Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

«ΑΡΧΗΓΟΙ» μαριονέτες «ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ» κονσέρβα


Φωτογραφία αφίσας της ΕΝΕΠ κολλημένη
επάνω στην αφίσα του ψευτοεθνάρχη με τίτλο:
Ψηφίστε Τριανταφυλλίδη Βουλευτή Παρισίων
«Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους προέδρους, αλλ΄ημείς θ΄αποσύρωμεν από αυτήν το δικαίωμα του να προτείνει νόμους, ή να τους μεταβάλλει το δικαίωμα τούτο θα απονεμηθεί εις τον υπεύθυνον Πρόεδρον, όστις θα είναι εν παίγνιον μεταξύ των χειρών μας..»  

«Πρωτόκολλα» των Σοφών της Σιών.

Του Σπύρου Παπαδόπουλου
Για πολλοστή φορά το κόμμα των καραμανλήδων ψάχνει για αρχηγό και … ιδεολογικό προσανατολισμό. 
Με δεδομένο ότι το πολιτικό μας σύστημα είναι πρωθυπουργοκεντρικό αναζητείται ο .. κατάλληλος κάθε φορά που να διαθέτει τις «ιδιότητες» να γίνει και πρωθυπουργός. 
Έτσι, διαπιστώνουμε, οι εκάστοτε αρχηγοί της Ν.Δ να είναι αναλώσιμοι και ευκαιριακοί ειδικά όταν δεν καταφέρνουν να γίνουν και πρωθυπουργοί, ή μετά από μια εκλογική ήττα χάσουν τον πρωθυπουργικό θώκο που κατείχαν. 
Υπό την έννοια αυτή, η όποια προσπάθεια ιδεολογικοποιιήσεως αυτού του εκφυλισμένου κόμματος είναι υπό την αίρεση της κατάκτησης της εξουσίας.


Ποιος αρχηγός αλήθεια θα μπορούσε να παραμείνει επικεφαλής της Ν.Δ για συνεχόμενα 8 χρόνια χωρίς να γίνει ΚΑΙ Πρωθυπουργός, όσο ικανός ηγέτης και να είναι, όσο ιδεολογικά και αν προσανατολίσει το κόμμα του;

Τις «ιδεολογίες» των κομμάτων της κοινοβουλευτικής δικτατορίας τις επιβάλουν τα υπερ-εθνικά κέντρα των Βρυξελλών, της Ουάσιγκτον, του παγκόσμιου σιωνιστικού «Ιερατείου» μέσω των αποικιοκρατικών μηχανισμών του Δ.Ν.Τ και του τραπεζικού συστήματος που είναι στα χέρια τους.

Η ελευθερία των ιδεών ποινικοποιήθηκε από το «Ιερατείο» και το υπερ-εθνικό έκτρωμα των Βρυξελλών και έγινε αποδεκτό από τα αποικιακά κοινοβουλευτικά παραρτήματα των επαρχιών τους..  
Η περίπτωση του Δημ. Καμμένου είναι το ελάχιστο δείγμα για το πώς είναι στημένο το παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π