Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

'Ερ Ρούμ : ''Σαγιαγλαπούνα'' ! (του Γιώργου Σαγιά)


Γράφει ο Γιώργος Σαγιάς
ΕΡ ΡΟΥΜ: ''ΣΑΓΙΟΥΓΛΑΠΟΎΝΑ'' ΟΧΙ... / ''ΣΑΓΙΑΓΛΑΠΟΎΝΑ'' ΝΑΙ ! (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΚΗΘΩΣΙ...ΘΑ ΝΙΚΗΣΩΣΙ) ! [βλ. ''Το ιερό Κοράνιο, μετάφραση-σχόλια: Γερασίμου Ι. Πεντάκη (ιππότου του τάγματος Μεδζιδιέ και Πρώτου Διερμηνέως τού εν Αιγύπτω Γενικού Προξενείου της Ελλάδος), κεφάλαιο (σούρα) Λ' - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, εδάφια 1-3, εκδ. Δημιουργία, Αθήνα, 1995]. 

 Παρατίθενται επιχειρήματα για όλους όσοι αγωνίζονται για μην γίνει η Ελλάδα επαρχία ενός ισλαμικού κράτους (ονομασία που της εδόθη σε χάρτη των τζιχαντιστών: OROBPA). 
 Το Ισλάμ: 
1) Έχει θεοκρατικό χαρακτήρα, συνεπώς υπονομεύει άμεσα και ξεκάθαρα τον κοσμικό χαρακτήρα τού κράτους. 
2) Είναι ασύμβατο με τις θεμελιώδεις ελευθερίες που αναγνωρίζονται από τα κράτη τής λεγόμενης ''Δύσης''. 
3) Διεκδικεί διά των Μουσουλμάνων ιδιαίτερη αντιμετώπιση η οποία ακυρώνει την ισονομία. 
4) Χρησιμοποιεί ρητορική μίσους και υποκινεί σε τέλεση ανθρωποκτονιών.
5) Ανάγει το Κοράνιο πάνω από το νόμο κάθε χώρας, άρα επιδιώκει την ανομία
και την κατάλυση τού πολιτεύματος, αρνούμενο να συμμορφωθεί προς τους νόμους (π.χ. τής Ελλάδος) εξαιτίας θρησκευτικών πεποιθήσεων. 
6) Υπονομεύει την ειρήνη και την ασφάλεια στις χώρες. 
7) Θεωρεί άπιστο όποιον δεν το ασπάζεται και δεν γίνεται μουσουλμάνος και τονίζει ότι πρέπει να προσηλυτίζεται ή να εκτελείται. 
8) Όποιος και όποια φεύγει από αυτό, εκτελείται ή αναζητείται να εκτελεστεί, δηλαδή ασκείται τρομοκρατία. 
9) Θεωρεί συλλήβδην ''απίστους'' όσους δεν είναι Ισλαμιστές και εξ αιτίας αυτού αρνείται την εξασφάλιση τής αναγνώρισης και τού σεβασμού των δικαιωμάτων των άλλων ασχέτως σε ποια χώρα βρίσκονται, μηδέ εξαιρουμένης τής χώρας καταγωγής και διαβίωσης αυτών (ακόμη και τής ύπαρξης επίσημης θρησκείας, π.χ. βλ. Σύνταγμα τής Ελλάδος). 
10) Υιοθετεί τον φόνο, ακυρώνοντας την ανθρώπινη ύπαρξη. /// ''Οπόταν συναντάτε τούς απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερεώς τα δεσμά τού αιχμαλώτου'' (σούρα ΜΖ', Ο ΜΩΑΜΕΘ, εδάφιο 4, ό.π.). 

Ενημερωθείτε και ενημερώστε ! Κοινοποιήστε επιχειρήματα, οργανώστε εκδηλώσεις αφύπνισης, κινητοποιηθείτε τώρα. Δεξαμενή εθνικής σκέψης οδηγεί σε δεξαμενή εθνικής δράσης. Πάρε θέση τώρα !  Γεώργιος (Φ) Σαγιάς

1 σχόλιο:

  1. Ο παραπάνω ιδεολογικός καταγγελτικός πέλεκυς θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από το κείμενο της επαίσχυντης τροπολογίας περί ανεγέρσεως τζαμιού, την οποία υπερψήφισε η Δεξιά του Βορίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π