Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Βούρ όλα τα Νεοδημοκρατόπουλα μέσα!


La renaissance λοιπόν, η αναγέννηση. Τούτες τις μέρες με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μου αισθάνομαι ένα κύμα ευφορίας να πλημμυρίζει την καρδιά μου. Είχα νομίσει πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε μείνει μόνος να πολεμάει με κύκλωπες και Λαιστρυγόνες απέναντι στον απαίσιο καπιταλισμό και τον αντιλαϊκό νεοφιλελευθερισμό. ΄Όμως ανακουφίστηκα όταν άκουσα τον Βαγγέλη Μειμαράκη να δηλώνει πως ήταν λάθος οι απολύσεις των καθαριστριών και το κλείσιμο της ΕΡΤ. Renaissance λοιπόν, αναγέννηση του Αλέξη μάσα από τον Βαγγέλη. Επιτέλους μπαίνουμε στην λεωφόρο προς την δικαίωση των λαϊκών πόθων, των λαϊκών αναγκών, μπαίνουμε στην
φωτεινή οδό αναπαύσεως, ένθα απέδρα πάσα οδύνη λύπη και στεναγμός. Ο μεγάλος μας τραγικός το λέει ξεκάθαρα: ουδέν αλγεί των κακών ησθημένος- δεν αισθάνεται τον πόνο ο πεθαμένος. Πάνε οι πόνοι, πάνε τα βάσανα και τα άλγη, σαν νάμαστε ενταφιασμένοι. Αυτή είναι επιτυχία και όχι ο καταστροφικός ιδιώτης με τον καπιταλισμό του και τις ιδιωτικοποιήσεις του.
Εκεί που ο Αλέξης έδειχνε κουρασμένος, εκεί ο από μηχανής θεός Μεϊμαράκης στηρίζει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών. Τώρα, από πού θα βρίσκει τα λεφτά για να τις πληρώνει, ουδέν πρόβλημα, πάντα θα υπάρχουν οι αφελείς ιδιώτες που θα ονειρεύονται επιχειρήσεις, επεκτάσεις, δημιουργικότητα και άλλα τινά κουραφέξαλα περί ελευθέρας οικονομίας. Αυτούς τους καθυστερημένους ιδιώτες θα βουτάμε πάντα, θα τους ξετομαριάζουμε και θα τους παραδίνουμε καθαρό πλέον κρέας με την πράσινη σφραγίδα του κτηνιάτρου στις καθαρίστριες, τις σφουγγαρίστριες και όπου αλλού χρήζει διατροφής ο λαός του Δημοσίου. Ομόνοια, αγάπη, αλληλεγγύη, ξεκούραση.  Τα έλεγε αυτά ο Αλέξης αλλά ο Βαγγέλης αγρόν ηγόραζε. Τώρα όμως κατάλαβε το λάθος του και διορθώνεται καθημερινά. Την Κυριακή λοιπόν όλοι μαζί Βαγγέλης δαγκωτό με τους κοπτήρες και τους τραπεζίτες. Οι Νεοδημοκράτες είναι εμβριθείς άνθρωποι και σκοπεύουν με το κλείστρο άριστα. Με το που θα γίνει ο Βαγγέλης Πρωθυπουργός, βούρ όλα τα Νεοδημοκρατόπουλα μέσα. Βουλή, Νομαρχίες, Δημαρχίες, Λιμενικά σώματα, ΔΕΗ, Πολεοδομίες και δεν συμμαζευόμαστε. Επιβάλλεται να επανδρώσουμε και επανγυναικώσουμε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες με νεοδημοκρατικό αίμα άκρως σοσιαλιστικό. Κανένας στην αισχρή και σκληρή ιδιωτική επιχείρηση μέχρι εξοντώσεώς της, μέχρι την τελική νίκη της ιδέας του Εμβέρ Χότζα και των ομοϊδεατών συντρόφων.
Βαγγέλη μπράβο, την τελευταία στιγμή κατάλαβες το λάθος για την ΕΡΤ 1, 2, 3 και πήρες την κατάλληλη στροφή με τραβηγμένο χειρόφρενο. Από εδώ και πέρα χειρίσου το θέμα κατά το προσωπικό σου δοκούν.
Συμβουλέψου τον φιλόσοφο Νίκο Σοφιανό, συνεργάσου με τον αγωνιστή Νίκο Φίλη τον Α και τον τελευταίο, κάνε πράξη τα οράματα του Νικολάϊ Τσαουσέσκου. Επιτέλους εκγύμνασε το στομάχι των Ελλήνων να αντέχει την πείνα μέχρι τελικής διάγνωσης του θανάτου από πτυχιούχο παθολόγο γιατρό. ΄Όλα κάτω από το άγρυπνο μάτι της διαιτολογικής επιστήμης για διατροφή μόνον με λαχανίδες. Το απόλυτον της υγείας ενός νεκρού.
Βαγγέλη σε στηρίζουμε για να μας στηρίξεις, σε ψηφίζουμε για να μας διορίσεις. Ο Τσίπρας σε λίγο καιρό θα πέσει, είσαι ο μόνος που μπορεί να συνεχίσει το μεγάλο του έργο με τίτλο ‘’Δημιουργική ασάφεια’’.
Κανένας άλλος. Τα παιδιά της δεξιάς θα σε ακολουθήσουν όπου κι αν πάς, έως τα φουστάνια της αριστεράς. Μια θέση στον ήλιο ζητάνε τα έρμα, μια θέση κοντά σε ένα ηλιόλουστο παράθυρο κάποιου Υπουργείου.  Μέχρις εκεί φτάνει το μυαλό των σύγχρονων Ελλήνων, μην περνιόμαστε και για τίποτα σπουδαίο.
Όταν με το καλό βγείς Πρωθυπουργός να είσαι βέβαιος πως θα έχεις την στήριξη ακόμη και της Τασίας, αυτή γνωρίζει πως εξαϋλώνονται οι μετανάστες, αυτή θα σε βοηθήσει και για την εξαέρωση των Ελλήνων, είναι μοναδική και τετραπέρατη.

Φοίβος Ιωσήφ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π