Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Απο τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες... ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;


του Γιώργου Χατζιδάκη
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ, μόνο ένας στους εφτά Έλληνες άνεργους παίρνει το επίδομα ανεργίας, με τους υπόλοιπους δικαιούχους να είναι όλοι λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με τον οργανισμό, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι ανέρχονται σε 1.061.221 και απ’ αυτούς λαμβάνουν επίδομα μόλις οι 153.602, με τους Έλληνες πολίτες που παίρνουν την συγκεκριμένη επιδότηση να μην ξεπερνούν τους 20.000. Με βάση τα στοιχεία, οι μόνοι που ουσιαστικά θα εξασφαλίσουν επιδότηση ενοικίου και σίτισης και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, θα είναι οι αλλοδαποί και οι Ρομά. Κι αυτό γιατί η πλειοψηφία τους απασχολείται στην λεγόμενη «μαύρη εργασία», με αποτέλεσμα όταν υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις, τα εισοδήματα που δηλώνουν, να είναι σχεδόν μηδαμινά. Πράγματι, σύμφωνα με την εικόνα που έχουν οι λογιστές, οι οποίοι και συνέταξαν τις σχετικές ηλεκτρονικές αιτήσεις προς το ΗΔΙΚΑ

Ένα δημοψήφισμα που δεν θα γίνει!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Μας έχουν ζαλίσει με τα δικαιώματα του λαού. Μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου ότι τάχα εμείς είμαστε ο κυρίαρχος λαός. Μας έχουν καθυποτάξει με το επιχείρημα ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποι του λαού.
Όταν, όμως, βρίσκουν τα δύσκολα ή όταν θέλουν να ξεπλυθούν από τις πολιτικές τους, εγκληματικές, πράξεις, μεταφέρουν σε μας την ευθύνη. Προσφεύγουν σε εκλογές υπό την απειλή μιας καταστροφής ή την υπόσχεση για «πιλάφι και ουρί» του παραδείσου.
Τώρα, που οι προηγούμενες εκλογές είναι πολύ κοντά για να ζητήσουν «ο λαός να εκφραστεί εκ νέου» και που η απάτη των υποσχέσεων και η ανυπαρξία προγραμμάτων αποκαλύφθηκε, τώρα που αποδείχθηκε πως και αυτή η συγκυβέρνηση είναι «μια από τα ίδια» με τους προηγούμενους, έβγαλαν στην επιφάνεια το «απόλυτο όπλο». ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! 

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Λαθρομετανάστης ή παράτυπος μετανάστης...


Λαθρομετανάστης (θηλυκό λαθρομετανάστρια) ονομάζεται ο άνθρωπος που έχει εισέλθει λαθραία σε ξένη χώρα ή αποπειράται να κάνει κάτι τέτοιο...
Οι αριστεροί εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου, μας έπρηξαν με εφευρήματα του τύπου «δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι». Οι δεξιούληδες της Νέας Δημοκρατίας, που καθιέρωσαν τον όρο «παράτυπος μετανάστης», έχουν βεβαρημένο ιστορικό στην παραποίηση της έννοιας των λέξεων.
Σας προτείνουμε να διαβάσετε ένα κείμενο, θαυμαστό στην απλότητα της διατύπωσής του και ακλόνητο ως προς την αλήθεια των επιχειρημάτων του, που καταρρίπτει  τα φληναφήματα των αριστερών και την διαστροφικότητα των δεξιούληδων, αποδεικνύοντας ότι όσοι εισέρχονται παράνομα στην χώρα ή επιχειρούν να εισέλθουν, χωρίς να ζητούν και να δικαιούνται πολιτικό άσυλο, είναι παράνομοι και λαθρομετανάστες.
Διαβάστε και σκεφτείτε: 

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Η Γενοκτονία του Ελληνισμού της Ανατολής»


Το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 7 μ.μ.,
στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων»
(Πασαλίδη 29, Κ. Τούμπα, Θεσσαλονίκη, περιοχή αγ. Φανουρίου)
ο ομ. καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας
κ. Ευστάθιος Πελαγίδης, θα ομιλήσει με θέμα:
«Η Γενοκτονία του Ελληνισμού της Ανατολής»

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Κάθε ἐποχή καί τό ξερατό της


Πρίν πέντε χρόνια ξερνούσαμε (κυρίως) μέ τό ΠαΣοΚ – τότε τοῦ ΓΑΠ. Ἦταν ὅ,τι πιό ἄθλιο, γελοῖο καί ἀνθελληνικό κυκλοφοροῦσε στή χώρα, ἐνσάρκωνε τήν προστυχιά καί τόν δωσιλογισμό τοῦ ἀπό δεκαετίες ἐγκατεστημένου συστήματος (παρα)εξουσίας στήν Ἑλλάδα. Εἴδαμε καί πάθαμε γιά νά ξεφορτωθοῦμε τό σκυλολόι τοῦ κάφρου – ἀφοῦ βέβαια πρῶτα διαγούμισε τήν πατρίδα μας σάν κεντροαριστερός Μπραΐμης, πετώντας την τελικά στόν λάκκο μέ τά μνημόνια. Τύχῃ ἀγαθῆ, φαίνεται πώς πολιτικά ὅπου νἄναι ψοφάει…
Μετά, ὅταν τά λάφυρα ἄρχισαν νά σπανίζουν, ὁ διαπλεκόμενος χῶρος ἔδειχνε νά χρειάζεται ἐφεδρεῖες καί ἀνανέωση – τό λές καί καμουφλάζ – καί τή σκυτάλη πῆρε ἡ ΔΗΜΑΡ. Τόσο σέ τοπικό, ὅσο καί σέ κεντρικό ἐπίπεδο, ἀπεδείχθη ἀντάξια τῆς πράσινης λοιμικῆς, μέ στελέχη πού κραύγαζαν τίς ἴδιες ἀξίες τοῦ διαδρομισμοῦ, τῆς ἑλληνοφοβίας κτλ – ἔστω κι ἄν δέν τούς δόθηκε ἡ ἐπαρκής εὐκαιρία νά μᾶς τίς κάνουν πράξη. Ἀφοῦ τίς ἐξέμεσαν στά μοῦτρα μας γιά μερικά χρονάκια, οἱ πρόσφατες ἐκλογές μᾶς ἀπάλλαξαν κι ἀπό τή σπείρα ἐκείνη.