Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Βρέχει μετάλλια για την Ελλάδα !!


Βρέχει μετάλλια τις τελευταίες ώρες για τους Έλληνες αθλητές που εν μέσω αντίξοων συνθηκών παλεύουν και αγωνίζονται κλείνοντας τα αυτιά τους στο γενικότερο  αντιελληνικό κλίμα που καλλιεργείται τεχνηέντως.

Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος θα επιστρέψει απ’ τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, συνεχίζοντας τη συλλογή μεταλλίων μετά και την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 
Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους κρίκους, πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρόγραμμα -που προκάλεσε ενθουσιασμό στις εξέδρες του γηπέδου- και κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση.
 Ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 15.633 βαθμούς και πήρε με διαφορά το χρυσό μετάλλιο. Πίσω του έμεινε ο Ρώσος Ιγκνάτιεβ (15.333), ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Τούρκος Τσολάκ με 15.133. 
Δεύτερο μετάλλιο μέσα σε λίγες ώρες πανηγύρισε η ελληνική αποστολή της γυμναστικής στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, με τον Βλάση Μάρα να κατακτάει τη δεύτερο θέση στο μονόζυγο.

Λίγο μετά τον Λευτέρη Πετρούνια, ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσίασε εντυπωσιακό πρόγραμμα και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, συγκεντρώνοντας 15.366 βαθμούς. 

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική πόλο γυναικών, επικρατώντας στο μικρό τελικό της Ιταλίας με 8-7, στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μπακού.

πηγή πληροφόρησης sport-fm.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π