Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα που οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Η 28η Οκτωβρίου και οι συντελεστές της Νίκης (του Κώστα Καρδαρά)


γράφει ο Κώστας Καρδαράς

O εορτασμός των εθνικών επετείων αποτελεί μακρά παράδοση για μας τους Έλληνες αλλά και για πολλούς άλλους λαούς. Συντελεί στην αναζωπύρωση της εθνικής συλλογικής μνήμης και υπερηφάνειας, στην σταθεροποίηση των δεσμών της νεωτέρας γενεάς με τα επιτεύγματα και τις θυσίες των παλαιοτέρων και ενισχύει το συλλογικό πνεύμα του λαού πού σε εποχές άκρου έξατομισμού όπως είναι ή δική μας τόσο πολύ χαλαρώνει και εκφυλίζεται.
Οι μικροί φαύλοι άνθρωποι πού ή κακή μοίρα της Πατρίδος τοποθέτησε προσωρινά επικεφαλής τού Ελλαδικού κρατιδίου, αποτελούν ακριβώς βλαστάρια του βάλτου της παντελούς ισοπεδώσεως και για τούτο κάθε συμφέρον έχουν να συντηρούν μία γκρίζα ομοιομορφία πολεμώντας και καταστρέφοντας συστηματικά κάθε τι πού διαφοροποιεί τα άτομα και τους λαούς θέλοντας να θάψουν την ποικιλία, την πολυμορφία και την αρμονία των φυσικών διαφοροποιήσεων των ατόμων και των εθνών και να την μετατρέψουν σε μία στατιστικά προβλέψιμη και προπαγανδιστικά εύκολα χειραγωγήσιμη ομοιόμορφη μάζα πού θα εξασφαλίσει την διατήρηση της εκφυλισμένης τους υπάρξεως στους θώκους της εξουσίας.

Ο ρόλος του Ι. Μεταξά που λυσσαλέα οι «δημοκράτες» προσπαθούν να αποκρύψουν και να διαγράψoυν


Σήμερα, 28 Οκτωβρίου 2016, που οι ουτιδανοί «Δημοκρατικοί» καιροσκόποι δημοσιογράφοι προσπαθούν σε μια περίεργη «omertà» να υποβαθμίσουν τον ρόλο του Ι. Μεταξά, να αποκρύψουν την αλήθεια προκειμένου να μην αναφέρουν καν το όνομά του, ας ανασύρουμε από το χρονοντούλαπο ένα κείμενο που το έγραψε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 ο Γεώργιος Βλάχος, ένας πραγματικός δημοσιογράφος, και πραγματικός Έλληνας (Να θυμίσω ότι στις 8 Μαρτίου 1941 δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» η «ανοικτή επιστολή προς τον Αδόλφο Χίτλερ» του Γ. Βλάχου, που θεωρείται από τα σπουδαιότερα δημοσιογραφικά κείμενα της Σύγχρονης Ελλάδος). Ο Γεώργιος Βλάχος, ήταν ιδρυτής της «Καθημερινής», αντιβενιζελικός μεν, αλλά πολιτικός αντίπαλος του κόμματος των Ελευθεροφρόνων του Μεταξά, που πολλές φορές είχε διαφωνήσει ανοικτά με τον Μεταξά. Δεν δίστασε να απολογηθεί δημοσίως, αναγνωρίζοντας την προσωπικότητα και τον ιστορικό ρόλο του Ι. Μεταξά.
Το κείμενο αυτό ίσως δείξει στα σημερινά κνώδαλα της δημοσιογραφίας, ότι στον χώρο αυτό, μπορούν κάλλιστα να έχουν την ιδεολογία τους και τις πεποιθήσεις τους, αλλά οφείλουν να παρουσιάζουν την αλήθεια και, όταν σφάλλουν, να το αναγνωρίζουν…

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Το τέλος της προετοιμασίας, η αρχή της ΝίκηςΟ Κοινός Παρονομαστής δημοσιεύει ανήμερα της Εθνικής μας εορτής, της 28ης Οκτωβρίου από την εθνικιστική εφημερίδα ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ τεύχος 71 Νοέμβριος 1986 ένα αποκαλυπτικό στοιχείο-ντοκουμέντο πού περιλαμβάνεται στο βιβλίο μέ τίτλο «Ό Ελληνοϊταλικός Πόλεμος 1940-1941», έκδοση Διευ­θύνσεως Ιστορίας Στρατού.
Πρόκειται γιά τήν ανακοίνωση του τότε πρωθυπουργού Ίω. Μεταξά πρός τούς ιδιοκτήτες καί αρχισυντάκτες του Αθηναϊκού Τύπου, πού έγινε στίς 30-10-40 στό Γενικό Στρατηγείο (Ξενοδο­χείο ΜΕΓ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ).
Το στοιχείο αυτό αποκαθιστά τήν ιστορική αλήθεια, πού τόσο πολύ διαστρεβλώθηκε επί των ήμερων μας (από τό 1974 καί με­τά), ενώ ταυτόχρονα δικαιολογεί τό μίσος των εκπροσώπων τοϋ φιλελευθερισμού καί μαρξισμού που έφθασαν στό σημείο νά κά­ψουν τά βιβλία εκδόσεων της Διευθύνσεων Ιστορίας Στρατού.

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Το σύνθημα του ΕΝ.Ε.Κ.: Τα ΟΧΙ θέλουν ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ στους τοίχους το 1983

ΕΝΕΚ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
Κείμενα – Επιμέλεια : Ίων (Ιωάννης Σχοινάς)  

ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ  
Το ωραιότατο αυτό σύνθημα εμφανίσθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1983 από το Ο.Σ. ΕΝΕΚ Ναυπλίου κατά τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα τα μέλη του ΕΝΕΚ στο Ναύπλιο:
1. Τύπωσαν και διένειμαν δακτυλογραφημένη ανακοίνωση με τίτλο «εις ποίον ανήκει η τιμή διά το ιστορικόν “ΟΧΙ”».

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ: 28" ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Γιορτή της ανθρωπότητος


Στήν συμπλήρωσι τών 36 χρόνων από της τιτανομαχίας έκείνης, οφείλουμε νά άναφερθοϋμε συνοπτικά, καΐ οφείλουμε νά μνημονεύσουμε τά μεγαλουργήματα τών ημιθέων μας καί διό­τι τό Έπος τοϋ 1940, οφείλεται στο θάρρος καί στην τόλμη τών μεγάλων της εποχής εκείνης. Στόν αείμνηστο Κυβερνήτη τής εποχής τών θρι­άμβων, Ιωάννη Μεταξά, χάρις στο Ιστορικό «Ο Χ I».
Ό μεγάλος εκείνος Κυβερνήτης είχε ανάστημα Τιτάνος. Ό αείμνηστος Ιωάννης Μεταξάς υπήρξε γίγας. Ουδείς είναι ά­ξιος νά τό αμφισβήτηση.
Τα ξημερώματα τής 28ης 'Οκτωβρίου 1940, μέ τό Ιστορι­κό «ΟΧΙ», στό ιταμό τελεσίγραφο τών Ιταλών, έδωσε δύναμι καί πίστι στόν Ελληνικό λαό για μεγαλουργήματα. ΚαΙ σύσ­σωμος ό Ελληνισμός αίσθάνθηκε ψυχική άγαλίασι. Ό μικρός λαός, ΰψωσε υπερήφανα τά ανάστημα του στόν δόλιο επιδρο­μέα καί έθαυματούργησε. Έθαυματούργησε ή γενεά τοΰ 1940, χάρις στό «ΟΧΙ» τοΰ Γίγαντα Κυβερνήτη. Τά Έθνη μεγαλουρ­γούν, θριαμβεύουν καί δοξάζονται, όταν οΐ Ηγήτορες των είναι ΛΕΟΝΤΕΣ, είναι ΓΙΓΑΝΤΕΣ. είναι ΤΙΤΑΝΕΣ. Διότι οΐ Ηγήτο­ρες γεννώνται, δεν γίνονται. Άλλοίμονο στά Έθνη εκείνα, τών οποίων οι μέν υπήκοοι εΐναι λέοντες οι δέ κυβερνήτες διακατέ­χονται άπό φοβία καί ηττοπάθεια. Ό λαός τους άντικρύζει σαν ΝΑΝΟΥΣ. Δυστυχώς τά "Εθνη αυτά, αν δεν ύπαρξη έγκαιρος άφύπνισις, υπάρχει, φόβος νά εξαφανισθούν άπό τόν Γεωγραφι­κό τους χώρο, χάριν τής μικροψυχίας καί ήττοπαθεΐας τών Κυ­βερνητών των.

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ημέρα μνήμης για τους Ήρωες - Ημέρα τιμωρίας για τους Γραικύλους


Λοιπόν...οι παρελάσεις να γίνουν και μάλιστα όπως παλιά..Αλλά ΧΩΡΙΣ "τιμώμενα πρόσωπα" και δη υποκείμενα... Αποτελεσματικό κύριοι,με εννοείτε; Σε κανένα δεν θα λείψει ο διαγκωνιζόμενος συρφετός παρατρεχάμενων.. Τα πράγματα είναι απλά...Δεν θα δημιουργηθεί και πρόβλημα.. Πού ακούστηκε οι στρατιώτες μας και τα περήφανα νιάτα αντί να αποτείνουν φόρο τιμής σε κείνους που έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα, να χαιρετούν αυτούς που δεν τους έδωσαν βιβλία να σπουδάσουν, που δεν έχουν πάει καν φαντάροι, τον κάθε δωσίλογο που καίει τη σημαία, τον κάθε πουλημένο που υποστηρίζει τη διαστρέβλωση της ιστορίας μας, τον κάθε άχρηστο που δεν μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών...Μόνο οι ανάπηροι πολέμου στην εξέδρα και η στρατιωτική ηγεσία.

Ο Γ.Σαγιάς καλεσμένος του δημοσιογράφου Χρήστου Δημητριάδη

                     

Ο Γ.Σαγιάς καλεσμένος του δημοσιογράφου Χρήστου Δημητριάδη στην ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ απαντά στις ερωτήσεις για το θέμα του ΦΕΚ που ορίζει τα σχολεία για να στεγάσουν παιδιά προσφύγων και λαθρομεταναστών. Αναλύει όμως και αποκαλύπτει τα σχέδια εποικισμού της πατρίδος μας και πως χρησιμοποιούν τα παιδιά για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια τους. 

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΠΑ: Ο αγώνας για τις ψήφους των Εβραίων και την στήριξη του AIPAC!!


Γράφει ο Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης*
                Η μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ συνεχίζεται με σφοδρότητα από τους δύο μονομάχους, την Χίλαρι Κλίντον για το Δημοκρατικό κόμμα, πρώην Πρώτη Κυρία, πρώην Γερουσιαστής  της Νέας Υόρκης  και πρώην ΥΠΕΞ  και τον  δισεκατομμυριούχο  και αμφιλεγόμενη προσωπικότητα τον Ντόναλντ  Τράμπ, για το Ρεπουμπλικανικό κόμμα.
Πλησιάζοντας στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας  και ένα μήνα περίπου πριν τις εκλογές, οι δύο υποψήφιοι  κάνουν τις τελευταίες τους προσπάθειες, προσπαθώντας να πάρουν με το μέρος των έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην πολιτική και οικονομική ζωή των ΗΠΑ, το  πανίσχυρο AIPAC (American Israel Public Committee)  και τις ψήφους των Αμερικανο-Εβραίων. Και τούτο διότι γνωρίζουν ότι η στήριξη των ανωτέρω λειτουργεί ως πολλαπλασιαστής ισχύος, λόγω της σημαντικής των θέσης και της γενικότερης επιρροής  των σε πολλούς τομείς της δημόσιας και οικονομικής ζωής  των ΗΠΑ.

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στο Παγκοσμιοποιημένο Τόξο! (του Γιώργου Σαγιά)


 Η φοροδιαφυγή κάνει μεγάλη ζημιά στην εθνική οικονομία. Πολλοί φοροδιαφεύγουν. Άλλοι από ανάγκη και άλλοι από επιλογή. Για όσους φοροδιαφεύγουν από ανάγκη, το κράτος οφείλει να κατανοήσει τις αντικειμενικές δυσκολίες τους, να πάρει στοχευμένα μέτρα ανακούφισής τους και κατόπιν να τους καταστήσει σαφές το λάθος τους και τις επιπτώσεις του. Για όσους φοροδιαφεύγουν από επιλογή, πρέπει να ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα άμεσα.
Αρκετές είναι οι φωνές που ακούγονται πως η λύση σε αυτό το ζήτημα θα δοθεί με τη χρήση πλαστικού και ηλεκτρονικού χρήματος. Διά τής ιδίας οδού ισχυρίζονται ότι θα υποστηριχθούν κάποιες κοινωνικές ομάδες (συνταξιούχοι, ανήμποροι κ.ά).

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Γκρεμίστε το κράτος της καταστροφής.


Του Σπύρου Παπαδόπουλου 
ΟΧΙ, ο ελληνισμός δεν πρόκειται να τελειώσει, το έθνος των Ελλήνων δεν πρόκειται να σβήσει, οι Έλληνες δεν πρόκειται να χαθούν, αυτό που έχει ήδη καταστραφεί είναι το μικρό-Ελλαδίτικο μόρφωμα που φτιάχτηκε και πορεύθηκε με τέτοιο τρόπο ακριβώς για να μην έχει ζωή, προοπτική....
Μας λένε, δυο αιώνες τώρα, ότι πρέπει να φτιάξουμε το κράτος, να το εκσυγχρονίσουμε, να το μεταρρυθμίσουμε…των κράτος των πολιτικών κομμάτων!
…Δεν μας λένε όμως για ποιο σκοπό, με τι όραμα!
«Το κράτος δεν έγινε για το κράτος, ειδεμή τι νόημα θα είχε…»γράφει ο Ίων Δραγούμης.
Κοντά δυο αιώνες τώρα, με μικρές αναλαμπές εθνικής ανάτασης, το ελλαδίτικο κράτος δυνάστης, καταστρέφει τον ελληνισμό, σπέρνει τον πόνο, το αίμα, την δυστυχία στις ψυχές και στα κορμιά των Ελλήνων, συνθλίβει τους δυνατούς, τους ξεχωριστούς, στραγγίζει κάθε