Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ομιλία Ταρναρά-Πεισίστρατου με θέμα: Η έννοια της Ελευθερίας


Ένα από τα παλαιότερα στελέχη του ΕΝΕΚ και του εθνικιστικού χώρου ο συναγωνιστής Γιώργος Ταρναράς – Πεισίστρατος  θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 22 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Στο παραπέτασμα της ..Αριστεράς και της Προόδου


Στις πρόσφατες εκλογές  μικρό κομμάτι του ελληνικού λαού, περί το 17%, και με το φόβο της επιστροφής του ισοπεδωτικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, που απροκάλυπτα ξεπούλησε την Ελλάδα και τους Έλληνες, έδωσε το πράσινο φως στο νεοταξικό κομμουνιστικό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το μνημόνιο. Ο ίδιος λαός, κάποιοι περισσότεροι, στις εκλογές Ιανουαρίου είχαν ψηφίσει το ΣΥΡΙΖΑ για να "σκίσει" τα μνημόνια. Έτσι πια η καλολαδωμένη μηχανή της διεθνούς τοκογλυφίας εφαρμόζοντας  γράμμα προς γράμμα τα γνωστά πρωτόκολλα, ανεβάζει στροφές και μέσα στο 2016 η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός θα νιώσουν την απόλυτη βαρβαρότητα με αποτελέσματα που δυστυχώς για πολλές γενεές θα παραμείνουν μη αναστρέψιμα. Ο Εθνικισμός, ο Ελληνικός Εθνικισμός, είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Το αληθινό ανάχωμα στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης και του νεοφιλελευθερισμού. Το άρθρο πιο κάτω αφορά την επίθεση στις κοινωνικές κατακτήσεις, επίθεση που θα κατεβάσει σε πολύ χαμηλό επίπεδο την διαβίωση των Ελλήνων, με στόχο να την εξαφανίσει. Η βουλγαροποίηση της Ελλάδος ήταν πάντα όνειρό τους και τώρα τους δίνεται και η ευκαιρία να το κάνουν πραγματικότητα.
Για τον Κοινό Παρονομαστή 
Δήμητρα Παπαγεωργάκη

Με παράσταση διαμαρτυρίας την Κυριακή 25/10 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ στην Κηφισιά



Ο Ιερός Λόχος 2012 Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων σας καλεί να συμμετάσχετε στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα λάβει χώρα στις 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 έξω από την οικία του Εθνομάρτυρα Παύλου Μελά. 
Σκοπός μας η ευαισθητοποίηση των αρμοδίων για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα το εν λόγω οίκημα, συνέπεια της διαχρονικής αδιαφορίας τόσο των κληρονόμων του όσο και του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στόχος τους η εξαχρείωση των Ελλήνων.


Ἄραγε πόσοι κατάλαβαν ὅτι ἐτούτη ἡ κυβέρνηση ἔχει δημεύσει τίς περιουσίες μας, ἀφαιρώντας μας πρόσβαση στά λεφτά μας;
Τό λένε κάπιταλ κοντρόλ στά ἀγγλικά, βλάκα.
Πόσοι ἔχουν καταλάβει ὅτι ἐτούτοι ἐφαρμόζουν τήν πολιτική τῶν Μπολσεβίκων ἀπό τό 1919 καί μετά, φορομπηχτική πολιτική πού ὁδηγεῖ στήν δήμευση τῶν σπιτιῶν καί τῆς μικρῆς περιουσίας;
Πόσοι ἀντιλαμβάνονται ὅτι στόχος εἶναι νά μᾶς φτωχοποιήσουν, γιά νά μᾶς ἐλέγχουν ἀπόλυτα σέ καθεστώς Βενεζουέλας;

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Τό ξανθό γένος στό βασίλειο τῆς Ἔμπλα


Πολύς λόγος γίνεται, στήν Ἑλλάδα μά καί διεθνῶς γιά τήν ρωσική ἐπέμβαση στή Συρία. Θέλουμε λοιπόν νά ἐκφράσουμε κι ἐμεῖς κάπως ἀναλυτικότερα τή θέση μας, πού ἔχει διαφανεῖ κι ἀπό ἄλλα δημοσιεύματα τοῦ “Ἀντιφωνητῆ”.
Χωρίς καμμία διάθεση ὑπερβολῆς καί μονομέρειας, θεωροῦμε ὅτι πρόκειται γιά ὅ,τι καλύτερο ζήσαμε στό διεθνές σκηνικό τίς τελευταῖες δεκαετίες. Εἶναι μιά πρωτοφανής ἐξέλιξη, ρωσική ἔνοπλη ἐπέμβαση στή Μεσόγειο εἶχε νά γίνει ἀπό τόν καιρό τῆς ναυμαχίας τοῦ …Ναυαρίνου! Ὅπως καί τότε τό ἀποτέλεσμα ἦταν θεῖο δῶρο γιά τήν ἑτοιμοθάνατη Ἑλλάδα, ἔτσι καί τώρα βλέπουμε νά ἀνατρέπεται τό μαῦρο σκηνικό τῆς ἀνθρωποβορίας πού ἔστησαν οἱ Τοῦρκοι, οἱ δυτικοί καί οἱ σύμμαχοί τους στήν ταλαίπωρη Συρία. Τά ἀνθρωποειδῆ πού τόσα χρόνια στρατολογοῦσαν, ἐκπαίδευαν, ἐξόπλιζαν καί παντί τρόπῳ ὑποστήριζαν τούς κανίβαλους «ἀντικαθεστωτικούς», ἔχουν λυσσάξει τώρα μέ τή στάση τοῦ Πούτιν, ὁ ὁποῖος δείχνει – ἐπιτέλους! – νά ἐνστερνίζεται ἕνα ἐνεργητικότερο παιχνίδι κόντρα στήν ἀντίπαλη οἰκονομικοστρατιωτική Καμόρα.

Τιμή στον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη


Η Συντονιστική Επιτροπή Συλλογικοτήτων για την Εθνική Μνήμη και Τιμή στο πλαίσιο εορτασμού της ενάρξεως του Μακεδονικού Αγώνα προσκαλεί όλες τις συλλογικότητες καθώς και τους Έλληνες της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, 6-7 μ.μ. να προσέλθουν στο πάρκο απέναντι από τον Λευκό Πύργο (οδός Π. Μελά και Εθνικής Αμύνης) και να εναποθέσουν στον ανδριάντα του

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

To ελληνικό φάρμακο και τα ισραηλινά συμφέροντα

Στο βήμα της Βουλής -προκειμένου να τοποθετηθεί για τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που αφορά στη φορολόγηση των φαρμάκων- βρέθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Δείτε την ομιλία του.

 Φωνή αγωνίας από ένα άνθρωπο που λέει κάποιες αλήθειες  Εμείς είμαστε σίγουροι πως δεν θα τον ακούσει κανείς εκεί μέσα ,γιατί τώρα τα αφεντικά τους

Σιωνισμός και πραγματικότητα (Στην αγκαλιά του φιδιού)


«Για να προωθήσουμε τους φιλόδοξους να καταχραστούν την εξουσία, έχουμε αντιτάξει προς αντιπαράθεση όλες τις δυνάμεις, αναπτύσσοντας όλες τις φιλελεύθερες τάσεις τους προς την ανεξαρτησία…
Προς τον σκοπό αυτό έχουμε ενθαρρύνει κάθε μέσον, έχουμε εξοπλίσει όλα τα κόμματα, έχουμε καταστήσει την εξουσία στόχο όλων των φιλοδοξιών, Έχουμε μετασχηματίσει σε κονίστρες τα κράτη στα οποία αναπτύσσονται οι πολιτικές διαμάχες..Ακόμα λίγος χρόνος και οι αταξίες οι χρεοκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Οι αστείρευτοι φλύαροι έχουν μετατρέψει τις συνεδριάσεις των κοινοβουλίων και τις διοικητικές συγκεντρώσεις σε ρητορικές παλαίστρες. Θρασύτατοι δημοσιογράφοι επιτίθενται καθημερινά κατά του κυβερνητικού προσωπικού.

Εκδήλωση Τιμής στον Παύλο Μελά από τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο Λάρισας την Κυριακή 18/10


Την Κυριακή 18/10/2015 ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Λάρισας τιμά τη θυσία του ήρωα ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ και καλεί τους Έλληνες Εθνικιστές να τιμήσουν με την παρουσία τους τον ξεχασμένο από την πολιτεία , τον ανύπαρκτο για την Ελληνική παιδεία και επικίνδυνο ακόμη και σήμερα για την ύπνωση της νεολαίας ήρωα.
Οσοι Ελληνες είναι αποφασισμένοι να θυσιάσουν και αυτοί με τη σειρά τους τον Κυριακάτικο φραπέ και 1 ώρα από το

Δεσμοί Ελλήνων

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Κτίζοντας την νέα εθνική αντιπροσώπευση...


του Γιάννη Κουριαννίδη
Η αποχή από την κάλπη είναι μία στάση ενός αριθμού πολιτών που εμφανίζεται σε κάθε εκλογική διαδικασία και ποικίλλει αναλόγως του είδους των εκλογών και του ενδιαφέροντός τους. Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, όμως, της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, η αποχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Για τους αναλυτές αλλά και τους δημοσκόπους, αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο. Για τους μεν, επειδή διέβλεπαν την απογοήτευση και κόπωση του εκλογικού σώματος και για τους δε, επειδή ήταν κάτι που το κατέγραφαν στις έρευνές τους. Η τάση προς αποχή από την εκλογική διαδικασία, εξάλλου, ήταν κάτι που είχε ξεκινήσει από καιρό. Από το 2009 μέχρι τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, περίπου 800.000 πολίτες προστέθηκαν στον αριθμό αυτών που απείχαν από τις εκλογές, ενώ την 20ή Σεπτεμβρίου προστέθηκαν παραπάνω από άλλες 700.000.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Θεόφιλος Χατζημιχαήλ (1866-1934)


Θεόφιλος - Αθηνά και Άρτεμις, π. 1927 - 1934
Γράφει η Άννα Δημητρίου
Ή Ελληνική λαϊκή τέχνη ζωντανεύ­ει παραδόσεις της πατρίδας μας, ήθη καί έθιμα της, άπό τά όποια σήμερα πολύ λίγα έχουν μείνει ζωντανά! Συνε­χίζει την αίσθητική της παράδοση πού σήμερα μέ τά διάφορα καλλιτεχνικά ρεύματα έχει δυστυχώς εκλείψει. Διαιωνίζει μ' άλλα λόγια τόν λαϊκό μας πολιτισμό.
"Αν έξετάση κανείς αναλυτικά τά διάφορα τμήματα τής ελληνικής λαϊ­κής τέχνης θά διπιστώση ρίζες βαθύ­τατες, προϊστορικές, αρχαίες Ελληνι­κές βυζαντινές. Τρίγωνα, διάφορες φόρμες σταυρών, έλικες, αρχαίοι μαίανδροι, τό δέντρο τής ζωής, οί δικέφαλοι αετοί, τά παγώνια, άνθρωπόμορφοι παραστάσεις, τά καράβια μέ τά παμπάλαια σχήματα είναι τά συνη­θέστερα στοιχεία τής λαϊκής τέχνης, σχήματα καί σύμβολα παλαιότατα, πού χωρίς εξαίρεση ανήκουν στόν κύκλο τού ελληνικού πολιτισμού.