Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Αποδοκιμασίες για τους νεοταξικούς κομμουνιστές στην Θράκη- Αγροτιά: Εμείς οι Ακρίτες φυλάμε τα σύνορα!!


Στην έναρξη του 10ου παγκόσμιου συνέδριο Θρακών,οι γραβατωμένοι εκπρόσωποι του νεοταξικού κομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ και των συνοδοιπόρων Εξαρτημένων Ελλαδιτών (βλ. ΑΝΕΛ) πήγαν για να κοροιδέψουν  κατά τον συνήθη κοινοβουλευτικό τρόπο με επικεφαλής τον με τον υφυπουργό υποδομών Παναγιώτη Σγουρίδη, τους αγρότες για μια ακόμη φορά αλλά να δέχτηκαν τις αποδοκιμασίες από κτηνοτρόφους των Φερών. Μαζί τους και τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη που ψηφοθηρούν σε κάθε ευκαιρία όπως  η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κόλλια – Τσαρουχά και ο υφυπουργός εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Ο ανθελληνισμός κυβερνά και καταστρέφει την πατρίδα μας!


Έπαυσαν τον εφευρετικό διοικητή του ΕΛΠΙΣ, που υποδέχεται τους ανασφάλιστους της Αθήνας!

Καθημερινά τα ανθελληνικά ανδρείκελα που μας κυβερνούν αποδεικνύουν με κάθε δυνατό τρόπο πως άξια παίρνουν τον παχυλό μισθό τους, αφού καταφέρνουν με κάθε τρόπο να γκρεμίσουν στην πολύπαθη Ελλάδα μας, ότι λειτουργεί και όποια "σπίθα φωτός" ξαφνικά λάμπει λυσσαλέα προσπαθούν με γρήγορες διαδικασίες να την σβήσουν!! Αναδημοσιεύουμε την είδηση όπως την βρήκαμε για να βγάλατε και τα συμπεράσματά σας.
   Απέλυσαν έναν διοικητή νοσοκομείου ενώ αυτός βρισκόταν στις ΗΠΑ ψάχνοντας υλικά για το νοσοκομείο του. Το δικό του μήνυμα στον προσωπικό του λογιαριασμό στο facebook έστειλε από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ ο διοικητής του νοσοκομείου Ελπίς κ. Θεόδωρος Γιάνναρος, με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για το κόψιμο των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών του ΕΣΥ.

Ισοδύναμη Δικαιοσύνη


«Να βρείτε τα ισοδύναμα». Αυτό είναι ένα από τα κλισέ των δανειστών οποτεδήποτε η κοινωνία αντιδρά σε περικοπές μισθών και συντάξεων ή σε επιδρομές στην υπερφορολογηθείσα περιουσία των Ελλήνων. Με λίγα λόγια, οι πιστωτές θέτουν το δίλημμα στους πολίτες αν προτιμούν να εκτελεστούν οικονομικά διά τυφεκισμού ή απαγχονισμού. Με ψαλίδισμα των δικαιωμάτων τους ή με ακόμα πιο δυσβάσταχτους φόρους.
Αυτή η προσβλητική για το έθνος μας προσταγή της εύρεσης των ισοδυνάμων, που αναπαράγεται ολοένα και πιο συχνά από εκείνους που θα έπρεπε να είχαν ήδη υποδείξει τρόπο εξόδου από την κρίση, είναι παραπλανητική και ευτυχώς υπάρχουν δυνάμεις και θεσμοί που το αποδεικνύουν.
Η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο αποκούμπι μας. Η συντριπτική πλειονότητα των λειτουργών της σε κάθε ευκαιρία δείχνει ότι μπορεί να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της χώρας και να απαλυνθεί ο πόνος από το βαθύ τραύμα που έχουν προκαλέσει όσοι έθεσαν την πατρίδα μας στη δικαιοδοσία των -κατά Γ. Παπανδρέου- «δανείων δυνάμεων».

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ελληνοτουρκική συνδιαχείριση του Aιγαίου με "αφεντικό" την Frontex


Της Κύρας Αδάμ
Με μία εξαιρετικά ασυνήθιστη, για τα διμερή και διεθνή δεδομένα, κίνηση, η Ελλάδα και η Τουρκία με τρόπο ξαφνικό, ταυτόχρονο και απολύτως συντονισμένο, απέσυραν στα μουλωχτά προχθές από τη διεθνή κυκλοφορία τις πλήρως αντιτιθέμενες διεθνείς αγγελίες τους (ΝΟΤΑΜ) που είχαν εκδώσει στις 3 Δεκεμβρίου για την τουρκική θαλάσσια Έρευνα και Διάσωση στο Αιγαίο, χωρίς να εκδώσουν νέες ΝΟΤΑΜ, ακυρωτικές των προηγουμένων, και χωρίς να εξηγήσουν δημοσίως την αναγκαιότητα αυτών των κινήσεων.
Οι σιωπηλές αποσύρσεις της ελληνικής και τουρκικής ΝΟΤΑΜ για το επίμαχο θέμα της θαλάσσιας έρευνας και Διάσωσης στο Αιγαίο,(SAR), καθώς οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά του Αν. Αιγαίου συνεχίζονται, συμπίπτουν χρονικώς με τη δημοσίευση της κοινής γαλλογερμανικής επιστολής προς τον αρμόδιο Επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο και δι’ αυτού στον πρόεδρο της Κομισιόν, κ Γιούνκερ, με την οποία ζητούν να διευρυνθούν οι αρμοδιότητες της FRONTEX ώστε αυτή να αναλαμβάνει αυτοβούλως πρωτοβουλίες για τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, χωρίς προηγούμενο αίτημα κράτους μέλους.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Πεθαίνει η Ελλάδα..Τι πρέπει να κάνουμε;


γράφει ο Θεόδωρος Δούρος
Ο λαός μας κοιμάται! Οι πολιτικοί κάνουν ότι «καλύτερο» μπορούν για τον αφανισμό της Ελλάδος, με τα μνημόνια. Εμείς ανταλλάσουμε γνώμες στο FACEBOOK και με λεονταρισμούς και αφορισμούς ,οι περισσότεροι από εμάς, επί παντός αισθητού, νομίζουμε , ότι κάτι κάνουμε! Θέλουμε την Ελευθερία της Πατρίδας μας και την τιμωρία των προδοτών, χωρίς εμείς να κουνάμε το μικρό δαχτυλάκι μας, με ελάχιστες εξαιρέσεις!!! Θέλουμε να σωθούμε χωρίς να πολεμήσουμε στα πλαίσια του Συντάγματος των Ελλήνων, το οποίο πιθανόν αργότερα το καταργήσουν και το ξαναγράψουν ώστε να μείνουμε στο τέλος και χωρίς νομιμότητα σε έναν μέλλοντα Αγώνα μας ! Αλλοιώνεται η Ταυτότητά μας και εμείς χαμογελάμε!!!! Πνίγεται και εξαθλιώνεται η Ελλάδα και εμείς θέλουμε να είμαστε στο Ευρώ, κι ας ζούμε σαν δούλοι! Θέλετε έτσι να συνεχίσουμε;;;; Υπάρχει λύση και τι πρέπει να κάνουμε; Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση!!

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Οι Αντιδραστικοί.. (ο πρόλογος: του Σπύρου Σταθόπουλου)


Σήμερα αναρτούμε τον πρόλογο από το βιβλίο του συν. Καραμπέτσου "Οι αντιδραστικοί" τον οποίο τον γράφει ο συν. Σπύρος Σταθόπουλος ως ένδειξη τιμής στην μνήμη του που έφυγε από κοντά μας πριν 3 χρόνια τέτοιο καιρό.
Να σημειώσουμε ότι το βιβλίο εκδόθηκε το 1988 από το εθνικιστικό βιβλιοπωλείο Νέα Θέσις..

Τώρα ή Ποτέ!
—«Συναγωνιστή, τώρα ή ποτέ..!» «Σύμφωνοι Θόδωρε, τώρα...» και πάντα προχωρούσα­με στήν επόμενη «τρέλλα» μας. Ποτέ δέν υπήρξε τό ποτέ. Πάντα το τώρα. "Οπως ποτέ δέν «πρυτάνευσε» ατή σκέψη και στή δράση μας ή ...«λογική». Εϊτε ή άστικοφιλελεύθερη, είτε ή σοσιαλμαρξιστική. Ό πολιτικός ...«ρεαλι­σμός» τής άρνησης του ΕΙΝΑΙ μας για τό ΕΧΩ μας κι' ό ορθολογισμός τής υποταγής γιά τό πιάτο τής φακής. Ό παραλογισμός τής «λογικής» νά ΕΧΕΙΣ «φιλελεύθερος» παρά νά ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, γιά τήν σοσιαλιστική «λαϊκή» κυριαρχία κι' όχι γιά τήν κυριότητα του νου μας.

Μας τρομοκρατούν!


Ψηφίστηκε στην βουλή το τρίτο, αριστερό αυτή την φορά, μνημόνιο,   ψηφίστηκαν τα προαπαιτούμενα και θα ψηφιστούν και τα επόμενα, ψηφίστηκε ο,.. για πρώτη φορά αριστερός, προϋπολογισμός, θα ψηφιστεί και το ασφαλιστικό θα ψηφιστούν και τα μέτρα για τους αγρότες και τελειωμό δεν έχει……
Και τώρα που τραγικά απέτυχε και ο ΣΥΡΙΖΑ νοιώθουμε , πρέπει να νοιώθουμε το κενό που υπάρχει γύρο μας, το πολιτικό κενό που πάντα , τον τελευταίο καιρό , υπήρχε αλλά δεν θέλαμε να το δούμε. Όλοι συμφωνούμε , όλοι η Ελλάδα παραπονιέται για την υποβάθμιση του επιπέδου ζωής. Την υποβάθμιση της

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έτσι, για την... "μαγκιά" και τον πολιτικαντισμό! (του Νίκου Τζιόπα)


Άκουσα από τηλεοράσεως το δημόσιο "ξεκατίνιασμα" των δύο υποψηφίων για την αρχηγία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ.κ. Μειμαράκη και Γεωργιάδη. Κι επειδή το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μου δόθηκε η ευκαιρία να το ακούσω ξανά και ξανά. Το αποθήκευσα και στον υπολογιστή μου διότι τέτοιες συζητήσεις αποτελούν μνημείο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥ και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβάνεται η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την άσκηση της πολιτικής.
Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να ακούσω ολόκληρο το "ξεκατίνιασμα" που διαρκεί περίπου 7 λεπτά, διότι
ο κ. Μειμαράκης χρειάστηκε μόνο κάποια δευτερόλεπτα στην αρχή, για να περιγράψει τέλεια τον τρόπο με τον οποίον πολιτεύεται το κόμμα του. Και είναι πραγματικά εκπληκτικό να ακούς τον πρόεδρο του ενός από τα δύο κόμματα- στυλοβάτες της Μεταπολίτευσης, να αποκαλύπτει δημόσια τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και παίρνει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της πατρίδας.

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Ἡ ἐλπίδα τῆς Γαλλίας


Ζηλεύω.
Ὄχι ἀπὸ κάποια ἰδεοληπτικὴ ἐμμονή, ἀλλὰ ἐπειδὴ οἱ Γάλλοι πατριῶτες ἀντέδρασαν μὲ ἀξιοπρέπεια, σοβαρότητα καὶ σεβασμὸ στὴν Ἱστορία τοῦ ἔθνους τους, σὲ ὅσα ἐξυφαίνονται σὲ βάρος τῶν λαῶν τῆς Εὐρώπης. Σὲ ἀντίθεση μὲ ὅσα συμβαίνουν στὴν πατρίδα μας, τὸ πατριωτικὸ κίνημα τῆς Γαλλίας ὑπερασπίζει τὴν ταυτότητα τοῦ γαλλικοῦ ἔθνους καὶ τὴν θέληση νὰ ζήσει στὴν πατρίδα του μὲ βάση τὶς ἀξίες του καὶ τὴν παράδοσή του, χτίζοντας ἕνα κίνημα στηριγμένο στὰ γαλλικὰ πρότυπα.
Γι᾽ αὐτὸ καὶ παράγοντες, ὅπως ἡ ἀποχὴ, ἐκεῖ ὑποβοήθησαν τὴ γιγάντωση αὐτοῦ τοῦ κινήματος καὶ κεφαλαιοποίησαν πολιτικὰ τὴ βούληση τῶν Γάλλων.