Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Το πέρασμα στην αθανασία.


Η αιωνιότητα, για κάθε σκεπτόμενο ον που μπορεί να κοιτάξει πέρα από τον τάφο, είναι μια κορυφή που μπορεί να κατακτηθεί
«Οι περισσότεροι που ωμίλησαν μέχρι τούδε από την θέσιν αυτήν επήνεσαν τον νομοθέτην, ο οποίος εις το έθιμον της δημοσίας δαπάνης κηδείας επρόσθεσε την απαγγελίαν του επιταφίου λόγου, διότι έκρινεν, ότι αρμόζει τοιαύτη ν' απονέμεται τιμή κατά την ταφήν των νεκρών του πολέμου. Αλλ' εγώ θα νόμιζα αρκετόν προς άνδρας, οι οποίοι δι' έργων εδείχθησαν γενναίοι, να εκδηλούνται και αι τιμαί δι' έργων, οποία είναι όσα βλέπετε παρομαρτούντα εις την υπό της πόλεως παρασκευασθείσαν επιτάφιον αυτήν τελετήν, και να μη εξαρτάται η υστεροφημία πολλών ανδρών από την ευγλωττίαν ή έλλειψιν ευγλωττίας του ρήτορος».

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Νίκησαν τους Τούρκους μέσα στην Άγκυρα και έστειλαν και μήνυμα!


από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια
Σπουδαία νίκη για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους πέτυχε η Εθνική Ελπίδων που επικράτησε με 1-0 της Τουρκίας στην Άγκυρα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21. 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη με τέρμα του Κατελάρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι Τούρκοι ποδοσφαιριστές που δεν άντεξαν την ήττα, προκάλεσαν σύρραξη μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Τουρκία που βρήκε μεγάλη νικήτρια της Κύπρο 1-0,  με αποτέλεσμα οι παίκτες να πιαστούν στα χέρια και οι διαιτητής να αποβάλει συνολικά  έξι διεθνείς μετά το τελικό σφύριγμα. Μάλιστα χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να κατευνάσει τα πνεύματα.

Η Εθνική Ελπίδων επικράτησε με 1-0 της Τουρκίας στην Άγκυρα με σκόρερ τον Φάνο Κατελάρη. 
Η σπουδαία επιτυχία για αγωνιστικούς και όχι μόνο λόγους μέσα στην Άγκυρα πανηγυρίστηκε έντονα από τους διεθνείς με τον σκόρερ ν' ανεβάζει ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 
Αναλυτικά το μήνυμα του Κατελάρη

Αυτά κατάφερε η πρώτη φορά Αριστερά


Αυτό που κατάφερε η Κυβέρνηση σε 19 μήνες είναι να ακούς τη λέξη "Αριστερά" και είτε να τρέχεις μακριά, είτε να μουτζώνεις, είτε να πλακώνεις κόσμο στο ξύλο
Από το 1949 που έχασε η αριστερά, κατάφερε με τα λόγια, να θεοποιήσει την έννοια της Αριστεράς, εξισώνοντάς την, με την αξιοκρατία, τη διαφάνεια, την αριστεία, την προστασία των αδυνάμων. 
Όταν ήρθε η ώρα της εξουσίας, αυτή η Αριστερά απέδειξε στον κάθε απλό πολίτη, ότι κατάφερε (σύμφωνα με τα όσα λέει ο πρώην σύντροφός τους Δρογώσης, οποίος κάνει την καλύτερη αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση)

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΜΕΛΛΟΝΤΙΣΜΟ Οι καλλιτέχνες έχουν πατρίδα! Και πόλη! Και χωριό!


του Γιώργου Σαγιά
Ο Εθνομελλοντισμός είναι Κίνημα Ελευθερίας. Γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά έχει σημείο αναφοράς κάθε άνθρωπο ο οποίος αποδέχεται την έννοια και ύπαρξη εθνών, γλωσσών, ηθών, εθίμων, παραδόσεων, συνέχειας καταγωγής, ιστορικής, γεωγραφικής και πολιτιστικής συνέχειας. Ο Εθνομελλοντισμός είναι κίνημα Εθνικό. Η πρόταση που κομίζει είναι σαφώς διαφορετική της παγκοσμιοποίησης, της πανθρησκείας και της των πάντων ομογενοποίησης διότι βασίζεται στην ύπαρξη των Εθνών. Αντλεί στοιχεία από τον εθνικισμό, τον κοινοτισμό, τον οικολογισμό και τον κοινωνισμό.
Η Τέχνη στον Εθνομελλοντισμό είναι βασικό στοιχείο έκφρασης της δημιουργικής ικανότητας μελών της εθνικής κοινότητας και συμπυκνώνει το εθνικό συλλογικό διά της καλλιτεχνίας εις το διηνεκές το οποίο βρίσκει διέξοδο μέσω ξεχωριστών ατομικοτήτων δημιουργικών ταλαντούχων προσώπων εντός ενός εθνικού, κοινωνικού και διεθνούς περιβάλλοντος με συσσωρευμένη εμπειρία αιώνων. Αφομοιώνει κανόνες της προγονικής τέχνης, τεχνοτροπίας αλλά και λαϊκής παράδοσης μεγάλων μορφών και σημαντικών δημιουργών της Τέχνης. Παραπέμπει στην ελληνική αρχαιότητα για λόγους ουσίας, ιστορικούς, κοινωνικούς και συνειδησιακούς, όμως δεν προσκολλάται σε αυτήν αλλά αναζητεί το νέο.

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Μητσοτάκης: Σφάλμα μας αν επιτρέψαμε να φανεί η ΝΔ δεξιό κόμμα



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνοντας τα διαπιστευτήρια του στις πραγματικές δυνάμεις που τον στηρίζουν, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η ΝΔ δεν είναι δεξιό κόμμα, χρησιμοποίησε την γνωστή νεοταξική καραμέλα περί άρνησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ρατσισμού αποκρύπτοντας όμως πως ο μόνος αληθινός ρατσισμός και η μόνη στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπάρχει και εφαρμόζεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι αυτή έναντι των Ελλήνων και που φυσικά αυτή δεν τον ενοχλεί. 
Μίλησε και για την εκλογή προέδρου που πρέπει να γίνεται ανοιχτά από την βάση, κάνοντας πως δεν γνωρίζει το παρασκήνιο που ουσιαστικά ποδηγετεί και εκλέγει, από την ηγεσία προς την βάση του κόμματος και όχι από την βάση του κόμματος προς την ηγεσία, ελέγχοντας τα συλλογικά όργανα του κόμματος με αποτέλεσμα να εκλέγονται μόνο τα μέλη των οικογενειών και οι κλίκες τους που την κουμαντάρουν εδώ και χρόνια.
Επιτέλους όμως και κάποια στελέχη της που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί πατριώτες και ονειρεύονται την ΝΔ ως δεξιό κόμμα θα πρέπει να επιλέξουν αν θα στηρίζουν και επίσημα αυτό που χρόνια στηρίζουν...ανεπίσημα. 

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ο νέος μπαλαντέρ του συστήματος.


Καλλιάνος Λεβέντης
Από τις συγκρούσεις και τις διαφωνίες σε ένα..  «κόμμα» μαθαίνεις τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες του βρώμικου παρασκηνίου. Ο προσφάτως παραιτηθείς εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, Γιάννης Καλλιάνος, αποκάλυψε μιλώντας στον ΣΚΑΙ πως «όλα άλλαξαν την ημέρα που επισκεφθήκαμε τον κ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουμε για τον εκλογικό νόμο. Βγαίνοντας, ο κ. Λεβέντης είχε αλλάξει γνώμη για όλους και για όλα» και κατήγγειλε τον κ. Λεβέντη ότι έχει γίνει απολογητής και υμνητής του πρωθυπουργού. Ο κ. Καλλιάνος είπε αιτιολογώντας την παραίτησή του ότι  «δεν πήγα στην Ένωση Κεντρώων για να λέω ότι είναι καλό παιδί ο Αλέξης και ότι ωρίμασε ο Αλέξης.  Πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια σ' αυτό τον τόπο. Είμαι ένας άνθρωπος καθαρός και ένας άνθρωπος που λέω την αλήθεια» .  Στους εθνικιστές δεν μας προκαλούν αυτά τα γεγονότα έκπληξη καθώς γνωρίζουμε πως η ένωση Κεντρώων προωθήθηκε για την είσοδό της στην βουλή, μέσω της προβολής της από τα ΜΜΕ,   για να μπορέσει να παίξει τον ρόλο του μπαλαντέρ και όπου χρειάζεται να στηρίζει το σύστημα προκειμένου να μην κινδυνέψει το καθεστώς. Το σύστημα είναι ένοχο και όπου να το πιάσεις λερώνεσαι.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1904: Ο Παύλος Μελάς ξεκινά τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας


Οι τελευταίες λέξεις που εξήλθαν του στόματος του Ήρωος Παύλου Μελά, είναι οι εξής: "Βούλγαρος να μη μείνει" Το αίμα του φυσικού ηγέτη του Μακεδονικού Αγώνος, πότισε το αιώνιο δέντρο της Φυλής και έδωσε να ξεπηδήσουν εξ’ αυτού οι μεταγενέστεροι μαχητές της απελευθέρωσης της Μακεδονικής, Ελληνικής Πατρίδας.
Σε μια εποχή δειλών και προσκυνημένων, η τιτάνια και μυθική μορφή του Παύλου Μελά τίθεται φυσιολογικά στο περιθώριο και την αφάνεια. Άλλωστε πρέπει να εκλείψουν οι Ήρωες του ένδοξου Παρελθόντος, προκειμένου να πάρουν τη θέση τους τα κατασκευασμένα, κίβδηλα πρότυπα του μεταπολιτευτικού κόσμου. Σε πείσμα των καιρών εμείς ορκισμένοι στο Αίμα της Θυσίας του Εθνικιστή Αντάρτη Παύλου Μελά, αναλαμβάνουμε το Ιερό Καθήκον της περιφρούρησης της πατρίδος μας από κάθε εχθρό...Εμπρός μας, στέκει αγέρωχος και χαμογελαστός ο Μίκης Ζέζας και στο πλάι μας ακολουθούν οι χιλιάδες των Μακεδονομάχων που έπεσαν μαχόμενοι για τη Λευτεριά του Ελληνικού Λαού και της αιωνίας Πατρίδος......