Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Άνανδροι! Άνανδροι! Δολοφόνοι! Ποια μάνα σας γέννησε;


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

«Άνανδροι!  Άνανδροι! Δολοφόνοι! Ποια μάνα σας γέννησε»; Η κραυγή ήταν σπαρακτική. Η φωνή ήταν γυναικεία. Αιτία ήταν ο άγριος ξυλοδαρμός από ένστολους (δεν γράφω άντρες) των ΜΑΤ, άοπλων και ανυπεράσπιστων Ελλήνων Πολιτών που ειρηνικά διεκδικούσαν το αυτονόητο δικαίωμα να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους από ξένους εισβολείς.
Η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία των ΜΑΤ, φρόντισε -με αυστηρές εντολές- να δέσει τα χέρια των Μονάδων αποκατάστασης της Τάξης, όταν απέναντί τους δρουν παρακρατικοί, δήθεν αναρχικοί και λαθρομετανάστες, που απειλούν τους Έλληνες. Έδωσε όμως και σαφείς οδηγίες για τους τρόπους διαχείρισης των διαμαρτυρόμενων γερόντων ή των κατοίκων πληττόμενων περιοχών, από την δράση των παρανόμων Αφγανών ή Πακιστανών. Απώθηση, Ξυλοδαρμός Χημικά.
Στην πρώτη περίπτωση των αριστερών και των λάθρο, τα ΜΑΤ μετατρέπονται σε θεατές. Στην δεύτερη περίπτωση, τα ΜΑΤ, μεταλλάσσονται σε πραιτοριανούς που υπακούουν άκριτα και ανήθικα στις ανάγκες υποστήριξης της εξουσίας.

«Άνανδροι! Άνανδροι! Δολοφόνοι, Ποια μάνα σας γέννησε»;
Ίσως η γυναίκα που σπάραζε, φωνάζοντας κατάρες, να είναι η ίδια που πριν από λίγα χρόνια έγλυφε και παρακαλούσε τον τοπικό βουλευτή να διορίσει τον γιό της, από την πλαϊνή πόρτα. Ίσως να είναι κάποια γυναίκα που συμμετείχε σε διαδήλωση κατά της περικοπής των ειδικών μισθολογίων των ανδρών των ΜΑΤ. Ίσως, τέλος, αυτή η οργισμένη γυναίκα να ήταν ψηφοφόρος των κομμάτων που έφεραν τα κύματα των λαθραίων, στην χώρα.

«Άνανδροι! Άνανδροι! Δολοφόνοι! Ποια μάνα σας γέννησε»; Η κραυγή έβγαινε από ένα στόμα. Ήταν φανερό, όμως, ότι εξέφραζε όλους τους κατοίκους που έτρωγαν ξύλο, καθ’ υπερβολή, από μεταφερόμενους αστυνομικούς υπάλληλους που υπηρετούν στα ΜΑΤ. Υπάλληλους που ενεργούσαν κατ’ εντολή άλλων –υψηλόβαθμων αστυνομικών υπαλλήλων- που ακολουθούσαν την πολιτική που καθόριζαν οι πολιτικοί εντολείς τους. Πολιτικοί εντολείς, που σύμφωνα με το σύνταγμα είναι υπηρέτες του λαού που ξυλοφορτώθηκε άδικα, άσκοπα και αυθαίρετα. Πολιτικοί εντολείς που εισπράττουν μισθό και επιδόματα κάθε μήνα, ύψους άνω των 8.000 ευρώ. Μισθούς και επιδόματα που –κατ’ αναλογία- πληρώνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι και δερνόμενοι άοπλοι και απροστάτευτοι πολίτες.

«Ανανδροι! Άνανδροι! Δολοφόνοι! Ποια μάνα σας γέννησε»;
Μακάρι να υπήρχε τρόπος, αυτή η σπαρακτική κραυγή της ανυπεράσπιστης γυναίκας που την κτυπούσε ο «ούγκα ματατζής», να έφτανε στ’ αυτιά της μάνας του. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να έφτανε στ’ αφτιά της μάνας του προσκυνημένου υψηλόβαθμου που έδωσε την εντολή και στ’ αυτιά της μάνας του πολιτικού που ηδονίζεται να διατάζει (επί ποινή ξυλοδαρμού) τους Έλληνες να προσκυνούν στους λαθρομετανάστες εισβολείς.
Ίσως τότε, αυτή η μάνα να αντιδρούσε και να τους έκανε μαύρους στο ξύλο, τιμωρώντας τους με το δικαίωμα που της δίνει το γεγονός ότι τους γέννησε, και ρωτώντας τους με κάθε κατραπακιά που θα τους έριχνε: «Γιατί το ‘κανες αυτό; Θα το ξανακάνεις;».
Ένα δικαίωμα που έχουν (αλλά δεν ασκούν) οι Έλληνες Πολίτες, με βάση το Σύνταγμα που ισχύει.

ΥΓ. Το καταχέριασμα σαν μέθοδος αντίδρασης των Πολιτών, στις πολιτισμένες και ευνομούμενες κοινωνίες, είναι πολιτικό και το μαύρισμα είναι εκλογικό. Απομένει να αναρωτηθούμε αν είμαστε πολιτισμένη και ευνομούμενη πολιτεία. 


ενημέρωση Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π