Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Θα επιβληθεί ανακεφαλαιοποίηση και για τα κόμματα;


άρθρο του Πολύδωρου Δάκογλου
764.481 πολίτες πρόσθεσαν την άρνησή τους να υπερψηφίσουν κάποιο από τα υφιστάμενα κόμματα και ενώθηκαν με όσους αρνήθηκαν να προσέλθουν στην κάλπη τον Ιανουάριο του 2015. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και τις 100.000 νέων ψηφοφόρων που απέκτησαν δικαίωμα ψήφου για πρώτη φορά, το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι«έχουμε κόμματα χωρίς οπαδούς και ψηφοφόρους χωρίς κόμματα».
Η συνειδητή άρνηση 2.000.000 περίπου Ελλήνων να προσέλθουν στην κάλπη (οι υπόλοιποι είναι η φυσιολογική αποχή που προκύπτει από αντικειμενικά αίτια και εσφαλμένους εκλογικούς καταλόγους) δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Το ένα τρίτο των Ελλήνων Πολιτών, προσπάθησε να πει κάτι προς τα κόμματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο διοικούν τη χώρα από τότε που τους παρέδωσε την εξουσία, το καθεστώς της 21ης Απριλίου και τους όρκισε ο χουντικός Πρόεδρος Φαίδων Γκιζίκης.

Θα έλεγα πως ήρθε η ώρα μιας ολοκληρωτικής μεταβολής. Μιας ομολογίας της πολιτικής χρεοκοπίας των κομμάτων και των ακολουθούμενων πολιτικών, από την μεταπολίτευση και μετά. Θα έλεγα ακόμη πως η εποχή των δεινοσαύρων έφτασε στο τέλος της και γι αυτό κάποιοι Γιακουμάτοι, κάποιοι Βενιζέλοι και κάποιοι γόνοι πολιτικών οικογενειών «θα πρέπει να κάνουν τη χάρη στον Ελληνικό Λαό και να μας αδειάσουν τη γωνιά». Ας πάνε στις βίλλες τους να καλλιεργούν βλήτα και κανναβούρι. Άλλωστε τόσα χρόνια, αυτό έκαναν. Πουλούσαν πολιτικά ναρκωτικά και τάϊζαν το λαό με κουτόχορτο.

Μαζί τους, θα ήταν χρήσιμο, να πάρουν ως υπηρετικό προσωπικό καιτον εσμό των τέως κομμουνιστών δημοσιογράφων που μεταλλάχθηκαν σε φιλελεύθερους και έγιναν υπηρέτες δύο αφεντάδων, των κομμάτων και της παγκοσμιοποίησης.
Στον παραλογισμό των καιρών που ζούμε, όπου οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται (και σωστά) γιατί τους έκοψαν –για πολλοστή φορά- 20 ευρώ από τη σύνταξη, και δεν μιλάνε για το λεφούσι των λαθρομεταναστών που έρχονται για να εποικίσουν τη χώρα αλλοιώνοντας την εθνολογική σύνθεση, το σύστημα αξιών και το μέλλον των Ελλήνων, δύο είναι οι λύσεις που υπάρχουν. Να παραδοθούμε ή να αντιδράσουμε.

Εγώ, τουλάχιστον, δεν σκοπεύω να παραδοθώ. Και μαζί με μένα πολλοί, πάρα πολλοί άλλοι. Έλληνες που κατανοούν και πιστεύουν πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας κρίκος στην αέναη αλυσίδα του Έθνους των Ελλήνων. Σκυταλοδρόμοι που οφείλουν να ξεπερνούν τα εμπόδια των βάλτων (αριστεροί), της διαφθοράς (φιλελεύθεροι) και των πληρωμένων οργάνων του παγκόσμιου σιωνιστοκρατούμενου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Και για να επανέλθω στο σήμερα και στις εκλογές.
Τα συστημικά κόμματα χάνουν τους ψηφοφόρους τους και καταρρέουν, αδυνατώντας να ανταποκριθούν στον θεσμικό τους ρόλο. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις συστημικές τράπεζες που χάνουν τους καταθέτες τους  και για να μην πτωχεύσουν οδηγούνται σε υποχρεωτική ανακεφαλαιοποίηση.

Την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών την πληρώνουμε όλοι μας. Στο χέρι μας είναι να μην πληρώσουμε και την ανακεφαλαιοποίηση των κομμάτων.

ενημέρωση Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π