Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η Casa Pound "σπάει" αυγά !


Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παθιασμένους με το iphone εκατοντάδες Ιταλούς καταναλωτές. Ενώ περίμεναν στην ουρά έξω από apple store να αγοράσουν το νέο μοντέλο iphone 6 άρχισε ο "ουρανός να βρέχει" αλεύρι και αυγά ! Όχι δεν ήταν το μάνα εξ ουρανού, αλλά οι εθνικιστές της Casa Pound που τους τα πέταγαν από την οροφή του εμπορικού κέντρου. 
Στη συνέχεια πέταξαν και φυλλάδια στα οποία αναγραφόταν η φράση «Χθες τάφρος και ξιφολόγχη... σήμερα ένα iPhone που σας περιμένει».
Ο επικεφαλής της Εθνικής Φοιτητικής Ομάδας , Φάμπιο Ντι Μαρτίνο δήλωσε ότι

«Επίθεση» στον τάφο του Φιλίππου


Το Νάσιοναλ Τζεογκράφικ αμφισβητεί τον Ανδρόνικο με σκοπιανή... ομπρέλα

 Ακόμη μία φορά, τα συμπεράσματα του Μανόλη Ανδρόνικου για τους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας αμφισβητούνται. Αυτή τη φορά, μέσω του Νάσιοναλ Τζεογκράφικ (National Geographic) και σε μια περίεργη συγκυρία: ενώ το Σκοπιανό με τις αμερικανικές πιέσεις προς την ελληνική πλευρά βρίσκεται στην επικαιρότητα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ν. Τζ.» που αναπαράγεται σε πολλές αρχαιολογικές ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, ο τάφος ανήκει στον Φίλιππο τον Αριδαίο και στη σύζυγό του και όχι στον Φίλιππο τον Β τον πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Παρουσιάζονται επιχειρήματα του Ευγένιου Μπόρζα από τα Σκόπια, που έχει συνεργαστεί με μια Ελληνίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου, την Ολγα Παλαγγιά.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σταθερά στις γραμμές μας


Η πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα μέσα στην κρίση και μετά από τόσα χρόνια κορύφωσης εξακολουθεί να είναι αδιέξοδη. Οι πολιτικές δυνάμεις που επιβίωσαν μετά την χρεοκοπία, ανέλαβαν το ρόλο της εξυγίανσης με τη σύμφωνη γνώμη των δανειστών και ασφαλώς με την ολόπλευρη συμπαράστασή τους,
Η συγκυβέρνηση των δύο κυρίως υπευθύνων για την βαθιά μεταπολιτευτική κρίση, απέδειξε ότι παρά τις οδυνηρές συνθήκες, η χειραγώγηση παραμένει. Η συνταγή που χρησιμοποιήθηκε ήταν λίγο- πολύ γνωστή. Ταξίματα και λεονταρισμοί μέχρι την άνοδο στην εξουσία και αλλαγή πορείας μετά. Συμπαράσταση από το επικοινωνιακό σύστημα, λίγες ανάσες στους αιχμάλωτους Έλληνες (προσωρινή αναστολή πλειστηριασμών, διανομή κοινωνικού μερίσματος, θέσεις των 300, 00 ευρώ, ψευτο- ανάκαμψη, φόβος για το αύριο) και τελικά η διαχείριση της κρίσης πέρασε και πάλι στους δημιουργούς της.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Die Welt: Ετοιμάζει πυρηνικά όπλα ο Ερντογάν


Σε δημοσίευμα της, η γερμανική εφημερίδα Die Welt γράφει ότι ένας από τους λόγους που η BND, η υπηρεσία πληροφοριών της Γερμανίας, παρακολουθεί την Άγκυρα, θα μπορούσε να είναι ένα τουρκικό πρόγραμμα πυρηνικών όπλων, το οποίο η Τουρκία εξελίσσει κρυφά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η BND διαθέτει ενδείξεις (αυξανόμενες σύμφωνα με το δημοσίευμα) ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιθυμεί να εξοπλίσει πυρηνικά τη χώρα του.
Μέχρι σήμερα πληροφορίες ήθελαν την BND να κατασκοπεύει την Άγκυρα για άλλους λόγους: για την εισροή ισλαμιστών μαχητών στο Ιράκ και τη Συρία, για το λαθρεμπόριο, τη διακίνηση ναρκωτικών και την παρουσία Κούρδων μαχητών, αναφέρει η εφημερίδα.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Χαμένος αγώνας όποιος δεν δόθηκε..


Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Σκοτίας θα μπορούσε να είναι ακόμα και αδιάφορο! Η ισχύς του επεκτείνεται κυρίως στο τώρα, στον δημοσιογραφικό χρόνο. Το γεγονός της επικράτησης του «Οχι» και της απόφασης των Σκοτσέζων να παραμείνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ήσσονος σημασίας για τη μακροϊστορική εξέλιξη στο νησί, που κάποτε ήταν η έδρα μιας αυτοκρατορίας. 
Από τη στιγμή που ετέθη στο τραπέζι το θέμα του... διαζυγίου (όπως το έθεσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον), είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί. Οταν ραγίσει το γυαλί σε μια σχέση, η ζημιά δεν αποκαθίσταται. Αλλωστε, ο ψυχολογικός χωρισμός είναι πολύ πιο

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Αλέξη είσαι τσιγκούνης..


Ευθυμογράφημα 
Του συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ
Εμείς άλλα περιμέναμε κι εσύ άλλα μας είπες. Δυστυχώς απέδειξες για άλλη μια φορά τη τσιγκουνιά σου  και το τρόμο σου για την αποκαθήλωση του φόβου από τους θαρραλέους ΄Ελληνες πολίτες.
Τι θα πεί 751 ευρώ μισθός; Τι πέρασες τους ΄Ελληνες, ζητιάνους; Αυτά ούτε στο Φιλάργυρο του Μολιέρου δεν γίνονται. Δώσε οχτώ χιλιάδες εννιακόσια είκοσι τέσσερα ευρώ να σε δεί ο Θεός με άλλο μάτι και να ευχαριστηθεί ο λαός  ολοψύχως. Να αγαλιάσει το πνεύμα και να φτάσουμε στο τέρμα με ένα σπέρμα που να βγάζει καθημερινά δίδυμα. Αλέξη πρέπει να το καταλάβεις ότι ο λαός στενάζει κάτω από την οικονομική στενότητα και πρέπει να ανοίξεις τους κρουνούς των Τραπεζών άνευ δισταγμών και εις όφελος των νυσταγμών.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Προσπάθεια αμαύρωσης της τελετής μνήμης στην Πηγάδα του Μελιγαλά


70 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την θηριωδία των κομμουνιστών στον Μελιγαλά και η εκδήλωση μνήμης και τιμής στους πάνω από 2.000 νεκρούς Έλληνες προφανώς με άνωθεν εντολές μετετράπη σε απόπειρα τρομοκράτησης όσων συμμετέχουν. Δυνάμεις τις αστυνομίας απέκλεισαν τον χώρο σταματώντας λεωφορεία που μετέφεραν κόσμο στην εκδήλωση και αναίτια άρχισαν τις προσαγωγές πολιτών ανεξαρτήτως ηλικίας με το πρόσχημα της εξακρίβωσης στοιχείων. Όπως μας ενημερώνουν από τον τόπο του μαρτυρίου αυτό που συμβαίνει σήμερα στον Μελιγαλά είναι πρωτοφανές και όλοι