Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Το ξύπνημα της Ευρώπης

Πολλές φορές τα λόγια δεν αρκούν για να ξυπνήσουν οι συνειδήσεις,  χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ.  Αυτό το σοκ υπέστη χθες το βράδυ το γαλλικό έθνος και όλη η Ευρώπη. Η  επίθεση στο Παρίσι σκόρπισε την θλίψη και την οργή σε όλους τους Ευρωπαίους.  Η καρδιά και το μυαλό μας είναι στους Γάλλους νεκρούς.  Όπως όμως μας διδάσκει η ιστορία, η θυσία οδηγεί στο ξύπνημα από τον λήθαργο.

Οι Ευρωπαίοι είχαν απολέσει κάθε δυνατότητα ρεαλιστικής ανάλυσης της πραγματικότητας που διαμορφώνεται. Στέκονταν αμέριμνοι μπροστά στην πλήρη κατάρρευση του δημογραφικού,  την εισροή εκατομμυρίων νέων μουσουλμάνων με υψηλά ποσοστά γεννήσεων, με την μαχητική πίστη τους και τη βούληση για επιβολή της θρησκείας και του πολιτισμού τους στους Ευρωπαίους.  Κάτι όμως φαίνεται να αλλάζει από χθες.

Νίκος ο Έλληνας (του Νίκου Τζιόπα)

Έτσι συστήνομαι στους Γερμανούς τον καιρό που βρίσκομαι στη χώρα τους. Έτσι έκανα και παλιά που μου είχαν ξανακάνει την τιμή να με φιλοξενήσουν ώστε να βγάζω το μεροκάματο που μου στέρησε η πατρίδα μου.
Είναι απίστευτα τα χαμόγελα που αντιμετωπίζω στο άκουσμα αυτής της πρότασης. Βέβαια δεν τους κάνει εντύπωση το... Νίκος!
Κάθε άνθρωπος είναι φορέας του έθνους του. Των κληρονομικών χαρακτηριστικών του έθνους του δηλαδή, είτε αυτό αφορά στην καταγωγή του, είτε στη γλώσσα του, είτε στον πολιτισμό που κουβαλάει μέσα του.
Οι άνθρωποι δεν φυτρώνουν. Γεννιούνται και μεγαλώνουν φέροντας μέσα τους

Ό,τι μας ενώνει...(του Γιάννη Κουριαννίδη)


Η θλιβερή εικόνα του πρωθυπουργού της Ελλάδος, να ... ξύνεται την ώρα που παιανίζει ο εθνικός ύμνος, δεν είναι χωρίς προηγούμενο. Ένα άλλο γαϊδούρι της πολιτικής σκηνής, ένας άλλος πρωθυπουργός της Ελλάδος, είχε ... πατήσει (!) το εθνικό μας σύμβολο, τη στιγμή μάλιστα που δίπλα του ο Τούρκος ομόλογός του σήκωνε από το πάτωμα την δική του σημαία και ευλαβικά την φιλούσε αποφεύγοντας να πατήσει επάνω της!
Ούτε, όμως, αυτές οι δύο εικόνες, αυτές οι δύο στιγμές ντροπής, είναι απομονωμένες από την ευρύτερη ελλαδική πραγματικότητα, που βρίθει από προσβολές συμβόλων, αξιών, ιδανικών, παραδόσεων, της ίδιας της Ιστορίας μας.
Οι βεβηλώσεις μνημείων, προτομών ηρώων, πνευματικών ανθρώπων και συχνά του εθνικού αλλά και του θρησκευτικού συμβόλου μας, ανήκουν πλέον στην ημερησία διάταξη. Συνήθως από νέους ανθρώπους, που σαν τον πρωθυπουργό (τους) δεν έμαθαν ποτέ να σέβονται την εθνική μας κληρονομιά.

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Απορίες για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Άγκυρα




Του Κώστα Ράπτη
Αξιοποιώντας την ευκαιρία της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον Τούρκο ομόλογό του, για να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε την αποδοχή της πρόσκλησης που ο Ahmet Davutoglu του είχε απευθύνει στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να επισκεφθεί την Τουρκία. Το ταξίδι αυτό που δηλώνεται ότι θα μπορούσε να γίνει “και εντός δέκα ημερών” εμφανίζεται να εντάσσεται στο πλαίσιο ενός αναγκαίου απευθείας συντονισμού με την Τουρκία ως προς την προσφυγική κρίση ώστε, όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, ήδη από την ομιλία του την περασμένη Παρασκευή στην “ώρα του Πρωθυπουργού”, “να μην αφήσουμε εμείς την κυρία Merkel να διαπραγματεύεται από μέρους της Ευρώπης με την Τουρκία”.

H ελίτ της γνώσης στην ξενιτιά… Στο CERN δουλεύουν 200 Έλληνες


Επί δεκαετίες πολλοί Ελληνες επιστήμονες στο εξωτερικό χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης, κατέχουν υψηλές θέσεις σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και μετέχουν σε πρωτοποριακές έρευνες. Την ίδια στιγμή η Ελλάδα βιώνει πρωτοφανή διαρροή επιστημόνων υψηλής κατάρτισης, που αναζητούν το μέλλον τους στο εξωτερικό.
Η πειραματική ομάδα Φυσικής Υψηλών Ενεργειών του ΕΜΠ, μαζί με τον καθηγητή Ευ. Γαζή, μέσα στο κέντρο ελέγχου του πειράματος Atlas στο CERN. Στα πειράματα και στις έρευνες που γίνονται στο μεγάλο ερευνητικό κέντρο της Ευρώπης μετέχουν περίπου 200 Ελληνες επιστήμονες από πολλά ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

κ. Τσίπρα, κ. Φίλη, σύντροφοι και συντρόφισσες: ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!


Ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Φίλης δήλωσε πως η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής από τους Τούρκους είναι «εθνοκάθαρση».
Ο Πρωθυπουργός της Κυβερνήσεως κ. Αλ. Τσίπρας δεν ζήτησε από τον Υπουργό του να ανασκευάσει ή να διορθώσει. Αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (και – φυσικά – όχι μόνο), στηρίζουν με δημόσιες δηλώσεις τους τα περί «εθνοκάθαρσης», ενώ άλλα στελέχη «ποιούν την νήσσαν» (και κάποια – λίγοι - διαφοροποιούνται).
Το θέμα καλύπτεται εκτεταμένα από τα μέσα μαζικής ενημερώσεως.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Αυτό που δεν δείχνουν οι τηλεοράσεις...Τον εποικισμό της χώρας μας!




Πράγματα πού δέν δείχνουν οἱ τηλεοράσεις
Δεἰτε τά λόγια τῆς Ἑλληνίδας μάνας στό πρώτο λεπτό, πού ποτέ δέν ἔδειξαν τά κανάλια. Εἶναι στήν Λέσβο ἤ στήν Μυτιλήνη, νά ρωτήσουμε τόν πρωθυπουργό σέ ποιό ἀπό τά δύο νησιά καί εἶναι μιά κραυγή ἀγωνίας.
Τά ὑπόλοιπα δείχνουν ἀπλά τήν μεγάλη εἰκόνα, χωρίς νά ἐστιάζουν σέ κάποιο πεθαμένο μικρό παιδάκι μόνο. Στατιστικά καί λογικά μιλώντας ὅποιος ἔχει διαβάσει ἱστορία, ἀντιλαμβάνεται ὅτι πρόκειται ἀπλά γιά ἀποικισμό...   Δείτε το βίντεο 
With Open Gates: The forced collective suicide of European nations - Extended Cinematic 1080p 

Βρήκαν το θρόνο του Αγαμέμνονα!




Ένα μεγάλο μέρος από τον βασικό θρόνο που βρισκόταν πριν από τρεις χιλιετίες στο ανάκτορο της Ακρόπολης των Μυκηνών ανακάλυψαν Έλληνες και Αμερικανοί αρχαιολόγοι!

Η σπουδαία αυτή αρχαιολογική εύρεση είναι ίσως η πιο σημαντική ανακάλυψη που αφορά τον μυκηναϊκό πολιτισμό, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, οι αρχαιολόγοι κάνουν λόγο για τον «θρόνο του Αγαμέμνονα». 
 Το τμήμα του βασικού θρόνου του Αγαμέμνονα βρέθηκε σε πολύ κοντινή απόσταση από την Ακρόπολη των Μυκηνών. Το κτίσμα είναι αρκετά ογκώδες, με βάρος μεγαλύτερο των 50 κιλών, ενώ χρονολογικά υπολογίζεται να ανήκει στη τελευταία ιστορική φάση του ανακτόρου των Μυκηνών, δηλαδή από το 13ο αιώνα π.Χ.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Όταν η δικαίωση γίνεται αφορμή θλίψης

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Το άρθρο που θα διαβάσετε, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ενημέρωση Πελοποννήσου», για πρώτη φορά, στις 13 Φεβρουαρίου 2015.
Ήταν (στο πρώτο μέρος του) μια κατάθεση ψυχής και πόνου για τον ευκολόπιστο Έλληνα.
Ήταν (στο δεύτερο μέρος του) μια υποθήκη πολιτικών προβλέψεων που ο κόσμος δεν άντεχε να ακούσει δέκα ημέρες μετά τη νίκη του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήταν (στον επίλογό του) ένα άρθρο γραμμένο για κάποιους που «έπαιξαν εν ου
παικτοίς».
Έγραφα, λοιπόν, λίγο μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015:
«Είμαι βέβαιος πως όλοι ακούσατε ή διαβάσατε τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, με βάση τις οποίες ζήτησε την εμπιστοσύνη της Βουλής.
Απομονώνω τρεις φράσεις από τον επίλογό του. Φράσεις που πριν τις διατυπώσει, «τσάκισε» η φωνή του.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Κωσταρέλος: Ο Έλληνας επιστήμονας που σκοτώνει τον μεταστατικό καρκίνο με μικροσκοπικές 'χειροβομβίδες' εφαρμόζοντας την νανοτεχνολογία


Θερμικές νανο-χειροβομβίδες που εκρήγνυνται πάνω στους όγκους και απελευθερώνουν τις αντικαρκινικές ουσίες τους, είναι το «όπλο» του μέλλοντος στη μάχη κατά του καρκίνου και το σχεδίασε ένας Έλληνας επιστήμονας της διασποράς.
Ο καθηγητής Κώστας Κωσταρέλος, επικεφαλής του Εργαστηρίου Νανοϊατρικής του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ στη Βρετανία, παρουσίασε το ερευνητικό επίτευγμά του σε συνέδριο του Εθνικού Ινστιτούτου Ερευνών για τον Καρκίνο, σύμφωνα με το BBC και τη βρετανική «Telegraph».
Το πολλά υποσχόμενο νανο-όπλο συνίσταται σε μικροσκοπικές φυσαλίδες ή σφαιρίδια λίπους (γνωστά και ως λιποσώματα), που μεταφέρουν στο εσωτερικό τους αντικαρκινικά φάρμακα και μπορούν να κατευθυνθούν οπουδήποτε μέσα στο σώμα του ασθενούς. Μάλιστα, δεν προκαλούν τις παρενέργειες άλλων τοξικών αντικαρκινικών χημειοθεραπειών, επειδή είναι δυνατό να σταλούν στοχευμένα στα σημεία όπου βρίσκονται μόνο οι όγκοι.

Πολωνοί: «Εφόσον η Ευρώπη γεμίζει με ανθρώπους του Ισλάμ, εμείς οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Χριστιανισμό»






Την αντίδραση των Πολωνών στον εποικισμό της Ευρώπης την οποία αυτοί που την δημιούργησαν την ονομάζουνε «προσφυγική κρίση» αλλά και τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης που καθοδηγούνται από αυτούς τους βρώμικους κύκλους, οι οπαδοί της πολωνικής ομάδας Σλάκ Βρότσλαβ στον αγώνα της ομάδας τους με την Λεχ Πόζναν για το πολωνικό πρωτάθλημα.σήκωσαν ένα τους το οποίο έγραφε: «Εφόσον η Ευρώπη γεμίζει με ανθρώπους του Ισλάμ, εμείς οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Χριστιανισμό».

Το πανό, έδειχνε ακόμα έναν σταυροφόρο μαχητή, να ετοιμάζεται να... υποδεχθεί τρεις βάρκες με πρόσφυγες, οι οποίοι συγχέονται με τζιχαντιστές καθώς οι βάρκες γράφουν χαρακτηριστικά «USS Hussein», «USS ISIS» και «USS Bin Landen».

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Η Ιστορία ενός βίαιου Εποικισμού (του Λεωνίδα Μπελιά)


Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούμε την συστηματική Εθνική αποδόμηση και τον βίαιο εποικισμό της Ελλάδος. Το επίσημο Ελληνικό κράτος, διαμέσου της εκλεγμένης κυβέρνησης που σύμφωνα με το Σύνταγμα έχει υποχρέωση να υπερασπίζει και να προστατεύει τους Έλληνες πολίτες, την εθνική του ταυτότητα και το μέλλον του Έθνους, εντός της επικράτειάς του, τηρεί μια απίθανη στάση που εγείρει πολλά ερωτηματικά. Η Ελληνική κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί  με την λήψη δραστικών μέτρων προκειμένου να αποτραπεί και να ελεγχτεί το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως, αποδέχεται αναντίρρητα να εξυπηρετήσει την πολιτική κάποιων ξένων κέντρων, που επιδιώκουν, για τους δικούς λόγους, την εθνική αποδόμηση της Ελλάδος.