Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

22 χαμένα χρόνια και δυο γενιές στη σαλαμούρα


Έριξαν κρυφά, κάτω από την πόρτα του γραφείου μου, ένα 4σέλιδο διαφημιστικό της Νέας Δημοκρατίας. Το βρήκα, το διάβασα και πρέπει να παραδεχτώ ότι, δεν έγραφε μπουρδολογήματα, σαν και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως ήταν πάρα πολύ καλά μελετημένο. Ικανό να κοροϊδέψει κάθε εύπιστο αναγνώστη.
Μου έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρχε πουθενά η λέξη συγνώμη. Προφανώς, δεν νοιώθουν ότι έβλαψαν κανέναν, σε κάτι. Ούτε την Ελλάδα ή τους Έλληνες. Ούτε καν τους χιλιάδες αυτόχειρες νεκρούς. Αντιθέτως… είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους που, με πολύ έντονα γράμματα προσπαθούν να επιβάλουν την λήθη ως μέθοδο πολιτικής σκέψης. «Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η Ελλάδα δεν αποφασίζει για το παρελθόν» γράφει ο μα@άκας επικοινωνιολόγος τους θεωρώντας ότι …βρήκε το σύνθημα που θα οδηγήσει τους Έλληνες στην λεωφόρο Αλτσχάϊμερ.

Εμείς όμως, οι Έλληνες Εθνικιστές, το παρελθόν δεν το ξεχνάμε. Δικά μας ήταν τα συνθήματα «Όχι στη λήθη …είναι παραμύθι», «Δεν Ξεχνώ», «Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ» και ακόμη «Τους προδότες δεν τους συγχωρούμε… τους τιμωρούμε»! Ματώσαμε υπερασπιζόμενοι, ότι και αν αυτά εκφράζουν. Πως λοιπόν να ακολουθήσουμε τον εξυπνάκια της Νέας Δημοκρατίας που μας λέει «Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η Ελλάδα δεν αποφασίζει για το παρελθόν», υπονοώντας ότι πρέπει να αποφασίσουμε για το μέλλον, με βάση τις υποσχέσεις τους;
Ακόμη και η εκκλησία κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, για να σε συγχωρέσει σου ζητά πρώτα να ομολογήσεις, μετά να ζητήσεις «συγνώμη» …και σου επιβάλλει το επιτίμιο της μεταμέλειας, πριν σου επιτρέψει να μεταλάβεις.
Αλλά εσείς, όλοι εσείς, που γεννηθήκατε από μεταξωτούς κ@λους και κουβαλάτε πολιτικές (κληρονομούμενες) περιουσίες τριών και πλέον γενεών, γνωρίζεται πολύ καλά ότι το σύστημά σας δεν ζει με τη συγνώμη και με την ανάληψη ευθύνης. Με την ψευδή υπόσχεση επιζεί και με το εμπόριο ελπίδας, που στηρίζεται στο συνειδητό ψέμα.


Γι’ αυτό και απευθύνεστε στους Έλληνες και τους υπόσχεστε ότι, αν σας ψηφίσουν… «μέχρι το 2021 η Ελλάδα θα έχει πιάσει τα προ της κρίσης επίπεδα σε ΑΕΠ και σε απασχόληση».
Είσαστε τόσο θρασείς που μας πετάτε κατάμουτρα ότι χάσαμε 22 ολόκληρα χρόνια από την ζωή μας, εξ αιτίας σας, την ώρα που ο κόσμος προχωρούσε και παρ’ όλα αυτά μας λέτε πως πρέπει να συνεχίσετε να μας κυβερνάτε. Ομολογείτε ότι, δύο γενιές Ελλήνων πετάχτηκαν στο περιθώριο, εξ αιτίας σας, και παρ’ όλα αυτά μας λέτε πως είστε οι καταλληλότεροι να οδηγήσετε την χώρα.
Ποιοι; Εσείς! Που για υπογραφή διαλέξατε να γράψετε lemetinalithia.gr

Πολύδωρος Δάκογλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π