Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Το καλοκαίρι της μεγάλης εισβολής πλησιάζει!


Πρωτοσέλιδο του Σεπτεμβρίου 2014.
 Έκτοτε τα πράγματα χειροτερεύουν..
.
Το θέμα, όπως το καταγράφω, γίνεται για αρχειακούς και μόνον λόγους. Για να θυμόμαστε πως …περισσότερο και από τις αυτοκτονίες… περισσότερο και από την οικονομική ανέχεια… περισσότερο και από μετανάστευση των νέων επιστημόνων, μετράει και πληγώνει η αποδοχή της εισόδου και της παραμονής εκατοντάδων χιλιάδων εισβολέων. Αλλοεθνών και αλλόθρησκων. Άλλων αρχών και μη ενσωματώσιμων. Στρατευμένων ή ακούσιων οργάνων- ενός ακήρυκτου πολέμου εις βάρος της ράτσας των Ελλήνων.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χαμένη μέσα στην ιδεοληπτική νιρβάνα των στελεχών της εμμένει στην εφαρμογή μιας πολιτικής, παρόμοιας και χειρότερης από αυτήν που είχε επιβάλλει ο Βενιζέλος στον Αντώνη Σαμαρά. Συνυπεύθυνοι και οι ΑΝΕΛ
που εθελοτυφλούν και δεν βλέπουν ότι «κάθε μήνα εισέρχονται περίπου 10.000 παράνομοι και φεύγουν λιγότεροι από 1.000 από αυτούς». Μια ροή που μοιραία «τινάζει στον αέρα» την φυλετική μας ομοιογένεια και –σε προοπτική 2 γενεών- μας καθιστά εθνική και θρησκευτική μειοψηφία, μέσα στην πατρίδα των προγόνων μας, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Το 2014, (όπου οι μεταναστευτικές ροές ήταν μειωμένες), σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομίας,  συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα περίπου 77.000 αλλοδαποί.
Αν καθιερώναμε ένα ημερήσιο Δελτίο παράνομης εισόδου στην χώρα, από τα παράλια της Τουρκίας, διαβάστε τι θα μαθαίνατε:

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
34 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της ν. Φαρμακονησίου,
35 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του όρμου “ΠΗΔΙ”, κοντά στη Σύμη,
28 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Σάμου,
36 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη θαλάσσια περιοχή   Αεροδρομίου Λέσβου,
14 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή “ΘΕΡΜΑ” Σαμοθράκης,
35 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή του αεροδρομίου Λέσβου,
30 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν  στο λιμένα Πυθαγορείου
9 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή “ΤΣΟΝΙΑ” Λέσβου,
1 λαθρομετανάστης εντοπίστηκε και συνελήφθη ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής “ΑΜΜΟΓΛΩΣΣΑ” ν. Κω,
58 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή “ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ” ν. Σάμου και
8 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στην περιοχή “ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ” ν. Λέσβου,
Σύνολο 288, μόνον την Δευτέρα 2 Μαρτίου!

Με το θέμα αυτό είχα ασχοληθεί και πάλι, στην ηλεκτρονική έκδοση της «Ενημέρωσης Πελοποννήσου», στις 24 Φεβρουαρίου οπότε και παρέθετα ένα ακόμη «Δελτίο εισβολής». Το επαναλαμβάνω.
** Πενήντα δύο λάθρο εντοπίστηκαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παραθαλάσσια περιοχή Λάμπη της Κω, από στελέχη της τοπικής Λιμενικής Αρχής λίγα μέτρα από την ακτή..
** Είκοσι εντοπίστηκαν το πρωί στο οδικό δίκτυο Καμαριώτισσας-Θερμά στη Σαμοθράκη, ενώ άλλοι 27 συνελήφθησαν, επίσης το πρωί, στα Μιστεγνά Λέσβου.

** Σαράντα λάθρο έγιναν αντιληπτοί το πρωί στην περιοχή Αλυκές στις Οινούσσες Χίου, από πλωτό του Λιμενικού που εκτελούσε περιπολία, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ποσειδών 2015».
** Στη διάσωση 29 ατόμων προχώρησαν το πρωί οι λιμενικοί στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του Φαρμακονησίου. Ναυαγοσωστικό τούς εντόπισε σε πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, την οποία στη θέα του περιπολικού σκάφους έσκισαν.
Το πλήρωμα του ναυαγοσωστικού περισυνέλεξε από τη θάλασσα τους παράνομους μετανάστες και τους παρέδωσε στην τοπική στρατιωτική φρουρά, όπου και κρατούνται μέχρι να μεταφερθούν στη Λέρο.
** Άλλοι 27 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά του Αγαθονησίου. Πλωτό περιπολικό, που ενημερώθηκε από το τοπικό στρατιωτικό παρατηρητήριο, τους εντόπισε σε φουσκωτό το οποίο στη θέα των λιμενικών το έσκισαν με αποτέλεσμα να πέσουν στην θάλασσα και να μεταφερθούν στο λιμάνι του Αγαθονησίου, όπου και τυπικά συνελήφθησαν.
** 45 λάθρο πιάστηκαν το πρωί στη Σάμο πλωτό του Λιμενικού, που ενημερώθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης, για την ύπαρξη πνευστής μηχανοκίνητης λέμβου σε δυσχερή θέση στα βορειοανατολικά του νησιού. Το πλήρωμά του τα περισυνέλεξε και τα μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι Βαθέος, ενώ η λέμβος βυθίστηκε.
** Άλλους έξι παράνομους μετανάστες βρήκε, σε φουσκωτό χωρίς μηχανή, περιπολικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή της Λάμνας Λέσβου. Μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μήθυμνας όπου και συνελήφθησαν και ενώ είχαν βυθίσει την βάρκα.

** Τριάντα δύο λάθρο εντοπίστηκαν, πρωινές ώρες της Κυριακής, και στην περιοχή Κάπη Λέσβου, από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Μήθυμνας και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π