Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Ευρώπη Ώρα Μηδέν

Η Πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, μπορεί να μας προϊδεάσει για το τί θα συμβεί στην Ευρωπαϊκή ήπειρο αλλά και την Ελλάδα, αν δεν επιβληθεί άμεσα ένας φραγμός, απέναντι στον εξελισσόμενο δημογραφικό εξισλαμισμό της.
Η χθεσινή επίθεση αποτελεί την τελευταία πράξη μιας σειράς αιματηρών περιστατικών στην Ευρώπη: 2004 - βομβιστική επίθεση από ισλαμιστές τρομοκράτες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μαδρίτης, 2005 - βομβιστικές επιθέσεις από ισλαμιστές τρομοκράτες σε μέσα μαζικής μεταφοράς στο Λονδίνο, 2007 - βομβιστικές επιθέσεις από ισλαμιστές τρομοκράτες σε νυχτερινό κέντρο στο Λονδίνο και στο αεροδρόμιο της Γλασκώβης, 2012 - δολοφονία επτά Γάλλων από φανατικό μουσουλμάνο στην Τουλούζη, 2013 - δολοφονική επίθεση
εναντίον Βρετανού στρατιώτη από φανατικούς μουσουλμάνους στο Woolwich του Λονδίνου και επίθεση εναντίον Γάλλου στρατιώτη από φανατικό μουσουλμάνο στο Παρίσι, 2015 - επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo, με την δολοφονία τεσσάρων σκιτσογράφων και ενός αστυνομικού.
Τι άλλο πρέπει να συμβεί, προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε ότι η ανεξέλεγκτή εισροή μουσουλμανικών πληθυσμών από την Ασία και την Αφρική, που ήδη έχει λάβει χαρακτήρα εποικισμού, μοιραία οδηγεί σε τέτοια φαινόμενα;
Στην Ελλάδα, του 2015, που στην εξουσία βρίσκεται η λεγόμενη ανανεωτική ή κυβερνώσα αριστερά τέτοιες εικόνες μπορεί να φαντάζουν μακρινές, αλλά δεν είναι καθόλου. Η ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχέδιου και η νομιμοποίηση συνοδευόμενη από την παροχή ιθαγένειας σε όλους τους  λαθρομετανάστες που εισέρχονται παράνομα στην πατρίδα μας, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στην δημιουργία θυλάκων ισλαμικής τρομοκρατίας, πάντα με τις ευλογίες της Ελληνικής κυβέρνησης.

Είναι πασιφανές ότι, η τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι, είναι δείγμα της χρεοκοπίας του μοντέλου της πολυπολιτισμικής κοινωνίας με το οποίο, ορισμένοι κύκλοι οραματίζονται να αντικαταστήσουν  το Εθνικό κράτος. Η υποκρισία και ο ψεύτικος ανθρωπισμός πρέπει να τελειώσουν. Για να μην βιώσουμε λοιπόν και στην Αθήνα αντίστοιχα γεγονότα με αυτά της γαλλικής πρωτεύουσας, απαιτείται η εφαρμογή μιας εθνικής πολιτικής στο ζήτημα της ισλαμοποίησης της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

Η επίθεση στο Παρίσι θα πρέπει να μας κάνει να επανεξετάσουμε την ορθότητα της θεωρίας πολυπολιτισμικότητας, η οποία έχει πάρει διαστάσεις θρησκευτικής πίστης για τους θιασώτες της, και προωθεί ασταμάτητα την άποψη ότι, παρά τις όποιες εθνικές, πολιτιστικές και γλωσσικές διαφορές, στην πολυπολιτισμική κοινωνία, τα άτομα μπορούν να συνυπάρχουν ειρηνικά χωρίς να λαμβάνονται  υπ’ όψιν άλλες παράμετροι (πληθυσμιακά μεγέθη, πολιτισμική εγγύτητα κ.τ.λ.). Όλα αυτά βέβαια αποτελούν σοφιστείες και θεωρίες που στην πράξη έχουν αποδειχθεί ανέφικτες ως προς την εφαρμογή τους.
Σύμφωνα με την θεωρία της πολυπολιτισμικότητας, οι εχθροί του εθνικού κράτους διατυμπανίζουν,  ότι ο αυτόχθων πληθυσμός δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν από τους πολλούς πολιτισμούς, δηλαδή μία μειονότητα μεταξύ των υπολοίπων.

Αυτό βέβαια αποτελεί μία βασική αντίφαση του πολυπολιτισμικού μοντέλου, η οποία αμφιταλαντεύεται μεταξύ του εορτασμού της διαφορετικότητας και της παύσης των όποιων διακρίσεων υφίστανται. Προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα δύο αυτά εμπόδια η πολυπολιτισμικότητα επιδιώκει την αποκαθήλωση των Εθνικών χαρακτηριστικών του κράτους και διάρρηξη  της κοινωνικής συνοχής. Εμφανείς εκφράσεις αυτής της αποεθνικοποίησης παρατηρούμε στην λήψη των μεταναστευτικών πολιτικών, τη θέσπιση νόμων περί ιθαγένειας - υπηκοότητας, και μία γενικότερη αποστασιοποίηση από την παλαιά ιδέα του Έθνους - κράτους.

 Η επίθεση της 13ης Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, καταδεικνύει την αποτυχία της πολυπολιτισμικής συμβίωσης στην Ευρώπη. Τα προαναφερθέντα γεγονότα καθιστούν προφανή την αποτυχία της ενσωμάτωσης σημαντικών τμημάτων των κοινοτήτων μεταναστών στις χώρες που εφάρμοσαν το πολυπολιτισμικό μοντέλο, όπως η Βρετανία και η Γαλλία, όπου το μοντέλο υποδοχής μεταναστών έδωσε έμφαση στην αφομοίωσή τους στο κοσμικό κράτος. Δύο βασικοί λόγοι πίσω από την αποτυχία αυτή ήταν ότι ο αριθμός των μεταναστών στις εν λόγω κοινωνίες ήταν μεγάλος και αυξανόμενος και ότι δεν ελήφθη υπ’ όψιν η πολιτισμική απόσταση μεταξύ των γηγενών πληθυσμών και των μεταναστευτικών κοινοτήτων.

Είναι πλέον φανερό ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε τόσο στην διεθνιστική Αριστερά που ζει με τις ψευδαισθήσεις της, όσο και στην φιλελεύθερη Κεντροδεξιά να εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούν την Ελληνική κοινωνία ως πεδίο πειραματισμών για την εφαρμογή της πολυπολιτισμικότητας, όταν αυτή έχει εμπράκτως αποτύχει στα ευρωπαϊκά κράτη που εφαρμόστηκε.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να αναφέρω, ότι στις συνεντεύξεις στις οποίες υποβάλλονται μετανάστες που επιθυμούν να λάβουν την γαλλική υπηκοότητα, πολλοί μουσουλμάνοι αρνούνται να προσυπογράψουν το Γαλλικό Σύνταγμα. Σε πρόσφατη δε εμφάνιση του στην γαλλική τηλεόραση, ο πρόεδρος των μουσουλμάνων της Γαλλίας, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν το 2025, όταν οι «Γάλλοι» μουσουλμάνοι θα είναι η πλειοψηφία, θα σεβαστούν το Γαλλικό Σύνταγμα ή θα επιβάλλουν τη σαρία, η απάντηση ήταν ότι φυσικά και δεν θα το σεβαστούν αφού το μεν Σύνταγμα είναι ανθρώπινη δημιουργία η δε σαρία είναι θεϊκή. 
Για όποιον δεν το έχει κατανοήσει η θηλιά του Ισλάμ, πνίγει την Ελλάδα και την Ευρώπη, τα γεγονότα του Παρισιού, καταδεικνύουν με εμφατικό τρόπο, ότι απειλείται η δημόσια ασφάλεια σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη. Οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί γιγαντώνονται και ριζοσπαστικοποιούνται, τελευταία δε, εκπαιδεύονται στην Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη και την Τσετσενία. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν θέση ως στόχο, να επεκτείνουν τον πόλεμο για την επικράτηση του Ισλάμ στην Ευρώπη.
Η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων και πολιτισμών είναι πλέον γεγονός. Η ένοπλη σύγκρουση επί ευρωπαϊκού εδάφους γίνεται φανερό ότι έχει ξεσπάσει. Το κρίσιμο ερώτημα είναι πλέον πως θα αντιδράσουν τα ευρωπαϊκά Έθνη. Οφείλουμε ως Έλληνες να αφυπνιστούμε για να μην μας βρουν τα χειρότερα.
                                                                                  Λεωνίδας Μπελιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π