Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές: Το όπλο του συστήματος


Ακολουθεί η τοποθέτηση του συν. Σ. Παπαδόπουλου 

Πάγια θέση του Κινήματος ήταν και είναι ότι οι εκλογές δεν είναι παρά ένα επεισόδιο του πολιτικού Αγώνος, αφού ο δικός μας Αγώνας πρέπει να διεξάγεται καθημερινά, επίμονα, επίπονα και πεισματικά, με σκοπό την διάδοση των ιδεών του Ελληνικού Εθνικισμού.
Η τακτική που επιλέξαμε για να πλήξουμε το σύστημα και να το αποδυναμώνουμε ήταν η τακτική του πολιτικού ανταρτοπολέμου, ο λεγόμενος «πόλεμος του ψύλλου».
Με τον τρόπο αυτό δεν πέφταμε στην παγίδα του συστήματος να «παίζουμε» στην έδρα του, με τους δικούς του όρους και άρα την σίγουρη ήττα μας.
Αυτή την τακτική δεν την κατανόησε ο ευρύτερος εθνικιστικός χώρος και έπεσε στην παγίδα του συστήματος με αποτέλεσμα να σέρνεται νικημένος και ματωμένος αναγάγωντας τις εκλογές, που το σύστημα επιβάλλει, σε πεμπτουσία του Αγώνος.

Οι πρόσκαιρες εκλογικές «επιτυχίες» δεν αποτελούν παρά ευκαιριακές αυταπάτες τροφοδοτούμενες από το σύστημα και λειτουργούν σαν βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής οργής.
Το Εθνικιστικό Κίνημα για να υπάρχει και να κυριαρχήσει πρέπει από την επομένη των εκλογών να σκεφτεί, να συσκεφθεί  και να πορευθεί με άλλη μέθοδο και διαφορετική τακτική.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π