Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας… στο νηπιαγωγείο


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η πρώτη πολιτική προσπάθεια που επιχείρησε η Νέα Δημοκρατία, θεωρώντας ότι ενεργοποιεί πολιτικά την βάση της, βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι η πρωτοβουλία με τίτλο «Κανένας στο περιθώριο» που υλοποιείται με συλλογή τροφίμων από τα μέλη της και παράδοση σε φορείς της κοινωνίας που, χρόνια τώρα φροντίζουν τους αναξιοπαθείς. Τους Έλληνες οι οποίοι έχουν περιθωριοποιηθεί εξ αιτίας των πολιτικών που, και οι δικές της κυβερνήσεις είχαν εφαρμόσει.
Το παράδειγμα το έδωσαν οι κορυφαίοι από την Αθήνα και ακολουθούν οι Νομαρχιακές ανά την Ελλάδα, με βάση πάντοτε το σχέδιο που εκπονήθηκε από τα κεντρικά.

Οι αριστερόφρονες της Συγγρού και οι δεξιοπαριστάνοντες ακόλουθοί τους είπαν με μια φωνή, «Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο ΣΚΑΙ» (με την πρωτοβουλία όλοι μαζί μπορούμε), για να ξανακερδίσουμε την αγάπη του κόσμου. Ζητάνε λοιπόν από τους Νεοδημοκράτες να σπεύσουν στο LIDL (Γερμανικών συμφερόντων) και στον ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Οι Γάλλοι όπως «έστρωσαν» κοιμούνται...Εμείς όμως γιατί με το ζόρι στον ίδιο «κουβά»;


Γαλλική Αφρική

Όταν πριν από λίγες μέρες, κατά την διάρκεια που οι περιώνυμοι μπαλαδόροι κλώτσαγαν το «ευρωπαϊκό τόπι» στη Γαλλία, όσοι ανησυχούσαν για ένα πιθανό ισλαμιστικό τρομοκρατικό κτύπημα, τους διέφευγε μια μικρή λεπτομέρεια, που αν την ανέλυαν θα ηρεμούσαν. Τους διέφευγε ότι αν όντως συνέβαινε μια τέτοια μαζική δολοφονική ενέργεια, που εκ των πραγμάτων θα στρέφονταν στους πολυάριθμους θαμώνες των γηπέδων, τα μισά θύματα πιθανότατα θα ήταν αφροασιανοί μουσουλμάνοι, καθότι η κοινωνιολογική και θρησκευτική σύνθεση της Γαλλίας είναι αυτή που είδαμε – όσοι βλέπουμε ακόμη – στην σύνθεση της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, ένα «βούντερτημ» (καμία σχέση με βουντού) της Γαλλικής Αφρικής. Άρα δεν θα συνέβαινε, διότι πρακτικά οι δράστες θα ήταν σαν να στρέφονταν και εναντίον των ιδίων των εαυτών τους. 

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ο σκύλος που κυνηγάει την ουρά του έγινε το πρότυπό μας


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ήταν μια 5ετία, οι συνέπειες της οποίας καταγράφηκαν στο υποσυνείδητό μας, χωρίς όμως αυτό να μας κάνει πιο σοφούς.
Πρώτα την πλήρωσαν αυτοί που είδαν τον μισθό τους να περικόπτεται. Μετά ήρθε η σειρά των μικρομάγαζων που έκλειναν, λόγω μείωσης του τζίρου. Ακολούθησαν αυτοί που έμειναν άνεργοι λόγω απόλυσης, από τα μικρά εμπορικά. Πήραν σειρά οι μικρές εισαγωγικές επιχειρήσεις και οι βιοτεχνίες. Οι κατασκευαστικές, τα λατομεία και τα μεσιτικά, συρρικνώθηκαν από έλλειψη πελατείας. Έπεσε θανατικό στις επιχειρήσεις εμπορίας αυτοκινήτων. Τα συνεργεία, τα φορτηγά, τα ταξί και τα έπιπλα. Ακόμη και τα βενζινάδικα και τα περίπτερα, μας είπαν αντίο κατά εκατοντάδες. Έκλεισαν τέλος, εφημερίδες, περιοδικά και τηλεοπτικοί σταθμοί. Συνολικά, 250.000 μικρές επιχειρήσεις.  Ήταν όλες επιχειρήσεις Ελλήνων.
Η επιδημία θανατικού που σκότωνε τον εμποράκο, αντιμετωπίσθηκε με μικροεπιδοτήσεις των 10.000 ευρώ για να ανοίγουν (προσωρινά), πρατήρια αρτοσκευασμάτων, café και τσιπουράδικα.

Το μέλλον είναι ήδη παρόν...Pokemon go


Στρατιώτης στη γραμμή πυρός "συλλαμβάνει" Pokemon χρησιμοποιώντας το νέο "παιχνίδι" Pokemon go ! Πέρα από το ότι ανόητα διακινδυνεύει την πραγματική σύλληψη ή και αυτή τη ζωή του, σκεφθείτε ο αντίπαλος να "χακάρει" το λογισμικό παρασύροντας αφελείς (έως -δυνητικά- ψυχωσικούς) σε "ποκεμονοπαγίδες" όπου και θα τους σκοτώνει ! Δεν είναι σενάριο, είναι πραγματικότητα. Το μέλλον είναι ήδη παρόν, περισσότερα προσεχώς...

Τὸ χρονικό τῆς Μάχης τῆς ΕΛ.ΔΥ.Κ. 14-16/8/1974

Σᾶς περιμένουμε στὴν παρουσίαση τοῦ βιβλίου:

«ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ. 14-16/8/1974» (ἐκδόσεις «Πελασγός»)
του ταξιάρχου ε.α. Παναγιώτη Σταυρουλόπουλου

τελευταίου Στρατοπεδάρχη τῆς ΕΛ.ΔΥ.Κ. 1974

Ὁμιλητές: ¨Ο συγγραφέας & ὁ ἐπιμελητὴς τῆς ἐκδόσεως Κωνσταντίνος Δημητριάδης

Χαιρετίζει ὁ πρόεδρος τοῦ Συνδέσμου Βορειοελλαδιτῶν Πολεμιστῶν ΕΛ.ΔΥ.Κ. 1974, Ἀθανάσιος Στάικος

Αἴθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (ἔναντι Λ. Πύργου)
τῆς Περιφέρειας Κεντρικῆς Μακεδονίας
Σάββατο 16 Ἰουλίου, 7.30 μ.μ.

Διοργάνωση «ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ»
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γνωρίζουμε ὅτι εἶναι καλοκαίρι καὶ Σάββατο, ἀλλὰ ἡ μνήμη τῶν παληκαριῶν μας πρέπει νὰ τιμηθεῖ μὲ τὴν παρουσία ὅλων μας.
Εἶναι ἐξ ἄλλου καὶ μία μεγάλη εὐκαιρία νὰ ἔχουμε τὴν τιμὴ νὰ σφίξουμε τὸ χέρι ὅσων πολέμησαν γιὰ τὴν ἐλευθερία καὶ τὴν τιμὴ τῆς πατρίδας, ποὺ ζοῦν ἀνάμεσά

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ο «μικρός» τελικά απεδείχθη μεγάλος! (Βίντεο)


Τα αυτονόητα απέδειξε ο έφηβος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Μπακάλης στην βουλή των εφήβων καταδεικνύοντας την εγκληματική πολιτική του νεοταξίτη κομμουνιστή Φίλη για την παιδεία. Αυτό που βαραίνει αυτήν την τοποθέτηση από το νεαρό ελληνόπουλο, είναι η αναστροφή της εικόνας που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ για την αδιαφορία του συνόλου της νεολαίας, σε μια νεολαία που ενδιαφέρεται για σημαντικά θέματα που την αφορούν. Επίσης το ότι ο έφηβος βουλευτής καταχειροκροτήθηκε από το σύνολο της βουλής των εφήβων αποτελεί και αυτό σημείο αναφοράς. Ο Γιώργος Μπακάλης κατηγόρησε τον υπουργό Παιδείας για εμμονή στην περικοπή διδακτικών ωρών των Αρχαίων Eλληνικών και υπενθύμισε σε όλους εντός και εκτός αιθούσης την ιστορική λεκτική του ασέλγεια να ονομάσει τα αρχαία ελληνικά «παρά φύσιν» 

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Γ. Κοντογιώργης: Εάν το δημοψήφισμα ήταν δημοκρατικό δεν θα το θεσμοθετούσε η μοναρχευομένη ολιγαρχία.


Για να μεταβούν οι κοινωνίες στο μέλλον πρέπει να αποτινάξουν τις αλυσίδες των βεβαιοτήτων που εγκατέστησαν στο μυαλό τους οι ολιγάρχες του Διαφωτισμού και τις διακινεί σήμερα η διεθνής της ολιγαρχικής κομματοκρατίας και των αγορών. Να πάψουν να αίρονται και να φέρονται από τους πολιτικούς δημοσιώνες της μοναρχευομένης ολιγαρχίας ή από τους εναλλακτικούς δυνάστες της "αμεσοδημοκρατίας", που όχι μόνο ταξινομούν τη νεοτερική ολιγαρχία στις δημοκρατίες, αλλά και με πρόσχημα το λεγόμενο «δημοψήφισμα» επιζητούν τρόπους για να υποκαταστήσουν σε ρόλους «καθοδήγησης» της κοινωνίας τους τωρινούς της δυνάστες. Εάν το δημοψήφισμα ήταν δημοκρατικό δεν θα το θεσμοθετούσε η μοναρχευομένη ολιγαρχία.