Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Γερμανοί: Οι καταστροφείς της Ευρωπαϊκής Ταυτότητας


Αν η Ευρωπαϊκή Ταυτότητα θεμελιώνεται στην Ελληνική, την Ρωμαϊκή και την Χριστιανική πολιτιστική της παράδοση, οι Γερμανοί που τώρα ηγεμονεύουν επί της Ευρώπης, υπήρξαν όχι μόνο ξένοι προς αυτές τις παραδώσεις αλλά και ιστορικά οι βασικοί καταστροφείς τους:
1)Με την εμφάνισή τους στην ιστορία εξαφάνισαν ισοπεδωτικά τον Δυτικό ελληνορωμαϊκό κόσμο, παραλίγο δε και τον Ανατολικό.
2) Με την συνένωσή τους υπό τον Καρλομάγνο και εν συνεχεία υπό τους Φράγκους (Γερμανούς) Πάπες, επιδίωξαν και εν τέλη κατάφεραν (1204) την κατάλυση του Ανατολικού ελληνορωμαϊκού (Βυζαντινού) κόσμου. 

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Καλή δύναμη Αγαπούλα! Είπα να μην σου πω...


Εσκεμμένα σε άφησαν να πιστεύεις ότι "Μη Βιώσιμο " είναι το χρέος που είναι πολύ δύσκολο να ξεπληρωθεί αλλά κάποια στιγμή έστω και με πολύ ή με πάρα πολύ δύσκολα μέτρα θα πληρωθεί.. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ , ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ
Σε άφησαν να το πιστεύεις γιατί πρώτα από όλα πρέπει να έχεις την ελπίδα ότι κάποτε θα μπορέσεις να το ξεπληρώσεις και έχοντας την ελπίδα να δέχεσαι όλα τα μέτρα.
Μη Βιώσιμο είναι το χρέος που ΟΤΙ και να ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να ξεπληρωθεί ΠΟΤΕ , όσα μέτρα και να βάλεις δεν πρόκειται να μειωθεί ΠΟΤΕ... Παρά μόνο θα Αυξάνεται καθώς περνούν τα χρόνια. Γιατί;
Γιατί έχει περάσει το σημείο εκείνο που ο ρυθμός ανάπτυξης των τοκοχρεολυσίων είναι πολύ μεγαλύτερος από το ρυθμό ανάπτυξης των εσόδων σου.
σχολιασμός: Τίτος Χριστοδούλου

Του οικονομολόγου Δημήτρη Καρούσου   
Χαρούμενο σε βλέπω Αγαπούλα, σχεδόν λυτρωμένο, ηρέμησες γιατί στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία το ΟΧΙ 3.5 εκ ανθρώπων, έγινε ΝΑΙ από 251 όχι απλούς ανθρώπους, αλλά Βουλευτές. Και αυτό πρέπει να σε προβληματίζει.
Μολονότι σε βλέπω ευτυχισμένο που θα επιστρέψουμε στην ομαλότητα και τελικά θα πας εκείνες τις διακοπές, που έχεις τόσο ανάγκη, όχι μόνο δεν μπορώ να συμμεριστώ τη χαρά σου,  αλλά θλίβομαι για αυτά που θα έρθουν ...αποφάσισα όμως να σιωπήσω, γιατί δεν θέλω να διαφωνώ με τον καλύτερο μου φίλο μου, αλλά κυρίως γιατί με κούρασες Αγαπούλα…
Έτσι λοιπόν, είπα να μην σου πω...

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ο Παλαμήδης είναι ο εφευρέτης του Ελληνικού Αλφαβήτου (του Ιππ. Δάκογλου)


Ο Ιπποκράτης Δάκογλου του Χαλκούτσι του Ωρωπού
Με αφορμή την 101 επέτειο της γέννησής του πιο σημαντικού  Έλληνα Πυθαγόρειου ερευνητή, Ιπποκράτη Δάκογλου, του επιστήμονος που αποκρυπτογράφησε τον μυστικό κώδικά του Πυθαγόρα, ο Κοινός Παρονομαστής δημοσιεύει άρθρο του με τίτλο Ο Παλαμήδης είναι ο εφευρέτης του Ελληνικού Αλφαβήτου που είχε δημοσιευθεί στην εθνικιστική εφημερίδα 21ος ΑΙΩΝ τον Οκτώβριο του 1994.
Ευχόμαστε να είναι μαζί μας ακόμα για πολλά χρόνια. 

γράφει ο Ιπποκράτης Παν. Δάκογλου
Από τους αρχαίους ακόμα χρόνους επικρατούσαν δύο συγκεκριμένες εκδοχές σχετικά με την προέλευση του Ελληνικού Φθογγικού Αλφαβή­του. Μία εκδοχή ήτο, ότι το Ελληνικό Αλφάβητο το έφεραν οι Φοίνικες κατά τον 9ον ή 8ον αι. π.Χ. Μιά δεύτερη εκδοχή έλεγε, ότι το Ελληνικό Φθογγικό Αλφάβητο εφευρέ­θηκε κατά το μέγιστο μέρος αυτού από τον ήρωα του Τρωικού Πολέμου και μέγα σοφό, εφευρέτη πολλών άλλων ανακαλύψεων Παλα­μήδη, υιό του Ναυπλίου, κατά τον 13ον ή 12ον αι. π.Χ. (κατ άλλους την 3ην χιλιετία) και συμπληρώθηκε

Ενάμισι λεπτό, μόνο για ελεύθερους!


παρακολουθήστε μικρό κομμάτι από την συνέντευξή του Γιώργου Σαγιά 
στο Star Λαμίας

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Μετά την Αυταπάτη ήρθε η..Απάτη! (του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας είπε στην συνέντευξη που έδωσε την Δευτέρα 14/7 στην ΕΡΤ μεταξύ άλλων:
«Είχα αυταπάτες ότι αυτή η Ευρώπη μπορεί να νικηθεί, ότι η δύναμη του δίκιου, μπορεί να κερδίσει την δύναμη των τραπεζών!!»
Για να έχει όμως ένας ηγέτης και πρωθυπουργός αυταπάτες δυο τινά, αρχικά, μπορούμε να υποθέσουμε ότι συμβαίνουν.
Α) Ο κ. πρωθυπουργός είναι αφελής, άρα επικίνδυνος…ή
Β) είναι μέρος ενός σχεδίου υποταγής της πατρίδος μας και λογικά πρέπει να τον προσθέσουμε σαν ένα ακόμα κρίκο στην αλυσίδα μιας διαχρονικής προδοσίας των πολιτικών ηγετών αυτής της χώρας.
Όσο για την «δύναμη του δίκιου..δεν έχει ακούσει ποτέ για το δίκαιο του ισχυρού;»

Η Ευρώπη στα χέρια του Γερμανικού νεοΗγεμονισμού


Σε μία από τις πολλές ομιλίες του για την Ευρωπαϊκή ενοποίηση, ο Χέλμουτ Κολ, Γερμανός Καγκελάριος και από τους πρωταγωνιστές της δημιουργίας της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, είχε πει ότι η Γερμανία δεν επιθυμεί να δημιουργήσει μία ακόμα Χανσεατική Ένωση, αλλά μία πραγματική πολιτική ένωση των Ευρωπαϊκών Εθνών, εντός της οποίας όλα τα έθνη θα είναι ισότιμα, θα μοιράζονται κοινές πολιτικές, η αλληλεγγύη θα αποτελεί βασικό στοιχείο πολιτικής συμπεριφοράς και κατ’ επέκταση θα μιλάμε για μια Ευρωπαϊκή Οικογένεια.
Τι ήταν όμως η Χανσεατική Ένωση; Ήταν μια οικονομικού τύπου ένωση Γερμανικών, κατά βάση, πόλεων της Βαλτικής και της Βόρειας Θάλασσας, η οποία, στην εποχή της μεγάλης της ακμής (15ος αιώνας), αριθμούσε 90 πόλεις, έλεγχε ακόμα και το Αγγλικό και το Ρωσικό εμπόριο,  απαγόρευε κάθε άλλη εμπορική δραστηριότητα στην περιοχή, ανάγκαζε εμπόρους και Βασιλείς να διαπραγματεύονται μόνο μαζί της και, κατ’ ουσίαν, συγκέντρωνε τεράστια οικονομική και εμπορική δύναμη στα χέρια της.

ΟΜΗΡΟΣ: Ο ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΥΕΙ ΠΟΤΕ


Α. Αριστοτέλης ορίζοντας το έπος ως ‘απλό’ αλλά ‘επεισοδιακά εκτενή λόγο’
Διαφέρει, εξηγεί ο Αριστοτέλης, το έπος, η εποποιϊα από την τραγωδία και στο μήκος και στο μέτρο. Κι ενώ η τραγωδία μιμείται επί σκηνής, οπότε όρος είναι η ενότητα του ‘συνοράσθαι’, όρος της ενότητας και τον ενδιαφέροντός της είναι να μην συνδιαδραματίζονται πολλά μέρη (‘άμα πραττόμενα πολλά μέρη’), μπερδεύοντας και κουράζοντας το κοινό, αφού στην τραγωδία ο ποιητής είναι περιωρισμένος ‘εις μίαν ακρόασιν’, ενώ το έπος ‘δια το διήγησιν είναι’ έχει το πλεονέκτημα του να διηγείται ταυτόχρονα πολλά μέρη, γεγονός που συμβάλλει στο μέγεθος (υφ’ ων οικείων όντων αύξεται ο του ποιήματος όγκος’) - αλλά με ‘μήκος’ που δεν κουράζει, λόγω των πολλών επεισοδίων που μπορούν να ποικίλλουν την επική διήγηση: ‘έν μέρος απολαβών επεισοδίοις κέχρηται πολλοίς’, τρόπος γραφής που συμβάλλει στην μεγαλοπρέπεια του ύφους και το ενδιαφέρον του ακροατού: ‘ώστε τούτο έχειν το αγαθόν εις μεγαλοπρέπειαν και το μεταβάλλειν τον ακούοντα και επεισοδιούν ανομοίοις επεισοδίοις’ (28-30)
Σε τούτο μάλιστα, εξαίρει τον Όμηρο ο Αριστοτέλης, ‘και ταύτηι αν φανείη θεσπέσιος ο Όμηρος παρά τους άλλους’ 1459a30-1), ότι ενώ ο Τρωικός πόλεμος πληρούσε το κριτήριο της ενότητας, της αρχής, μέσης και τέλους, δεν ακολούθησε μια ιστορική αφήγηση του πολέμου, ‘επιχειρείσαι ποιεί όλον’, οπότε ‘λίαν μέγας αν ήν’ και δεν θα ήταν ‘ευσύνοπτος ο μύθος’, αλλά όπως ειπώθηκε ήδη, παίρνει ένα γεγονός ‘in medias res’, ‘έν μέρος υπολαβών’, κτίζοντας με τα επεισόδια γύρω του και την ιστορία του πολέμου.

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Πίσω από τις λέξεις κρυβόταν ο Αλέξης


γράφει ο Σπύρος Παπαδόπουλος
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έπρεπε τον Ιανουάριο να εκλεγεί η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ για να καταλάβει αυτός ο λαός ότι όταν οι εθνικιστές μίλαγαν για το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων» αυτό ακριβώς εννοούσαμε, αυτό που ζούμε σήμερα με την πλήρη υποταγή, την ταπείνωση και το ξεπούλημα της χώρας!
Αυτό ακριβώς εννοούσαμε όταν χρόνια τώρα λέγαμε ότι καπιταλισμός και κομμουνισμός είναι το ίδιο νόμισμα με διαφορετική όψη!
Που είναι αλήθεια οι «επαναστατημένοι» οι «αναρχικοί» οι κουκουλοφόροι που έκαιγαν για ψύλλου πήδημα την Αθήνα και κατέστρεψαν διαλύοντας τον επαγγελματικό ιστό του κέντρου των Αθηνών χιλιάδες μικρομεσαίους επαγγελματίες;
Αυτοί είναι οι διεθνιστές, οι κοσμοπολίτες του νεοφιλελευθερισμού και του κομμουνισμού, οι δεξιοί, οι αριστεροί, οι κεντρώοι, οι σοσιαλ-ληστές, τα ποτάμια, τα γιοφύρια και το κακό συναπάντημα της μεταπολιτευτικής κοινοβουλευτικής τυραννίας!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ !!!.....



ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ !!!.....
660.000 αγρότες μετατρέπονται σε Ελεύθεροι Επαγγελματίες.
αυτό σημαίνει..
-Κατάργηση του ΟΓΑ και την ενσωμάτωσή του στον Ο.Ε.Ε 
-Φορολόγηση ως ελεύθερους επαγγελματίες με προκαταβολή φόρου 100%

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ !!!
Το ΤΑΙΠΕΔ στο Λουξεμβούργο...
-Η περιουσία του Ελληνικού κράτους μπαίνει ενέχυρο (σε ενα χρέος μη βιώσιμο)
-Η μεταφορά του ΤΑΙΠΕΔ στο Λουξεμβούργο εστω και με Ελληνική διοίκηση έχει εναν και μοναδικό σκοπό..Την άμεση εκτέλεση στο ενέχυρο αφού το Λουξεμβούργο υπάγεται στο Αγγλικό δίκαιο..!!

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Μπουτάρης – Σόρος: οι μάσκες έπεσαν!


Για το «φιλοξενείο μεταναστών», που έχει δρομολογήσει και δημιουργεί ήδη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε πυκνοκατοικημένη γειτονιά της Κάτω Τούμπας, με τη συνδρομή της ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ (που φιλοξενείται μέσα στο κτήριο του Ιδρύματος Σόρος, στη Θεσσαλονίκη), έχουμε γράψει στο παρελθόν (ΕΔΩ)
Αυτό που δεν είχε γίνει σαφές τότε, ήταν το πώς θα χρηματοδοτηθεί αυτός ο σχεδιασμός του «δοτού» δημάρχου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μπουτάρης, λοιπόν, φρόντισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με μία αποκαλυπτική όσο και θρασεία εισήγησή του στο σημερινό (13/07/2015) δημοτικό συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το θέμα 21 της Ημερήσιας Διάταξης αναφέρεται στην «Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο πλαίσιο της ανοικτής πρόσκλησης υποβολής προτάσεων GR03_2015 του οργανισμού Solidarity Now».

Επετεύχθη η Συνθηκολόγηση


Μετά από 17 ώρες ανελέητων 'διαπραγματεύσεων' στην οποία η άρση κάθε αντίστασης κι η πλήρης υποταγή στα κελεύσματα των πιστωτών, δηλ. της Διεθνούς Τραπεζοκρατίας μετωνομάσθηκε σε 'οικοδόμηση εμπιστοσύνης', η ολοκληρωτική καταστροφή της ελληνικής οικονομίας χωρίς ελπίδα για οποιαδήποτε πραγματική ανάκαμψη κι ανακούφιση βαφτίστηκε 'διάσωση', η βίαιη εξαφάνιση κάθε ίχνους εθνικής κυριαρχίας επανορίστηκε ως 'Ευρωπαϊκή Ένωση', η εκβιαστική και με στυγνούς κι ανανεούμενους όρους βαθμιαία άρση της πιστωτικής ασφυξίας που είχαν επιβάλει ως άλλοι Καπόνε οι ίδιοι οι πιστωτές μέσω της ΕΚΤ μετευφημίζεται σε 'ανακεφαλαιοποίηση' και η ληστρική απόσπαση

ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ


« Οι ενώσεις πραγματοποιώντας την τυφλή ενοποίηση κρατών χωρίς την ύπαρξη ενός μεγάλου και δυναμικού σκοπού, περικλείoυν μέσα τους το βασικό χαρακτηριστικό της ιμπεριαλιστικής εποχής. Η συσσώρευση που δεν έχει κατεύθυνση.. 
..Ο ρόλος της Δυτικής Ευρώπης με την οικονομική της ένωση είναι από αυτή την άποψη χαρακτηριστική» 


Ό σύγχρονος κόσμος είναι τό αποτέλεσμα τής μακράς εξε­λικτικής διαδικασίας ενός πολιτισμού: του Ευρωπαϊκού. Απο­τελεί την φυσική προέκτασι τής δημιουργικής προσπαθείας τών Λαών τής Ευρώπης, στη χιλιετηρίδα πού μεσολαβεί άπό τόν 9ο μέχρι τόν 20ο αίώνα μ.χ. Ό τεράστιος αυτός κύκλος υπάρξεως μιας ολόκληρης εποχής βρίσκει την τελική του κατάληξι στό κο­σμοϊστορικό φαινόμενο τής Ίδιας τής καταρεύσεώς του. Πρόκει­ται γιά τίς σπάνιες εκείνες στιγμές τής Ιστορικής εξελίξεως πού σημαδεύουν τίς μεγάλες καμπές τής ανθρώπινης μοίρας, καί κά­νουν την Ιστορία νά παρουσιάζεται σάν

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Όσο πιο σκληρά… τόσο πιο καλά!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η αγανάκτηση των Ελλήνων για την άθλια συμπεριφορά των συστημικών κομμάτων εις βάρος της κοινωνίας και του έθνους, δεν μπόρεσε να βρει διέξοδο θετικής πολιτικής έκφρασης. Έτσι, οι Έλληνες, οδηγήθηκαν στην άρνηση και στην υποσυνείδητη απόφαση συστημικής τιμωρίας των –κατά τη γνώμη τους- υπαιτίων.
Οι Ευρωεκλογές, ήταν η πρώτη προσπάθεια κατακρήμνισης των κομμάτων που έφεραν τον ζόφο στην Ελλάδα. Οι ψηφοφόροι, τραυμάτισαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης αλλά το σύστημα διεσώθη και συνέχισε να κυβερνά, με τσακισμένα όμως τα φτερά.