Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Δεύτερη κάλπη για ''ναι ή ''όχι''στους λαθρομετανάστες και στην αλλαγή ιθαγένειας. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!



Επειδή άνοιξε μεγάλη συζήτηση για ''το βάθεμα τής δημοκρατίας με δημοψηφίσματα'', μήπως να στηθεί και μια δεύτερη κάλπη για ''ναι ή ''όχι''στους

Η Μεγάλη Ιδέα του αφανισμού μας!! (Του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Φτάσαμε λοιπόν στο ευρωπαϊκό «δια ταύτα», μέσα από τις ιδεοληπτικές ονειρώξεις του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και των συντρόφων του, που θα χόρευαν στο.. ταψί την ηγετική συμμορία που καταδυναστεύει τους λαούς της παρηκμασμένης «γηραιάς ηπείρου» αν μη τι άλλο και ο πλέον δύσπιστος- και δεν μιλάω για τους χρήσιμους ηλιθίους διαδηλωτές του ..ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ – είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ότι οι αποκαλούμενοι «θεσμοί» δεν ζητούν παρά μόνο γη και ύδωρ και τους Έλληνες γονατιστούς να εκλιπαρούν την επιείκεια τους !

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ο Κώστας Ζουράρις υπερψήφισε το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια... ΣΩΩΩΠΑ!!!


Ασπόνδυλος γυαλισμένος ημιελληνομαθής τενεκές που προβάλλει κάποιους ξένους τίτλους της σειράς (καθηγητής στο πανεπιστήμιο του 6ου διαμερίσματος του Παρισιού -πιάσ΄τ' αυγό και κούρευ΄ το-). Πήρε νωρίς το μήνυμα της κομμουνιστικής κατάρρευσης και άλλαξε βάρκα με το τότε ελληνορθόδοξο ρεύμα (Σαββόπουλος, Ράμφος κλπ) που υπήρξε το καταφύγιο κάθε μαρξίστριας μετανοημένης Μαγδαληνής που (τι περίεργο!!!) αγκαλιάστηκε μια χαρά από το μαρξιστοκρατούμενο "πνευματικό" κατεστημένο, την δήθεν ακόμα "πατριωτική" "δεξιά" και το ακαδημαϊκό κατεστημένο της εποχής (198...) αλλά δυστυχώς και από τον πάντα διψασμένο για μια νέα εθνική διανόηση αγνό Πατριωτικό - Εθνικιστικό χώρο. Από νωρίς φάνηκε η επιτηδευμένα γυαλισμένη κενότητά του, αλλά κανείς δεν βγήκε να φωνάξει δυνατά πως ο βασιλιάς είναι ξεβράκωτος! 

Το Νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια ψηφίστηκε στη Βουλή


Του Γιάννη Ξένου 
Ψηφίστηκε σήμερα (25 Ιουνίου 2015) το νομοσχέδιο για την τροποποίηση διατάξεων του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας και τροποποιήσεις σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης σε πολίτες τρίτων χωρών άδειας διαμονής και εργασίας. Συνολικά, υπέρ τάχθηκαν 172 βουλευτές, κατά 91 βουλευτές, ενώ τέσσερις δήλωσαν «παρών». Ουσιαστικά ξεμπλοκάρεται ο νόμος Ραγκούση που ψηφίστηκε το 2010 και αφορούσε την χορήγηση ιθαγένειας σε παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών. Ο νόμος Ραγκούση τον Νοέμβριο του 2012 είχε κριθεί αντισυνταγματικός από το Συμβούλιο της Επικρατείας και είχε παγώσει. Τώρα η αρμόδια υπουργός Τασία Χριστοδουλοπούλου με κάποιες τροποποιήσεις και προσθήκες σχετικές με τη διαδικασία άδειας παραμονής ξαναέφερε το νομοσχέδιο του Ραγκούση. Σχετικά με την χορήγηση της ιθαγένειας το νομοσχέδιο αναφέρει ότι πρέπει να τηρούνται οι εξής συνθήκες για να χορηγηθεί η ιθαγένεια (ολόκληρο το νομοσχέδιο θα το βρείτε εδώ http://www.opengov.gr/ypes/wp-content/uploads/downloads/2015/05/sxedio-nomou-ithageneia.pdf):

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αποχαιρέτα την, την Ελλάδα που χάνεις…

Τροποποίηση του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας: Αποχαιρέτα την, την Ελλάδα που χάνεις…

Εντός των ημερών, η πλειονότητα των βουλευτών αναμένεται να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή με το οποίο θα τροποποιηθεί ο Κώδικας Ελληνικής Ιθαγένειας και το ελληνικό κράτος θα μετατραπεί σε ένα πολυεθνικό κράτος με τον ιστορικό, αλλά όχι πραγματικό, τίτλο “Ελληνική” δίπλα από το “Δημοκρατία”.

Ήδη, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο ενώ το ΚΚΕ δήλωσε ότι θα ψηφίσει “παρών”. Η ΝΔ και οι ΑΝΕΛ δήλωσαν ότι θα το

Το Αριστοκρατικό Γένος των Ελλήνων

Σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη Γή δεν υπάρχει κάποιος που να αμφισβητεί ότι οι ‘Ελληνες είναι οι πρώτοι και οι μόνοι που διεκδικούν και παίρνουν τον τίτλο των Αριστοκράτη. ΄Ολοι οι άλλοι έπονται κάθιδροι και ασθμαίνοντες. Δεν αμφισβητεί κανένας πως οι απόγονοι του Αριστοτέλη, του Επίκουρου και του Αισχύλου είναι οι Αριστοκράτες όλων των φυλών και πολιτισμών. Οι ΄Ελληνες δίδαξαν την φιλοσοφία, το θέατρο, την αστρονομία, την αρχιτεκτονική, την ιατρική, την μουσική, την γλυπτική, την ποίηση και όλες τις τέχνες και τις επιστήμες που ανέδειξαν ως ανώτερο έμβιο όν τον άνθρωπο. ΄Ελλην σημαίνει αριστοκράτης.Κανένας δεν αμφισβητεί την αριστοκρατικότητα του Ελληνικού γένους, κανένας, πλήν ενός, των Ελλήνων.
Το έτος 2.500 πρίν την εποχή μας οι ρήτορες και οι φιλόσοφοι στην αρχαία Αθήνα φορούσαν ποδήρεις χιτώνες από εξαιρετικά βαμβακερά υφάσματα ποικιλμένα με κεντήματα και χρώματα άφθαστης τέχνης. Στα πόδια φορούσαν σανδάλια

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Στρατώνι Χαλκιδικής: ο Εθνοκοινοτισμός στην πράξη


Γράφει ο Χρήστος Μπίσδας
Το Στρατώνι είναι ένα μικρό χωριό στις ανατολικές ακτές της Χαλκιδικής. Είναι το πρώτο παραθαλάσσιο χωριό που συναντά κανείς στην διαδρομή από την Αρναία προς την Ουρανούπολη. Ο επαρχιακός δρόμος διέρχεται από τις παρυφές του χωριού και δεν σταματά κανείς στο Στρατώνι αν δεν αποτελεί τον τελικό προορισμό του. Παρότι έχει παραλία με χρυσή άμμο μήκους ενός χιλιομέτρου περίπου, δεν είναι γνωστός τουριστικός προορισμός. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από άλλα παραθαλάσσια χωριά της Χαλκιδικής είναι οι εγκαταστάσεις των μεταλλείων με την “ταινία” που καταλήγει στην θάλασσα για να φορτώνονται τα πλοία, οι οποίες δεσπόζουν στη βόρεια πλευρά της παραλίας, ενώ στο νότιο άκρο της παραλίας βρίσκεται ένα υποτυπώδες μικρό λιμάνι για ψαρόβαρκες. 

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Με το € η ανάπτυξη με εθνική κυριαρχία και εθνική αξιοπρέπεια δεν θα έλθει ποτέ.

Πλησιάζουμε προς το τέλος του μαρτυρίου της σταγόνας. Θα υπάρξει συμφωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπογράψει και η συμφωνία που θα υπογράψει θα περάσει και από την Βουλή . Το πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα είναι πόσοι και ποιοι θα ψηφίσουν την συμφωνία.
Ας καταλάβουν όλοι , ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και η αριστερά που ήταν αντιπολίτευση και μέσω συνδικαλιστών όλο ζητούσε , ζητούσε τα πάντα, ότι εκεί που έφεραν την Ελλάδα τώρα θα παρθούν σκληρά μέτρα και συνέχεια θα παίρνονται σκληρά μέτρα γιατί συμφωνία τις επόμενες μέρες θα υπάρξει αλλά το πρόβλημα της Ελλάδος δεν θα λυθεί.
Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει γιατί σήμερα δεν μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας , χωρίς δανεικά. Ζητάμε λεφτά , μας δίνουν λεφτά και μας επιβάλουν όρους. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την σημερινή πραγματικότητα και να δούμε το μέλλον έχοντας υπ

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ...


Μια ματιά στα αποτελέσματα των εκλογών στα διοικητικά όργανα ορισμένων από τους μεγαλύτερους συνδικαλιστικούς φορείς στην πατρίδα μας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Καταδεικνύουν ότι στην χώρα αυτή δεν αλλάζει τίποτε, διότι κανείς δεν θέλει να αλλάξει. Επίσης καταδεικνύουν ότι οι δομές ενός διεφθαρμένου πελατειακού κράτους παραμένουν πανίσχυρες, η κοινωνία παραμένει σε βαθειά κρίση αξιών και αποτελείται από στενόμυαλες και συμφεροντολόγες μονάδες, που δεν έχουν καμμία διάθεση να ενδιαφερθούν για το κοινό καλό και τη συλλογική πρόοδο.
Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:
Εκλογές ΑΔΕΔΥ (29/11/2013): ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ) 25,2 %, ΔΑΚΕ (ΝΔ) 22,2 %. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ μόλις 16,5 %!
Εκλογές ΔΕΗ (23/10/2012): ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ – Φωτόπουλος) 28,83 %, ΔΑΚΕ (ΝΔ) 23,36 %, ΝΕΑ ΔΑΚΕ (!) 16,42 %, ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (!) 10,95 %. Η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ τελευταία με  3,65 %! Εδώ δηλαδή ο δικομματισμός ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, σε όλες τις εκφάνσεις του, συνολικά λαμβάνει το τρομερό ποσοστό του 79,56 %, με την κρίση και τα μνημόνια στο φόρτε τους!

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών, σε εκατό μέτρα στρίψτε Αριστερά…


του Χρήστου Μπίσδα
        Πρόσφατα, τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου - πλην ΑΝΕΛ - ψήφισαν τροπολογία με την οποία προωθείται η κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών. Οι ΑΝΕΛ προσχηματικά καταψήφισαν την τροπολογία αλλά παραμένοντας στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία θα υλοποιήσει την τελική φάση κατασκευής του, ουσιαστικά ενέκριναν τις πολιτικές αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπέρασε τις «κόκκινες γραμμές» των ΑΝΕΛ διότι οι ίδιοι φρόντισαν σιωπηρώς να τις μετακινήσουν κατά πολύ.
        Το αποκαλούμενο από πολλούς τζαμί στο Βοτανικό δεν θα είναι ένας απλός χώρος προσευχής γιατί άλλο πράγμα είναι το τζαμί και άλλο το τέμενος. Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ερρίπη , ιατρό και θεολόγο, «Τό τζαμί εἶναι ἕνας ἀπλός μουσουλμανικός ναός. Τό τέμενος εἶναι σύνολο κτισμάτων μέ κέντρο τό τζαμί. Εἶναι δηλαδή ἐκτός ἀπό χῶρος προσευχῆς καί κέντρο πολιτιστικό, χῶρος ἐκπαίδευσης μουσουλμάνων καί κέντρο φιλοξενίας. Μέ τήν εὐρεῖα ἔννοια τοῦ ὅρου εἶναι ἄσυλο τῶν μουσουλμάνων καί ἀφετηρία γιά ὁποιεσδήποτε ἐκδηλώσεις καί ἐπιδιώξεις των. Ἀκόμη εἶναι ἡ κυρία ἑστία, ἀπό τήν ὁποία πηγάζουν οἱ ἐνδοθρησκευτικές τους διαμάχες» (1).