Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Πως βλέπει το ΠΑΣΟΚ την «αξιοποίηση» του αντιρατσιστικού νόμου. Ο ρόλος της Νέας Δημοκρατίας και των Εθνικιστών


Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Το ΠΑΣΟΚ της τριλογίας «Εθνική Ανεξαρτησία», «Λαϊκή Κυριαρχία» και «Κοινωνική Δικαιοσύνη», ανήκει στο λησμονημένο παρελθόν. Τώρα συν-κυβερνά το ΠΑΣΟΚ του «Ανήκουμε εις την Ευρωπαϊκή Ένωση», «Κυβερνούν τα κόμματα του Δημοκρατικού Τόξου» και «Μαζί τα φάγαμε».
Το ΠΑΣΟΚ του «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» έχει παραχωρήσει τη θέση του στο ΠΑΣΟΚ του «Ανοίξτε τις πόρτες στους λαθρομετανάστες».
Το ΠΑΣΟΚ, υπερασπιστής των συνταγματικών ελευθεριών των Ελλήνων, μεταβλήθηκε σε υπέρμαχο της καθιέρωσης αδικημάτων γνώμης.
Γι’ αυτό και υποστήριξε με λύσσα την κατασκευή ενός λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, με συγκεκριμένες πρόνοιες φίμωσης όλων όσων αγωνίζονται, διακηρύσσουν ή πιστεύουν στην διαφορετικότητα των Ελλήνων ή αποδέχονται τα όσα τα Ευαγγέλια κατέγραψαν. Ακόμη και όσων ανατρέχουν σε πηγές και αλήθειες γράφοντας βιβλία ή άρθρα, ζωγραφίζοντας γεγονότα του παρελθόντος ή δημιουργώντας ταινίες με ιστορικά στοιχεία, που δεν αρέσουν στην «πολιτική ορθότητα» των κυβερνώντων τον κόσμο….
Η σημερινή ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος του Ευάγγελου Βενιζέλου και των συν αυτώ, ομολογεί όλες του τις προθέσεις.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

«Όσα συμβαίνουν στο Ιράκ, είναι το προοίμιο εκείνων που οι Ευρωπαίοι θα πάθουν στο εγγύς μέλλον»!


Τα δεινά που αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα είναι το προοίμιο εκείνων που, οι Ευρωπαίοι και οι Δυτικοί Χριστιανοί, θα υποφέρουν επίσης στο εγγύς μέλλον»
Τον κώδωνα του κινδύνου για την επέλαση των ισλαμιστών κρούει ο επίσκοπος της Χαλδαϊκής Εκκλησίας στη Μοσούλη, Amel Shimoun Nona, ο οποίος πλέον ζει εξόριστος στο Ιρακινό Κουρδιστάν.
Ο Επίσκοπος εξήγησε ότι η επισκοπή του τώρα διοικείται από τους φανατικούς μουσουλμάνους, τονίζοντας ότι «οι φιλελεύθερες και δημοκρατικές αρχές δεν αξίζουν τίποτα για αυτούς» και ότι «δεν είναι όλοι ίσοι για το Ισλάμ», ενώ προειδοποίησε ότι αν οι Δυτικοί «δεν τα αντιληφθούν αυτά αρκετά σύντομα, θα γίνουν τα θύματα του εχθρού που καλωσορίζουν στις χώρες τους».

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Όταν η δικαίωση έρχεται από ..πολύ αριστερά.


Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε που οι εθνικιστές του ΕΝΕΚ έβαζαν τις βάσεις του Ελληνικού Εθνικισμού και οριοθετούσαν τα σύνορα και τις κόκκινες γραμμές που τον  διαχώριζαν από τους άλλους εθνικισμούς. Αυτά δεν έγιναν ποτέ στο πόδι. Πάντα μέσα από ιδεολογικές συνδιασκέψεις, συνέδρια, ιδεολογικές ημερίδες, πυρήνες εκπαίδευσης, σχολές εθνικής μορφώσεως και πολλές άλλες διαδικασίες. Οι παιδικές ασθένειες του Εθνικισμού για παράδειγμα (ΕΔΩ) ήταν ένα μάθημα που διδασκόταν στους πυρήνες κρούσεως και έφερε μέσα από διάβασμα και αναλύσεις πολλούς συναγωνιστές ξεκάθαρα και χωρίς «ιώσεις» στον δρόμο του ελληνικού εθνικισμού δημιουργώντας μια ακλόνητη και διαχρονική βάση στην πορεία του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος. Αλλά  και τα ιδεολογικά μας πονήματα, τα

Χαραγμένες σε νόμισμα του 530 π.Χ οι Σφίγγες της Αμφίπολης


Αργυρό τετράδραχμο Αλεξάνδρου Γ΄ 336 – 323 π.Χ.
Ευδιάκριτη και η  γλώσσα γραφής   
Σε τετράδραχμα 14,40 και 12,90 γραμμαρίων, σε δυόβολο 1,40 γραμμαρίων καθώς και σε υποδιαίρεση του 1/8 του στατήρα, 1,20 γραμμαριων (σύμφωνα με την αρχαϊκή μέτρηση), φαίνεται πως είναι αποτυπωμένες οι Σφίγγες της Αρχαίας Αμφίπολης, σύμφωνα με τον νομισματολόγο-ερευνητή Αστέριο Τσίντσιφο, ο οποίος αναφέρει ότι "το αρχαίο αυτό νόμισμα πρωτοέκανε την εμφάνιση του στην περιοχή της Αρχαίας Αμφίπολης, στα τέλη του 6ου αιώνα π. Χ.".
Ξεδιπλώνοντας το "κουβάρι" της ιστορίας της περιοχής, ο κ. Τσίντσιφος ανατρέχει, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην εποχή που η πόλη των Εννέα Οδών, μετέπειτα Αμφίπολη, γνώρισε μεγάλη δόξα στα χρόνια της αρχαιότητας, λόγω της θέσεως που κατείχε, καθώς ήταν κομβικό εμπορικό σημείο και συνόρευε με το μεγάλο εμπορικό λιμάνι της Αμφίπολης.

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ: «οι Εβραίοι, ο Σημίτης και ο Πάγκαλος με εμπόδισαν να αποκαλύψω τον τάφο του Μ.Αλεξάνδρου» (video)


Η κ. Λιάνα Σουβαλτζή
Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου του 1996 αλλά και εναντίον του ίδιου του τότε πρωθυπουργού οι οποίες εγείρουν μείζον εθνικό θέμα, είχε κάνει και εξακολουθεί να πιστεύει με δηλώσεις της η γνωστή αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή, επικεφαλής από το 1989 μέχρι το 1996 των πολυσυζητημένων αρχαιολογικών ανασκαφών για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η κ. Σουβαλτζή χωρίς να μασά τα λόγια της κατακεραυνώνει εκτός από τον κ. Σημίτη, τον τότε Υπουργό Πολιτισμού Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παπανδρέου, Θόδωρο Πάγκαλο για παρεμπόδιση στο ερευνητικό της έργο. Αφήνει να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση Σημίτη επηρεαζόταν ή πιεζόταν από τον εβραϊκό παράγοντα της Αιγύπτου που δεν ήθελε την πρόοδο των ανασκαφών στη έρημο Σίουα ενώ ξεκάθαρα αναφέρει ότι ο

Έλληνα διδάχθηκες άραγε;


18 χρόνια μετά τις στυγερές δολοφονίες των Ισαάκ και Σολωμού από τους Τούρκους εισβολείς
31 Ιανουαρίου 1996: Θάνατος των Καραθανάση, Βλαχάκου, και Γιαλοψού πάνω απο τα 'Ιμια. Ο πρωθυπουργός Σημίτης ανοίγει διάπλατα τις πύλες του Αιγαίου στους Τούρκους.

11 Αυγούστου 1996 πρωί: Ο Κληρίδης, με μια μνημειώδη δήλωση υποταγής, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους 'Έλληνες της Κύπρου υποστηρίζοντας πως η πορεία των μοτοσικλετιστών στα Κατεχόμενα θα επιφέρει τουρκική προέλαση, αμφισβητώντας έτσι ευθέως την φερεγγυότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας της οποίας και προεδρεύει, την αποτρεπτική ικανότητα της ΕΛΔΥΚ και της Εθνικής Φρουράς, καθώς και το φρόνημα των Ελλήνων της Κύπρου.