Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα που οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Να γιατί οι Έλληνες Εθνικιστές είναι οι μόνοι που αντιστάθηκαν στο ξεπούλημα της Ελλάδος.


Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει την προετοιμασία για την ανάρτηση του 2ου τεύχους του κινήματος που θα μπει αυτή την εβδομάδα στον Κοινό Παρονομαστή είπα να δουλέψω και το τρίτο τεύχος .Εκεί ξεφυλλίζοντας το βρήκα ένα άρθρο με τίτλο ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ! του Θανάση Κράνη και έχοντας στην επικαιρότητα και στα σκαριά (μπορεί και να χει κλείσει το θέμα )το ξεπούλημα του ορυκτού μας πλούτου από τους πολιτικούς, σας μεταφέρω τις απόψεις των Εθνικιστών το 1975 και που ήταν η μόνη Εθνική φωνή ελευθερίας μέσα στον κυκεώνα του Ανθελληνικού Κατεστημένου που επικράτησε μέχρις και σήμερα και  που με σχέδιο οι καριερίστες πολιτικάντηδες του έφτασαν την Ελλάδα ένα βήμα από την Άβυσσο .
Αυτά τα άρθρα αλλά και οι αγώνες δείχνουν την πολιτική συνέπεια, υπευθυνότητα και εντιμότητα των Ελλήνων Εθνικιστών. Και δεν μιλάμε για "κάποιους" συγκεκριμένα

Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

7 παραδείγματα (κοινοβουλευτικής) γνώσης και (δικτατορικής) άγνοιας


Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Η γνώση, όταν την αποκτάς, μπορεί να γίνει δύναμη.
Η άγνοια, που σε διακατέχει, για να την καταπολεμήσεις, απαιτεί να έχεις δύναμη.
Η γνώση, όταν την κατέχεις σε κάνει δυστυχισμένο, γιατί βλέπεις γύρω σου την αδιαφορία που επικρατεί και την άρνηση των ανθρώπων να αποκτήσουν την ευθύνη της γνώσης.
Η άγνοια, όλων όσων δεν επιθύμησες να ψάξεις, σου αφαιρεί κάθε σκέψη αντίστασης σ΄ αυτούς που σε ποτίζουν ψυχοφάρμακα και σε μετατρέπουν σε άθυρμα των σχεδιασμών και των συμφερόντων τους.
Διαβάστε 7 παραδείγματα γνώσης και άγνοιας. Ο προβληματισμός που σίγουρα θα προκύψει στον καθένα, θα ποικίλει και θα οδηγήσει σε επιστροφή στη «νιρβάνα» ή στην απόφαση «πρέπει ν’ αγωνιστώ».
1η Γνώση: Γνωρίζεις ότι η ανεργία, μέσα σε τρία χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη, έφτασε από το 12% στο 27,5%.

Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Πίστη και συνέπεια


Μετά τις εκλογές η κυβέρνηση προχώρησε σε μια σειρά από πρωτοβουλίες  σύμφωνα με τις οποίες προτεραιότητα είναι να διατηρηθεί στην εξουσία. Έτσι,παρά το γεγονός ότι τίποτα δεν πηγαίνει καλά, οι διεθνείς εξελίξεις τρέχουν σε όλα τα σημεία του πλανήτη, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και οι μηχανισμοί τους, σχεδιάζουν την παραμονή τους με κάθε τρόπο συνεχίζοντας το έργο που σχεδιάζουν τα ξένα κέντρα χωρίς την παραμικρή συμμετοχή τους. Η μακρά χρονικά και βαθύτατη από πλευράς συνεπειών κρίση, αποκάλυψε πράγματα γνωστά στους εθνικιστές, αλλά λιγότερα γνωστά κια κοινολογημένα στην ελληνική κοινωνία. Είδαμε για παράδειγμα, πως προσωπικότητες αμφιβόλου σοβαρότητας και περιορισμένης αντικειμενικά αποδοχής, αναδεικνύονται με κύριο προσόν, την προσήλωση στη ξένη επικυριαρχία και το θόρυβο στα τηλεοπτικά παράθυρα. Αξίζει, για παράδειγμα να ασχοληθεί κάποιος προκειμένου να καταλήξει σε κρίσιμα συμπεράσματα για τους λόγους και τους τρόπους ανάδειξης προσώπων σε υψηλά αξιώματα εξετάζοντας την πρώτη παρουσία τους στην πολιτική σκηνή