Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μάκη Βορίδη, τα Έθνη δεν ανακυκλώνονται. Οι ΙΔΕΕΣ δεν φυλακίζονται..


Γράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Πριν από λίγες ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης διοργάνωσε σε ξενοδοχείο της Αθήνας την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην οποία παρευρέθηκαν (για να μην νιώθει μόνος) οι άλλοι δυο συνεταίροι της υπερμνημονιακής τρόικας Θανάσης Πλεύρης και Μάκης Βορίδης, τα δεκανίκια δηλαδή της Νεοδημοκρατικής παράγκας του Αντώνη Σαμαρά (μετά την μνημονιακή κολοτούμπα του «Μακεδονάρχη») και αφού πρώτα οι πρώτοι τρεις, θεματοφύλακες του μνημονιακού «κορανίου»  μαζί με τον πρόεδρο –ανάχωμα Γ.Καρατζαφέρη πήγαν χέρι-χέρι με τον Γιωργάκη Παπανδρέου την μεγάλη εκείνη αποφράδα νύχτα του μνημονίου της διεθνούς τοκογλυφικής συμμορίας του Δ.Ν.Τ.

Θα σταθώ εδώ σε μια αποστροφή από την ομιλία του επικεφαλής της νεοφιλελεύθερης τρόικας Μάκη Βορίδη ο οποίος είπε:... «Στις 25 Ιανουαρίου αντιπαρατίθενται δυο ιδεολογίες, του Έθνους και της ελευθερίας και του κομμουνισμού και της ανελευθερίας»
Ε λοιπόν όχι κύριε Βορίδη που συνεχώς εξελίσσεσαι και ανακυκλώνεσαι και ένας μαμμωνάς ξέρει μόνο που φθάσεις(!) Στις 25 Ιανουαρίου αντιπαρατίθενται δυο υλιστικές, αντιανθρώπινες και αντεθνικές, ισοπεδωτικές ψευδοιδεολογίες που αποτελούν το ίδιο νόμισμα με διαφορετική όψη, απέναντι στην ανερχόμενη εθνικιστική κοσμοθεωρία των εθνών που αγωνίζονται να γκρεμίσουν τις νεοφιλελεύθερες, κοσμοπολίτικες και καπιταλιστικές αντιλήψεις του διεθνούς διευθυντηρίου των τοκογλύφων αφ’ ενός και τα βρυκολακιασμένα κατάλοιπα του αντίστοιχου διεθνιστικού διευθυντηρίου με μανδύα «προλεταριακού» διεθνισμού αφ’ εταίρου, παιδιά και καρποί του σιωνιστικού ιερατείου.

Κοινή αφετηρία, δυο δρόμοι παράλληλοι, ένας κοινός σκοπός, η παγκόσμια κυριαρχία των σιωνιστικών αντιλήψεων ο αφανισμός της εθνικής ιδιαιτερότητας..
Το γεγονός ότι εσύ κ. Μάκη Βορίδη επέλεξες να ακολουθήσεις τον δρόμο του κοσμοπολίτικου διεθνισμού και ο Τσίπρας του προλεταριακού διεθνισμού και της σχολής Μαρκούζε, δεν σας διαφοροποιεί ως προς τον τελικό σκοπό που είναι το χτύπημα του εθνικισμού και η αποσάθρωση και ισοπέδωση της μοναδικής φυσικής πραγματικότητας, αυτής των εθνών και της ομορφιάς και ποικιλότητας των πολιτισμών.

Τα ακροδεξιά  πυροτεχνήματα που εκτοξεύετε εσύ και τα εξαπτέρυγά σου, μπορεί να αρέσουν σε μια ολιγαρχία του συστήματος και της διαπλοκής, όχι όμως στους Έλληνες εθνικιστές που όσο ΕΣΕΙΣ ειδικά, φροντίσατε να τους φιμώσετε με κάθε τρόπο – τόσο ελεύθερα μυαλά είστε-ξεχάσατε όμως κάτι πολύ βασικό. ΟΙ ΙΔΕΕΣ ούτε φιμώνονται , ούτε φυλακίζονται !
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!

ΥΓ

Βρε Θεοδόση τι απολογητική κατάντια ήταν αυτή; Μου θύμισες την παροιμία «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π