Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Γ.Σαγιάς: Πέρνα στη νέα εθνική αντίσταση!


Στις 22 Απριλίου του 2010 η τότε κυβέρνηση τής Ελλάδας συνεδρίαζε για να ενημερωθεί και να προωθήσει την από κοινού ειλημμένη απόφαση Γερμανίας, ΗΠΑ και λοιπών δυνάμεων για "ενεργοποίηση τού μηχανισμού στήριξης", δηλαδή το πρώτο μνημόνιο. Σαν αύριο (23 Απριλίου 2010) ο Γ.Παπανδρέου το ανακοίνωσε στον ελληνικό λαό από το Καστελόριζο. ´Εκτοτε, το ελληνικό Σύνταγμα κατ´ ουσίαν καταργήθηκε, η ανεξαρτησία τής Ελλάδας υπονομεύθηκε, η εθνική κυριαρχία καταλύθηκε, ο εθνικός πλούτος πέρασε σε ξένα χέρια, η ανάπτυξη έγινε άγνωστη λέξη, οι επενδύσεις έγιναν ανέκδοτο, η αξιοπρέπεια των πολιτών έγινε κουρελιασμένο εσώρουχο βιασμένων, τα ελληνόπουλα οδηγήθηκαν σε σύγχρονα σκλαβοπάζαρα, οι

Πού είστε, μωρέ;


του Δημήτρη Γκίκα
Πού είστε, εσείς οι νέοι άνθρωποι; Γιατί δεν εξεγείρεστε; Ακούτε να σας αποκαλούν κλούβια αυγά, ότι δεν έχετε θέση στη χώρα, ότι είστε παρίες. 

Πού είστε, μωρέ; Έχουν καταπνίξει τα όνειρά σας, πριν αυτά αρχίσουν. Σας κατάντησαν αναλώσιμους, περιθωριακούς, αριθμούς για να "στολίζετε" τα ποσοστά των γραφείων του ΟΑΕΔ και να "κυνηγάτε"- τι ντροπή για όλη την κοινωνία μας! - μονάχα την κάρτα ανεργίας σας ή μια θεσούλα σ' ένα Δημόσιο, καιρό τώρα χρεοκοπημένο... 
Πού είστε; Που λιώνετε στα έδρανα των σχολών, παίρνετε πτυχία, μεταπτυχιακά, μαθαίνετε ξένες γλώσσες μόνο και μόνο για να μάθετε ότι τις θέσεις τις παίρνουν εκείνοι που έχουν άλλες γλώσσες, ικανές μονάχα για γλείψιμο; 

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Με Σέρρα μέσα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ζήτησαν την αναγνώριση της Ποντιακής γενοκτονίας




Μέσα στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο σηκώθηκε το αίτημα για την αναγνώριση της Ποντιακής γενοκτονίας, κάτι που τα διεφθαρμένα υποταγμένα και ξεπουλημένα ΜΜΕ δεν θα δείξουν ποτέ. Την στιγμή που στο ελληνικό κοινοβούλιο υπάρχουν βουλευτές όπως η Ρεπούση και ο Φίλης που αρνούνται πως υπήρξε γενοκτονία! Μάλιστα ο κομμουνιστής Φίλης είναι και υπουργός Παιδείας του ελλαδικού κρατιδίου. Έτσι λοιπόν ενώ γνωστοποιήθηκε το αίτημα χόρεψαν και

Οι συμβιβασμένοι..καλά κρατούν!


Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της KAPPA RESEARCH, το άθροισμα των προτιθέμενων να ψηφίσουν ένα από τα μνημονιακά κομματικά μορφώματα, είναι 77,3% και αν προστεθεί και το ΚΚΕ που ζεί τον δικό του ασυμβίβαστο συμβιβασμό διαρκείας (ένα κι εμπλοκή που λέγαμε στο στρατό), το ποσοστό φθάνει στο 84,5%.
Οι χοροί καλά κρατούν στη γέφυρα και στ' αμπάρια του Τιτανικού. Αλλά όσο και να προσπαθούν είτε με το "ενδιαφέρον" είτε με την αδιαφορία τους, εκείνο που θα βυθιστεί στην ανυπαρξία δεν θα είναι το έθνος των Ελλήνων αλλά ο διεφθαρμένος κόσμος που οικοδόμησαν καβάλα ή προσχηματιζόμενοι τα κάλπικα οράματά τους, υπηρετώντας τις ευτελείς ατομικές τους επιδιώξεις, τις αδιέξοδες γκρεμισμένες ιδεολογίες τους ή τις φρούδες ιδεολογικές φαντασιώσεις και ονειρώξεις τους. 

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Πικρές αλήθειες για την 21η Απριλίου


Ποια ήταν η 21η Απριλίου στ αλήθεια; Επανάστασις, παρένθεσις, πραξικόπημα, στάσις, εθνικιστικό καθεστώς, λαϊκό πατριωτικό πολίτευμα, απλή στρατιωτική δικτατορία, ευκαιριακή αναρρίχηση μίας συντεχνίας στην εξουσία; Οι απαντήσεις είναι πολλές και ο καθένας μπορεί να τις λάβει από την γωνιά ακροάσεως που κα­θορίζει λίγο-πολύ η ψυχολογία του, οι ιδέες του, η πολιτική του διαδρομή, οι ελπίδες του ή αντιθέτως οι διαψεύσας των επιλογών του.
Για μία σοβαρή εισαγωγή στο θέμα παρα­θέτουμε τον λόγο του κορυφαίου διανοητή του Καθεστώτος Γεωργίου Γεωργαλά αρκούν­τως τεκμηριωμένη:
Η κινητήρια δύναμις της Επαναστάσεως
«Η φύσις μίας Επαναστάσεως καθορίζεται από δύο στοιχεία Την κινητήρια δύναμη και τους σκοπούς της.
Κινητήρια δύναμις της Δικής μας Επανα­στάσεως υπήρξε το Σώμα των Αξιωματικών. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτού του Σώ­ματος; Πρώτον: Οι Αξιωμαπκοί είναι παιδιά του εργαζομένου λαού. Δεν προέρχονται ούτε από

Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Οι τρεις επιλογές: Δάκρυα… Ανάθεμα… Αγώνας!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Εδώ που φτάσαμε σαν κράτος, οι πολίτες του δεν έχουν πια πληθώρα επιλογών. Τρεις στάσεις ζωής απέμειναν μονάχα.
Τα Δάκρυα... το Ανάθεμα… και ο Αγώνας! Ο καθένας διαλέγει και τοποθετείται. 
ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ
Έξι χρόνια τώρα, περνάνε τα χρόνια της κρίσης «κλαίγοντας την μοίρα τους». Στέκονται παθητικά και μυξοκλαίνε χύνοντας μαύρα δάκρυα για την ζωή τους που υποβαθμίζεται, για τα προβλήματα που έχουν προκύψει, για την κατάντια όπου έχουν φτάσει. Αναπολούν το παρελθόν, το εξιδανικεύουν και …να το δάκρυ. Πνίγουν με δάκρυα τον πόνο τους, πνίγουν τις τύψεις τους για όσα δεν είχαν κάνει και για όσα δεν κάνουν, ακόμη και σήμερα και τελικά, με την παθητική τους στάση πνίγουν –στα δάκρυα- το μέλλον των παιδιών τους.
Είναι αυτοί που υποτάσσονται και από το πολύ το δάκρυ πνίγουν κι εμάς που έχουμε μια άλλη στάση ζωής. 

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η αφαίμαξη της ελληνικής νεολαίας. Με πτυχίο 7 στους 10 Έλληνες μετανάστες


Τα σχέδια εποικισμού της πατρίδος μας και της αντικατάστασης πληθυσμού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, και αποτελούν μάχες χαμένες που δυστυχώς είναι αρκετά κρίσιμες και ενδέχεται στο να καθορίσουν και την έκβαση του ίδιου του "πολέμου" έναντι στο ελληνικό έθνος και τον ελληνισμό ολόκληρο. Ένα σχέδιο που όπως κάθε συστηματική εργασία που διενεργείται, καταναλώνει τα 3/4 του χρόνου της στην προεργασία. Τόσο χρειάστηκαν οι εχθροί της Ελλάδος που προετοίμασαν με την έλευση του ψευτοεθνάρχη  της μεταπολιτευτικής χούντας και των άλλων ανδρείκελων από το 1973 και μετά για να το υλοποιήσουν. Δεν φτάνει που με την σικέ κρίση τους υποβάθμισαν την ζωή του Έλληνα για να μπορέσουν να κάμψουν πιο εύκολα κάθε ενδεχόμενη

Αποκλειστικότητα: Η μαρτυρία Αγωνιστή, αυτόπτη μάρτυρα της σφαγής του 5/42


Οι φονιάδες του 5/42  ζούν ανάμεσά μας - Ως πότε ;

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥ αύτόπτου μάρτυρος

Ή άφήγησις τοϋ Ιστορικού τής διαλύσεως και σφαγής τών αγωνιστών τού 5/42
Ή αναδρομή σέ ιστορικές πηγές, πού έχουν με­λετήσει σέ βάθος ένα θέμα είναι πάντοτε απαραίτη­τη γιά τήν αναφορά σέ γεγονότα όπως ή δολοφονία τοΰ Δημ. Ψαρρού. "Αλλο τόσο απαραίτητη όμως εί­ναι ή συναισθηματική σύνδεσι μέ τά γεγονότα και τήν κατάστασι τότε, πού μόνο μέ μαρτυρίες αγωνι­στών, αυτόπτων μαρτύρων, είναι δυνατή.
Τό ιστορικό τής διαλύσεως του 5/42 συν/τος και ή σφαγή του Ψαρρού άπό τούς κομμουνιστοσυμμορΐτες τήν 17η  Απριλίου του 1944, όπως παρουσιά­ζεται άπό τόν αγωνιστή κ. Ευσταθίου, αυτό τόν ρό­λο ακριβώς έχει. Νά μεταδώση σάν αυτόπτης μάρ­τυς τά συναισθήματα του και τό πώς αντιλαμβάνε­ται τά γεγονότα έκεΐνα, αυτός σήμερα. Στό τέλος μάλιστα μέ πολύ χαρακτηριστικό τρόπο εκφράζει μιά απορία, θά τήν αναφέρουμε πρωθύστερα: «Σή­μερα έμεΐς οί συμπολεμιστές των (τών σφαγιασθέντων) βλέπουμε νομιμοποιημένους τούς δολοφόνους των. Είναι ή αμοιβή γιά τις θυσίες των». Είναι τό μήνυμα του άγωνιστού σέ μας.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η Ομογένεια κήρυξε πόλεμο στα Σκόπια και «ξηλώνει» τη ψευδοΜακεδονία!


Τῶν Ἑλλήνων οἱ κοινότητες, ἀποδεικνύονται πάντα ἀπείρως ἀποτελεσματικότερες στήν ὑπερασπίση τῆς Ταυτότητός μας, ἀπό τό ἑλλαδικό κράτος - προτεκτορᾶτο... 
. Παναγιωτακόπουλος

Με σύνθημα: 
«Αυτό δεν είναι το όνομά σου» (#ThatsNotYourName)
με τη στήριξη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου και της μεγαλύτερης ελληνοαμερικανικής οργάνωσης της «AHEPA» κι εν όψει των προεδρικών εκλογών στην χώρα, ξεκινά η Παμμακεδονική Ένωση των Η.Π.Α., από την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, την παγκόσμια εκστρατεία της μέσω του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης της συλλογής υπογραφών (petition) με σκοπό την ανάκληση της λανθασμένης αποφάσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως το 2004 για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.
Η Παμμακεδονική Ένωση των Η.Π.Α. ξεκίνησε το πρώτο στάδιο του εγχειρήματος συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες υπογραφές «offline» από ενδιαφερόμενους Αμερικανούς πολίτες (Ελληνικής και μη καταγωγής), πέρσι τον Απρίλιο.

Γαλλία: Φανερός ο μουσουλμανικός κίνδυνος (26 χρόνια πριν)


Άλλο ένα άρθρο μας που  δημοσιεύθηκε στις 27 Ιουλίου 1990  πριν 26 χρόνια στην εφημερίδα ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και δικαιώνει για μια ακόμη φορά την διορατικότητα των εθνικιστών του ΕΝ.Ε.Κ.  Τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Γαλλία και η πολιτική μας-τότε- ανάλυση δείχνουν πόσο ευθύνεται για αυτή την κατάσταση η ηγεσία της αλλά και η πολιτική που ακολούθησε απέναντι στους μουσουλμάνους όλα αυτά τα χρόνια.

Ή εκλογική νίκη στήν Αλγερία του Ισλαμικού Μετώπου Σωτη­ρίας δημιούργησε έντονες ανη­συχίες στους γάλλους πολιτι­κούς καί τό ότι ή Γαλλία έχει ό­λους τους λόγους γιά νά φοβάται τό γεγονός τής νίκης τού Ισλα­μικού Μετώπου Σωτηρίας είναι κάτι πού κανείς δέν μπορεί νά άμφισβητίση. "Όταν στίς αρχές τής δεκαετίας του 80 οι Γάλλοι υπουργοί αγκάλιαζαν τούς "Αλγε­ρινούς, υπουργούς, ό ηγέτης του Ισλαμικού Μετώπου Σωτηρίας βρισκόταν στήν φυλακή. Κανένας στήν Γαλλία δέν ανησυχούσε γιά τίς βιαιότητες τού "Αλγερινού κα­θεστώτος. Οι μόνες ανησυχίες ή­ταν νά υπογράψουν νέες συμφωνίες, νά αγοράσουν αέριο καί μέ μία μεγάλη δόσι υποκρι­σίας έδειχναν ενδιαφέρον γιά τήν γαλλοφωνία. Και τό 1988, όταν ή Αλγερία κτυπήθηκε άπό τήν έξέγερσι τού "Οκτωβρίου, ή Γαλλία επήρε τό μέρος του αλγερινού προέδρου Βεντζεντίν, πού διέτα­ξε νά πυροβολήσουν τό πλήθος.

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Ηλίας Πολατίδης: Οι Εθνικιστές, απέναντι στην τροτσκιστική και στην νεοφιλελέδικη εκδοχή της Παγκοσμιοποιήσεωs


Ο Κοινός Παρονομαστής ως ελάχιστο φόρο τιμής στην μνήμη του, αναδημοσιεύει το άρθρο του συναγωνιστή Ηλία Πολατίδη που είχε γράψει αποκλειστικά στις 21 Ιανουαρίου του 2015 για το εθνικιστικό ιστολόγιο μας.