Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Οι βάρβαροι πιθηκίζουν. Ας μην τους ακολουθήσουμε.


γράφει ο  Κώστας Καρδαράς
Το Ελληνικό Έθνος θάμπωσε και θαμπώνει την ημιβάρβαρη ανθρωπότητα με τον Παρθενώνα, την Αγία Σοφία και τόσα άλλα που στάθηκε αδύνατον όχι μόνο να τα ξεπεράσουν αλλά ακόμα και να τα μιμηθούν και να τα αντιγράψουν. Το τέλος της Ελληνικής Αυτοκρατορίας των Μέσων Χρόνων, της Ρωμανίας, σημαδεύτηκε με την Άλωση της Βασιλίδας των Πόλεων και Πρωτεύουσας της Αυτοκρατορίας και την κατάληψη της Αγίας Σοφίας από τους αλλογενείς και αλλόθρησκους βαρβάρους των τουρκικών ορδών. Μετά την εθνεγερσία και την κουτσουρεμένη εθνική μας αποκατάσταση, οι ξένοι, η προδοσία και οι "εθνάρχες" φρόντισαν να παραμείνει το έθνος στα όρια του ελλαδικού κρατιδίου. Οι βάρβαροι κατακτητές μπορεί με το δικαίωμα του κατακτητή να τελούν τις βαρβαρικές τους ανοησίες μέσα στο θρησκευτικό κέντρο της προηγηθείσης Αυτοκρατορίας μας, ο ηγέτης τους μπορεί να πιθηκίζει στα κατακτηθέντα αλλά εμείς δεν πρέπει να ξεχνάμε τα βασικά:

1. Η Γεωπολιτική ολοκλήρωση του Ελληνισμού, περιλαμβάνει σίγουρα την Κωνσταντινούπολη, ολόκληρο το Αιγαίο,την Ανατολική Θράκη και την Μικρά Ασία.

2. Την Κωνσταντινούπολη κατοικούν σήμερα περισσότεροι από 14.000.000 Τούρκοι ή αλλογενείς και ελάχιστοι Έλληνες ενώ το Ελληνικό στοιχείο έχει γενοκτονικά ξεριζωθεί από τον Πόντο και την Μικρά Ασία

3. Τα παραπάνω μας πείθουν ότι ακόμα και αν απαλλαγούμε από τους προσκυνημένους προδότες που κυβερνούσαν και κυβερνούν ελέω του πολυκομματισμού και του αριστεροδέξιου διχασμού το ελλαδικό κράτος, η στρατιωτική κατάκτηση σε ένα έδαφος με αλλογενή πληθυσμό δεν θα οδηγούσε στην γεωπολιτική μας ολοκλήρωση αλλά στην προσάρτηση εδαφών που είναι αδύνατον να διαχειριστούν και να ελληνοποιηθούν και σε αδιέξοδο ή οπισθοχώρηση.

4. Αντίθετα στο σύγχρονο οπλοστάσιο γεωπολιτικών χειρισμών, πέραν των πυροβόλων και των στρατευμάτων υπάρχει μία σειρά όπλων (οικονομικά, πολιτιστικά, θρησκευτικά) που μπορούν να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς εξελίξεων που να επαναφέρει τον Ελληνισμό στον Αυτοκρατορικό του ρόλο σε ικανό βάθος χρόνου.

5. Να μην ξεχνάμε πως μπορεί οι βάρβαροι να κάνουν τα καραγκιοζιλίκια τους μέσα στην παλιά κατακτημένη μας εκκλησιά αλλά μόνο εμείς, το Ελληνικό έθνος, έχουμε στο DNA μας την ικανότητα δημιουργίας όχι απλώς αντιγράφων της αλλά σύγχρονων και λαμπρότερων δημιουργημάτων και περίλαμπρων πολιτισμών στις χιλιετηρίδες που έρχονται, αρκεί να ξεφύγουμε από την στείρα προγονολατρεία και αναμάσηση του παρελθόντος μας στραμμένοι προς την υπηρέτηση και προετοιμασία του μέλλοντος.
Οι βάρβαροι πιθηκίζουν.
Ας μην τους ακολουθήσουμε.


2 σχόλια:

  1. "...7.000.000 Τούρκοι ή αλλογενείς και ελάχιστοι Έλληνες..."
    Μιλάμε για τώρα έτσι;
    Όχι πριν 30 χρόνια.

    ΤΩΡΑ η Κωνσταντινούπολη σε οποιοδήποτε σαιτ και αν ψάξεις(μα σε οποιοδήποτε) την αναφέρουν με 14.5εκατομύρια πληθυσμό.
    Όλοι μας όμως γνωρίζουμε ότι αγγίζει πλέον τα 17εκατομμύρια.
    Εκ των οποίων τα 11εκατ. στην ευρωπαική(ΣΚΛΑΒΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ) και τα 6εκατ. στην ασιατική πλευρά(ΣΚΛΑΒΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αριθμοί που αναφέρεις ενισχύουν τις απόψεις του άρθρου. Παρ' όλ' αυτά ας παραμείνουμε στην ουσία χωρίς το δένδρο να μας κρύβει το δάσος. Ο αριθμός ήταν λάθος δικό μου και θα διορθωθεί. Κώστας Καρδαράς.

      Διαγραφή

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π