Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κύπριος αθλητής που ανάγκασε τους Τούρκους να σηκώσουν στα ύψη την Κυπριακή σημαία! Πρώτος Βαλκανιονίκης


Ο Νίκανδρος Στυλιανού δεν καταλαβαίνει από εχθρικό κοινό. Μπαίνει στον αγώνα και στόχος του είναι η νίκη. Μια νίκη μάλιστα που ανάγκασε τους Τούρκους να βάλουν στον ψηλότερο ιστό την Κυπριακή σημαία καθώς και τον Εθνικό μας ύμνο να κάνει εκκωφαντικό θόρυβο στο κλειστό στάδιο της Κωνσταντινούπολης.
Ο 25χρονος πρωταθλητής του επί-κοντώ με άλμα στα 5,35 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη και έκλεισε τα στόματα των Τούρκων οι οποίοι ήταν προκλητικοί καθ΄ολη την διάρκεια των αγώνων.

Ο αθλητής από την Λεμεσό, δοκίμασε στη συνέχεια στα 5.50 και έδειξε ότι με τα νέα του κοντάρια είναι έτοιμος για πολύ ψηλότερα άλματα.
Να θυμίσουμε ότι η Κύπρος συμμετείχε στους αγώνες στην Κωνσταντινούπολη, με επτά αθλητές και αθλήτριες. Πέραν από την διάκριση του Νίκανδρου Στυλιανού, χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και  ο  Μίλαν Τραίκοβιτς στα 60 μ. με εμπόδια ανδρών με 7.87.

Ο Χρήστος Δημητρίου στα 800 μ. ανδρών τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 1.49.30 και βελτίωσε το παγκύπριο ρεκόρ που είχε πετύχει φέτος ο Μιχαηλάς. Αργυρό μετάλλιο, για την χώρα, κατέλαβε και ο Αμίν Χατίρι στα 1500 μ. ανδρών με 3.45.16.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π