρι τα τέλη του 15ου αιώνα, θα αποτελέσουν μέρος του χαλιφάτου, όπως και οι χώρες των Βαλκανίων (φυσικά και η Ελλάδα) και της Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένη μέχρι και την Αυστρία.

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Η εθνικιστική διορατικότητα: "Η παράδοσις των πετρελαίων "



Τον τελευταίο καιρό μαθαίνουμε και διαβάζουμε για πολλές προβλέψεις που είχαν γίνει για τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Κοινός Παρονομαστής ανέσυρε από το αρχείο του, από το περιοδικό ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ τεύχος 16 της 1ης Ιουνίου του 1976  ένα δημοσίευμα με τίτλο " Η παράδοσις των πετρελαίων" όπου όχι μόνο βλέπαμε την εξέλιξη της εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου  αλλά και την ανάμειξη των Γερμανών σε αυτή  την υπόθεση.Διαβάστε το 

Επισυνάπτουμε όμως και ανάρτηση από την εφημερίδα μας ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ της 1ης Μαρτίου του 1979 άρθρο με τίτλο " Πλούσιες σε ουράνιο Μακεδονία και Θράκη" . Και τα δυο άρθρα αυτά ίσως βοηθήσουν να καταλάβετε γιατί μας συμβαίνουν όλα αυτά σήμερα. Εμείς οι Εθνικιστές τα είχαμε αντιληφθεί από τότε αλλά ο ελληνικός λαός μας θεωρούσε ακραίους, υπερβολικούς και όχι μόνο..Δικαιωνόμαστε αλλά τι να το κάνουμε; Μάλιστα ο συν.Λεωνίδας Ιωάννου έγραφε στο άρθρο του:

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Οι μισθοφάγοι,οι εργασιοφάγοι,οι φαρμακοφάγοι,οι πατριδοφάγοι και οι λωτοφάγοι


Άρθρο του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου
Οι τριπλές εκλογές τελείωσαν. Αποκτήσαμε νέους Δημάρχους, νέα Δημοτικά Συμβούλια, νέους Περιφερειάρχες, νέα Περιφερειακά Συμβούλια, νέους Ευρωβουλευτές και… νέα κόμματα.
Κάναμε και τις κριτικές μας για τα εκλογικά αποτελέσματα και τις προβλέψεις μας για το μέλλον των κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Κοινοβούλιο της Ελλάδος.
Σε όλα αναφερθήκαμε. Όλα τα αναλύσαμε. Για όλα βγάλαμε πολιτικά συμπεράσματα. Συμπτωματικά μάλιστα, όλοι οι συστημικοί κατέληξαν στο κοινό συμπέρασμα πως «ο λαός ψήφισε σοφά».
Κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι… Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί… Τεχνοκράτες και Πολιτικοί… , στο ίδιο μοτίβο. Και από κοντά τους οι καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ που υποστηρίζουν την πολιτική ορθότητα της παγκοσμιοποιημένης ιδιοκτησίας τους.
Μετά, οι αρχηγοί και τα κομματικά επιτελεία, «ελεύθεροι» και φυλακισμένοι, μετέφρασαν το ομόφωνο συμπέρασμα «ο λαός ψήφισε σοφά», σε διορθωτικά μέτρα που πρέπει να λάβουν.

Γκιουμουλτζίνε η Κομοτηνή για το υπουργείο Εσωτερικών..και καλωσορίσματα στο καραβάνι "εκτουρκισμού"


Δεν έχουν τέλος οι ανθελληνικές και εθνομηδενιστικές ενέργειες αυτής της ελλαδικής συγκυβέρνησης.. Ειδικά με το θέμα της Θράκης, για να μην μας πουν ότι τους κατηγορούμε αδίκως, θα έπρεπε η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ γνωρίζοντας τις "επιθετικές" κινήσεις των Τούρκων για την δημιουργία προϋποθέσεων σε όλα τα μέτωπα, για να μπορούν στο μέλλον να απαιτήσουν αυτονομία, να είναι υπέρμετρα προσεκτική και να έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες που θα ανέκοπτε τις επεκτατικές ορέξεις των τους. Αντί αυτών, εκτός της εξόφθαλμης ενέργειας που μόνο τους Τούρκους ικανοποιεί,  να μετονομάσει την Κομοτηνή σε Γκιουμουλτζίνε (Gumülcine) με έκδοση φυλλαδίου από το Υπουργείο Εσωτερικών και της Γενικής Γραμματείας ισότητας των δύο φύλων έχουμε και το καραβάνι εκτουρκισμού «Bereket konvoy» που χρηματοδοτεί το τουρκικό ΥΠΕΞ, θα περάσει και πάλι τα σύνορα, για να προσφέρει πιλάφι με κοκκινιστό κρέας στους μουσουλμάνους της Θράκης, υπενθυμίζοντας τους πως είναι... «εγγόνια

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Αφιέρωμα του Axis Radio στο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του ΕΝ.Ε.Κ. απόψε στις 22:00 μμ


Απόψε στις 22:00 (και σε επανάληψη την Τρίτη 1/7 στις 11:00) στους «Θυρωρούς της Νύχτας» ακούστε μία εκπομπή αφιερωμένη στην ιδεολογία του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος».

Οι διδασκαλίες της Σχολής Στελεχών, οι εισηγήσεις, στην ιδεολογική συνδιάσκεψη της Ελληνικής Νεολαίας Εθνικής Παρατάξεως, τα ιδεολογικά κείμενα που δημοσιεύτηκαν στις εφημερίδες «Νέα Θέσις» και «Συναγερμός».

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΙΣΤΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ» ξετυλίγεται η ιστορία που ξεκινάει από το Κίνημα και συνεχίζει με την Ε.Ν.Ε.Π. και καταλήγει στο το Ε.Ν.Ε.Κ..
Στην εκπομπή μιλούν οι πρωταγωνιστές της εποχής και θα ακουστούν τα «εμβατήρια» του Εθνικιστικού Κινήματος Μείνετε συντονισμένοι 
Σημείωση Κοινού Παρονομαστή 
Να συγχαρούμε τους παραγωγούς της

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του ΕΝ.Ε.Κ. και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ


Αυτό είναι το ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ.
και περιλαμβάνει ΟΛΗ την ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ του Ελληνικού Εθνικισμού σε 450 σελίδες 
Τον Μάιο του 2009 με μια σειρά εκδηλώσεων γιορτάσαμε τα 30 χρόνια από την ίδρυση του ΕΝΕΚ, στην ουσία γιορτάζαμε όλα εκείνα τα χρόνια από το 1975 όταν πέντε άνθρωποι, νεαρά παιδιά τότε, δημιούργησαν τον πρώτο πυρήνα του εθνικιστικού κινήματος της μεταπολιτευτικής περιόδου με την επωνυμία ΚΙΝΗΜΑ και την έκδοση παράλληλα του δεκαπενθήμερου ιδεολογικο-πολιτικού περιοδικού «ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ» και είμαι αναγκασμένος να το γράψω αυτό διότι έκτοτε υπήρξε άρρηκτη συνέχεια μέχρι την δημιουργία του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος- ΕΝ.Ε.Κ.