Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα που οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Αριστεροί και φιλελεύθεροι εποικίζουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες


γράφει ο  Χρήστος Μπίσδας 

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί σε ολόκληρη την χώρα οι αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες κατά της λαθρομετανάστευσης. Με αφορμή την λειτουργία χώρων φιλοξενίας «προσφύγων» και την εγγραφή και φοίτηση «προσφυγόπουλων» σε σχολεία κάποιες δημοτικές παρατάξεις, σύλλογοι γονέων, επαγγελματίες και απλοί πολίτες αντιδρούν με καταγγελίες στις δικαστικές αρχές, εισηγήσεις σε δημοτικά συμβούλια, αποχή μαθητών από τα σχολείο και άλλους τρόπους.
Πλέον μεγάλη μερίδα Ελλήνων έχει συνειδητοποιήσει ότι ο εποικισμός και η λαθρομετανάστευση δεν προωθούνται μόνο από τις ΜΚΟ, αλλά αποτελούν επίσημη πολιτική τόσο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και των (νεο)φιλελευθέρων της ΝΔ.

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πλάτων και ο ...Λέννον (Πόλεμος και Ειρήνη)


Με αφορμή το κρεσέντο στα ΜΜΕ με την επέτειο θανάτου του Τζον Λέννον δημοσιεύουμε το ιδεολογικό θέμα ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ (Ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΝΟΝ )
"Ενα ...περίεργο διεθνές γεγονός είναι ή α­φορμή γιά τό σημερινό μας σημείωμα: Ό Ο.Η.Ε. αποφάσισε νά έορτάση τά 50 χρόνια άπό τήν γέννησι τοϋ ...John Lennon!
Πληροφορούμε τούς αναγνώστες πού πιθα­νώς δέν γνωρίζουν, ότι ό Βρεταννός John Lennonυπήρξε κατά τήν δεκαετία 60-70 μέ­λος τοϋ μουσικού συγκροτήματος τών Beatles  καί δολοφονήθηκε στίς αρχές της περασμέ­νης δεκαετίας στίς ΗΠΑ όπου ζούσε, μετά τήν διάλυσι τού συγκροτήματος. Ό Lennon υπήρ­ξε δημοφιλής καί σχετικώς αξιόλογος μουσι­κός (συνθέτης καί εκτελεστής). Έν τούτοις τόσο τό επίπεδο του, όσο καί τό είδος τής μου­σικής μέ τήν οποία ήσχολήθη (μουσική Rοck) αποτελεί κατώτερη έκδήλωσι τού σημερινού πολιτισμού.

Στρατηγοί χωρίς στρατό και Στρατός χωρίς στρατηγούς


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Παρακολουθώ με προσοχή όσα συμβαίνουν στον Εθνικιστικό (πολιτικό) χώρο, σε συνάρτηση με όσα επιχειρούνται εις βάρος της Ελλάδος και του Ελληνισμού.
Τα συναισθήματα, που μου δημιουργούνται είναι ανάμεικτα. 
Χαρά και Λύπη. 
Ενθουσιασμός και Στεναχώρια. 
Ελπίδα και Απογοήτευση. 
Θα έλεγα πως είναι ένα δυαδικό σύστημα εναλλαγής ψυχισμού που λειτουργεί όπως το κρύο όταν εναλλάσσεται με τη ζέστη. (Συνθήκες που επιφέρουν τη διάσπαση των βράχων και την μετατροπή τους σε άμμο).
Και οι σκέψεις, για την πολιτική λειτουργία του υπαρκτού και φυσικού αυτού χώρου, είναι ανάλογες. 
Νίκη και ήττα. 
Ευκαιρίες και ανικανότητα. 
Δυνατότητες και αδυναμίες. 
Το ίδιο δυαδικό σύστημα που, σ’ αυτή την περίπτωση, λειτουργεί όπως το εκτυφλωτικό φως όταν εναλλάσσεται με το απόλυτο σκοτάδι. (Συνθήκες που επιφέρουν την τύφλωση).
Το χειρότερο όμως είναι τα συμπεράσματα, που και αυτά λειτουργούν δυαδικά.

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΚ


Τα λάβαρα μας πρέπει να συμβολίζουν όλα εκείνα πού δε θα θέλαμε ποτέ να μάς αντιτάξει ο εχθρός. 


Σε μια εποχή πού την χαρακτηρίζει ή μετριότητα και ή ανευθυνότητα, πού ζει με τα οράματα και τον απόηχο του παρελθόντος, χωρίς νάχει την δύναμη να διαμορφώσει το μέλλον, σε μια εποχή στείρα με καταφανή τα σημεία του εκφυλισμού και της σήψεως, σ' αυτή την εποχή πού δογματίζει ανόητα και χτίζει ναούς για να τούς γκρεμίσει, μέσα από την ανωνυμία του πλήθους ξεχωρίζει ό ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ!


Ο επαναστάτης βγαίνει από τα σπλάχνα της μάνας του, μα γεννιέται από το χθες για το αύριο, με βαθειά ριζωμένες μέσα του τις ακατάλυτες καταβολές και με έναν προορισμό: να γίνει ό θεματοφύλακας όλων όσων θα διαπαιδαγωγήσουν και θα διαμορφώσουν τις γενιές πού θα έρθουν. Ό επαναστάτης ένα δρόμο έχει να ακολουθήσει. Και ξέρει ότι αυτός ό δρόμος δεν έχει περιθώρια για υπαναχωρήσεις γιατί ή πίστη του και ή απόφαση του ένα του ορίζουν.

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Θεωρία και στρατηγική του Ανταρτοπολέμου


«Όταν ο εχθρός προελαύνει, υποχωρώ. Όταν ο εχθρός στρατοπεδεύει, τον ενοχλώ. Όταν ο εχθρός εξαντλείται, τον σφυροκοπώ. Όταν ο εχθρός υποχωρεί, τον καταδιώκω».
Μάο Τσε Τουνγκ
Το ΝΑΤΟ ορίζει τον ανταρτοπόλεμο ως «στρατιωτικές και παραστρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγονται σε κατεχόμενες από τον εχθρό ή και σε εχθρικές περιοχές από άτακτες, βασικά ντόπιες δυνάμεις». Η διαφορά ανάμεσα στον ανταρτοπόλεμο και την τρομοκρατία έχει καταστεί σήμερα δυσδιάκριτη.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Η αηδία της Αναρχίας των άνανδρων αγρίων


γράφει η Σοφία Παπά
Σήμερα στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο,ίσως δούμε πάλι "καλλιτεχνικές" φωτογραφίες αλητοαναρχικών να σπάνε και να καίνε χωρίς σχόλια....Για τούς αστυνομικούς που θα επιβάλλουν την τάξη όμως, τα σχόλια θα ναι άφθονα και καυτά..Οι Δημοσιογράφοι θα κατευθύνουν πάλι τους λοβοτομημένους... Και ούτω καθεξής...Μιά απ τα ίδια όπως κάθε χρόνο...
Έλεος πια μωρέ...Φτάνει η υποκρισία και η υπεράσπιση του όχλου στο όνομα τάχα του Γρηγορόπουλου...Βαρεθήκαμε την προπαγάνδα και τον λαϊκισμό...Μου την δίνει να μού πουλάνε δημοκρατία όλοι αυτοί που αγοράζουν μεζονέτες στα βόρεια προάστια..Να μου πουλάνε ισότητα και να κάνουν διακοπές σε χλιδάτα ξενοδοχεία..Να μου πουλάνε ελευθερία λόγου και σκέψης κι ένα μην με αφήνουν να μιλάω ...Να μιλάνε για πεινασμένους κι αυτοί να τρώνε σε αριστοκρατικά εστιατόρια...Να σπουδάζουν τα παιδιά τους σε αμερικάνικα ακριβά κολέγια, να κάνουν περιουσίες με τις μίζες , να βολεύουν τους δικούς τους κλπ κλπ και εμένα να με δουλεύουν ψιλό γαζί με δημοκρατικά συνθήματα.....

Άρση της ασυλίας ζήτησε ο εισαγγελέας για τον βουλευτή Γιώργο Κυρίτση μέλος του ΣΥΡΙΖΑ


Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης
Με πρόταση - καταπέλτη ο εισαγγελέας Εφετών κ. Δημήτρης Ασπρογέρακας ζητεί να καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας 15 πρώην διοικούντες και διευθύνοντες του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84», ένας ακόμη επιχειρηματίας αλλά και να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία κατά το μέρος που αφορά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γεώργιο Κυρίτση για άρση της ασυλίας του.

Η εισαγγελική πρόταση, που κατατέθηκε προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, αφορά σε διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ που κατά τη δικογραφία, «έφυγαν» από τα δημοτικά ταμεία και φέρονται να κάλυψαν τις «ανάγκες» του

Πως θα ζεσταθείτε φέτος; Τι θα λέγατε για δωρεάν θέρμανση για πάντα!


Το παρακάτω άρθρο το αλίευσε φίλος του Κοινού Παρονομαστή και μας το έστειλε. Ένας Έλληνας από την Κρήτη o Μιχάλης Καλογεράκης κατάφερε με έναν δικό του τρόπο την παραγωγή καθαρού υδρογόνου που σε σε συνδυασμό με την δωρεάν ενέργεια που παρέχει ο ήλιος και ο αέρας, υποστηρίζει αναπτύσσοντας ένα σωρό επιχειρήματα,  ότι είναι η μόνη διέξοδος για την έξοδο από την κρίση και τη σωτηρία του πλανήτη. "Δεν μιλάω για φθηνή ενέργεια, μιλάω για τσάμπα ενέργεια, ακίνδυνη ενέργεια, οικολογική ενέργεια, επαναλάμβανε συνεχώς ο Καλογεράκης.. Και φυσικά θα αναρωτιέστε πως και δεν έχει προχωρήσει μια τόσο σημαντική εφεύρεση. Εδώ εισέρχεται η πολιτική φυσικά και τα συμφέροντα των μεγάλων εταιριών που κάνουν πολέμους και όχι μόνο για τα θέματα της ενέργειας.

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Οι πατριωτικές φανφάρες του Βασίλη Λεβέντη.


γράφει ο Υπερείδης Γλαύκιππος
Το να κάνεις κηδεία με ξένα κόλλυβα είναι πολύ εύκολο. Θα έλεγα πως εκεί στηρίζεται η χάραξη της πολιτικής στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Στην Ελλάδα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας όλα τα μέτρα που παίρνονται αφορούν όλους τους άλλους εκτός από αυτούς που τα παίρνουν!
Αυτοί ..εξαιρούνται. Ο Βασίλης Λεβέντης κατάφερε μετά από χρόνια ακατάσχετης μπουρδολογίας να εισέλθει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο Ελληνικός λαός προτίμησε αντί σοκολατάκια να κάνει δώρο την ψήφο του και να τον στείλει να τον αντιπροσωπεύει στην βουλή των...Ελλήνων. Και αφού εξέφρασε με δηλώσεις του ο Β. Λεβέντης στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ τη μεγάλη ανησυχία του για την αμυντική ικανότητα της Ελλάδας σε ενδεχόμενη απειλή από την Τουρκία, είπε ότι αποστέλλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,

Αγωνιστικό ημερολόγιο των Εθνικιστών του ΕΝ.Ε.Κ. για Δεκεμβριανά - φωτογραφίες και δημοσιεύματα

Ο Κοινός Παρονομαστής δημοσιεύει σήμερα εν όψει της επετείου της Μάχης σταθμού στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας ,της Μάχης του Μακρυγιάννη όπου οι Έλληνες πολέμησαν με τους Κομμουνιστές  φωτογραφίες από την δράση των εθνικιστών του ΕΝιαίου Εθνικιστικού Κινήματος ΕΝ.Ε.Κ. τον Δεκέμβριο του 1982 αλλά και μερικά δημοσιεύματα από το 1981 στου Μακρυγιάννη και εν μέσω μεγάλης τρομοκρατίας αφού βρισκόμασταν στο απόγειο της μεταπολιτευτικής κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας και στην κυβέρνηση βρισκότανε το ΠΑΣΟΚ με τον πρωταγωνιστή και μεγάλο συντελεστή της καταστροφής της Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου. Θα ήθελα να σας

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ '44 ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΚΟΙΜΑΣΑΙ ;


Εμείς δεν ξεχάσαμε ούτε και ξεχνάμε. Αλλά ο ελληνικός λαός κοιμάται. Κάπως έτσι φτάσαμε από το 1944 στο 2016 να μας κυβερνούν αυτοί που αιματοκύλησαν την Ελλάδα με τους συνοδοιπόρους να τους ανοίγουν δρόμους. Οι στολές αντικαταστάθηκαν με κοστουμάκια, γραβάτες και φουλάρια. Το κονσερβοκούτι αντικαταστάθηκε από τους φόρους τον πόλεμο και την καταστροφή σε ότι είναι ελληνικό. Παιδεία, γλώσσα, ιστορία, θρησκεία, πολιτισμός.Σύντομα και με απώλειες εδαφών αφού έτσι ονειρευόντουσαν από τότε την Ελλάδα οι Βελουχιώτηδες. Όταν ξεχνάς την ιστορία σου είναι δεδομένο ότι θα την ξαναζήσεις, αλλά τις άσχημες στιγμές της.

Συμπληρώνονται 72 χρόνια από την Μάχη του Μακρυγιάννη . Μια Μάχης που ήταν εφάμιλλη των Θερμοπυλών, του Μαραθώνα. Στου Μακρυγιάννη οι Έλληνες άνδρες των σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού απέκρουσαν τους κομμουνιστές και κράτησαν την Αθήνα και ολόκληρη την Ελλάδα ελεύθερη .Ένας από αυτούς τους επιζώντες  αγωνιστές ο τότε Ανθυπολοχαγός Πεζικού Βασίλης Λευκαδίτης και Υποστράτηγος ε.α. μετά εξιστορεί με λεπτομέρειες  την Μάχη αλλά και την σημασία αυτής.