Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Οι τρεις εξουσίες και τα τσιράκια τους, που μάχονται την γλώσσα των Ελλήνων


Τρεις είναι οι κυρίαρχες εξουσίες. Η Πνευματική, η Πολιτική και η Οικονομική.Δρουν παράλληλα αλλά επιδρούν ταυτόχρονα στην εξέλιξη, μπολιάζοντας συγχρόνως η μια την άλλη.

Η Οικονομική εξουσία
Υπηρετείται και υπηρετεί ανθρώπους που λατρεύουν το χρήμα. Κεφαλαιοκράτες, εκμεταλλευτές του πλούτου των λαών και ορντινάτσες τους, που έχουν ως ιδανικό το μέγιστο δυνατό κέρδος. Τα όργανά της επιθυμούν και αποβλέπουν στην μεγιστοποίηση των αγορών (με την έννοια του πλήθους και της καταναλωτικής επιθυμίας). Επιδιώκουν την κατάλυση των συνόρων και την κατάργηση των εθνικών οικονομικών πολιτικών. Επιβάλουν κοινά πρότυπα και ήθη στους λαούς, γιατί αυτό απαιτεί το συμφέρον τους παραγωγικής τους διαδικασίας. Επιθυμούν και προσπαθούν για την επιβολή της χρήσης μια μικρής ομάδας γλωσσών που θα εξυπηρετούν τις τεράστιες καταναλωτικές αγορές που δημιουργούν και προς τις οποίες απευθύνονται. 
 
Η Πολιτική εξουσία
Υπηρετεί και υπηρετείται από ανθρώπους που λατρεύουν την ισχύ και την αναγνώριση. Βουλευτές, υπουργούς, κομματικά στελέχη και παρατρεχάμενους, οργανωμένους σε κόμματα που αποβλέπουν να ορίζουν και να καθορίζουν την ζωή μας. Στην πλειοψηφία τους επιλέγονται και προωθούνται με διαδικασίες παρασκηνίου, από παράγοντες του κάθε τόπου, από ισχυρούς οικονομικούς ομίλους και από αφανείς δυνάμεις άλλων, εξωχώριων  κέντρων. Προτιμούν να αναρριχώνται στην εξουσία με την ψήφο των λαών, την οποία και υποκλέπτουν. Προς τον σκοπό αυτό υποβαθμίζουν την Παιδεία των Ελευθέρων Πολιτών και αναβαθμίζουν την δια βίου εκπαίδευσή τους ως ψηφοφόρων και ως Οπαδών, με αυξημένη μιμητική επιθυμία. Ειδικότερα για την Ελλάδα, η αποκοπή του λαού από την Ιστορία του, το αξιακό του σύστημα και τις παραδόσεις του, σε συνδυασμό με την λεξιπενία και την εισαγωγή ξενόγλωσσων όρων που δεν ανταποκρίνονται στη φύση και την ψυχοσύνθεσή μας, αποτελεί πρωταρχικό τους καθήκον.

Η Πνευματική εξουσία
Αναπτύσσεται και δρα παράλληλα προς τις προηγούμενες. Θα μπορούσε και θα έπρεπε να επηρεάζει την πολιτική και την οικονομική εξουσία. Αντ’ αυτού κατάντησε θεραπαινίδα τους. Οι άνθρωποι που θα ‘πρεπε να την ασκούν, (Ποιητές, Λογοτέχνες, Ζωγράφοι, Γλύπτες, Αρχιτέκτονες) αντί να δημιουργούν λέξεις, έννοιες, χρώματα και κατασκευές (της εποχής μας), αναπαράγοντας τις αξίες και την ενόραση των Ελλήνων (προηγουμένων εποχών) που μας κληροδότησαν τα δημιουργήματά τους,συνωστίζονται στους προθαλάμους καναλιών και υπουργείων, ζητιανεύοντας δημοσιότητα ή επιδοτήσεις. Για να τα κερδίσουν και να ικανοποιήσουν την αρρωστημένη ανάγκη της πάση θυσία προβολής ή την «Ευρωπαϊκή Επιδότηση» που θα τους εξασφαλίσει την Μύκονο και τα ακριβά σαλόνια, δέχονται να παρουσιάζουν τον τενεκέ σαν χρυσάφι, το πλαστικό σαν διαμάντι και τον βούρκο σαν γάργαρη πηγή. Διαστρέφουν την έννοια των λέξεων και μας αποκόπτουν από την Ελληνική γλώσσα. Την γλώσσα των Μαθηματικών και των Υψηλών Εννοιών. Η διαφθορά της γλώσσας, η λεξιπενία και η αναστροφή των νοημάτων είναι η αποστολή της αριστερής και της παγκοσποιημένης διανόησης. Με συνέπειες, που καλείται να υποστεί ο κοιμώμενος λαός.

Ποδηγετώντας με τα τσιράκια τους τις τρεις εξουσίες, (Πολιτική, Οικονομική και Πνευματική), προσπαθούν να αποκόψουν τον Έλληνα από την γλώσσα του. Από το νήμα εκείνο που τον κρατά συνδεδεμένο, ταυτισμένο και τροφοδοτούμενο με όσα είχαν προσφέρει στην ανθρωπότητα, οι πριν από εμάς. Από ένα στοιχείο του DNA της διαφορετικότητάς του που εγγυάται και την ύπαρξη του μέλλοντός του.
Θα το καταφέρουν;


ενημέρωση Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π