Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Εκτός από τα ευρήματα και οι γενετικές έρευνες αποδεικνύουν ότι οι Έλληνες είμαστε αυτόχθονες


Με αφορμή το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο «το βίντεο που πρέπει να δουν όσοι πιστεύουν σε μια καθαρή φυλή-πόσο καθαρόαιμος Έλληνας είσαι » και που στοχεύει στο συναίσθημα του Έλληνα και πως για μια ακόμη φορά θα του δημιουργήσει ενοχές και αμφιβολίες ως προς την καθαρότητα του ελληνικού dna την καταγωγή του και την γενετική συνέχεια του ελληνικού πληθυσμού δημοσιεύουμε μέρος της ομιλίας από την ημερίδα "Ας ξανασυστηθούμε όλοι οι Έλληνες" στην Πάτρα του Ομότιμου Καθηγητή Γενετικής και Γενετικής του Ανθρώπου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κων/νου Τριανταφυλλίδη που ήταν ο κύριος ομιλητής στην συζήτηση με θέμα: Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων 
Εκεί παρουσίασε τα στοιχεία της έρευνάς του, που απέδειξαν ότι όχι μόνο το DNA των κατοίκων της Ελλάδας που ανέπτυξαν τις βάσεις του σύγχρονου πολιτισμού είναι το ίδιο με των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας, αλλά συνεχίζει να υπάρχει και στις περιοχές που ανέπτυξαν εκείνοι οι άνθρωποι αποικίες.
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την παρουσίαση στο βίντεο που ακολουθεί. 
Παραθέτουμε μερικά στοιχεία της παρουσίασης όπως τα έχει αναρτήσει το ιστολόγιο αντιπληροφόρηση 
ο καθηγητής κος Τριανταφυλλίδης
Ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίσθηκε στην Αφρική πριν 200.000 χρόνια λέει ο καθηγητής. Πριν από 100.000 χρόνια πέρασε από την Αιθιοπία στην Υεμένη και έφθασε στην Ευρώπη πριν από 45.000 χρόνια κατά τους αρχαιολόγους και πριν από 59.000 χρόνια κατά τους γενετιστές.  

Έφθασε σε 3 μεταναστευτικά κύματα:  
Την παλαιολιθική εποχή πριν από 44.000 – 57.000 χρόνια, απ’ την Εγγύς Ανατολή πήγε στη Θράκη, Μακεδονία και απ’ τον Έβρο εξαπλώνεται μέχρι την Αγγλία.  
Την μετα παγετωνική περίοδο  20.000 – 23.000 χρόνια πριν καταφθάνει ένα ακόμη μεταναστευτικό ρεύμα απ’ την Εγγύς Ανατολή.

Την νεολιθική εποχή πριν από 9.000 χρόνια το τελευταίο ρεύμα απ’ την Εγγύς Ανατολή.

Το 97% του DNA μας προέρχεται από ανθρώπους που ζούσαν στην Αφρική.

Το DNA μας λέει ο καθηγητής είναι 99% το ίδιο με οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Όμως σήμερα το δύσκολο δεν είναι η αποκωδικοποίηση του DNA, αλλά τι σημαίνει αυτό.

Στον τομέα της γενετικής ο όρος Μιτοχονδριακή Εύα αναφέρεται στον πιο πρόσφατο κοινό μητρογραμμικό πρόγονο, από τον οποίο κατάγονται όλοι οι άνθρωποι. Έχει την απλοομάδα L και λόγω μεταλλάξεων δίνει διαφόρους απογόνους. Έτσι φθάνουμε στον κλάδο M και N.

Ο κλάδος Μ είναι Ασιατικός και ο Ν Ευρασιατικός. 
Αν συνεπώς μελετήσουμε το DNA των σύγχρονων Ελλήνων και βρούμε κλάδους Μ σημαίνει ότι έχουν προέλευση απ’ την Ασία άρα πρόκειται για επιμειξίες.

Γύρω στα 45.000 χρόνια πριν έρχεται ο κλάδος U  που ονομάζεται Ούρσουλα, οι απόγονοι της Ούρσουλας φθάνουν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτά όσον αφορά το DNA απ’ την μητέρα μας.
Το DNA απ’ τον πατέρα μας ταξινομείται σε 311 απλοομάδες ή μοριακά επίθετα. Φθάνει στην Ευρώπη ο κλάδος J,K πριν από 45.000 χρόνια περίπου. 
Οι απόγονοι της απλοομάδας R ή U της Ούρσουλας δηλαδή που ήταν κυνηγοί ή τροφοσυλλέκτες έφτασαν στον ομφαλό της Γης. Στους Δελφούς δηλαδή. Εκεί έφτασαν οι πρώτοι "σοφοί" άνθρωποι.

Αυτοί έκαναν απογόνους ένας εκ των οποίων πήρε το όνομα απ' τις Μούσες που ήταν σε εκείνη την περιοχή και ονομάστηκε Ουρανία.
Οι άνθρωποι αυτοί σύμφωνα και με τον καθηγητή Φερεντίνο είχαν την δυνατότητα να ταξιδέψουν και σε άλλες περιοχές είτε οδικώς είτε με πλοία και έτσι δημιούργησαν τις πρώτες αποικίες στην Ευρώπη.
  
Σύμφωνα τώρα με τον αρχαιολόγο Κοσμόπουλο, λέει ο Τριανταφυλλίδης, οι νεολιθικοί άνθρωποι με απλοομάδες E και J που μετανάστευσαν στην Ευρώπη, ουσιαστικά ήταν οι Πελασγοί του Ελλαδικού χώρου.

Το DNA των κατοίκων της Ελλάδας σήμερα είναι άμεσοι απόγονοι γυναικών με 12 απλοομάδες. 
Οι κύριες είναι 9(H,HV,J,T,U,K,N,X και W).

Όσον αφορά τους άνδρες είμαστε απόγονοι 16 απλοομάδων του χρωμοσώματος Y.
Οι 7 κύριες απλοομάδες του χρωμοσώματος Υ που παρατηρήθηκαν στους Έλληνες είναι οι Ι, R(R1a και R1b), J(J1 και J2), E, G. (Λεπτομέρειες στο βίντεο).

Όσον αφορά το Y χρωμόσωμα οι έρευνες έδειξαν ότι το DNA μας προέρχεται κατά 52% απ' την Παλαιολιθική εποχή και 48% από Νεολιθική εποχή.

Το μιτοχονδριακό DNA όμως, που κληρονομείται απ' τη μάνα στο παιδί περίπου 72% προέρχεται απ' την παλαιολιθική εποχή και 28% απ' τη Νεολιθική εποχή.

Οι περισσότεροι Έλληνες λοιπόν κατάγονται απ' τους ανθρώπους τροφοσυλλέκτες κυνηγούς που ζούσαν στην περιοχή της Ελλάδας την Παλαιολιθική εποχή 30.000 πριν.

Εκείνο που μπορούμε να πούμε όσον αφορά το DNA των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας είναι:

8,3%  αποτελείται απ' την εποχή του Χαλκού έως σήμερα

19,8% απ' την Νεολιθική εποχή

44,2% τέλος της ύστερης Παλαιολιθικής εποχής

14,7% απ' το μέσο της ύστερης Παλαιολιθικής εποχής

11% τέλος της μέσης Παλαιολιθικής εποχής

2% είναι DNA το οποίο έχει καταγωγή από Ασιατικές ή Αφρικανικές απλοομάδες.

Συνολικά το DNA των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας σε ένα ποσοστό 98,7% είναι αυτό που χαρακτηρίζει Καυκάσιους - λευκούς, ενώ το 1% και το 0,3% είναι αυτό που χαρακτηρίζει κατοίκους της Ασίας ή της Αφρικής.

Το παραπάνω είναι απ' το DNA που κληρονομούμε απ' την μητέρα μας. Όσον αφορά το DNA που κληρονομούμε απ' τον πατέρα μας, βλέπουμε ότι το ποσοστό επιμειξίας είναι ο,6% έως ο,1% και εκείνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι το 99,3% του DNA που κληρονομούμε απ' τον πατέρα μας είναι αυτό που χαρακτηρίζει Καυκάσιους - Λευκούς.

«Δεν υπάρχουν γενετικές ενδείξεις επιμειξίας των Ελλήνων με άλλες ανθρώπινες «φυλές» και βάζω τη λέξη φυλές σε εισαγωγικά γιατί η γενετική δεν παραδέχεται την ύπαρξη φυλών και θα πρέπει σε αυτό το σημείο επειδή τόσα πολλά γράφονται στο διαδίκτυο να υπενθυμίσω σε όλους ότι η εθνική ιθαγένεια είναι θέμα πολιτισμού, παιδείας, θρησκείας, γλώσσας και συνειδήσεως και δεν εντοπίζεται στο DNA στο αίμα ή την βιολογική διαδοχή, δεν είναι θέμα γενετικών προσμείξεων γιατί πολλοί παρερμηνεύουν γιατί πολλοί παρερμηνεύουν αυτά τα αποτελέσματα και γράφουν τρελά πράγματα στο διαδίκτυο.»

Ανεβάσαμε στο κανάλι μας (αντιπληροφόρηση) στο Youtube τα συμπεράσματα των ερευνών όπως παρουσιάστηκαν απ' τον κ. Τριανταφυλλίδη γιατί αυτά είναι που ανατρέπουν τις ανθελληνικές θέσεις της ευρύτερης "προοδευτικής" παράταξης(μιλάμε για σχεδόν όλη τη ΝΔ, όλο το ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜ.ΑΡ. και τα ρέστα), που λένε ότι "είμαστε Τουρκόσποροι", "Αλβανοί", ότι έχουμε υποστεί επιμειξία με Βούλγαρους και λοιπούς Σλάβους, ή ότι καταγόμαστε απ' τους Σημίτες.

Όλα αυτά ανατρέπονται όχι μόνο με τις έρευνες του Τριανταφυλλίδη, αλλά και με άλλες Ευρωπαϊκές κορυφαίες έρευνες που απέδειξαν ότι όχι μόνο το DNA των κατοίκων της Ελλάδας που ανέπτυξαν τις βάσεις του σύγχρονου πολιτισμού είναι το ίδιο με των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας, αλλά συνεχίζει να υπάρχει και στις περιοχές που ανέπτυξαν εκείνοι οι άνθρωποι αποικίες.



Όποιος ενδιαφέρεται να δει όλη τη παρουσίαση του κ. Τριανταφυλλίδη ας κάνει κλικ ΕΔΩ και φυσικά κυκλοφορεί το βιβλίο του κ. Τριανταφυλλίδη το οποίο σίγουρα οι Έλληνες πρέπει να μελετήσουν γιατί θεωρούμε στους χαλεπούς αυτούς καιρούς της βίαιης επιβολής της Παγκοσμιοποίησης και της ομογενοποίησης της ανθρωπότητας απ' τους γνωστούς περιούσιους τραπεζίτες, πρέπει να έχουμε πεισθεί με τον καλύτερο τρόπο για την καταγωγή μας.


Για τα ευρήματα μπορείτε που πιστοποιούν το αυτόχθονο της Ελληνικής φυλής μπορείτε να ανατρέξετε σε παλαιότερες αναρτήσεις μας  ΕΔΩ και ΕΔΩ αλλά και σε πάρα πολλές αναρτήσεις μας στην ετικέτα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π