Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

κ. Τσίπρα, κ. Φίλη, σύντροφοι και συντρόφισσες: ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!


Ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Φίλης δήλωσε πως η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής από τους Τούρκους είναι «εθνοκάθαρση».
Ο Πρωθυπουργός της Κυβερνήσεως κ. Αλ. Τσίπρας δεν ζήτησε από τον Υπουργό του να ανασκευάσει ή να διορθώσει. Αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (και – φυσικά – όχι μόνο), στηρίζουν με δημόσιες δηλώσεις τους τα περί «εθνοκάθαρσης», ενώ άλλα στελέχη «ποιούν την νήσσαν» (και κάποια – λίγοι - διαφοροποιούνται).
Το θέμα καλύπτεται εκτεταμένα από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως.

Την ίδια στιγμή:
ΔΕΝ καλύπτεται εκτεταμένα – αντιθέτως ΘΑΒΕΤΑΙ – το θέμα της παραχώρησης Ελληνικών Αεροδρομίων σε Γερμανούς.
ΔΕΝ καλύπτεται εκτεταμένα  - αντιθέτως ΘΑΒΕΤΑΙ – το ψέμα της Κυβερνήσεως (και) στο θέμα του ΕΝΦΙΑ.
ΔΕΝ καλύπτεται εκτεταμένα  - αντιθέτως ΘΑΒΕΤΑΙ – η δημογραφική αλλοίωση του Ελληνισμού.
Υπάρχουν δημοσιογράφοι οι οποίοι όντως μπορούν να εντοπίσουν μεγάλα θέματα που υπονομεύουν την ελληνική πατρίδα. Όταν το κάνουν… τα θάβουν βαθύτερα!
Παραλλήλως:
Ο Πρωθυπουργός ετοιμάζεται για συνάντηση στην Τουρκία με τον Πρωθυπουργό της. Αφού προηγήθηκε η επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ. Χωρίς όμως να έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του για την ΑΟΖ. Χωρίς όμως να έχει απαντήσει επαρκώς στις τουρκικές προκλήσεις σε Αιγαίο και Θράκη, για τους λαθρομετανάστες και το προκλητικό προξενείο των γειτόνων, χωρίς να ανασκευάσει επαρκώς τις δηλώσεις του «ότι δεν έχει σύνορα η θάλασσα…».
Συγχρόνως:
Ο Υπουργός κ. Ν. Φίλης επιλέγει να εκφράσει παλαιές αντεθνικές θέσεις της λεγόμενης Αριστεράς. Όμως όχι τυχαία! Σκοπός του είναι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ώστε να ασχολείται με άλλα θέματα που αυτός και οι όμοιοί του κομματικοί επιλέγουν για να μην ασχολείται ο κόσμος με τα ψεύδη και τις κυβισθήσεις της Κυβερνήσεως και – κυρίως – με την πλήρη συμμόρφωσή της τόσο σε όσα προστάζει ο υπερατλαντικός αφέντης όσο και στα όσα η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφασίζει και επιβάλλει. Ο κ. Φίλης, θέλει να κρύψει την αναντιστοιχία λόγων και έργων της «πρώτη και δεύτερη φορά αριστερά», θέλει να κρύψει την πλήρη υποταγή της στις παγκόσμιες ομαδώσεις (λόμπι), θέλει να κρύψει τα αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα, θέλει να κρύψει πως κάνουν πράξη ό,τι απέρριπταν. Επιπλέον θέλει να συσπειρώσει ψηφοφόρους της λεγόμενης αριστεράς οι οποίοι ένιωσαν την προδοσία τού «όχι» του δημοψηφίσματος και την μετατροπή του σε «ναι» αλλά και να συσπειρώσει στελέχη της ευρύτερης αριστεράς φτιάχνοντας μέσω των δηλώσεών τους (βλέπε δηλώσεις Λιάκου, Τατσόπουλου, Ρεπούση και άλλων) γέφυρες επιστροφής με δέλεαρ πιθανές κυβερνητικές θέσεις.
Με βάση το ανωτέρω πλαίσιο, η άσκηση βίας εξυπηρετεί την κυβέρνηση γιατί οδηγεί στον αποπροσανατολισμό του λαού διά της στοχοποιήσεως ατόμων, ομάδων, θέσεων και ιδεολογιών. Με άλλες λέξεις, ευνοείται η κυβέρνηση διότι μετατοπίζεται το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα σκληρά αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα και θέσεις της κυβερνήσεως στην οποιαδήποτε προκύψασα (;) – κακώς – βία και από κατηγορούμενη επιδιώκει να γίνει κατήγορος ενώ συγχρόνως, προωθεί την παλαιόθεν πάγια και σταθερή αντεθνική της ατζέντα στα θέματα της Ποντιακής Γενοκτονίας, της Τουρκικής Επιθετικότητας, της Ισλαμικής Διείσδυσης κ.ά. Την ίδια στιγμή, «οι πασάδες της Άγκυρας» πανηγυρίζουν…
Όμως κ. Τσίπρα, κ. Φίλη, σύντροφοι και συντρόφισσες: ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ… Και στο τέλος, οι Έλληνες πατριώτες θα είναι αυτοί που θα φωνάξουμε VENCEREMOS!
Γ. Σαγιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π