Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ο κυρίαρχος Εθνικισμός (του Σπύρου Παπαδόπουλου)


Απορούν οι κάθε λογής συστημάνθρωποι και ειδικά οι ντόπιοι νέο-φιλελεύθεροι-ταξίτες γραικύλοι διότι οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ όπως η Ουγγαρία, η Τσεχία-Σλοβακία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, τα Σκόπια κλείνουν με φράχτες και συρματοπλέγματα τα σύνορά τους για να μην μπαίνουν οι Ασιάτες και Αφρικανοί εισβολείς. «Μα είναι δυνατόν’ Οι πρώην χώρες της ΚΟΜΕΚΟΝ (αντίστοιχη Ε.Ε. επί Σοβιετικής επικυριαρχίας) να περιχαρακώνονται και να μην δείχνουν ανθρωπισμό στους καημένους  τους πρόσφυγες και μετανάστες;»
Ε  λοιπόν ναι! Αυτοί ακριβώς οι λαοί που ένοιωσαν για πολλές δεκαετίες στο πετσί τους την Σοβιετική καταπίεση και την προσπάθεια της εθνικής τους αλλοτρίωσης αντιδρούν με τον πλέον φυσικό και λογικό τρόπο απέναντι στην σχεδιαζόμενη και κατευθυνόμενη εισβολή με στόχο την ομογενοποίηση και αλλοτρίωση των Εθνών.
Αυτοί ακριβώς οι λαοί –έθνη έχοντας ήδη περάσει την μεγάλη δοκιμασία της κομμουνιστικής σκλαβιάς και ισοπέδωσης αντιδρούν με τον πλέον ανθρώπινο και φυσικό τρόπο που είναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ τους!
Πολύ σωστά λοιπόν πράττουν και προστατεύουν την εθνική τους ιδιαιτερότητα δίνοντας παράλληλα ηχηρά ραπίσματα τόσο στους παγκόσμιους εξουσιαστές όσο και στο εβραιοπαικό υπομόρφωμά τους. Ο Κυρίαρχος εθνικισμός είναι η μοναδική ανθρώπινη αντίσταση στα σχέδια των επικυρίαρχων της παγκοσμιοποίησης και του παγκόσμιου υλιστικού ιμπεριαλισμού και όσο και αν τον πολεμούν με λύσσα, στο τέλος θα νικήσει τις αντιανθρώπινες  δυνάμεις του αρνητισμού διότι Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι η φυσική κατεύθυνση των ανθρώπων!
Υ.Γ.

Και μην μας πουν ότι «..έτσι θα παραμείνουν οι εισβολείς στην Ελλάδα» διότι δεν υπήρχαν φράχτες όταν μάζεψαν εδώ 2-3 εκατομμύρια και τους έδιναν και ιθαγένεια μήπως τους ..δυσαρεστήσουμε.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π