Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Διαλέξτε τον κόσμο που θέλετε να ζήσετε!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Εμείς μιλάμε για Έθνος!
Αυτοί προωθούν την παγκοσμιοποίηση.
Εμείς εμπνεόμαστε και αγωνιζόμαστε για «τον Λαό στην Ιστορική του πορεία»!
Αυτοί σχεδιάζουν και προσπαθούν «πως να καλοπεράσει η γενιά τους».
Εμείς πιστεύουμε στην «διοίκηση δια του παραδείγματος»!
 Αυτοί εφαρμόζουν σαν μέθοδο διοίκησης την αντίληψη που λέει «την πάρτη μας».
Διαλέξτε τον κόσμο που θέλετε να ζήσετε!

Το Εθνικό κράτος πιστεύει στην συνεργασία των λαών, για την επίτευξη κοινών σκοπών και την καταπολέμηση κοινών εχθρών. Αρνείται, όμως, την διαγραφή των παραδόσεών του, των αξιών του, των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του λαού του και του μέλλοντός του.
Οι παγκοσμιοποιημένοι αρνούνται την ισότιμη συνεργασία και επιδιώκουν την υποταγή στα συμφέροντα των ισχυρών.
Αγωνίζονται για την διαγραφή των παραδόσεων του κάθε λαού και την αντικατάσταση των αξιών του με άλλες, κοινές και υποχρεωτικές για όλους. Προωθούν την απαλοιφή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των λαών με την βίαιη και μεγάλης έκτασης μείξη των φυλών και την «παρά φύσιν» εκπαίδευση των ανθρώπων. Προετοιμάζουν ένα μέλλον όπου αντί για έθνη θα υπάρχουν κρίκοι μιας αενάως ανανεωμένης αλυσίδας καταναλωτών και αντί για Πολίτες με προσωπικότητα θα υπάρχουν λοβοτομημένοι υπήκοοι.
Διαλέξτε τον κόσμο που θέλετε να ζήσετε και …υποταχθείτε ή ξεκινήστε τον αγώνα!


Εμείς θεωρούμε το πολίτευμα ως μέσον, για την ευημερία του κάθε λαού και για την επίτευξη των εθνικών του στόχων. Βελτιούμενο και αναθεωρούμενο ανάλογα με την εποχή και τις απαιτήσεις της.
Αυτοί θεωρούν το πολίτευμα ως υπέρτατη αξία που υπηρετεί τον αυτοσκοπό της δικής τους εξουσίας. Παρεμποδίζουν την ύπαρξη της άλλης άποψης και την αμφισβήτηση του αλάθητου που θεωρούν ότι πρεσβεύουν. Λειτουργούν σκοταδιστικά, αφύσικα και αντιανθρώπινα, όπως οι ιεροεξεταστές την εποχή του Μεσαίωνα.
Διαλέξτε τον κόσμο που θέλετε να ζήσετε και …υποταχθείτε ή ξεκινήστε τον αγώνα. Για μια ανθρώπινη κοινωνία, ελευθέρων Πολιτών!

Εμείς αγωνιζόμαστε για την λειτουργία μιας πολιτείας Ελλήνων, που να σέβεται την προσωπικότητα και να αξιοποιεί την ιδιαιτερότητα, ζητώντας από τους Πολίτες της να τίθενται στην υπηρεσία της διαχρονικής αξίας του Έθνους των Ελλήνων.
Αυτοί αγωνίζονται για μία κοινωνία πληθυσμών, που θα προωθεί την ισοπέδωση αντί της αξιοκρατίας και θα διαμορφώνει όχλο υπηκόων αντί υπεύθυνων Πολιτών, ζητώντας από τούς λαούς να υπηρετούν τις επιδιώξεις των εξωθεσμικών αφεντικών τους.
Διαλέξτε τον κόσμο που θέλετε να ζήσετε και …υποταχθείτε ή ξεκινήστε τον αγώνα. Αγώνα για μια ανθρώπινη κοινωνία, ελευθέρων Πολιτών, που θα σέβεται τις αξίες της φύσης και του Ελληνισμού.
  
ενημέρωση Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π