Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Οι νέο - Οθωμανοί μας κατακτούν, χωρίς πόλεμο (του Δημήτρη Τσούγκου)


Ο συστηματικός εκτουρκισμός και εξισλαμισμός της Θράκης μας και της Βορείου Ελλάδος ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ επί των ημερών μας.

            Μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής υποδούλωσής μας στην Τρόικα και στην Γερμανία του Δ΄ Ράιχ της κας Μέρκελ, διά των διαδοχικών μνημονίων και του αυτόματου "κόφτη", ο οποίος αποτελεί ένα διαρκές, αδυσώπητο και ανελέητο μνημόνιο, οι Τούρκοι, μέσω και των ασύδοτων Μουφτήδων, εκμεταλλευόμενοι βάσει σχεδίου και διαθέτοντας μυστικά κονδύλια πολλών δις, από την κεντρική εξουσία της Τουρκίας, σε  συνδυασμό με την άθλια οικονομική μας κατάσταση εκτουρκίζουν συστηματικά, πέραν της Θράκης μας και την Βόρεια Ελλάδα.
            Επιχειρήσεις Χριστιανών εγκατεστημένες στην Θράκη και στην Βόρεια Ελλάδα, αναγκάζονται, λόγω της οικονομικής κρίσεως και της παντελούς ελλείψεως δανειοδοτήσεως από τις Ελληνικές Τράπεζες, να συμπράξουν, με Τουρκικές επιχειρήσεις, με την προοπτική ότι θα τύχουν ευνοϊκής και εύκολης δανειοδοτήσεως από Τουρκικές  Τράπεζες.

            Το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, διαχειριζόμενο τεράστια ποσά, από τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας, πρωτοστατεί στην στρατολόγηση Χριστιανικών οικογενειών, υποδεικνύει αγορές και επενδύσεις σε Τούρκους επιχειρηματίες στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδος. Προς  τον σκοπόν αυτόν της στρατολόγησης υποδεικνύει και εγκρίνει παιδιά Χριστιανικών οικογενειών, τα οποία στέλνονται για σπουδές σε Τουρκικά Πανεπιστήμια. Τα αγροτικά προϊόντα που παράγονται στις περιοχές της Θράκης και της Βόρειας Ελλάδας από Χριστιανούς, όπως κυρίως τα καπνά, αγοράζονται σε διπλάσιες τιμές με επιδότηση από τα μυστικά κονδύλια του Τουρκικού Κράτους από Τουρκικές επιχειρήσεις. Χριστιανοί πολίτες και επιχειρήσεις, αλλά και Έλληνες Αξκοί δανειοδοτούνται, για ευνόητους λόγους, από τις Τουρκικές Τράπεζες, με ευνοϊκό πολύ χαμηλό επιτόκιο, σε σχέση με τις Ελληνικές Τράπεζες, οι οποίες έχουν παύσει, προ πολλού χρόνου να δανειοδοτούν Ελληνικές επιχειρήσεις (και όταν τυχόν χορηγήσουν δάνειο, το  χορηγούν με υψηλό επιτόκιο, που αγγίζει τα όρια της τοκογλυφίας). Κατ' αυτόν τον τρόπον η εξάρτηση του Χριστιανικού πληθυσμού από την Τουρκία μεγαλώνει από μέρα σε μέρα.

            Οι μουσουλμάνοι της Θράκης οργάνωσαν, προσφάτως, όπως κάθε χρόνο, στις 24.07.2016, στην πλατεία της Κομοτηνής, προκλητική συγκέντρωση και πορεία στην μνήμη του Αχμέτ Σαδίκ ιδρυτού του κόμματος ΡΕΒ Αυτή η Εθνικά αναίσθητη και ραγιαδίστικη συμπεριφορά μας, σε συνδυασμό, με το εγκληματικό, παντιοτρόπως, γεγονός της μη εκλογής Χριστιανού Βουλευτή από τις τελευταίες  Βουλευτικές εκλογές, στην Θράκη, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο συμπέρασμα ότι, αν συνεχίσουμε έτσι, σύντομα θα χάσουμε και τυπικά το Ελληνικό έδαφος, χωρίς πόλεμο.

            Επιδιώκουν σε βάθος χρόνου, την ισλαμοποίηση της Ελλάδος, των Βαλκανίων και της Ευρώπης, με το σχέδιο του Σουλτάνου Ερντογάν, ο οποίος διεκδικεί να γίνει Πλανητάρχης και αυτοκράτορας των Μουσουλμανικών Χωρών.
            Οι Τούρκοι, όπως έχω γράψει στο παρελθόν, στα πλαίσια αυτού του σχεδίου τους, της κατακτήσεώς μας, χωρίς πόλεμο, έχουν αγοράσει και έχουν επενδύσει  στις Μαρίνες και στα Λιμάνια μας, μέσω Τουρκικών εταιρειών και κοινοπραξιών, δισεκατομμύρια ευρώ, στις ακριτικές και νησιωτικές περιοχές μας, στα πλαίσια μιας προσπάθειάς τους, για να μας αλώσουν χωρίς πόλεμο, επενδύοντας σε γεωστρατηγικής και γεωοικονομικής σημασίας περιοχές των νησιών του Αιγαίου μας, της Κρήτης, της Νότιας Πελοποννήσου, του Αργοσαρωνικού και του Ιονίου Πελάγους κυρίως, αλλά και στα Ελληνοαλβανικά μας σύνορα και στην αλύτρωτη εισέτι Βόρειο Ήπειρό μας.

            Όμως δεν είναι μόνοι τους σε αυτή την συστηματική τους προσπάθεια. Έχουν και συνοδοιπόρους από την Ελληνική και Χριστιανική κοινωνία, στα πλαίσια αυτού του σχεδίου τους για εξισλαμισμό και εκτουρκισμό. Όπως ανέφερε, σε σχετικό του άρθρο, στην Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωττάκης, η πρώην Διευθύντρια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών της Καστοριάς, δήλωσε δημοσίως ότι θέλει να γίνει Τουρκάλα πολίτης, στηρίζει αμέριστα την Τουρκία και επεσκέφθηκε, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας τον Οικουμενικό Πατριάρχη, προκειμένου να ζητήσουν την οικονομική στήριξή του για την ανακατασκευή ενός παλαιού Οθωμανικού Τζαμιού στην Καστοριά. Η ανωτέρω τέως Γραμματέας ασπάσθηκε θρησκευτικά το Ισλάμ και ονομάσθηκε Ισλαμικά "Ελίφ".

            Αυτά τα περιστατικά εντάσσονται στο σχέδιο των Τούρκων, να δυναμώσουν το κόμμα, (ΡΕΒ), για να συμμετάσχει, πανελλαδικά, στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές. Την ίδια στιγμή εμείς καταπίνουμε τις προκλήσεις και τις συνεχείς ταπεινώσεις και ασχολούμεθα με την αλλαγή του εκλογικού νόμου και με την αλλαγή του τρόπου εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτά μας μάραναν. "Τρομάρα μας". Τα άλλα προβλήματα, της δεινής οικονομικής καταστάσεως και κυρίως της χρόνιας ΑΝΕΡΓΙΑΣ των ΝΕΩΝ μας τα λύσαμε;  

            Το πρόσφατα διογκωμένο και διεθνοποιημένο πρόβλημα του πραξικοπήματος στην Τουρκία, κατά του Ερντογάν δήθεν στρεφόμενο, δεν μπορεί να μειώσει, ούτε να αποδυναμώσει την απειλή της Τουρκίας, εναντίον μας. Αντίθετα αυτό το εσωτερικό πρόβλημα των Τούρκων, αν πράγματι λάβει ένταση και έξαρση, είναι δυνατόν να εξαχθεί και να εκτονωθεί με προσβολή της εδαφικής ακεραιότητος της Ελλάδος.

            Πρέπει να συνέλθουμε όλοι μας, κυρίως η πολιτική ηγεσία της χώρας και οι κυβερνώντες, αλλά και εμείς, ως λαός να αγωνισθούμε και να συνειδητοποιήσουμε την τραγική κατάσταση, στην οποίαν έχουμε περιέλθει. Να εκπονηθεί ένα πρόγραμμα μεσοπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης ανάπτυξης ολόκληρης της Ελληνικής επικράτειας. Να ανοίξουν καινούργιες επιχειρήσεις, κυρίως από νέους ανθρώπους, με σοβαρά φορολογικά κίνητρα και φορολογική απαλλαγή, για τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της επιχείρησής του. Πρέπει, πάση θυσία να δημιουργήσουμε ΑΕΠ, με μόνιμες θέσεις εργασίας και παραγωγή, πρωτογενή παραγωγή.

            Επιβάλλεται ανάπτυξη, με πρωτογενή παραγωγή, η οποία προϋποθέτει σχεδιασμό και προγραμματισμό με εισροή κεφαλαίων κινήσεως. Τα κόμματα, που εκπροσωπούνται στην Βουλή και δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται για την πορεία της χώρας θα έπρεπε να κοιμούνται και να ξυπνάνε με το πρόβλημα της ανάπτυξης της χώρας. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα έπρεπε να συνεδριάζουν και να συναποφασίζουν, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τακτικότατα, (μια φορά τουλάχιστον την εβδομάδα) για το θέμα της ανάπτυξης και της καταπολέμησης της ανεργίας της χώρας.


            Η καθημερινή τους ενασχόληση θα έπρεπε να ήταν να αναδιατάξουν και να δώσουν κατεύθυνση σε όλους τους φορείς και τις υπηρεσίες της χώρας (Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμους κ.τ.λ.), για ανάπτυξη και για παραγωγή, κυρίως πρωτογενή. Πρέπει να αφυπνισθούμε όλοι μας, οι καιροί ου μενετοί. Ίδωμεν.

Δημήτρης Τσούγκος 
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π