Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκησαν τους Τούρκους μέσα στην Άγκυρα και έστειλαν και μήνυμα!


από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια
Σπουδαία νίκη για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους πέτυχε η Εθνική Ελπίδων που επικράτησε με 1-0 της Τουρκίας στην Άγκυρα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21. 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη με τέρμα του Κατελάρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές που δεν άντεξαν την ήττα, προκάλεσαν σύρραξη μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Τουρκία που βρήκε μεγάλη νικήτρια της Κύπρο 1-0,  με αποτέλεσμα οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια και οι διαιτητής να αποβάλει συνολικά  έξι διεθνείς μετά το τελικό σφύριγμα. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε με 1-0 της Τουρκίας στην Άγκυρα με σκόρερ τον Φάνο Κατελάρη. 
Η σπουδαία επιτυχία για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους μέσα στην Άγκυρα πανηγυρίστηκε έντονα από τους διεθνείς με τον σκόρερ ν' ανεβάζει ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 
Αναλυτικά το μήνυμα του Κατελάρη
«Το τρενάκι ξεκινάει στην Κερύνεια για να πάει και όποιος δεν τα ακολουθήσει, μαύρο φίδι θα τον φάει. Θα μας λένε και στα νέα ότι πήραμε σημαία είναι κόκκινη μεγάλη με αστέρι και φεγγάρι, θα την πάρω θα την σκίσω γαλανόλευκη θα στήσω. Κανένας δεν ξεχνά. Τίποτα δεν ξεχνιέται» 

Αμέσως οι .. προοδευτικοί δεν έχασαν χρόνο να μιλήσουν για ...αίσχος εθνικιστική και διεφθαρμένη παιδεία! Άμα τους θίξεις την τουρκική σημαία είναι αίσχος. 
 Αυτοί που βιάζονται ο κυπριακός ελληνισμός να ξεχάσει την εισβολή και τα εγκλήματα ζορίζονται όταν υπάρχουν ακόμα ωραίοι Έλληνες!


και το βίντεο από το γκόλ του Κατελάρη



πηγή ειδήσεων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π