Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ἑλλάς Ἀνθελλήνων Συμπλεγματικῶν


Ζοῦμε σέ καιρούς ἔσχατους: στήν ἐσχατιά τῆς νεοελληνικῆς παρακμῆς, μέ Κυβέρνηση ἀπολύτως συνάδουσα μέ τό ὅλο τοπίο. Κνώδαλα νεοταξίτικα καμώνονται πώς διοικοῦν μιά χώρα πού σιχαίνονται καί ποτέ δέν κατάλαβαν. Ἔχοντας ἤδη προδώσει ὅλη τήν ἀριστερίζουσα προϊστορία τους στό κοινωνικό κομμάτι, τούς μένει μόνο νά ντύσουν μέ “προοδευτική” προβιά τίς ἐπιταγές τοῦ διεθνοῦς ἐξουσιασμοῦ γιά νά μᾶς τίς ἐπιβάλουν. Τό κάθε σούργελο πού χρόνια μαστίγωνε ἀλύπητα (συνήθως ἀπό καλοαμοιβόμενη πανεπιστημιακή καθέδρα) τίς ἐξουσίες, τώρα τίς βρίσκει ἐξόχως βολικές γιά νά ἐγκαταστήσει στήν πατρίδα μας τήν δικτατορία τοῦ ἀδελφάτου, τήν ἀεθνική κοινωνία καί τόν ἀποδομιστικό παράδεισο.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Βγήκε σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο των ΚΝΑΤ ενάντια στους αγρότες


\
 Για ακόμη μία φορά τα κόκκινα ΜΑΤ έδρασαν ως μακρύ χέρι του συστήματος για να διαλύσουν την μεγάλη αγροτική συγκέντρωση. Πριν ελάχιστα λεπτά μία ομάδα με κράνη και κόκκινες σημαίες προπηλάκισαν τους αγρότες και πέρασαν ανάμεσα τους συντεταγμένοι για να κόψουν την συγκέντρωσης τα δύο. Μιλώντας στην Ζούγκλα

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Το παρασκήνιο δημιουργίας της ΕΝΕΠ.


αφίσα της ΕΝΕΠ επάνω στον ψευτοεθνάρχη που
 γράφει:  Ψηφίστε Τριανταφυλλίδη βουλευτή Παρισίων
γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου 

ΜΕΡΟΣ 1ο (Το πολιτικό περίγραμμα της περιόδου εκείνης).
Ουδέποτε ήταν στις προθέσεις του Κινήματος να ενταχθεί ή να εμπλακεί με την εξέλιξη κάποιου από τα συστημικά κόμματα. Δεν παρέβλεπε όμως ότι, ο κοινοβουλευτικός αγώνας ήταν μια μορφή αγώνος στην οποία όφειλε να εκπαιδεύει τα στελέχη του, δεδομένου ότι η ένοπλη πάλη είχε αποκλεισθεί ως επιλογή προώθησης του αξιακού μας συστήματος.
Στην εφαρμοσμένη πολιτική στρατηγική του Κινήματος, η αποδυνάμωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον οποίο θεωρούσαμε ως πολιτικό ολετήρα της Ελλάδος, αποτελούσε κορυφαία επιλογή. Έχοντας επίγνωση ότι αυτό μπορούσε να συμβεί μόνον κοινοβουλευτικά, παρακολουθούσαμε τις εξελίξεις προσπαθώντας να δούμε με τι τρόπο θα μπορούσαμε να επιδράσουμε προς την κατεύθυνση αυτή.
Το 1977 παρουσιάσθηκε μια εντυπωσιακή ευκαιρία. Περισσότεροι από 60 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πληροφορούμενοι ότι ο Καραμανλής θα επιχειρήσει μια ριζική ανανέωση και στροφή του κόμματός του, ξεκίνησαν συζητήσεις με πολιτικές προσωπικότητες εκτός Νέας Δημοκρατίας για δημιουργία άλλου κόμματος με δεξιά φυσιογνωμία.

Δεν παραδίδουμε Ψυχή Ελληνική.


Άρθρο – απόσπασμα από την ομιλία της Ειρήνης Κορδώνη* στην πλατεία Τριών Ναυάρχων κατά την απεργία της 4-2-2016).

Φίλοι συναγωνιστές,
Εκ μέρους του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων του Νομού Αργολίδας, χαιρετίζουμε τη σημερινή μέρα, συμπαριστάμεθα και ενισχύουμε τον αγώνα αυτόν, ενάντια στα σκληρά μέτρα που μας επιβάλλονται από αλλού.
Βρισκόμαστε ενώπιον μιας άλλης κατοχής.  Αθόρυβης, αργής και βασανιστικής, προδιαγεγραμμένης, άκρως μεθοδικής με στόχο και σκοπό. Την παράλυση μιας Χώρας που έχει τα πάντα όπως καμιά άλλη, από τη γη έως τον ουρανό και πάνω απ΄ όλα Ψυχή και Συνείδηση. Δεν διαθέτουμε ενδεχομένως την Γερμανική δύναμη σε όπλα και στρατό. Ήμαστε ασύγκριτα όμως δυνατοί σε Ψυχή.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Οι πικροδάφνες στο στεφάνι του Σταύρου Δήμα


Φωτογραφία από τότε που γίνονταν μνημόσυνο για τους
δολοφονηθέντες στην Στιμάγκα και δεν ήταν τυπικό
γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου 

Τον Σταύρο Δήμα, τον γνώρισα στην Στιμάγκα της ορεινής Κορινθίας. Ήταν πρώτη φορά που πήγαινα στο χωριό και δεν ήμουν μόνος. Ήμασταν 50 περίπου μέλη και φίλοι του Κινήματος. Έλληνες που μας είχαν γνωρίσει και ήσαν τακτικοί ακροατές στις ομιλίες της Σχολής Εθνικής Μορφώσεως -ΣΕΜ.
Ένας από αυτούς, ένας λεπτός μελαχρινός με βλέμμα που πέταγε σπίθες, (αν θυμάμαι καλά τον έλεγαν Βαγγέλη Καπόλη) με ρώτησε αν θα μιλήσουμε και για την σφαγή των αμάχων της Στιμάγκας. Εκ των υστέρων, ντράπηκα που δεν γνώριζα τίποτα για το έγκλημα, που είχαν κάνει οι κομμουνιστές αντάρτες, δολοφονίας εν ψυχρώ 810 αθώων κατοίκων -κάθε ηλικίας-, από 4 έως 94 ετών.

Ατύχημα Πολεμικού Ναυτικού: Έκδοση ΝΟΤΑΜ από την Τουρκία που αμφισβητεί το Δικαίωμα της Ελλάδος να ενεργήσει έρευνα - διάσωση


Την ίδια στιγμή που η Ελλαδική κυβέρνηση δίνει το πράσινο φως στους ΝΑΤΟικούς να περιπολούν στα χωρικά μας ύδατα με ότι αυτό συνεπάγεται έρχεται η "φίλη γείτονας" χώρα Τουρκία να εκδώσει  ΝΟΤΑΜ που αμφισβητεί το Δικαίωμα της Ελλάδος να ενεργήσει έρευνα - διάσωση στη περιοχή της Αμοργού, με αφορμή τις έρευνες που γίνονται από το βράδυ για τους αγνοούμενους Αξιωματικούς μας. Η υποτακτική αντεθνική πολιτική που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση εμφανίζει τις παρενέργειές της και αρχίζουμε ήδη να τις εισπράττουμε! Κ.Π.

Τραγική ήταν η κατάληξη του θρίλερ με το ελικόπτερο Agusta Bell 212 του Πολεμικού Ναυτικού το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ στις 2:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Και οι τρεις αξιωματικοί που επέβαιναν σε αυτό (δύο υποπλοίαρχοι πιλότοι και ένας χειριστής ραντάρ) εντοπίστηκαν νεκροί. Νωρίτερα άλλο ελικόπτερο που συμμετείχε στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης είχε εντοπίσει από αέρος τα συντρίμμια του μοιραίου Agusta Bell επάνω στη νησίδα Κίναρο.

Ἔξω τώρα ἀπό τή Σένγκεν!


Tό τελευταῖο διάστημα ἀκοῦμε νέες “ἀπειλές” ἀπό τή μεριά τῶν Βρυξελλῶν, πώς θά μᾶς πετάξουν, λέει, ἔξω ἀπό τή Ζώνη Σένγκεν, ἐπειδή δέν εἴμαστε σέ θέση νά φυλάξουμε καλά τά σύνορά μας. Ἀσχέτως τοῦ ἄν μποροῦν νά τό πράξουν αὐτό ἤ ὄχι, νομίζουμε πώς πρέπει νά τό σκεφτοῦμε καλά, μήπως πρέπει νά φύγουμε ἐμεῖς αὐτοβούλως! Κι ἐξηγούμαστε:
Τί μᾶς παρέχει σήμερα ἡ Συνθήκη Σένγκεν, πού ἐφαρμόζεται στή χώρα μας ἀπό τό 2000; Βασικά τήν κατάργηση τῶν ἐλέγχων στά σύνορά μας μέ τίς ἄλλα κράτη τοῦ ἑνιαίου χώρου, τό πέρασμα δηλαδή χωρίς διαβατήριο. Τί ἄλλο ὅμως παρέχει, πού ἄν τό στερηθοῦμε θά πάθουμε ζημιά; Τό σύστημα πληροφοριῶν Σένγκεν πού μοιράζει στά ἀστυνομικά τμήματα ἀρχεῖα καταζητούμενων ἀτόμων, κλεμμένων ἀντικειμένων κτλ;

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Ο Παπακωνσταντίνου θέτει τον Μιχαλολιάκο προ διλήμματος.


από την εκδήλωση -πορεία προς το σύνταγμα χωροφυλακής
Μακρυγιάννη (επί ΕΝ.Ε.Κ.) 
γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου 

(Το 3ο και τελευταίο μέρος της ψηφίδας με θέμα «Πως απέτυχε η προσπάθεια ελέγχου της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ»)
Η κοινή εκδήλωση με την ΟΝΝΕΔ, στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη, για την οποία αναφέρθηκα στην προηγούμενη ψηφίδα, ανησύχησε την κατεστημένη ηγετική ομάδα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Η νεολαία τους έδειχνε να ξεφεύγει από τον «μοντέρνο ρόλο» για τον οποίο την είχαν προγραμματίσει και να οδηγείται σε ατραπούς με σημαντική ιδεολογική φόρτιση. Η ανάδευση ιστορικών γεγονότων που έδειχναν ότι «το ιστορικό παρελθόν είχε ξεπουληθεί», έφερνε σε δύσκολη θέση τους υπουργούς και τους βουλευτές του Κωνσταντίνου Καραμανλή οι οποίοι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν, στον κόσμο, την ιδεολογικοπολιτική στροφή του αρχηγού τους.
Η επίσημη συνεργασία του Κινήματος με την ΟΝΝΕΔ και η κοινή παρουσία στην εκδήλωση Μακρυγιάννη δεν εκτιμήθηκε θετικά από το επιτελείο του Καραμανλή. Η λαοθάλασσα αντί να τους συγκινήσει τους τρόμαξε. Τα συνθήματα του Κινήματος που φώναζαν με πάθος οι ΟΝΝΕΔίτες «τους ξύπνησαν». Αποφάσισαν να λάβουν άμεσα μέτρα.

Εκβιαστικά... (του Νίκου Τζιόπα)


Εν μέσω "εκβιασμών" πορεύεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Πέρα από τις επίσημες, δια στόματος Τσίπρα, αποκαλύψεις για εκβιασμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα του 3ου μνημονίου, κύκλοι της κυβέρνησης διαρρέουν ότι και η δημιουργία HOT  SPOTS για τους λαθρομετανάστες που βαφτίστηκαν όλοι πρόσφυγες, αποτελεί ένα ακόμα μέσο εκβιασμού από τους εταίρους ώστε να μην εκδιωχθεί η Ελλάδα από τη συνθήκη Σέγκεν. Και ασφαλώς η κυβέρνηση υπέκυψε και εδώ.

Είναι εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίον ο Τσίπρας προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Την αποτυχία του δηλαδή να τηρήσει τις υποσχέσεις του προς τον ελληνικό λαό, αλλά και να διαχειριστεί τα μεγάλα προβλήματα τα οποία
απορρέουν από την εγκληματική αδυναμία του να κυβερνήσει.
Δεν είναι βέβαια ο πρώτος που ακολουθεί την συγκεκριμένη οδό: τα ίδια συνέβησαν και με τον Κώστα Καραμανλή προ ολίγων ετών, όταν ξαφνικά αποκαλύφθηκε "σχέδιο δολοφονίας του", με κύκλους του κόμματός του να διαρρέουν ότι γι αυτό προκήρυξε εκλογές, προσπαθώντας να κερδίσουν την εύνοια του λαού προς το πρόσωπο του "εκβιασμένου" πρωθυπουργού.

Παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη του βιβλίου «Χριστιανισμός και Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις»

Οι «Δεσμοί Ελλήνων» σας περιμένουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 12) για την παρουσίαση του βιβλίου του επιλοχία Ανδρέα Ζαπουνίδη «Χριστιανισμός και Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις» από τις εκδόσεις «Ενδοχώρα». Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο κοινωνιολόγος και υποψήφιος διδάκτωρ Θεολογίας Δημήτρης

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ψηφίδες από την Ιστορία του Κινήματος: Πως απέτυχε η προσπάθεια ελέγχου της ηγεσίας της ΟΝΝΕΔ (Μέρος 2ο)


η παλαιά ηγεσία της ΟΝΝΕΔ 
γράφει ο ιστορικός Αρχηγός του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος - ΕΝ.Ε.Κ. συν. Πολύδωρος Δάκογλου 

Ο "εισοδισμός" είναι μια προσφιλής τακτική των Τροτσκιστών. Αποβλέπει στην εκ των ένδον άλωση ενός μαζικού πολιτικού οργανισμού με σκοπό την μετατροπή του σε πολιτικό οργανισμό προώθησης της τροτσκιστικής εκδοχής του μαρξισμού περί "Διαρκούς Επανάστασης".
Η δική μας σκέψη ήταν μια απλούστερη εκδοχή. Στο ξεκίνημα οργάνωσης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, να φυτεύαμε στην κεντρική της διοίκηση μια ομάδα δικών μας που, με την πάροδο του χρόνου θα ανέβαιναν στην ιεραρχία και θα επηρέαζαν την πορεία της ΟΝΝΕΔ. Εις δε το μέλλον, γιατί όχι, της ίδιας της Νέας Δημοκρατίας. Κύριος στόχος η ιδεολογική ενδυνάμωση των νεολαίων και η εμφύτευση αρχών συμβατών με την εθνικιστική ιδεολογία. Δευτερεύων στόχος η δημιουργία διαύλων επικοινωνίας για παροχή πληροφοριών και προσέγγιση νεολαίων.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι μαζί πρέπει και μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον της Ελλάδας !

     ή θα ζούμε υποτελείς και θα εκτελούμε τις εντολές της Ε.Ε. (της Γερμανικής Ε.Ε. ) και θα αμειβόμαστε σύμφωνα με τις αποφάσεις τής Ε.Ε. και όλα αυτά χωρίς ελπίδα ανάκαμψης ή θα αποφασίσουμε να προχωρήσουμε μόνοι μας.


                                Θα πρέπει να το πάρουμε απόφαση, εδώ που φτάσαμε
Το να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε μόνοι μας σημαίνει μια περίοδο 2, 3, 4 χρόνια σκληρής λιτότητας για να μπει μια τάξη και οι βάσεις για ανάπτυξη και στην συνέχεια σοβαρή και σκληρή δουλειά από όλους για να οικοδομήσουμε την Ελλάδα, μια Ελλάδα πρότυπο για όλη την Ευρώπη. Και εδώ είναι η μεγάλη διαφορά. Στην Ε.Ε. δεν έχουμε προοπτική.  Άλλοι αποφασίζουν και θα αποφασίζουν για εμάς ενώ μόνοι μας έχουμε την δυνατότητα της ανάπτυξης, της απεριόριστης ανάπτυξης, ανάλογα με το πόσο σοβαροί και εργατικοί θα είμαστε. Έχουμε την δυνατότητα  να κάνουμε την Ελλάδα το πλουσιότερο κράτος της Ευρώπης , τον Ελληνικό λαό τον

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Καμία φορά έπιναν και κώνειο!

Έχω γνωρίσει πολλούς "αγωνιστές" που θεωρούν αυτονόητο επειδή "αγωνίζονται", να πρέπει ο κόσμος ολόκληρος να τους έχει στα ώπα ώπα, κατηγορώντας πάντα τους άλλους για το κακό τους το χάλι. Ακόμη και τις προσωπικές, οικονομικές και επαγγελματικές αποτυχίες να τις θεωρούν συνέχεια της όποιας πολιτικής τους δράσης κλαίγοντας σαν παιδάκια μυξιάρικα και αποδίδοντας ευθύνες σε όλους: από το κράτος μέχρι τους συναγωνιστές τους που δεν τα παράτησαν όλα για να τους βοηθήσουν.
Ένας τέτοιος, πήρε σβάρνα τα κανάλια και

Για την απεραντοσύνη της ανθρώπινης βλακείας!


ευθυμογράφημα  χρονογράφημα του του συνεργάτη μας Φοίβου Ιωσήφ

Λάθος απεργία
Δεν είναι λίγες οι φορές που ολόκληροι λαοί αυτοεξαπατώνται, ψεύδονται ασύστολα ενώπιον του εαυτού τους. Η απεργία της 4ης Φεβρουαρίου με τα όσα φαιδρά ακούστηκαν
δεν είχε κανέναν άλλον στόχο παρά να εξαπατήσει τον ιστορικό λαό των Ελλήνων. Οι πλατείες γέμισαν, οι δρόμοι έκλεισαν, τα καταστήματα απήργησαν και τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν λες και αφορούσαν άλλον λαό. Άκουσα τον Πρόεδρο του Εργατικού κέντρου να εξαπολύει μύδρους κατά των ιδιωτικοποιήσεων, κατά των Τραπεζιτών και κατά της λιτότητας λές και πρόκειται η λιτότητα να σταματήσει με καταγγελίες και αναθεματισμούς. Λές και πρόκειται οι πατάτες να αυξηθούν κατόπιν κομματικών και Νομαρχιακών εντολών. Τα έχουμε χαμένα όλα, και τα αυγά και τα καλάθια και τις κλώσες.