Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ή πες κάτι καλύτερο από τη σιωπή, κ. Θηβαίο...


γράφει ο Δημήτρης Γκίκας 
Είμαι απ’ αυτούς που θεωρούν ότι χρειαζόμαστε διανοούμενους με πολιτική σκέψη και αντίστοιχη διάθεση για παρεμβάσεις. Ως Πλατωνιστής, εξάλλου, πιστεύω ακράδαντα στη σημασία της άσκησης πολιτικής από ανθρώπους καλλιεργημένους και πεπαιδευμένους, με την ευρεία, αλλά και τη στενή, σημασία της έννοιας.
Δεν έχω, όμως ψευδαισθήσεις. Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι σοβαροί καλλιτέχνες και άνθρωποι των γραμμάτων συνήθως αρνούνται να ευτελίσουν το λόγο τους και την παρουσία τους μέσα σε μια αηδή πολιτική σκηνή. Αντιθέτως, οι ψευτο-διανοούμενοι του συρμού επιδιώκουν την ενασχόληση με τα πολιτικά ζητήματα – άλλοι για να προκαλέσουν και να παραμείνουν στην επικαιρότητα όσο μπορούν περισσότερο, άλλοι διότι η καλλιτεχνική τους δραστηριότητα, ούσα κάτω του μετρίου, δεν δύναται πλέον να τους αποφέρει τα αναμενόμενα οικονομικά κέρδη και τις κοινωνικές απολαβές που επιθυμούν – οπότε αυτοδιορίζονται αργυρώνητα «σκυλάκια» του πολιτικού ή ιδεολογικού καθεστώτος για να εξασφαλίσουν, ενδεχομένως, κάποιο αντίστοιχο «κοκαλάκι» – άλλοι απλώς επειδή δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά «ψωνισμένοι», «καβαλημένοι» άνοες που αυτοανακηρύχθηκαν πολιτικοί «φωστήρες».

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Οι τρεις εξουσίες και τα τσιράκια τους, που μάχονται την γλώσσα των Ελλήνων


Τρεις είναι οι κυρίαρχες εξουσίες. Η Πνευματική, η Πολιτική και η Οικονομική.Δρουν παράλληλα αλλά επιδρούν ταυτόχρονα στην εξέλιξη, μπολιάζοντας συγχρόνως η μια την άλλη.

Η Οικονομική εξουσία
Υπηρετείται και υπηρετεί ανθρώπους που λατρεύουν το χρήμα. Κεφαλαιοκράτες, εκμεταλλευτές του πλούτου των λαών και ορντινάτσες τους, που έχουν ως ιδανικό το μέγιστο δυνατό κέρδος. Τα όργανά της επιθυμούν και αποβλέπουν στην μεγιστοποίηση των αγορών (με την έννοια του πλήθους και της καταναλωτικής επιθυμίας). Επιδιώκουν την κατάλυση των συνόρων και την κατάργηση των εθνικών οικονομικών πολιτικών. Επιβάλουν κοινά πρότυπα και ήθη στους λαούς, γιατί αυτό απαιτεί το συμφέρον τους παραγωγικής τους διαδικασίας. Επιθυμούν και προσπαθούν για την επιβολή της χρήσης μια μικρής ομάδας γλωσσών που θα εξυπηρετούν τις τεράστιες καταναλωτικές αγορές που δημιουργούν και προς τις οποίες απευθύνονται. 

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Σημαντική ανακάλυψη από Ελληνίδα ερευνήτρια: Δημιούργησε φακούς επαφής για ασθενείς με γλαύκωμα.


Δημιούργησε φακούς επαφής για ασθενείς με γλαύκωμα
Η Μυρτώ Κορογιαννάκη είναι χημικός μηχανικός και μαζί με την επιστημονική της ομάδα δημιούργησαν φακούς επαφής με ειδικό σύστημα χορήγησης φαρμάκων για ασθενείς με γλαύκωμα.
Χρησιμοποιώντας υαλουρονικό οξύ κατασκεύασε τους συγκεκριμένους φακούς οι οποίοι με ελεγχόμενο τρόπο χορηγούν τη φαρμακευτική αγωγή απευθείας στο μάτι.
Οι ασθενείς με γλαύκωμα συνήθως χρησιμοποιούν φαρμακούχες οφθαλμικές σταγόνες δύο φορές την ημέρα προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πάθηση από την οποία πάσχουν. Ωστόσο αυτές οι οφθαλμικές σταγόνες είναι αναποτελεσματικές καθώς μόλις το 5% του φαρμάκου περνά στον κερατοειδή.
“Το υπόλοιπο του φαρμάκου καταλήγει στην περιοχή γύρω από το μάτι ή στο κυκλοφοριακό σύστημα κάτι που μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες” εξηγεί η Κορογιαννάκη.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ο εποικισμός συνεχίζεται και για όποιον αντιδρά, υπάρχουν οι πραιτοριανοί του συστήματος.


Συνεχίζεται με αστρονομικούς για τα δεδομένα αριθμούς, η εισροή λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας. Αφίξεις το ονομάζουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και ακούγεται σαν να βρισκόμαστε στο διεθνές (Γερμανικό..ελληνικό δεν το λες) αεροδρόμιο και όσα από αυτά τολμήσουν τους απειλούν με κάθε τρόπο. Παράδειγμα η εφ. Δημοκρατία όταν σε πρωτοσέλιδο προ μηνός έγραφε: Ασφυξία από λαθραίους. Μάλιστα οι πραιτοριανοί του συστήματος που διαλύει το έθνος μας, αναρχικοί, κομμουνιστές και πάσης φύσεως ψευδοπροοδευτικοί γραικύλοι, αποδομητές οργάνωσαν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην εφημερίδα «Δημοκρατία» αναρτώντας πανό που έγραφε «ασφυξία από φασίστες και ρατσιστές. Να καθαρίσουμε πόλεις, νησιά, γειτονιές» με συνθήματα αλληλεγγύης σε λαθρομετανάστες.

Ζέα: Γιατί αυτό το δημητριακό,ο ”εθνάρχης” Ελ.Βενιζέλος,το απαγόρευσε δια νόμου ;


Ποιό ήταν αυτό το δημητριακό, που τάισε και μεγάλωσε για χιλιάδες χρόνια λαούς, γερούς και δυνατούς;
Γιατί αυτό το δημητριακό,ο ”εθνάρχης” Ελ.Βενιζέλος, το απαγόρευσε δια νόμου ;
Από ποιούς και για ποιόν λόγο,πήρε εντολές; Ποιούς ενοχλούσε, η χιλιάδων ετών καλλιέργειά του;;
Αυτή είναι η ζειά,που χαρίζει ζωή και που για κάποιο λόγο,δεν έπρεπε οι Ελληνες να συνεχίσουν να τρώγουν!
Ζειά = “αλεύρι ντινκελ”‏…”φάρμακο σου είναι ή τροφή σου”
Όμάδα επιστημόνων έφθασε εις τήν Θεσσαλονίκην, όπου εύρισκες τότε ανθρώπους άπό όλες τις φυλές. Ήρεύνησε προσεκτικά και έδημοσίευσε τό 1922 τό πρώτο σύγγραμμα διά τις ομάδες αίματος και τις ιδιαιτερότητες εκάστης. Οί Έλληνες είναι κατά πλειοψηφία “0″ ομάδος και οί υπόλοιποι “Α” ομάδος, οί Χάζαροι είναι “Β” ομάδος κ.λπ.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Με Κοινό Παρονομαστή τον Ελληνικό Εθνικισμό - ΑΠΑΝΤΑΜΕ στις προκλήσεις των καιρών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Μετά από δύο γόνιμες και διεξοδικές συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο του 2015 στη Λαμία και τον Οκτώβριο του 2015 στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε η ίδρυση ενός Κέντρου μελέτης των εθνικών ιδεών και η διερεύνηση της νομικής μορφής που αυτό θα λάβει, ενώ σύντομα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα η ιδεολογική διακήρυξή του.
Η πρωτοβουλία ανήκει σε παλαιά και νεώτερα στελέχη του ελληνικού εθνικιστικού κινήματος και προήλθε από την αναγκαιότητα να αναλυθεί, επεκταθεί και προβληθεί περαιτέρω, επαρκώς και με ορθό τρόπο η εθνικιστική ιδεολογία, απαντώντας αποτελεσματικά στις προκλήσεις των καιρών μας και δημιουργώντας προοπτικές για ένα ελπιδοφόρο ελληνικό μέλλον.
Στις πρώτες δύο συναντήσεις ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες σχετικά με τη δράση του Κέντρου. Συγκεκριμένα, στις άμεσες προτεραιότητες των ανθρώπων που ανέλαβαν την πρωτοβουλία αυτή, είναι αφενός η πλαισίωσή του από καταξιωμένα στελέχη του εθνικιστικού κινήματος, με τη δημιουργία θεματικών ενοτήτων με βάση κριτήρια εξειδίκευσης και

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

H αλήθεια για την απελευθέρωση της Λαμίας

Άρπαξαν την ευκαιρία με δίπλα  
την αγγλική σημαία! 
Η ιστορία είναι ιστορία. Τα γεγονότα είναι γεγονότα . Η αλήθεια διδάσκει. Τιμή και δόξα σε όλους τους Έλληνες που κατά την διάρκεια της κατοχής αντιστάθηκαν στους Γερμανούς Ιταλούς και Βούλγαρους κατακτητές
Πέρα από την όποια συνεισφορά του ΕΛΑΣ στην αντίσταση των Ελλήνων ενάντια στην Γερμανική κατοχή τα γεγονότα μάς λεν ότι η Λαμία απελευθερώθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1944 όταν οι Γερμανοί αποφάσισαν να φύγουν από την πόλη , όταν υποχρεώθηκαν από τις εις βάρος τους εξελίξεις στα μέτωπα του πολέμου σε όλο τον κόσμο, να αποχωρίσουν από

Ο γραικυλισμός δεν είναι μόδα. Είναι σαπίλα.


Διαβάσαμε μια είδηση που μας έστειλε ένας συναγωνιστής μας από την Πρέβεζα.  Τιτλοφορείται: Αντιρατσιστικό μήνυμα στο 1ο ΕΠΑΛ από μαθητές,  και στην φωτογραφία βλέπουμε καμιά 20αριά μαθητές να σχηματίζουν με τα χέρια τους την σημαία την μεγάλης Αλβανίας. Ο συντάκτης, προφανώς διακατέχεται από «προοδευτικές» ιδέες και προσπαθεί σε λίγες  γραμμές  να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να «περάσει» στην μαθητική μόδα τον πόθο των Αλβανών εθνικιστών. Την μεγάλη Αλβανία που φτάνει μέχρι και την Πρέβεζα.  Επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία όλοι αυτοί οι προοδευτικοί, αντιρατσιστές το επάγγελμα,  έχουν την «αφελή» συνήθεια να προβάλουν τους εθνικισμούς των εχθρών της Ελλάδος, Σκοπιανούς, Βούλγαρους, Τούρκους, Αλβανούς, βάλλοντας όμως ταυτόχρονα τον μοναδικό εθνικισμό που μπορεί να τους αντιμετωπίσει στην πραγματικότητα. Τον Ελληνικό Εθνικισμό.