Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Φρ. Μπελέρης: Ο Αγώνας συνεχίζεται!


Αγαπητοί συμπατριώτες,
πριν πολλούς μήνες ξεκινήσαμε τον αγώνα για την διεκδίκηση του διευρημένου δήμου Χιμάρας, ξέροντας ότι θα είναι δύσκολος.
Είχαμε απέναντί μας ολόκληρο το κράτος και τους μηχανισμούς του που τελικά έκαναν χρήση κάθε θεμιτού και αθέμιτου μέσου εναντίον μας.
Είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την βούληση των ψηφοφόρων αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε την δική μας ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα και θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη που δεν ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες όσωνσυστρατεύθηκαν με πίστη στο όραμα και το πρόγραμμά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν υπέρ της Δικής μας Χιμάρας, όσους ήρθαν από την Αθήνα και άλλα μέρη της Ελλάδας, όλους όσους συμπαραστάθηκαν από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, τους συμπατριώτες που έστειλαν και στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές, τους νέους της ομάδας μας που με εντιμότητα και αυταπάρνηση πάλεψαν για την πραγματοποίηση του οράματός μας.

Για την συνέχεια, δεσμεύομαι προσωπικά πως ο αγώνας δεν σταματά. Παραμένοντας πιστοί στα ιδανικά μας, θα παλέψουμε με κάθε τρόπο ώστε να διαφυλάξουμε τα δίκαια και το μέλλον του Χιμαριώτικου λαού. Θα σταθούμε ως αντιπολίτευση δυναμικά παρόντες σε κάθε εξέλιξη που αφορά τον δήμο. Δεν θα επιτρέψουμε στην δημοτική αρχή να προχωρήσει σε ξεπούλημα της Χιμάρας. Θα παλέψουμε με κάθε τρόπο για την προάσπιση των συμφερόντων των Χιμαραίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π