Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Κάτω τα χέρια από την Σημαία!


γράφει η Σοφία Παπά
Κατσαπλιάδες νεογενίτσαροι διεθνιστές: Η Ελληνική σημαία δεν είναι έπαθλο ούτε μαθητικό αριστείο για να τη σηκώνουν αλλοδαποί, ειδικά στις εθνικές μας επετείους προς τιμήν των προγόνων μας που έχυσαν τον αίμα τους για μας και την Πατρίδα. Η σημαία είναι για κάθε χώρα ότι πιο ιερό και σεβαστό και αποτελεί Εθνικό και Θρησκευτικό σύμβολο (εδώ φέρει πάνω της πχ το σταυρό) συνεπώς μόνο Έλληνας και χριστιανός μπορεί να σηκώνει την Ελληνική σημαία.

Τις παρελάσεις τις χαρακτηρίζει μάλιστα η ομοιογένεια..Δεν μπορεί ένας παρελαύνων να παρελαύνει με μπούργκα, άλλος με ινδιάνικα φτερά, άλλος με μαντήλα, άλλος με ράσα Χάρε Κρίσνα, άλλος ξεβράκωτος ως Παπούα κλπ..Αυτό δεν θα ήταν παρέλαση αλλά καρναβάλι..Αυτό θα έπρεπε να έχει θεσπιστεί από την πρώτη στιγμή και όποιος μαθητής δεν συμμορφώνεται να αποκλείεται από την παρέλαση.

Οι Εθνικές Επέτειοι επίσης δεν είναι ποδοσφαιρικοί αγώνες να σηκώνουμε ότι σημαιάκι και κασκόλ θέλουμε..Αν αλλοδαπός, την ώρα της μάχης αποδείξει πως πολέμησε και έδωσε αγώνα για αυτή τη χώρα, τότε με χαρά να του τη δώσουμε να τη σηκώσει.

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Άλλο Αλβανοί και άλλο Αρβανίτες- Η απάντηση στον Αλβανό πρωθυπουργό


Ὁ Ἀλβανός Πρωθυπουργός Ἔντι Ράμα κατασκευάζει τη δική του Ἱστορία προωθῶντας τίς ἐπιδιώξεις τοῦ Ἀλβανικοῦ ἐθνικισμοῦ. Δήλωσε προσφάτως ὅτι ἐπί Τουρκοκρατίας στή μικρή –τότε- Ἀθήνα κατοικοῦσαν Ἀλβανοί. Γίνεται σύγχυση μέ τούς Ἀρβανίτες, τούς ἀρβανιτόφωνους Ἕλληνες. Ἄλλοι, ὅμως, ἦσαν οἱ Ἀλβανοί καί ἄλλοι οἱ Ἀρβανίτες. Ὑπάρχει μεγάλη διαφορά. Καί ἐξηγούμεθα:
Ὁ Μᾶρκος Μπότσαρης, στήν μνήμη τοῦ ὁποίου ἀσεβοῦν πολλοί, ἦταν Ἕλλην ἀρβανιτόφωνος, ὅπως ὅλοι οἱ Σουλιῶτες. Ἡ ἑλληνική του συνείδηση φαίνεται καί ἀπό τήν περίφημη φράση πού εἶπε ὅταν πρωτοπάτησε στά Ἑπτάνησα: «Ὁ Ἕλλην δέν μπορεῖ νά αἰσθάνεται ἐλεύθερος ἐκεῖ ὅπου κυματίζει ἡ Βρεταννική σημαία». Τό δέ Λεξικό πού ἔγραψε ἦταν «τῆς ἀρβανίτικης -ὄχι ἀλβανικῆς – καί ρωμαίικης ἁπλῆς» (νεοελληνικῆς). Ἄλλωστε δέν θά μποροῦσε νά ἔχει ἀλβανική ἐθνική συνείδηση, διότι τέτοια συνείδηση ἐμφανίζεται μόλις τό 1878 μέ τήν Λίγκα τῆς Πριζρένης –Κοσσυφοπεδίου καί μάλιστα ὡς τεχνητό κατασκεύασμα ξένων δυνάμεων καί θρησκευτικῶν προπαγανδῶν.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑΣ


Το Κράτος τής Έθνοκρατίας είναι Επαναστατικό, Κοσμοθε­ωρητικό, Εθνικιστικό, Μοναδικό,  Ολοκληρωτικό, Βιοπολιτικώς Επιλεκτικό, Αξιοκρατικό, Οργανικώς Κοινωνικό, Πραγματιστικό, Αντικαπιταλιστικό,   Άντικομμουνιστικό,   Αντιπαρασιτικό,  
Προ­οδευτικό.
Τό Κράτος της ' Εθνοκρατίας είναι αδυσώπητα επαναστατικό, γιατί αποβλέπει καί αποσκοπεί σε μια ολοκληρωμένη και απολύ­τως ριζοσπαστική ανατροπή όλων των «άξιών» (πολιτικών, οικο­νομικών, κοινωνικών, βιοπολιτικών) τοϋ 1789 και της έξανδραποδιστικής άνωδομής τους του Μεταπολέμου. Πιστεύει ακράδαντα, ότι οί αιώνιες και φυσικές αξίες πού στήριξαν επί χιλιάδες χρόνια την ανθρώπινη έξέλιξι, ανελίσσοντας τον άνθρωπο άπό την ζω­ώδη κατάστασί του, γκρεμίσθηκαν, ποδοπατήθηκαν, λυώθηκαν, όχι γιατί είχαν πάψει ν' ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (αυτό είναι αδύνατο, γιατί στηρίζονται στους φυσικούς νόμους) άλλα γιατί έτσι τό θέλησε μία ελαχίστη μειοψηφία ατόμων σέ συγκρότησι. Καί τό κατόρθωσε, κολακεύοντας καί καλλιεργώντας μέ­χρι παροξυσμού, όλα τά αρνητικά βιώματα πού ενυπάρχουν φυσιολογικώς στον άνθρωπο, με την δύναμι πού της έδωσε τό Χρήμα καί ή Συναλλαγή, απόρροια τού φαύλου κύκλου πού ή ίδια κατόρθωσε ν' άνοιξη τό 1789.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: Η λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας που προωθούν είναι χειρότερη από την παρούσα κατάσταση διχοτόμησης


Μια φωτογραφία που αποκαλύπτει πολλά.
του Φοίβου Κλόκκαρη*

Η λύση ΔΔΟ (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία) τύπου σχεδίου Ανάν, που συζητείται στις διακοινοτικές συνομιλίες για το Κυπριακό, επιβλήθηκε από την Τουρκία και Βρετανία γιατί εξυπηρετεί την στρατηγική των χωρών αυτών για έλεγχο της Κύπρου. Την Τουρκική στρατηγική, γιατί διαλύεται η Κυπριακή Δημοκρατία (ΚΔ), νομιμοποιούνται τα τετελεσμένα της κατοχής, επεκτείνεται η Τουρκική κυριαρχία και στις ελεύθερες περιοχές και αποκτά η Τουρκία πρόσβαση στις αποφάσεις της Ε.Ε. Εξυπηρετεί και τη Βρετανική στρατηγική, προς διαιώνιση της παραμονής των Βρετανικών Βάσεων (ΒΒ) στη Κύπρο, αφού εγκαθιδρύεται καθεστώς, στο οποίο θα επικρατεί η ισορροπία του τρόμου μεταξύ των δύο κοινοτήτων με συνέπεια να μην προβάλλεται η απαίτηση απομάκρυνσης των ΒΒ.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (…Τα κρατικά δάνεια…)


«Κάθε δάνειο αποδεικνύει  την  αδυναμία του κράτους αλλά και την ανικανότητά του να κατανοήσει τα δικαιώματά του. Τα δάνεια επικρέμονται όπως η «Δαμόκλειος σπάθη» πάνω από τα κεφάλια των κυβερνώντων, οι οποίοι αντί να καλύπτουν τις ανάγκες του κράτους από τους υπηκόους τους με πρόσκαιρη φορολογία, έρχονται με απλωμένα τα χέρια και ζητούν ελεημοσύνη από τους τραπεζίτες μας. Τα εξωτερικά δάνεια είναι όπως οι βδέλλες τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να τις αφαιρέσει από το σώμα του κράτους εάν αυτές δεν αποσπασθούν μόνες τους, ή δεν τις απορρίψει ριζικά το ίδιο το κράτος. Τα χριστιανικά όμως κράτη δεν τις αποσπούν, αλλά εξακολουθούν να προσθέτουν και καινούργιες στο σώμα τους με αποτέλεσμα να καταστραφούν αμετάκλητα από την εκούσια αφαίμαξη που θα υποστούν.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Οι νέο - Οθωμανοί μας κατακτούν, χωρίς πόλεμο (του Δημήτρη Τσούγκου)


Ο συστηματικός εκτουρκισμός και εξισλαμισμός της Θράκης μας και της Βορείου Ελλάδος ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ επί των ημερών μας.

            Μετά την ολοκλήρωση της οικονομικής υποδούλωσής μας στην Τρόικα και στην Γερμανία του Δ΄ Ράιχ της κας Μέρκελ, διά των διαδοχικών μνημονίων και του αυτόματου "κόφτη", ο οποίος αποτελεί ένα διαρκές, αδυσώπητο και ανελέητο μνημόνιο, οι Τούρκοι, μέσω και των ασύδοτων Μουφτήδων, εκμεταλλευόμενοι βάσει σχεδίου και διαθέτοντας μυστικά κονδύλια πολλών δις, από την κεντρική εξουσία της Τουρκίας, σε  συνδυασμό με την άθλια οικονομική μας κατάσταση εκτουρκίζουν συστηματικά, πέραν της Θράκης μας και την Βόρεια Ελλάδα.
            Επιχειρήσεις Χριστιανών εγκατεστημένες στην Θράκη και στην Βόρεια Ελλάδα, αναγκάζονται, λόγω της οικονομικής κρίσεως και της παντελούς ελλείψεως δανειοδοτήσεως από τις Ελληνικές Τράπεζες, να συμπράξουν, με Τουρκικές επιχειρήσεις, με την προοπτική ότι θα τύχουν ευνοϊκής και εύκολης δανειοδοτήσεως από Τουρκικές  Τράπεζες.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ρούπελ:Οδοιπορικό στα ερειπωμένα οχυρά. Στην «Γραμμή Μεταξά» μετά 80 χρόνια


Οι Γερμανοί τα παρέκαμψαν για να καταλάβουν τη Θεσσαλονίκη - Αν κατασκευάζονταν σήμερα, θα κόστιζαν 60 δισ. ευρώ. Κι όμως, το μεγαλύτερο τεχνικό έργο του 20ού αιώνα στην Ελλάδα ρημάζει ξεχασμένο
Υπήρξαν μέρος της θρυλικής Γραμμής Μεταξά, που αποτελούνταν από 21 συνολικά οχυρά -από τις Σέρρες έως την Κομοτηνή- στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. 
Την εποχή που κατασκευάστηκαν (1936-1940) θεωρούνταν έργο τιτάνιο, ασύλληπτου κόστους και τεράστιας εθνικής σημασίας. Το κόστος τους ανήλθε -με μέτριους υπολογισμούς- σε 1,5 δισ. δραχμές. Το ποσό αυτό (του 1936) θα αντιστοιχούσε σήμερα σε παραπάνω από 60 δισ. ευρώ.

Το εθνικό χρέος προς τους άταφους ήρωες..


γράφει η Σοφία Παπά 
Τι υπενθύμιζαν στους Έλληνες, οι πολυάριθμες νεκρικές στήλες ,που βρίσκονταν κατά μήκος των δρόμων τους; Τα άλογα του Αχιλλέα , που χύνουν καυτά δάκρυα, για το θάνατο του Πάτροκλου.
Στις νεκρικές στήλες τους, οι αρχαίοι Έλληνες συγκρατούσαν την ημιδιαφανή, απορροφημένη ζωή των αθάνατων αλόγων, που θρηνούσαν.Ο Δίας, από ψηλά, δεν ένιωσε οίκτο βλέποντας τους πολεμιστές που είχαν πέσει στη μάχη, αλλά όταν είδε τα δάκρυα των αλόγων, που θρηνούσαν το νεκρό αρχηγό, το φίλο του κυρίου τους.Περισσότερο από κάθε άνθρωπο, ο Δίας βρισκόταν κοντά σε εκείνα τα άλογα, με τα οποία μοιραζόταν την αθανασία και που τώρα αφήνονταν σε μια ενέργεια απαγορευμένη στους αθάνατους: το κλάμα….