Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Αγωνιστικό Ημερολόγιο: ΤΟ ΕΝΕΚ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


Με εθνικιστικά συνθήματα του ΕΝ.Ε.Κ. γέμισε όλη η Ελλάδα 

Κυριακή 1η Μαΐου 1983 :                               Κείμενα – Επιμέλεια : Ίων (Ιωάννης Σχοινάς)

• Σε ολόκληρη την Ελλάδα οι οργανώσεις του Κινήματος, κινήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε με τα μέσα που διαθέτουν τιμώντας την εργατιά, αλλά και γενικώτερα την Εργασία η οποία αποτελεί κατά τις πολιτικές γραμμές του ΕΝΕΚ «δικαίωμα για τον εργάτη και υποχρέωση του Κράτους προς τον εργάτη».
• Με ανακοινώσεις, χαρτοπανώ, εφημερίδες τοίχου, αεροπανώ το Κίνημά μας Κίνημα Εθνικό και Κοινωνικό κατεδίκασε την κομματικοποίηση και τις πολιτικές σκοπιμότητες που αποπροσανατολίζουν τον λαό μας.

• Η 1η Μαΐου είναι ημέρα τιμής για τον εργαζόμενο Ελληνικό Λαό και όχι ημέρα κομματικών συγκεντρώσεων που διαιρούν τους εργαζομένους και διαστρεβλώνουν το νόημα της Πρωτομαγιάς.
• Συνθήματα που κυριάρχησαν: «ΕΡΓΑΣΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ», «ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ», «ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΕΡΟΧΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ», «ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ»
• Τέλος οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με ομιλίες για το νόημα της Πρωτομαγιάς στις Τ.Ο. Αχαρνών και Πειραιώς την Δευτέρα και την Τρίτη 1η και 2α Μαΐου αντιστοίχως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π