Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

4 Χρόνια ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ


Ένα σύγχρονο όπλο στον Αγώνα κατά του Συστήματος και της Παρακμής

Στη μακραίωνη ιστορία του, ο Ελληνισμός έζησε και ξεπέρασε νικηφόρα πολλές και βαθιές κρίσεις. Πάντοτε χάρη στον συνδυασμό του ισχυρού του βιολογικού υποστρώματος και της ιδιαίτερης ψυχοπνευματικής του δομήσεως.
-Με όπλα, την διαχρονικά παντοδύναμη και πλούσια πνευματική δημιουργία του έθνους μας και τις πάντοτε επίκαιρες και αποτελεσματικές δημιουργικές της εκφάνσεις,
 -με οδηγούς τους Ήρωες, τους Ηγέτες και τους Σοφούς μας, γεννημένους από την επιλεκτική δράση της Ιστορίας και των ισχυρών της προκλήσεων στο βιολογικό μας υπόστρωμα,
ο Ελληνισμός όχι μόνο επέζησε από τις δοκιμασίες του αλλά ακολουθώντας το πεπρωμένο του, του Εξανθρωπισμού της Οικουμένης, σε διαδοχικούς πολιτιστικούς κύκλους παγκόσμιας εμβέλειας και ακτινοβολίας, διαδραμάτισε μοναδικά σημαντικό ρόλο στο πανανθρώπινο γίγνεσθαι, αφήνοντας τη μοναδική και ανεξίτηλη σφραγίδα του τόσο στον ευρωπαϊκό πολιτισμό όσο και στο παγκόσμιο μετείκασμά του. 

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ο Αφελληνισμός της οικονομίας και του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος (του Δημήτρη Γκίκα)


Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στο τραπεζικό σύστημα – εγχώριο και ξένο – απέδειξαν πολλά απ’ αυτά για τα οποία, εδώ και χρόνια, ορισμένοι προσπάθησαν επανειλημμένα να προειδοποιήσουν, αλλά αγνοήθηκαν, χαρακτηριζόμενοι ουκ ολίγες φορές ως «γραφικοί», «ανίδεοι», ακόμα και ως «πατριδοκάπηλοι». Ας τα δούμε ένα – ένα. 

Α. Το παραμύθι της «θωρακισμένης οικονομίας» πλέον δεν πουλά. Το ζήτημα των Ιταλικών τραπεζών, η γενικότερη οικονομική κρίση που πλέον οδηγεί σε σφοδρούς κραδασμούς το οικοδόμημα της ΕΕ, δείχνουν ότι οι «κακοί» Έλληνες δεν ήσαν ούτε η αιτία της κρίσης, ούτε, βέβαια ένα μικρό «αγκάθι», το οποίο μπορούσαν οι «καλοί Ευρωπαίοι ξένοι» να αφαιρέσουν αναίμακτα από το νυχάκι τους. Σε ένα διεθνές παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, ούτε να «θωρακίσεις» μπορείς την οικονομία σου, ούτε να παραστήσεις τον υπεράνω. Όπως και δεν μπορείς να κατατάσσεις στη λίστα των «μαύρων προβάτων», έστω και για εσωτερική κατανάλωση, κάθε χώρα που έχει, μικρό ή μεγάλο, πρόβλημα. 

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τον ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ στην Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Όπως κάθε χρόνο, με την πρωτοβουλία του σωματείου μας «Δεσμοί Ελλήνων» και με την συνδιοργάνωση και άλλων πατριωτικών φορέων, σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής προς τον Μακεδονολάτρη ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ που διοργανώνουμε πάντοτε ανήμερα της άνανδρης δολοφονίας του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 31 Ιουλίου, στις 19.30, όπως πάντα στην προτομή του, που βρίσκεται απέναντι από το Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης και από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου («πάρκο

Οι Εθνικιστές τίμησαν τον Ίωνα Δραγούμη


ο συν. Γ. Παναγιωτακόπουλος από την επιτροπή μνήμης 
Τιμήθηκε και φέτος ο μεγάλος Έλληνας Εθνικιστής Ίωνας Δραγούμης. Στο σημείο που δολοφονήθηκε, στην λευκή στήλη, εκεί στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας πιστοί στο ραντεβού μας κάθε χρόνο, η επιτροπή μνήμης και τιμής του Ίωνος Δραγούμη και Έλληνες εθνικιστές αλλά και πατριώτες κράτησαν ζωντανή την μνήμη της θυσίας του. Μια τελετή απλή και απέριττη με παρουσία κόσμου και κατάθεση στεφάνων που ήταν το πρώτο μέρος των εκδηλώσεων. 
Φέτος αποφασίστηκε, να υπάρξει και δεύτερο μέρος εκδηλώσεων αφιερωμένες σε εκείνον, την Κυριακή στις 2 Οκτωβρίου στο Polis Art Cafe στην

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Κικέρων: Ο προδότης είναι η μάστιγα


Ένα Έθνος μπορεί να επιζήσει από ανόητους , ακόμα και από τούς φιλόδοξους .
Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό τού
Ένας εχθρός μπροστά στις πύλες είναι λιγότερο τρομερός , γιατί είναι γνωστός και κρατά την Σημαία τού υψωμένη.
Αλλά ό προδότης κινείται ελεύθερα ανάμεσα σέ αυτούς πού βρίσκονται εντός των πυλών.
Οί δικοί τού ύπουλοι ψίθυροι σιγοψιθυρίζονται μέσα σέ όλες τής αυλές , ακούγονται μέχρι τής αίθουσες τής ίδιας τής κυβέρνησης .
Γιατί ό προδότης δεν φαίνεται καθόλου ώς προδότης .
Μιλά με προφορά γνωστή στα θύματά του και φοράει τα πρόσωπά τους , και τά ενδύματά τους . 

Έτσι νόθευε την λαϊκή βούληση ο δικομματισμός. Η περίπτωση της Ολυμπιακής αεροπορίας


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Πίσω από την απαστράπτουσα βιτρίνα του κοινοβουλευτισμού και της ισότητας δικαιωμάτων των πολιτών υπάρχει ένας γκρίζος κόσμος. Ένας κόσμος συμβιβασμού, βρομιάς, κατάπτωσης αξιών, παράνομου πλουτισμού, υπηρέτησης άλλων -εξωθεσμικών- εντολέων. Ένα διαπλεκόμενο σύστημα που δεν επιτρέπει στον κρατικό μηχανισμό να υπηρετήσει τον Λαό και το Έθνος. Οργανισμοί που, παρά τις αντιθέσεις τους, λειτουργούν σαν τις οικογένειες της Μαφία, υποτακτικοί του όποιου αφεντικού τους.
Στον «κυρίαρχο Λαό» επιτρέπουν, μόνον, να διατηρήσει το δικαίωμα πληρωμής του κόστους συντήρησης του συστήματος.
Οι εκλογές, η θεσμική διαδικασία ανάδειξης των κυβερνήσεων, χρησιμοποιούνται από τους κρατούντες για να νοθεύεται η βούληση των Ελλήνων. Και χρησιμοποιούνται με ένα εξόφθαλμα καλπονοθευτικό τρόπο που δημιουργεί το ερώτημα, γιατί οι Πολίτες και οι δικαιακοί φύλακες της πολιτειακής νομιμότητας, δεν αντιδρούν.
Ας δούμε σαν παράδειγμα, πως η αξιοποίηση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» αλλοίωσε τα αποτελέσματα σε πέντε τουλάχιστον εκλογικές αναμετρήσεις.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Γιορτή του Ίωνος 2016: Την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 Ιουλίου τιμούμε τον μεγάλο Έλληνα εθνικιστή



Την ΤΕΤΑΡΤΗ 27 Ιουλίου, από τις 8μμ, η Επιτροπή Μνήμης και Τιμής του Ίωνος Δραγούμη, διοργανώνει την “Γιορτή του Ίωνος 2016 - Α΄ ΜΕΡΟΣ”, μπροστά από την Λευκή στήλη στο σημείο της δολοφονίας του (Βασ. Σοφίας 73, έναντι Χίλτον). Σε συνέχεια των εκδηλώσεων, που από το 1983 κρατάνε ζωντανή την μνήμη της θυσίας του μεγάλου Έλληνα, φέτος διοργανώνεται μια Γιορτή (ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ) που φιλοδοξεί κάθε χρόνο να γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Εκεί, μπροστά στο σημείο της δολοφονίας του, διότι για τους Έλληνες η θυσία είναι γιορτή... Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Ἰσλάμ καί Τζιχάντ: Μία ἐπεξήγηση.


Ἰσλάμ καί Τζιχάντ
Μία ἐπεξήγηση γι΄αὐτούς πού δέν καταλαβαίνουν ὅτι εἶναι καθήκον κάθε πιστοῦ μουσουλμάνου, νά διεξάγει πόλεμο μέ κάθε μέσον ἐναντίον τῶν ἀπίστων.
Ἴσως ἔτσι ἀντιληφθοῦν τό γιατί, μέ τήν εἴσοδο στήν Εὐρώπη μεγάλου ἀριθμοῦ μουσουλμάνων λαθρομεταναστῶν, στό μέλλον θά βλέπουμε συχνά ἐπιθέσεις ἀπό τούς λεγόμενους «μοναχικούς λύκους», χωρίς νά ἔχουν ἀπ΄εὐθείας ἐντολές ἀπ΄τό Ἰσλαμικό Χαλιφάτο, οὐρλιάζοντας ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ (ὁ Θεός εἶναι μεγάλος)!

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Σήμερα γιορτάζει ο Καραμανλισμός


Παλαιά αφίσα της Εθνικιστικής Νεολαίας Ελλάδος
Οι μόνοι που πολέμησαν το τέρας του Καραμανλισμού
Σήμερα γιορτάζει ο Καραμανλισμός. 
Μαζί του γιορτάζει το ΚΚΕ που  τους νομιμοποίησε και έδωσε χάρη στους σφαγείς των Ελλήνων που αιματοκύλισαν την Ελλάδα. 

Μαζί του γιορτάζει ο άλλος πόλος, ο βασικός "εχθρός" του το ΠΑΣΟΚ που μετά από χρόνια έγιναν αδελφά κόμματα και συγκυβέρνησαν για να ξεπουλήσουν την Ελλάδα στους περιούσιους τοκογλύφους. 

Και συμφώνησαν μαζί να συνταξιοδοτήσουν όλους τους συμμορίτες που έδρασαν ενάντια στην πατρίδα μας..

Γιορτάζουν οι νεοταξικοί κομμουνιστές, αυτοί που από το πουθενά βρέθηκαν σήμερα στο τιμόνι της Ελλάδος για να κάνουν την βρώμικη δουλειά, εξαπατώντας τους Έλληνες για να υφαρπάξουν την ψήφο τους.  

Μαζί του γιορτάζουν όλοι οι εχθροί της Ελλάδας, καθώς από τότε που ανέλαβε την εξουσία η Ελλάδα μόνο εθνικές ήττες δέχεται, εξευτελισμούς, διασυρμούς και απώλειες εδαφών. (βλ. Ίμια, σύντομα έρχονται και άλλες..) 

Γιορτάζουν οι ...Εβραιωπαίοι εταίροι μας, καθώς με το στημένο χρέος και τις ατιμώρητες, αδιάκοπες 42χρονες ρεμούλες, σπατάλες του μεταπολιτευτικού

Σμίξε Ελληνίδα μ´ ´Ελληνα και τέλος δε θα υπάρξει!



"´Ει Δευκαλίωνα αρχοντάρη
´Ει Πύρρα αιωνοτροφούσσα,
πέστε μας πώς να σώσουμε
από τον κατακλυσμό
την έλικα, την έλικα,
που αμόλευτη πορεύει 
στους αιώνες
και δίνει φως κι ελπίδα στους θνητούς;"