Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ (Ρητά και κατηγορηματικά..)


Γράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Αυτό ήταν! Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ο άνθρωπος που προκειμένου να γίνει και αυτός πρωθυπουργός, μας πήδηξε.. από το αντημνημόνιο στο μνημόνιο συγκυβερνώντας μ’ αυτόν που ήθελε «ρητά και κατηγορηματικά» να μην πέσει στα... μαλακά!! Ούτε η Ευρώπη ούτε η φιλοευρωπαϊκή ρητορεία τον έσωσε, ούτε o βλακώδης και αναπαλαιωμένος στείρος και όψιμος αντικομμουνισμός του πέρασε, πολύ περισσότερο δεν πέρασαν οι εκβιασμοί και οι απειλές του. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός αποδείχθηκε ο μεγαλύτερος ψεύτης των τελευταίων χρόνων στα πολιτικά πράγματα αυτής της χώρας.

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η πράξη που θα άλλαζε τη ροή των εξελίξεων…


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έδειξε τον δρόμο! Εφεύρε ένα νομικό έκτρωμα και έβαλε στη φυλακή τους πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου. Ο Αντώνης Σαμαράς ακολούθησε τον ίδιο δρόμο! Εφεύρε και αυτός ένα νομικό έκτρωμα και έβαλε στη φυλακή τους πρωτεργάτες της Χρυσής Αυγής.
Ως αποτέλεσμα της συνολικής πολιτικής του Κωνσταντίνου Καραμανλή ήταν η ανάδειξη και η άνοδος του Αντρέα Παπανδρέου, με τους νεοφώτιστους και πεινασμένους «σοσιαλιστές» του, στην εξουσία. Ως αποτέλεσμα της συνολικής πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά είναι η ανάδειξη και η δρομολογημένη άνοδος του Αλέξη Τσίπρα, με τους ξεθωριασμένους και καλοθρεμμένους «αριστερούς του», στην εξουσία.
Βέβαια, ούτε ο Σαμαράς είναι Καραμανλής, ούτε ο Τσίπρας είναι Αντρέας και φυσικά ούτε η Χρυσή Αυγή είναι 21η Απριλίου. Όμως… Οι νεοφώτιστοι και πεινασμένοι «σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ είναι οι ίδιοι με τους ξεθωριασμένους και καλοθρεμμένους «Αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ. Ίδιοι …και σαν φυσικές οντότητες αλλά, ακόμη χειρότερα …και σαν πολιτικοί κλώνοι.

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ηλίας Πολατίδης: Οι Εθνικιστές, απέναντι στην τροτσκιστική και στην νεοφιλελέδικη εκδοχή της Παγκοσμιοποιήσεως.


Ο Ηλίας Πολατίδης πρώην βουλευτής και νυν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 25/1 με τον ΛΑΟΣ στον νομό Σερρών ψηφίζεται από χιλιάδες συμπολίτες του και διακρίνεται για το ήθος του την εθνικιστική πολιτική του παιδεία, την ιδεολογική του κατάρτιση και την αγωνιστική του συνέπεια, αποτελεί δε κατά την εκτίμησή μας ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για το σήμερα και το αύριο του εθνικιστικού κινήματος.
Κοινός Παρονομαστής

Ηλίας Πολατίδης: Οι εκλογές αυτές ας γίνουν η απαρχή της προσπάθειας για την δημιουργία μιας σοβαρής εθνικιστικής παρατάξεως.

Οι επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου μοιάζουν σε ένα βαθμό με τις εκλογές του 1981 που έφεραν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ενώ η τότε άνοδος του ΠΑΣΟΚ όπως και η τωρινή του ΣΥΡΙΖΑ οφείλονται αποκλειστικώς και μόνο στην καραμανλική ή μετακαραμανλική ΝΔ , το ίδιο αυτό κόμμα που κυνήγησε ανηλεώς τους πατριώτες και ενσυνειδήτως παρέδωσε τα πανεπιστήμια, την τέχνη τον πολιτισμό τον Τύπο, την δικαιοσύνη κλπ στην άκρα αριστερά επικαλείται τον “κομμουνιστικό” κίνδυνο. Συμφώνως με την λογική της ΝΔ οι πατριώτες

Μάνος Κώνστας: Είμαστε παρόντες!


Πέμπτη, 22 Ιανουάριος 2015 16:05
Το Εθνικό Μέτωπο διαμόρφωσε την πολιτική του στάση για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αξιολογώντας όλα τα δεδομένα τόσο της γενικότερης πολιτικής κατάστασης όσο και των δικών του επιδιώξεων. Η στάση της γενικής αποδοκιμασίας  είναι συνειδητή στάση και αποτελεί θέση του Εθνικού Μετώπου. Δεν διαφοροποιείται κατά περίσταση, δεν επιδέχεται ειδικών ερμηνειών, ούτε υιοθετείται εάν και εφόσον κάποιος συμφωνεί προσωπικά ή όχι.  
Το Εθνικό Μέτωπο είναι συγκροτημένος πολιτικός φορέας που απέχει με πλήρη επίγνωση των σκοπών του και των συνεπειών του, στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση. Πρέπει όμως να αντιληφθούν στελέχη, φίλοι και εχθροί ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει την πολιτική δράση αλλά αντίθετα να την ενισχύσει και να την θέσει σε τροχιά νίκης.
Η απόφαση αποδοκιμασίας έτυχε θετικής αποδοχής, μεγαλύτερης μάλιστα της αναμενομένης. Φαίνεται όμως ότι δυο κατηγορίες είχαν τις αντιρρήσεις τους.

22 χαμένα χρόνια και δυο γενιές στη σαλαμούρα


Έριξαν κρυφά, κάτω από την πόρτα του γραφείου μου, ένα 4σέλιδο διαφημιστικό της Νέας Δημοκρατίας. Το βρήκα, το διάβασα και πρέπει να παραδεχτώ ότι, δεν έγραφε μπουρδολογήματα, σαν και αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως ήταν πάρα πολύ καλά μελετημένο. Ικανό να κοροϊδέψει κάθε εύπιστο αναγνώστη.
Μου έκανε εντύπωση ότι δεν υπήρχε πουθενά η λέξη συγνώμη. Προφανώς, δεν νοιώθουν ότι έβλαψαν κανέναν, σε κάτι. Ούτε την Ελλάδα ή τους Έλληνες. Ούτε καν τους χιλιάδες αυτόχειρες νεκρούς. Αντιθέτως… είναι τόσο μεγάλο το θράσος τους που, με πολύ έντονα γράμματα προσπαθούν να επιβάλουν την λήθη ως μέθοδο πολιτικής σκέψης. «Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η Ελλάδα δεν αποφασίζει για το παρελθόν» γράφει ο μα@άκας επικοινωνιολόγος τους θεωρώντας ότι …βρήκε το σύνθημα που θα οδηγήσει τους Έλληνες στην λεωφόρο Αλτσχάϊμερ.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση-βόμβα Μαρί Λεπέν υπέρ . ΣΥΡΙΖΑ: "Ελπίζουμε να νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή"!


ΓΙΑΤΙ Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
H ηγέτης του εθνικιστικού γαλλικού κόμματος Εθνικό Μέτωπο Μαρί Λεπέν, προχώρησε πριν λίγο σε δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ ιαι αυτό επιφανιακά είναι παράδοξο, αλλά γι αυτούς που γνωρίζουν έχει βάση: Η μάχη δεν είναι μεταξύ εθνικιστών και κομμουνιστών, είναι μεταξύ αυτών που θέλουν να αλλάξουν την Ευρώπη και να την ξανακάνουν Ευρώπη των Εθνών και της εθνικής κυριαρχίας από τη μία και αυτών που αγωνίζονται για την διατήρηση της γερμανικής κυριαρχίας επί των ευρωπαϊκών λαών και της "σάπιας" γραφειοκρατίας των Βρυξελλών.
Η Γαλλίδα ηγέτης του πρώτου σε ψήφους στις ευρωεκλλογές γαλλικού κόμματος δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα Le Monde ότι «Eλπίζει σε μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 25 Ιανουαρίου».

Όταν από οδηγοί γινόμαστε ουραγοί


Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου
Οι αξίες των νικητών του 2ου παγκοσμίου πολέμου έχουν επικρατήσει. Πολίτευμα, νόμισμα, οικονομικό σύστημα, πολιτισμικά πρότυπα, όλα δικά τους. Έτσι γίνεται πάντοτε. Τα πάντα για τον νικητή. Τα πάντα;
Τα πάντα, εκτός από την θέληση για αντίσταση των ηττημένων ή όσων δεν ανήκαν σε κανένα από τα εμπλεκόμενα στρατόπεδα.
Για τους Εθνικιστές, για τους Έλληνες Εθνικιστές, ο αγώνας είναι αέναος και τελική σύγκρουση δεν υπάρχει. Επομένως, τίποτα δεν έχει κριθεί.
Τα πεδία του αγώνα δεν επιτρέπεται να τα καθορίζει ο αντίπαλος. Τους συσχετισμούς μιας μάχης δεν επιτρέπεται να τις επιβάλει ο αντίπαλος. Τα όπλα του αγώνα δεν επιτρέπεται να τα επιβάλλει ο αντίπαλος. Γιατί τότε, αν κάτι τέτοιο το επιτρέψουμε να συμβεί, οδηγούμεθα στην άσκοπη θυσία. Στην ήττα και στον αφανισμό.
Η επιλογή του τρόπου, του τόπου, του χρόνου και των μέσων, είναι επιλογή του αντάρτη. Και σήμερα, μόνον πολιτικός ανταρτοπόλεμος μπορεί να διεξαχθεί. Μόνο η στρατηγική της εμμέσου προσπελάσεως μπορεί να αιφνιδιάσει και φέρει αποτέλεσμα.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Μάκη Βορίδη, τα Έθνη δεν ανακυκλώνονται. Οι ΙΔΕΕΣ δεν φυλακίζονται..


Γράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Πριν από λίγες ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης διοργάνωσε σε ξενοδοχείο της Αθήνας την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην οποία παρευρέθηκαν (για να μην νιώθει μόνος) οι άλλοι δυο συνεταίροι της υπερμνημονιακής τρόικας Θανάσης Πλεύρης και Μάκης Βορίδης, τα δεκανίκια δηλαδή της Νεοδημοκρατικής παράγκας του Αντώνη Σαμαρά (μετά την μνημονιακή κολοτούμπα του «Μακεδονάρχη») και αφού πρώτα οι πρώτοι τρεις, θεματοφύλακες του μνημονιακού «κορανίου»  μαζί με τον πρόεδρο –ανάχωμα Γ.Καρατζαφέρη πήγαν χέρι-χέρι με τον Γιωργάκη Παπανδρέου την μεγάλη εκείνη αποφράδα νύχτα του μνημονίου της διεθνούς τοκογλυφικής συμμορίας του Δ.Ν.Τ.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ας μας φοβηθούν αυτήν την φορά λοιπόν


Γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης
Το αν ο Σαμαράς δρομολόγησε, και πέτυχε, μία «ηρωική» έξοδο απογοητευμένος από την στάση των υποτιθέμενων Ευρωπαίων φίλων του, ή πραγματικά πίστευε ότι θα μπορούσε να βρει τις 180 θετικές ψήφους και μάλιστα στο πρόσωπο του Σταύρου Δήμα, είναι κάτι που θα απαντηθεί μετά από μερικές εβδομάδες. Όταν δηλαδή θα δούμε αν πάμε σε μία πιο διευρυμένη κυβέρνηση συνεργασίας με Σαμαρά, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Θεοδωράκη κ.λπ., αφήνοντας εκτός νυμφώνος τον κατά άλλα νικητή των εκλογών Τσίπρα!
Μία τέτοια εξέλιξη, βεβαίως, θα σημάνει ακόμη περισσότερα δεινά για τον ελληνικό λαό, που μπορεί να αποφύγει - ίσως - εθνικές συμφορές που θα μπορούσε να επιφέρει μία κυβέρνηση των τυχοδιωκτών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά που