Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Η Ιστορία ενός βίαιου Εποικισμού (του Λεωνίδα Μπελιά)


Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούμε την συστηματική Εθνική αποδόμηση και τον βίαιο εποικισμό της Ελλάδος. Το επίσημο Ελληνικό κράτος, διαμέσου της εκλεγμένης κυβέρνησης που σύμφωνα με το Σύνταγμα έχει υποχρέωση να υπερασπίζει και να προστατεύει τους Έλληνες πολίτες, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του Έθνους, εντός της επικράτειάς του, τηρεί μια απίθανη στάση που εγείρει πολλά ερωτηματικά. Η Ελληνική κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί  με την λήψη δραστικών μέτρων προκειμένου να αποτραπεί και να ελεγχτεί το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως, αποδέχεται αναντίρρητα να εξυπηρετήσει την πολιτική κάποιων ξένων κέντρων, που επιδιώκουν, για τους δικούς λόγους, την εθνική αποδόμηση της Ελλάδος.

Από τις πολιτικές αρχές του τόπου, προβάλλεται, περιλαμβανομένων εκπροσώπων του κυβερνώντος κόμματος και του κράτους, το γνωστό επιχείρημα περί παγκοσμιοποιήσεως, ότι δηλαδή, για κάποιο απροσδιόριστο και ασαφή λόγο πρέπει η Ελλάδα να γίνει πολυπολιτισμική. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ότι απάντηση στο ερώτημα για ποιο λόγο η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική δεν υπάρχει. Επίσης δεν μας εξηγούν τι ακριβώς σημαίνει αυτό και με πιο τρόπο θα επιτευχθεί αυτός ο στόχος; 
Μήπως πολυπολιτισμική Ελλάδα, σημαίνει η εισαγωγή και εγκατάσταση στο έδαφός της ξένων πληθυσμών; 
Μήπως σημαίνει τη δημιουργία στο έδαφός της εθνικών μειονοτήτων και τη πλήρη Βαλκανοποίησή του τόπου ώστε να είναι ευκολότερος ο έλεγχος της Βαλκανικής από την νέα τάξη; 
Ερωτήματα που παρότι τίθενται παραμένουν αναπάντητα.

Όπως γίνεται φανερό το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως, είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αμερικανική πολιτική της παγκοσμιοποίησης, που ξεκίνησε να προωθείτε, μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης, και την επιβολή ενός ακραίου φιλελευθερισμού παγκοσμίως, ο οποίος χρησιμοποιείτε ως το όχημα για μια επιδιωκόμενη παγκόσμια ηγεμονία. Γίνεται λοιπόν σαφές και στους αδαείς ότι, σύμφωνα με τη λογική αυτή, η δημιουργία μιας διεθνούς αγοράς ελευθέρων ανταλλαγών συνεπάγεται φιλελευθεροποίηση στη διακίνηση των τριών βασικών στοιχείων που συνιστούν κάθε αγορά: 1ον Κεφαλαίων, 2ον Προϊόντων, 3ον  Εργατικού Δυναμικού. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να εξηγηθεί η ομολογουμένως περίεργη χαλάρωση του ελέγχου των εθνικών συνόρων, προφανώς υπό εξωτερική πολιτική και ιδεολογική πίεση και επιρροή. Έτσι εξηγείται επίσης η προπαγάνδα περί πολυπολιτισμικότητας  στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, τα εύκαμπτα, διαπερατά σύνορα, ή αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου στη χώρα και η προκαταβολική διαμόρφωση ενός πραγματικού νομικού καθεστώτος κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της «ξενοφοβίας» των Ελλήνων.

Τα παραπάνω επιχειρήματα έχουν ως στόχο, να λειτουργήσουν ως ένα όπλο ιδεολογικής τρομοκρατίας για την αποτροπή κάθε αντιδράσεως του Ελληνικού λαού κατά της επιχειρούμενης εθνικής αποδομήσεως. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η συστηματική υπονόμευση της Ελληνικής παιδείας και η παρουσίαση του Ελληνικού έθνους και της Ελληνικής ταυτότητας ως δήθεν μύθου και εφευρήματος του 19ου αιώνα. Η υπονόμευση της Ελληνικής παιδείας, της ιδέας του Έθνους και της Εθνικής Ιστορίας, δυστυχώς διαπερνά όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης και αξιοποιεί για το σκοπό αυτό τη γενικότερη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στην Παιδεία.

Ήρθε πλέον η στιγμή να πέσουν οι μάσκες και να φανερωθεί η ταυτότητα αυτών που θέλουν να στερήσουν από τους Έλληνες την εθνική τους υπερηφάνεια, να υπονομεύσουν την ελληνική γλώσσα, που έγινε μέσα από τους αιώνες εγκόλπιο πολιτισμού για όλη την ανθρωπότητα και να τους στερήσουν το προνόμιο της εθνικής πολιτιστικής κληρονομιάς, που ανεδείχθη και καθιερώθηκε ταυτόχρονα ως κλασική και οικουμενική κληρονομιά.

Βεβαίως θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι, το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως δεν είναι μόνο Ελληνικό πρόβλημα. Ειδικότερα όμως, στην περίπτωση της Ελλάδος, είναι ηλίου φαεινότερο ότι, η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται ταυτόχρονα και ως ένα γεωπολιτικό όπλο. Με προφανή στόχο την διαμόρφωση νέων δεδομένων στον ελληνικό χώρο, με τη μαζική εγκατάσταση ξένων πληθυσμών, που δεν έχουν καμία σχέση ή συνάφεια με το  Ελληνικό Έθνος. Επίσης, δεν πρέπει να λησμονούμε τις φιλοδοξίες της Τουρκίας, που έχει κάθε λόγο να επιδιώκει τη διάσπαση της Εθνικής συνοχής και την αποδυνάμωση της Ελλάδος. Δεν αποτελεί γι' αυτό έκπληξη το γεγονός ότι η Άγκυρα αρνείται συστηματικά κάθε συνεργασία για τον έλεγχο της λαθρομεταναστεύσεως από το έδαφός της. Αντιθέτως, έχει καταστεί εφαλτήριο, αν όχι άμεσος συνεργός, ενός ασταμάτητου κύματος Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη. Με αυτόν τρόπο η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αλλά και η περίεργη ανοχή που έχει επιδειχθεί από τις Ελληνικές πολιτικές Αρχές, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην αποδόμηση Ελληνικού Έθνους και Εθνικού κράτους. Διερωτώμαι αν αυτή είναι η ανάπτυξη και η πρόοδος που υποσχέθηκαν οι κυβερνώντες στους Έλληνες πολίτες; Η ανοχή μιας ανεξέλεγκτης εισβολής εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και η δημιουργία ενός τεράστιου διεθνούς προλεταριάτου, όταν την ίδια στιγμή οι Έλληνες αντιμετωπίζουν  τόσα προβλήματα.

Επιπλέον οι «προοδευτικοί» και «εκσυγχρονιστές», προκειμένου να στηρίξουν την πολιτική της λαθρομεταναστεύσεως, προβάλλουν το επιχείρημα του ανθρωπισμού των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας ακόμη  τον Ισοκράτη και τον Ξένιο Δία. Παρατηρούμε λοιπόν μία σκόπιμη παραχάραξη του νοήματος της Ελληνικής παιδείας, στην οποία αναφέρεται ο Ισοκράτης, και της φιλοξενίας, που συμβολίζει ο Ξένιος Δίας. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι όλοι αυτοί «φτωχοί και ταλαίπωροι» που συρρέουν καθημερινά στην πατρίδα μας, είναι μέτοχοι της Ελληνικής γλώσσας και παιδείας ούτε, βεβαίως, η έννοια της φιλοξενίας ταυτίζεται με τον μαζικό εποικισμό της Ελλάδος για λόγους φιλοξενίας. Ακόμη ένα επιχείρημα που προβάλλεται, είναι ότι οι Έλληνες γνωρίζουν από προσφυγιά αφού κατά το παρελθόν μετανάστευσαν στο εξωτερικό. Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναδείξουμε άλλη μία σκόπιμη σύγχυση, που συνιστά παραχάραξη της αλήθειας και σοφιστεία. Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες πήγαν ως μετανάστες σε άλλα κράτη, όμως με νόμιμο τρόπο και με την έγκριση των ενδιαφερομένων χωρών.

Οι υποστηρικτές της Εθνικής αποδομήσεως, προβάλλουν το επιχείρημα ότι οι λαθρομετανάστες είναι φτωχοί και δυστυχισμένοι και ότι πρέπει να επιδείξουμε ανθρωπισμό και αλληλεγγύη. Αλήθεια μπορεί να πιστεύει κανείς σοβαρά ότι η αντιμετώπιση και η λύση του τεράστιου αυτού προβλήματος μπορεί να προκύψει από τη μαζική λαθρομετανάστευση; Επιπλέον η Ελλάδα, μια μικρή χώρα με πλειάδα προβλημάτων, δίχως αποικιακό παρελθόν, είναι σε θέση να σηκώσει το βάρος εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, θυσιάζοντας στην πραγματικότητα την εθνική, κοινωνική της συνοχή, την ταυτότητα και το εθνικό της μέλλον, στο όνομα ενός ψευδεπίγραφου διεθνισμού, εξαιτίας των οικονομικών και γεωπολιτικών συμφερόντων στην περιοχή, πρωτίστως των ΗΠΑ αλλά και δευτερευόντως της γειτονικής Τουρκίας;

Η Κυβέρνηση και οι πολιτικοί ανεξαρτήτως κόμματος , οφείλουν να αντιληφθούν έστω και αυτή την ύστατη στιγμή, ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός, παρά μόνο των Ελλήνων. Για την ελευθερία και την Εθνική Ανεξαρτησία της διεξήγαγαν σκληρούς αγώνες και έχυσαν το αίμα τους οι πρόγονοι μας, από το 1821 ως και το 1940. Όλοι οι αυτοί, αγωνιστήκαν εμπνεόμενοι από το ένδοξο παρελθόν της Ελλάδος και την αγάπη για την Ελευθερία και την Πατρίδα.
Κανένας πολιτικός, δεν έχει το δικαίωμα να υποθηκεύσει την Ελευθερία και την εθνική ύπαρξη με τη λήψη ολέθριων πολιτικών, που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην Εθνική αποδόμηση και αλλοτρίωση της πατρίδος μας. Η ένταξη των λαθρομεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, όταν αφορά εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια λαθρομεταναστών, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η μάσκα του εποικισμού. Αυτού που επικυρώνει και νομιμοποιεί τετελεσμένα γεγονότα.
 Στο πλαίσιο της Εθνικής αποδομήσεως, εντάσσεται και η εκστρατεία προκειμένου να καταργηθεί το ισχύον δίκαιο της εθνικής καταγωγής, που κατοχυρώνεται από το Ελληνικό Σύνταγμα, και την εσπευσμένη αντικατάστασή του από το αποκαλούμενο, δίκαιο του εδάφους. Προφανώς και μια τέτοια εξέλιξη θα διευκόλυνε την πολιτογράφηση και Ελληνοποίηση των πάντων. Η απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας από εδώ και στο εξής θα πρέπει να βασίζεται στη βούληση του κάθε ενδιαφερομένου. Δηλαδή, όποιος το επιθυμεί θα παίρνει την Ελληνική ιθαγένεια. Πρόκειται για μία άκριτη και επικίνδυνη άποψη, που μπορεί να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Παρόμοιο καθεστώς θα πρέπει να ισχύει και στην οριοθέτηση του καθεστώτος του πολιτικού ασύλου και αυτό του πολιτικού πρόσφυγα, το οποίο αφήνει περιθώρια παρανοήσεων μεταξύ πολιτικών προσφύγων και λαθρομεταναστών, που σημαίνει ότι, ο καθένας μπορεί να παρουσιάζεται ως πολιτικός πρόσφυγας και να αιτείται πολιτικό άσυλο.
Το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο για τη Μετανάστευση ορίζει κατηγορηματικά ότι τα κράτη-μέλη έχουν την υποχρέωση να μη προχωρήσουν σε μαζικές νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών. Η Ελλάδα είναι από τη γεωγραφική της θέση αλλά και για λόγους γεωπολιτικής, που εξηγήσαμε προηγουμένως, στην πιο δεινή θέση απ' όλες τις Ευρωπαϊκά κράτη ,σε ότι αφορά τη λαθρομετανάστευση.
Η Ελλάδα και ο Ελληνικός πολιτισμός με τα πανανθρώπινα Ιδανικά και Αξίες, δεν μπορεί να  αποτελέσει το άλλοθι και το πρόσχημα για όσους επιθυμούν να πλήξουν, την Ελληνική ταυτότητα και το Ελληνικό κράτος, εξυπηρετώντας δικά τους συμφέροντα. 

Μπελιάς Λεωνίδας

1 σχόλιο:

  1. Η εκαστοτε κυβερνηση και οι πολιτικες μαριονετες,ανεξαρτητως κομματος, οχι μονο δεν μπορουν να λυσουν το προβλημα αλλα αντιθετα αποτελουν συνειδητα μερος του προβληματος ως γνησιοι εντολοδοχοι του παγκοσμιου σιωνιστικου ιερατειου το οποιο μαχεται ανα τους αιωνες υπουλα και με αθεμιτους τροπους και μεθοδους ανα τους αιωνες τον ελληνισμο σαν κυριο αντιπαλο τους σαν ιστορικο εθνος με αξιακο, πνευματικο,πολιτιστικο και ηρωικο υποβαθρο παγκοσμιας ακτινοβολιας και ανθρωπιστικης αποδοχης και προσφορας.Ο σιωνισμος και οι δορυφοροι του εκτυλισουν το τελευταιο σταδιο του σχεδιου τους για παγκοσμια κυριαρχια,ασθενης κρικος στην αλυσιδα του που περισφιγγουν τα εθνη ειναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και αυτο ειναι που πρεπει να συνειδητοποιησουμε,οτι δηλαδη, η πολιτικη κοπροστιβαδα που μαστιζει τον ελληνισμο και τον υποδουλωνει στο ιερατειο της παρακμης και του αφανισμου πρεπει να την παρει ο..χειμαρος μιας νεας εθνεγερσιας απο ζωντανες δυναμεις του εθνους ορθωνοντας το λαβαρο μιας παγκοσμιας επαναστασης των εθνων απεναντι στην σιωνιστικη ισσοπεδωση και υποδουλωση.Αυτη ειναι η ΑΠΟΣΤΟΛΗ μας, ΕΔΩ ειναι ο ασθενης κρικος και ΕΔΩ θα σπασει!! ( Συγχαρητηρια για την εμπεριστατωμενη εργασια σου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π