Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Εξωτερική μετανάστευση από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια της κρίσης


Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν τα τραγικά αποτελέσματα της "σικέ" κρίσης για την καταστροφή της Ελλάδος, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και την αντικατάσταση  πληθυσμών με τον εποικισμό της πατρίδος μας από μουσουλμάνους και αυτό που δείχνει ο ερευνητής τον διωγμό των Ελλήνων και της αφρόκρεμας  στο εξωτερικό. 
μια έρευνα του Λόη Λαμπριανίδη


Πρόκειται για μια μελέτη που πραγματοποίησα και η οποία χρηματοδοτήθηκε από το LSE, με την εμπειρική της έρευνα να ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου. Σκοπός της μελέτης, η βαθύτερη κατανόηση και διερεύνηση του φαινομένου της εξωτερικής μετανάστευσης από την Ελλάδα στον καιρό της κρίσης. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την έρευνα υπάρχουν σήμερα 190.000 Έλληνες επιστήμονες οι οποίοι εργάζονται στο εξωτερικό.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι φεύγουν γιατί: 
α) δεν έχουν δουλειά, β) υποαπασχολούνται, γ) ετεροαπασχολούνται κλπ. (50% αυτών που μετανάστευσαν μετά το 2010 ήταν άνεργοι).
Αναμφίβολα στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια, υπάρχει μια αναντιστοιχία προσφοράς και ζήτησης εργασίας πτυχιούχων η οποία και οδηγεί κάποιους από αυτούς στη μετανάστευση. Η αναντιστοιχία αυτή δεν οφείλεται στην υπερβάλλουσα προσφορά πτυχιούχων: το ποσοστό των πτυχιούχων στο σύνολο του πληθυσμού είναι χαμηλότερο από τον μ.ό. τόσο της ΕΕ όσο και του ΟΟΣΑ*. Η αναντιστοιχία προκύπτει από την περιορισμένη ζήτηση της ελληνικής οικονομίας για πτυχιούχους.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Tις καλύτερες εθνικιστικές μας ευχές !


Οι νεοταξικοί κομμουνιστές καταστρέφουν και σβήνουν ότι γράφει Ελλάδα.


Αποδομούν την ελληνική Παιδεία: Καταργείται η διδασκαλία του "Επιτάφιου του Περικλέους" - Μειώνονται οι ώρες για Αρχαία Ελληνικά και Νεοελληνική Λογοτεχνία

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σε ένα νέο ατόπημα κατά της ελληνικής Παιδείας φαίνεται πως προχωράει η κυβέρνηση η οποία αποφάσισε να καταργηθεί η διδασκαλία του Επιταφίου του Περικλέους, που έχει χαρακτηρισθεί το «ευαγγέλιο της δημοκρατίας», να μειωθεί σε μία ώρα την εβδομάδα η διδασκαλία της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας στην Γ΄ τάξη Γενικού Λυκείου, και σε τέσσερις ώρες την εβδομάδα η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών!

Δηλαδή φέρεται αποφασισμένη να προσφέρει στα Ελληνόπουλα οτιδήποτε άλλο πέραν της ελληνικής Παιδείας, ότι σημαντικότερο δηλαδή για να ορίσει ένα παιδί στην συνείδησή του ότι είναι Έλληνας.  
Εντύπωση όμως προκαλεί ότι δεν υπάρχει ουσιαστική αντίδραση ούτε από την Αντιπολίτευση. Θα μιλήσει κανείς και από την υποτιθέμενη αντίπερα πολιτική "όχθη";  
Το Δ.Σ. της Ελληνικής Γλωσσικής Κληρονομιάς διαμαρτύρεται εντονότατα για την απόφαση της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας (ΦΕΚ 941 Β’ /25-5-2015) και εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του για τη δραστική μείωση της διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών της Γ΄ Λυκείου (από 10 που προβλέπονταν στον ν. 4186/2013 σε 4 (!) ώρες εβδομαδιαίως), η οποία περιλαμβάνεται στην ίδια Υπουργική Απόφαση.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ο Εθνομηδενισμός όπλο της Νέας Τάξης δια στόματος Αναγνωστοπούλου


Η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας κ. Αναγνωστοπούλου μιλά για διαχωρισμό ιστορικής και εθνικής παιδείας. Πολύ θα ήθελα να ασπαστώ τη, δήθεν, ακαδημαϊκή αυτή διαφοροποίηση και τη λογική της τεκμηρίωση. Όμως, τα ερωτήματα παραμένουν: 
  • Υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τα ιστορικά αρχεία (δηλαδή, σύμφωνα με την "ιστορική" αλήθεια, στο όνομα της οποίας ορκίζεστε), κ. Αναγνωστοπούλου, ή όχι; 
  • Η εθνική ταυτότητα των Ελλήνων αποτέλεσε βασικό στοιχείο του αγώνα κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ή όχι; 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Η Ρωσοτουρκική κρίση και τα πιθανά οφέλη για την Ελλάδα (του Χρήστου Μπίσδα)


του Χρήστου Μπίσδα
Αμέσως μετά από την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας, πολλοί Πουτινόφιλοι έσπευσαν να μιλήσουν για επικείμενο πόλεμο Ρωσίας-Τουρκίας ή και για Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, για απε­λευθέρωση της Κωνσταντινούπολης, για το ξανθό γένος που θα μας σώσει και λοιπές μεσ­σιανικές ανοησίες, που καμία βάση δεν έχουν στις σύγχρονες διεθνείς σχέσεις. Πέρασαν αρ­κετές ημέρες και κανένας πόλεμος δεν ξεκίνησε - ούτε και πρόκειται να ξεκινήσει - με αφορμή την κατάρριψη του ρωσικού Su-24, προς απογοήτευση των Πουτινοφίλων. Πολύ περισσότερο, κανένας ρωσοτουρκικός πόλεμος δεν θα ξεκινήσει με σκοπό την απελευθέρωση αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων. Μην ξε­χνάμε ότι από τη μία η ρωσική διπλωματία προβάλλει την Ορθοδοξία ως στοιχείο ενότητας με τους λοιπούς ορθόδοξους λαούς, από την άλλη όμως ο Πουτιν πρόσφατα εγκαινίασε ισλαμικό τέμενος στη Μόσχα με επί­σημο προσκεκλημένο τον Ερντογάν.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Διαχρονικός Σιωνισμός: «Θα διαγράψουμε την Ιστορική μνήμη»


«Με σκοπό να καταστρέψουμε κάθε ξένη προς εμάς συγκεντρωτική δύναμη, θα καταργήσουμε τα Πανεπιστήμια τα οποία αποτελούν τον πρώτο βαθμό συγκεντρωτισμού και θα ιδρύσουμε καινούρια με νέα μορφή. Οι πρυτάνεις και οι καθηγητές τους θα προπαρασκευάζονται μυστικά για το έργο τους μέσω μυστικών και λεπτομερών προγραμμάτων ενεργειών και πράξεων, από τα οποία δεν θα μπορούν ούτε κατά κεραία να παρεκκλίνουν , θα διορίζονται με εντελώς ιδιαίτερη προσοχή  και θα εξαρτώνται εξ ολοκλήρου από την κυβέρνηση..»

«Αναγκασθήκαμε να εισάγουμε στην μόρφωσή τους όλες εκείνες τις μεθόδους οι οποίες τόσο καλά εξασθένησαν την κοινωνική τάξη»

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΤΟ ΚΥΛΩΝΕΙΟΝ ΑΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (του πολίτη Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου)

"Όταν η γάγγραινα τυλίγει το σώμα της Ελλάδας, οι λόγχες αποτελούν τα χειρουργικά εργαλεία..."


Απόλυτη επιβεβαίωση του εκφυλισμού των πολιτειακών θεσμών. Αντί οι πιο πολλοί πολιτικοί αρχηγοί μαζί με τους πρώην αρχηγούς τους και πρώην πρωθυπουργούς τους, να βρίσκονται από καιρό στον Κορυδαλλό, έχουν το θράσος να «συσκέπτονται» για να «σώσουν» την Ελλάδα και το λαό της που ανασκολόπησαν με τα εθνοκτόνα και κοινωνιοκτόνα μνημόνιά τους.